Γεωργιαδης-Νιμανι-Σαλπιγγιδης
Κοουτς....??????

sourmenetes έγραψε:Με τρωει μια σκεψη για την επιθεση...
Κοουτς....??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sourmenetes έγραψε:Με τρωει μια σκεψη για την επιθεση...
Κοουτς....??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα θελα να το δω κι εγώsourmenetes έγραψε:Με τρωει μια σκεψη για την επιθεση...
Κοουτς....??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό το παραμύθι δεν είναι καιρός να τελειώνει;;αλλα μέχρι τώρα άλλα μου έδειξε.
Με τι ρόστερ όμως.gika έγραψε:Αυτό το παραμύθι δεν είναι καιρός να τελειώνει;;αλλα μέχρι τώρα άλλα μου έδειξε.
Τι σου έδειξε ο Μπολόνι μέχρι σήμερα; Τι παραπάνω από τον Χάβο ή τον Δερμιτζάκη;;;
Λοιπόν για να τελειώνει αυτή η παραμύθα.gika έγραψε:Αυτό το παραμύθι δεν είναι καιρός να τελειώνει;;αλλα μέχρι τώρα άλλα μου έδειξε.
Τι σου έδειξε ο Μπολόνι μέχρι σήμερα; Τι παραπάνω από τον Χάβο ή τον Δερμιτζάκη;;;
Δεν λέω ότι δεν είναι καλός προπονητής. Σαφέστατα είναι. Στον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, όμως, τι έχει δείξει;
Τίποτα!
Ναι, αν κάτσει άλλα δύο χρόνια θα αφήσει σημαντικό έργο, αλλά ατάκες σαν αυτήν που παρέθεσα που τις στηρίζετε;
Εκτός κι αν ο Μπόλονι είναι κανένας βλάκας αλλα μέχρι τώρα άλλα μου έδειξε.
Συνδυασμούς και τριγωνάκια που οδηγούν σε τρύπημα άμυνας αντιπάλου, γενικότερα ίχνη ποδοσφαίρου που δείχνουν τακτική και επιθετικό πλάνο ώρες ώρες (περνάει την φιλοσοφία του, αργά και σταθερά), αποτελεσματική ανάδειξη παικτών ακαδημίας, διεκδίκηση εξόδου τσ.λ. ακόμα και χωρίς τους 2 σημαντικότερους παίκτες σου,gika έγραψε:Αυτό το παραμύθι δεν είναι καιρός να τελειώνει;;αλλα μέχρι τώρα άλλα μου έδειξε.
Δεν λέω ότι δεν είναι καλός προπονητής. Σαφέστατα είναι. Στον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, όμως, τι έχει δείξει;
Τίποτα!
Ναι, αν κάτσει άλλα δύο χρόνια θα αφήσει σημαντικό έργο, αλλά ατάκες σαν αυτήν που παρέθεσα που τις στηρίζετε;
1) Ο Κλάους και πέρσυ έπαιζε σε πολλά ματς βασικός. Στα περισσότερα αν δεν κάνω λάθος. Ούτε λίγο ούτε πολύ βασικό τον καθιέρωσε ο Χάβος.καθιέρωσε τον Κλάους, έβγαλε έναν έτοιμο ποδοσφαριστή (Στάφυ), βελτίωσε τον Μαλεζά, προσπαθεί να βγάλει κι άλλους 2 (Γιάννου, Αποστολό) και πήρε και κάποια αποτελέσματα που οι δύο τύποι που αναφέρεις ούτε τα έχουν ονειρευτεί.
Κι ο Χάβος είχε κάνει εκείνη την κομπίνα στα κόρνερ με τον Βιειρίνια στο πρώτο δοκάρι. Αυτό το πλάνο που εφαρμόζεται μόνο "ώρες-ώρες" με αποτέλειωσε ως λογικό επιχείρημα. Ανάδειξη μονάχα του Σταφυλίδη. Κι ο Χάβος διεκδίκησε έξοδο στο Τσου Λου αλλά επίσης του την έκοψε και αυτού ένα διαιτητικό λάθος. Κι ο Χάβος έφερε Αρίας και Έτο (δύο παίκτες βασικοί- ο πρώτος μέχρι τη στιγμή που πουλήθηκε). Κι ο Χάβος δεν είχε κάνει και προετοιμασία με την ομάδα (πιασάρικη δικαιολογία αυτή).Συνδυασμούς και τριγωνάκια που οδηγούν σε τρύπημα άμυνας αντιπάλου, γενικότερα ίχνη ποδοσφαίρου που δείχνουν τακτική και επιθετικό πλάνο ώρες ώρες (περνάει την φιλοσοφία του, αργά και σταθερά), αποτελεσματική ανάδειξη παικτών ακαδημίας, διεκδίκηση εξόδου τσ.λ. ακόμα και χωρίς τους 2 σημαντικότερους παίκτες σου,
ερχομός Λαζάρ(παίκτης αξίας), Νιμανί(τζάμπα-ελπιδοφόρος)..
Παραπάνω απο τον Χάβο και τον Δερμιτζάκη και τους κάθε λογιούς προπονηταράδες, έχει ότι είναι έχει παίξει σοβαρό και επιτυχημένο ποδόσφαιρο, κάτι πρωταθλήματα και κύπελλο, ανέδειξε παικτάκια...
εν ολίγοις, εμπειρία. Και προσωπικότητα.
Τι ρόστερ είχε ο βάζελος πέρσυ (Σισέ, Νίνη κτλ) και τι η ΑΕΚ (Σκόκο, Τζιμπούρ). Αποδυναμώθηκες εσύ, αποδυναμώθηκαν κι αυτοί. Κι όμως ο βάζελος είναι 18 βαθμούς μπροστά σου...!!!ΑποστόληςΑ έγραψε: Με τι ρόστερ όμως.