33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από gergeo4 »

GiorgosAtha έγραψε:Δυστυχώς ο Κλάους δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος... Δεν είναι τυχαίο που ο Stevens ήθελε επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά...
Ο σύγχρονος φόρ πλέον δεν είναι "Περιμένω στην περιοχή να μου πετάξουν την μπάλα να την σπρώξω προς την εστία"...
Είδα χθες τον Vuca... έβλεπα τον Vossen όταν ακουγόταν για εμάς... είδα χθες τον Giroud... παλιότερα τον Miecel... έχω δει και τον Ibra, τον Cavanni, τον Van Persie, τον Benzema κτλ.
Συμμετέχουν στην ανάπτυξη! Έχουν την προσωπική ενέργεια! Υποδέχονται την μπάλα! Παίρνουν παίχτη απάνω τους! Ανοίγουν χώρο! Κινούνται στον χώρο! Σπάνε την μπάλα! Κατεβαίνουν ως το κέντρο να ανοίξουν την άμυνα! κλπ

Δυστυχώς ο Κλάους ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ! Απλά βολοδέρνει στην περιοχή για να του δώσουν την μπάλα να την σπρώξει...
Συμμετοχή στην ανάπτυξη? Μηδέν
Προσωπική ενέργεια? Μηδέν
Υποδοχή της μπάλας (κοντρόλ δηλαδή)? Μηδέν
Κίνηση στο χώρο? Μηδέν (χαρακτηριστικό που ο Natkho του έβγαζε μπαλιές και έκανε ανάποδη κίνηση)
Παίρνω παίχτη πάνω μου? Μηδέν (χθες δεν κινήθηκε ΜΙΑ φορά για το γαμώτο στα πλάγια να τραβήξει αμυντικό μαζί του! Όλο προς την περιοχή!)

Δυστυχώς δεν φτάνουν μόνο τα γκολ του... δεν φτάνει μόνο ότι είναι δικό μας παιδί... ότι είναι ΠΑΟΚτσάκι... :( :( :(
δυστηχως ισχυουν ολα..ολα τα χρονια 1 προσωπικη ενεργεια δεν εχω δει..φυσικα τα ιδια κ ο σαλπι..δεν μπορει να παιζουμε μονο οβερλαπ..λεμε για τα 7αρια κ ειδικα για στοχ αλλα με τετοιους φορ τι να κανουν .....
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

gergeo4 έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Δυστυχώς ο Κλάους δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος... Δεν είναι τυχαίο που ο Stevens ήθελε επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά...
Ο σύγχρονος φόρ πλέον δεν είναι "Περιμένω στην περιοχή να μου πετάξουν την μπάλα να την σπρώξω προς την εστία"...
Είδα χθες τον Vuca... έβλεπα τον Vossen όταν ακουγόταν για εμάς... είδα χθες τον Giroud... παλιότερα τον Miecel... έχω δει και τον Ibra, τον Cavanni, τον Van Persie, τον Benzema κτλ.
Συμμετέχουν στην ανάπτυξη! Έχουν την προσωπική ενέργεια! Υποδέχονται την μπάλα! Παίρνουν παίχτη απάνω τους! Ανοίγουν χώρο! Κινούνται στον χώρο! Σπάνε την μπάλα! Κατεβαίνουν ως το κέντρο να ανοίξουν την άμυνα! κλπ

Δυστυχώς ο Κλάους ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ! Απλά βολοδέρνει στην περιοχή για να του δώσουν την μπάλα να την σπρώξει...
Κίνηση στο χώρο? Μηδέν (χαρακτηριστικό που ο Natkho του έβγαζε μπαλιές και έκανε ανάποδη κίνηση)
Παίρνω παίχτη πάνω μου? Μηδέν (χθες δεν κινήθηκε ΜΙΑ φορά για το γαμώτο στα πλάγια να τραβήξει αμυντικό μαζί του! Όλο προς την περιοχή!)

