Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mpouJr έγραψε:Παντως αν τον κρινουμε αποκλειστικα για τις φετινες μεταγραφες (οχι την ποσοτητα) ειναι 3/5 μεχρι στιγμης πετυχημενες οι αλλες 2 δεν τους ειδαμε ακομα για να κρινουμε....
Υ.Γ ξερω ξερω φιλοδιοικητικος ε?
Ε εισαι βίαζεσε επειδη βάλανε καποια γκολ και δώσανε κάποιες ασίστ ; :):):)
Αυτό είναι το παραμύθι που πάνε να περάσουν οι δύο εκπρόσωποι τύπου
του ζβ συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι πριν την κλήρωση ο τζορμπατζόγλου
έλεγε αυτό το πράγμα ότι ο ζβ είναι αμέτοχος σε όλα, 33 μεταγραφές ,
4 προπονητές , αυτός δε φταίει για τίποτα, αν νιώθει τόσο παραμελημένος
γιατί δεν παραιτείται?
Κατ αρχάς θα παρακαλούσα να αντιληφθείτε πόσο άστοχο είναι να παρομοιάζετε οτι γράφεται εδώ, με όσα λένε κάποιοι ύποπτοι.
Κατά δεύτερον, ποιός είπε οτι οι φετινές μεταγραφές έχουν ΗΔΗ δικαιώσει τους υπευθύνους; Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και προσωπικά θεωρώ οτι ο Μακ είναι σοβαρός, αλλά μέτριος παίκτης, ο Γκολάσα πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα και μένουν ο αποδεδειγμένα έμπειρος και σοβαρός Ρατς και το λαχείο Περέιρα.
Απο εκεί και πέρα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ φτιάχνουμε εμείς την πραγματικότητα. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας, γράφει.
Κι εγώ έγραψα πως ΔΕΝ θεωρώ οτι οι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ μεταγραφές είναι επιλογές του Βρύζα. Αν αποδειχθεί το αντίθετο, τόσο το καλύτερο για τον ρόλο και την παρουσία του Βρύζα.
Επιλογές του Βρύζα νομίζω πως ήταν ο Μολό κι ο Αμπντούν που για κάποιους λόγους είτε απορρίφθηκαν είτε δεν έκατσε η δουλειά μαζί τους. Πιθανώς να ήταν κι άλλοι αλλά δεν τους ακούσαμε. Συν τοις άλλοις, ο ίδιος μεταγραφές δικές του νομίζω οτι έχει πολύ καιρό να κάνει. Είτε τις κάναν άλλοι (σβούρας, γ.χ., τσίτσια, δώνης) είτε δεν κάναμε καν μεταγραφές. Γενικώς προσωπικά απορώ για το ΤΙ κάνει, ή αν δεν τον αφήνουν να δουλέψει, τότε ΤΙ σχέδιο έχει έστω..
Rain με ολο τον σεβασμο που σου εχω υπαρχει ενα "μεχρι στιγμης" στο ποστ μου που μαλλον δεν το ειδες.
Τι εννοεις οτι δεν ειναι επιλογες του βρυζα?
Τ.Δ δεν ειναι ο κυριος?αυτος δεν αποφασιζει ποιον θα παρουμε κ ποιον οχι?
Κ αν δεν ειναι δικες του επιλογες τοτε ποιος αποφασισε για αυτους?
Ο ΑΑ (που δεν υπαρχει περιπτωση) ο Τσιτσι (που παλι δεν υπαρχει περιπτωση) ο Σβουρας,ο Κωστικος?
Η θα του χρεωσουμε τα παντα η δεν θα του χρεωσουμε τιποτα αυτος ο παραλογισμος του χρεωνω ολα τα αρνητικα στον ταδε (οποιο ονομα θες βαλε) αλλα τα θετικα να τα μοιραζουμε αλλου η να μην τα αναφερουμε καν εχει καταντησει αηδια....
Ξαναλεω οτι μεχρι στιγμης οι 3 απο τις 5 μεταγραφες δειχνουν οτι αξιζουν τα λεφτα τους κ ισως με το παραπανω.
