László Bölöni
Re: László Bölöni
Ενώ στο πρωτάθλημα....Photis έγραψε:Λάζλο στα play off τα έκανες ΣΚΑΤΑ!!!!Σήμερα ειδικά ξεπέρασες τον εαυτό σου με την χρησιμοποίηση του Λίνο. Εύγε...Και χάννεις και το δίκιο σου γιατί για όλα φταίει η διοίκηση και όχι εσύ.
Τώρα που το σκέφτομαι, ειδικά στη Λιβαδειά..

- trel@menos
δηλαδη ρε μαγκες τι να εκανε σημερα? να μπλοκαρε αυτος τη μπαλα? η να εμπαινε να παιξει οταν μειναμε με 9?
οχου πια φτανει. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. μετα απο καθε ηττα φτεει ο προπονητης. ποσο αρρωστοι ειμαστε ρε πουστη μου? γουσταρουμε μπερετες μου φαινεται. ο σερ αλεξ στη γιουναιτεντ 7 χρονια εκανε να παρει τιτλο κι απο τοτε τους παει ολους μαμιωμντας. εμεις εναν γαμημενο χρονο δεν μπορουμε να κανουμε υπομονη.
οχου πια φτανει. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. μετα απο καθε ηττα φτεει ο προπονητης. ποσο αρρωστοι ειμαστε ρε πουστη μου? γουσταρουμε μπερετες μου φαινεται. ο σερ αλεξ στη γιουναιτεντ 7 χρονια εκανε να παρει τιτλο κι απο τοτε τους παει ολους μαμιωμντας. εμεις εναν γαμημενο χρονο δεν μπορουμε να κανουμε υπομονη.
Μπορείς να μου πεις ποιος έβαλε τον Χαλκιά, τον Λϊνο, τον Φωτάκη, τον Κλάους και τον Γεωργιάδη βασικούς; Μπορείς να μου πεις ποιος άφησε Γκαρσία και Φωτάκη που και δεν παίζανε και ήτανε μέσα στα νεύρα από το πρώτο ημίχρονο, ελεύθερους στον αγωνιστικό χώρο; Μπορείς να μου πεις ποιος δούλεψε αυτούς τους φοβερούς συνδιασμούς στην επίθεση και αυτή την αμυντική λειτουργία; Να προσθέσω και την άψογη κυκλοφορία της μπάλας. Από ατυχία χάσαμε μωρέ... Ή μήπως έβλεπα άλλο ματς..;;;slidar έγραψε:Ξεκολατε με τον προπονητη. Αιντε
Ειναι ο τελευταιος που φταιει. ΞΕΚΟΛΑΤΕ
Για αυτήν την εικόνα αυτός φταίει πιο πολύ από όλους.
δεν περιμένουμε καλυτερα να περάσει και το τελευταίο μάτς;
υγ. ποιοι θα παιξουν κεντρο ;
υγ. ποιοι θα παιξουν κεντρο ;
Orismenoi μιλατε για μπολονι θαρεις και ειναι ο τεννες και ο κατσαβακης.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
Μυαλο ακομα δεν εχετε βαλει.
Τα ιδια λεγατε και για τον καρπουζα απο το εστοριλ και μετα φωναζατε και κλαιγατε που εφευγε. ΞΕΚΟΛΑΤΕ
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
Τα ιδια λεγατε και για τον καρπουζα απο το εστοριλ και μετα φωναζατε και κλαιγατε που εφευγε. ΞΕΚΟΛΑΤΕ
- sourmenetes
- Moderator
Σαν να ακουω μελος του κκε να μιλαει για πασοκ-νδ...gika έγραψε:Μπορείς να μου πεις ποιος έβαλε τον Χαλκιά, τον Λϊνο, τον Φωτάκη, τον Κλάους και τον Γεωργιάδη βασικούς; Μπορείς να μου πεις ποιος άφησε Γκαρσία και Φωτάκη που και δεν παίζανε και ήτανε μέσα στα νεύρα από το πρώτο ημίχρονο, ελεύθερους στον αγωνιστικό χώρο; Μπορείς να μου πεις ποιος δούλεψε αυτούς τους φοβερούς συνδιασμούς στην επίθεση και αυτή την αμυντική λειτουργία; Να προσθέσω και την άψογη κυκλοφορία της μπάλας. Από ατυχία χάσαμε μωρέ... Ή μήπως έβλεπα άλλο ματς..;;;slidar έγραψε:Ξεκολατε με τον προπονητη. Αιντε
Ειναι ο τελευταιος που φταιει. ΞΕΚΟΛΑΤΕ
Για αυτήν την εικόνα αυτός φταίει πιο πολύ από όλους.

Ολα μαυρα..
για εμας ολοι ειναι αχρηστοι...εχουμε τον χαβο,δερμιτζακη θελουμε ξενο με εμπειρια..εχουμε τον μπολονι τον συγκρινουμε με τους προηγουμενους και λεμε οτι ειναι μια απο τα ιδια.ειχαμε σαντος ειμασταν ταμπουρι και δεν καναμε επιθεσεις παλι δεν το θελαμε..βεβαια οταν εφυγε ο σαντος και ηρθαν οι 2 τον ζητουσαμε...για να φανει το εργο ενος προπονητη θελει χρονο,στηριξη και υπομονη απο εμας και ο ανθρωπος φαινεται οτι δουλευει με πλανο..ζηταμε ζηταμε διαφορα αλλα δεν εχουμε υπομονη και απλως θελουμε κατευθειαν τα αποτελεσματα.ζηταμε να στηριχθουμε στα δικα μας παιδια αλλα μολις κανει ενας λαθος τον κραζουμε..η ομαδα θελει στηριξη και θεωρω πως ο προπονητης πρεπει να μεινει..δηλαδη το να αλλαζουμε προπονητες σαν τους παικτες οπως η γειτονια θα εχουμε καποιο αποτελεσμα?????
slidar έγραψε:Orismenoi μιλατε για μπολονι θαρεις και ειναι ο τεννες και ο κατσαβακης.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
Τα πες όλα.....!!!
Ο Καρπουζάς ήξερε να παίρνει αποτελέσματα.slidar έγραψε:Orismenoi μιλατε για μπολονι θαρεις και ειναι ο τεννες και ο κατσαβακης.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
- trel@menos
ελα ρε ποιος μπολονι να πουμε? αφου ουτε καν ο μουρινιο δεν ειναι αφου.slidar έγραψε:Orismenoi μιλατε για μπολονι θαρεις και ειναι ο τεννες και ο κατσαβακης.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
απο την πρωτη χρονια επαιρνε τα αποτελεσματα που ηθελε?????ή τοτε με τωρα ειχαμε τους ιδιους παικτες??gika έγραψε:Ο Καρπουζάς ήξερε να παίρνει αποτελέσματα.slidar έγραψε:Orismenoi μιλατε για μπολονι θαρεις και ειναι ο τεννες και ο κατσαβακης.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.