Δυστυχώς δεν φτάνουν μόνο τα γκολ του... δεν φτάνει μόνο ότι είναι δικό μας παιδί... ότι είναι ΠΑΟΚτσάκι... :( :( :(
δυστηχως ισχυουν ολα..ολα τα χρονια 1 προσωπικη ενεργεια δεν εχω δει..φυσικα τα ιδια κ ο σαλπι..δεν μπορει να παιζουμε μονο οβερλαπ..λεμε για τα 7αρια κ ειδικα για στοχ αλλα με τετοιους φορ τι να κανουν .....

Oτι να ναι..................ειπα εδω και καιρο να μην γράφω σε αυτα τα τοπικ αλλα "περνώντας μια βόλτα" θα ξεχάσουμε και αυτα που ξέρουμε εδω μεσα, η εμπάθεια και η αμπαλοσύνη χτυπά οχι κοκκινο αλλα κατακέφαλα.

Ας επισημάνω μερικά πράγματα.

Η Ομάδα απο την αρχή της χρονιάς ειναι ασύνδετη σε όλες τις γραμμές, ξεκίνησε με άλλον στην θεση 1, ξεκίνησε με άλλους απο το 2 εως το 5 και αυτην την στιγμη που μιλάμε συνεχίζονται τα πειράματα, στο δε χωρο του κέντρου που ειναι το σημαντικότερο σημείο – χώρος ωστε να τροφοδοτηθεί ο εκαστοτε φορ ήμαστε για γελια, καθως η ανοργανωσιά χτυπά τιλτ, μπροστα εκτος απο τον κλαους δεν υπάρχει κλασικό φορ (ο νεσιντ δεν συμμετέχει) και ολοι οι ξερόλες περιμένουν απο τον κλαους να μαρκάρει (οπως και κανει απο την αρχη της χρονιας μεχρι τωρα) ολες τις άμυνες μόνος του, να γυρνα και πισω απο το κεντρο και επειδή καποιοι εχουν βίτσιο με τον μπενζεμα και τον καθε μπενζεμα πρεπει ο Κλαους να γινει και Ροναλντο, ..........ε δεν γινονται αυτα τα πραγματα, ο ανθρωπος εχει καποιες αρετες που αλλοι στο ευρωπαικο στερέωμα τις χρυσοπληρώνουν και μια που οι περισσότεροι δεν μπορειτε να τις διακρίνεται θα σας πώ εγω μερικές.

Πρωτη και καλύτερη το τελείωμα των φασεων με μια και συνηθως επιτυχώς, η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου ειναι το γκολ για οσους το παραβλέπουν σκοπίμως.

Δεύτερο και ισως εξίσου σημαντικό (και για να το διακρίνετε) ειναι το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ξεμπαρκάρισμα του που ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΓΙΑ ΦΟΡ (οσοι κλώτσησαν τοπι το ξερουν πως γίνονται τα μαρκαρίσματα εντος περιοχης) αλλα σχεδόν ολοι σας μένετε στο οτι απλος βγαινει και τελειώνει με μια τις φασεις και οχι τι εκανε για να ξαμαρκαριστει, (ψιλα γράμματα τελος παντον)

Τριτο στο ψιλό παιγνχιδι ειναι πολύ καλός (δεν κλεινει τα ματια του αλλα και ουτε κανει κεφαλιες σαν κουτσουρο)

Τεταρτο και πολύ σημαντικό παιζει τον καθρεφτη παρα πολύ καλα, και οταν λεω καθρεφτη εννοώ τις υποδοχές που κανει και επιστρέφει με μια την μπαλα στα χαφ και δεν καθυστερεί-προσπαθει να στρίψει με κύνδυνο να φαει κλωτσιές αλλα και να αργοπορεί το παιγνιδι.

Το σημειο που υστερει ειναι το οτι δεν μπορει να παρει την μπαλα και να περάσει πολλούς παικτες και να τελειώσει μια φαση, αλλα αμα το εκανε και αυτο τοτε δεν θα ηταν σε εμας αλλα στην Ρεαλ διπλα στον κριστιανο ροναλντο.