Φίλε ειλικρινά αυτό είναι ουσιαστικά το μεγαλύτερο ερώτημα στον σημερινό ΠΑΟΚ. Δεν ξέρουμε τι γίνεται. Όλοι μας.
Δεν έχω καμία διάθεση, παρότι έχω εκφράσει τη θέση μου προς αποχώρησή του, να του ρίχνω μόνο στραβά. Ας βγουν καλοί οι παίκτες και ας τους φέρει κι ο Αη Βασίλης δε με απασχολεί. Αλλά εξ όσων έχω αντιληφθεί, τους παίκτες που πήραμε μέχρι σήμερα τους πήραμε με επιλογή του προπονητικού τιμ. Μπορεί αύριο να ανακοινώσουμε οποιονδήποτε ΠΑΙΚΤΑΡΑ και να είναι δική του επιλογή. Δεν το ξέρω. Δυστυχώς σε αυτά τα ζητήματα δεν γίνεται ποτέ να λάβουμε ξεκάθαρη απάντηση "για το καλό της ομάδας". Απλά θυμίζω οτι και πέρυσι, ΠΑΛΙ ουσιαστικά δεν ήταν πολλές μεταγραφές απο δική του επιλογή. Ουσιαστικά οι ξένοι ήταν επιλογή Τσίτσια.
Δυστυχώς ΤΟΣΟ τουρλουμπούκι είναι. Ή τόσο ανίκανοι να συνεννοηθούν.
Αφου ξεκαθαρισω για να μην παρεξηγηθω οτι δε γουσταρω ουτε ζηση ουτε αγγελο. Δεν τους θελω στον Παοκ. Θεωρω ακραιο αυτο που συμβαινει στο μεγαλο μας χωριο. Γιατι πρεπει να ξερει ο οπαδος τα παντα για την δομη κ τα προσωπα στον ΠΑΟΚ. τι νοημα εχει να ξερεις οτι τον ρατς τον εφερε ο βρυζας ή ο ΑΑ. Πληρωνονται αδρα κ οι δυο σε περιοδους που εμεις τραβαμε τα βυζια μας να κατεβασουν γαλα. ας ασχοληθει αυτος που τους πληρωνει. Αυτο αναρωτιομουν χθες.γιατι εγω ως οπαδος να εχω τετοιες εγνοιες. Τις εχει ο οπαδος της αρσεναλ; Της φουλαμ; Της ρομα; Του ολυμπιακου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Σάβ 30 Αύγ 2014, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και οι πεντε μεταγραφες ειναι επιλογες βρυζα οι οποιες περασανε καιτις αποδεχτηκε ο αγγελος.
αποκει και περα υπαρχουν 10αδες παικτες που ειτε ηταν επιλογες αγγελου και τις εκοψε ο βρυζας ειτε το αντιθετο.
το θεμα ομως δεν ειναι ποιος εκανε τις μεταγαφες,το θεμα ειναι ποιος πηρε την αποφαση η ομαδα να κατεβει την νεα σεζον με 1,5 στοπερ,χωρις δημιουργικο 8αρι και με κανενα αριστερο εξτρεμ.
Taseos έγραψε:Αφου ξεκαθαρισω για να μην παρεξηγηθω οτι δε γουσταρω ουτε ζηση ουτε αγγελο. Δεν τους θελω στον Παοκ. Θεωρω ακραιο αυτο που συμβαινει στο μεγαλο μας χωριο. Γιατι πρεπει να ξερει ο οπαδος τα παντα για την δομη κ τα προσωπα στον ΠΑΟΚ. τι νοημα εχει να ξερεις οτι τον ρατς τον εφερε ο βρυζας ή ο ΑΑ. Πληρωνονται αδρα κ οι δυο σε περιοδους που εμεις τραβαμε τα βυζια μας να κατεβασουν γαλα. ας ασχοληθει αυτος που τους πληρωνει. Αυτο αναρωτιομουν χθες.γιατι εγω ως οπαδος να εχω τετοιες εγνοιες. Τις εχει ο οπαδος της αρσεναλ; Της φουλαμ; Της ρομα; Του ολυμπιακου;
Δυστυχως αυτο ειναι απορροια των μακροχρονων διοικητικων προβληματων που ειχαμε στην ομαδα... ειχαμε φτασει πολλες φορες σε σημειο τα λογιστικα ρεπορταζ για την ομαδα να ειναι πολυ περισσοτερα απο τα αγωνιστικα...