Οταν (αν γινει ποτε αυτο) καμια φορα αποκτήσουμε συνοχη σαν ομαδα με μια σταθερη οσο το δυνατον ενδεκάδα και τα χαφ κανουν αυτο που πρεπει και ειναι η δουλειά τους ( να βγαζουν τελικές καθετες πασες) τοτε το ξανασυζητάμε για τον Κλαους μεχρι τοτε ασχοληθείτε με τον ακριβοπληρωμένο κοουτς (που για μενα μου δημιουργεί απίστευτα ερωτηματικα με αυτα που κανει) και μετα να βγαινετε και να κραζετε τον Κλαους.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εγω αυτο που εχω δει και μαλλον δεν το βλεπουν οι διαφορες μπαλαδοφατσες και οι εξπερ του ειδους ειναι οτι Μπολονι , Στεφενς ακομα και ο Δωνης τον εμπιστευονταν και συνεχιζουν να τον εμπιστευονται για τη θεση ....

Θυμαμαι οτι ακομα και περυσι με τον ΠΑΟΚ των 3 ευκαιριων ανα αγωνα ο Κλαους - στο βαθμο που μπορουσε - εβγαζε τα καστανα απο τη φωτια ...

Φετος ειδα τον Νεσιντ να μην προσαρμοζεται στα πλανα του Στεφενς και να παιρνει ποδι και τον Κλαους να μενει....

Επισης φετος - που υπαρχουν τα φραγκα , γιατι καποιος θα πει οτι τον κρατουσαν οι προηγουμενοι λογω οικονομικης αδυναμιας- δεν βλεπω εκεινον τον μυρουδια,τον συνταξιουχο που ηρθε να μαζεψει ηλιο να ζηταει φορ περιοχης κατεπειγοντως αλλα παραδοξως επιμενει για τον χωρο του κεντρου εν γενει....

Κατα τα αλλα αμπαλος , κακη εξωγηπεδικη ζωη , τατου, και οτι αλλη π@παρια θελεις ....Να ' χαμε , να λεγαμε...
black death

Δημοσίευση από black death »

Επιτέλους φαίνεται σε ανοδική πορεία. Ολοκληρωμένο γενικά παιχνίδι και κρίσιμο γκολ.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

MVP σήμερα,γρήγορο γκολ και δύο ασσίστ,με την δεύτερη στο Νάτχο να είναι αποτέλεσμα εξαιρετικής συννενόησης μεταξύ τους. Πάρα πολύ βελτιωμένος στη συμμετοχή του στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας,το μεγάλο του κέρδος απο τη παρουσία του Στέφενς.
Άργησε μεν,αλλα δείχνει να παίρνει μπρός έχωντας 3 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια που έπαιξε και μάλιστα όλα ήταν τα πρώτα (ή τα μοναδικά) γκολ της ομάδας: Ισοφάρισε με Ηρακλή,άνοιξε το σκορ με Πλατανιά και ΟΦΗ. Ο πρώτος που φτάνει τα 10 γκολ στη σεζόν για την ομάδα.
Επόμενο θύμα ο Παναθηναϊκός.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

επιτελους ....εξαιρετκος σημερα....φορισια εμφανιση
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Παρε μπροστα παιχταρα μου και μην ακους τιποτα. Οσοι σε κραζουνε απλα δεν βλεπουν οτι φετος παιζεις τελειως διαφορετικα απο ολες τις αλλες χρονιες λογω διαφορετικων απαιτησεων του προπονητη. Τη δουλεια σου εσυ. Α και βαρα και κανα tattoo ετσι για να τους τη μπαινεις.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Εβγαζε ματια σημερα...
Μπραβο Κλαους
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μπραβο κλαους

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συνέχισε να βάζεις γυαλιά στους γνώστες του αντικειμένου ρε Κλάους...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Σωστά λέι ο Χουμπ "Ο ανταγωνισμός κάνει καλό" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Και τώρα ξαναδιαβάστε αυτό:

:roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Latin

Δημοσίευση από Latin »

Ηγετική εμφάνιση σε όλα.Μπράβο γιατί άντεξε στα δύσκολα και δείχνει χαρακτήρα.
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Μπραβο ρε Κλαους :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”