Συγγνώμη κιόλας ρε αδέρφια, αλλά μεγαλύτερη κοτσάνα από το "για να μην παρεξηγηθώ, δεν τους γουστάρω" δεν υπάρχει. Τι σημαίνει να μην παρεξηγηθείς; Δηλαδή αν τους γουστάρεις γιατί να σου την πει ο άλλος; Δημοκρατία δεν έχουμε; Ελευθερία απόψεων; Το ότι δε συμφωνεί ο τάδε ή ο δείνα με την άποψή μου σημαίνει ότι θα με παρεξηγήσει; Ας χαλαρώσουμε λίγο μ'αυτά τα θέματα. Εκτός κ αν έχει βγει κοινή γραμμή να μην τους γουστάρει κανείς κ αποτελεί απαραίτητη εισαγωγή το "για να μην παρεξηγηθώ". Δεν αναφέρομαι σ'εσένα προσωπικά Taseos.
Φιλικά πάντα. Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλους κ από όλα. Όταν το καταλάβουμε τότε θα πάμε μπροστά. Όχι με το να βγάζουμε εμπάθειες με παίκτες-προπονητές-διοίκηση. Άλλο η διαμαρτυρία, άλλο η κριτική, άλλο η εμπάθεια.
Sic-4 και Taseos, θα διαφωνήσω και με τους δύο.
Οι οπαδοί της Φούλαμ, της Άρσεναλ και του γ@ύρου είναι τα χειρότερα παραδείγματα που μπορούν να δοθούν (ειδικά οι πρώτοι και οι τρίτοι), καθώς αποτελούν τον ορισμό των χαμπουργκεράκηδων και των φυτών. Εκτός αν θέλουμε να τους μοιάξουμε. Για την Ρόμα δεν ξέρω.
Εγώ θα αντιπαραβάλλω τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, της Ντόρτμουντ, της Μπιλμπάο, της Νάπολι και της Μπόκα ως πρόχειρα παραδείγματα αφοσίωσης, αλλά και ενεργού ενδιαφέροντος και αγάπης για τους Συλλόγους τους, οι οποίοι ξέρουν πώς να παρεμβαίνουν σωστά στην καθημερινότητά τους.
Τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ εμείς τραβούσαμε το καράβι από τις λάσπες και αναδεικνύαμε Βρύζες και Ζαγοράκηδες σε ηγέτες. Τα ίδια άτομα τότε και τώρα ΔΕΝ μπορεί να είναι υπεράνω κριτικής, ειδικά όταν κάνουν προφανή ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
Δεν το χωράει ο νους μου να μην ανανεώνουν τον Κλάους (για όποια διαφορά στις διαπραγματεύσεις) και ταυτόχρονα να κρατάν Σαλπιγγίδη, αλλά και να φέρνουν και Παπαδόπουλο.
(Θυμίζω ότι η ομάδα έχει ΕΝΑ εξτρέμ και ΕΝΑΜΙΣΙ στόπερ.)
Ή, για να ανασύρω τα περσινά με τα εισιτήρια του τελικού και της λεωφλώρου αμέσως μετά, να ξεφτιλίζουν έτσι τους πιο πιστούς οπαδούς της ομάδας, φερόμενοι σε αυτούς σαν σε πρόβατα και λοβοτομημένους.
Να μιλήσω και για σπυριάρηδες, Φλωρίδηδες, ντου και κωλοτριψίματα με τον β@ζελο, ή πάει μακριά η βαλίτσα;
Τέλος πάντων, δεν ξέρω τί μάγια έχει κάνει στον Σαββίδη ο ομορφάντρας, αλλά πλέον εναποθέτω τις ελπίδες μου στον Τζακ.