Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Κ εγώ είδα το ματς του Πάμπλο με το σκουλήκι.
Ο Πάμπλο δεν είναι ακόμη παλαίμαχος,αλλά είναι για να παίζει 60 λεπτά max σε ομάδα με χαμηλό σχετικά τέμπο σε κλειστούς χώρους..Παραμένει άριστος στις τοποθετήσεις του και στην τεχνική.Συμπερασματικά,στον τωρινό ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με τίποτα,αλλά σε ομάδες τύπου Ξάνθης ίσως έχει ένα χρόνο ακόμη.
Αυτή είναι η αλήθεια,αντικειμενικά και χωρίς εμπάθεια.
Ο Πάμπλο δεν είναι ακόμη παλαίμαχος,αλλά είναι για να παίζει 60 λεπτά max σε ομάδα με χαμηλό σχετικά τέμπο σε κλειστούς χώρους..Παραμένει άριστος στις τοποθετήσεις του και στην τεχνική.Συμπερασματικά,στον τωρινό ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με τίποτα,αλλά σε ομάδες τύπου Ξάνθης ίσως έχει ένα χρόνο ακόμη.
- Ekatnetworkltd
Και εγω το είδα, και είναι ακριβώς όπως τα λές!Odi έγραψε:Κ εγώ είδα το ματς του Πάμπλο με το σκουλήκι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τμήμα από την συνένετευξη του Κάμπς ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Κολομβίας
http://www.gazzetta.gr/football/article ... yme-falkao
Τι αναμνήσεις έχεις από τη χώρα μας και τον ΠΑΟΚ;
«Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και ο κόσμος του ΠΑΟΚ μου έδειξε μεγάλη αγάπη».
Συνεχίζεις να παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ;
«Πάντα ακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Βλέπω όλα του τα ματς και με κάνει χαρούμενο το ότι βρίσκεται σε μια καλή στιγμή και έχει πολλούς παίκτες από την Εθνική».
Οι στόχοι σου για το μέλλον;
«Η μελλοντική επιθυμία μου είναι να γίνω πρώτος προπονητής και κάποια στιγμή θα ήθελα να γίνω τεχνικός του ΠΑΟΚ! Ο κόσμος είναι πολύ φανατικός και αισθάνεται το ποδόσφαιρο όπως εγώ. Το να επιστρέψω είναι κάτι που θα ήθελα να ζήσω, όπως και η ζωή στη Θεσσαλονίκη. Χαιρετίσματα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και ελπίζω κάποια στιγμή να τους συναντήσω ξανά!».

http://www.gazzetta.gr/football/article ... yme-falkao
Τι αναμνήσεις έχεις από τη χώρα μας και τον ΠΑΟΚ;
«Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και ο κόσμος του ΠΑΟΚ μου έδειξε μεγάλη αγάπη».
Συνεχίζεις να παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ;
«Πάντα ακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Βλέπω όλα του τα ματς και με κάνει χαρούμενο το ότι βρίσκεται σε μια καλή στιγμή και έχει πολλούς παίκτες από την Εθνική».
Οι στόχοι σου για το μέλλον;
«Η μελλοντική επιθυμία μου είναι να γίνω πρώτος προπονητής και κάποια στιγμή θα ήθελα να γίνω τεχνικός του ΠΑΟΚ! Ο κόσμος είναι πολύ φανατικός και αισθάνεται το ποδόσφαιρο όπως εγώ. Το να επιστρέψω είναι κάτι που θα ήθελα να ζήσω, όπως και η ζωή στη Θεσσαλονίκη. Χαιρετίσματα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και ελπίζω κάποια στιγμή να τους συναντήσω ξανά!».

ποσα παιρνετε απο το μελισσανιδη ρε? ελεος με τα πρωτοσελιδα μ αεκ συνεχεια....ντροπη....αρδ
Γκολάρα η αρμάδα του Χάβου με τον τιτανοτεράστιο φορ Καμαρά.
http://www.sportlemon.tv/20140202/vv52e ... 38743.html
http://www.sportlemon.tv/20140202/vv52e ... 38743.html
και σε μας ανετα επαιζε...αλα μπακα βουκα...μακαρι ρε χαβινιο///
0-1 προηγειται ο Απολλων Καλαμαριας στο 41 με γκολ του Δημητρη Πελκα απο το 25ο λεπτο..
-
Ρε σεις, κεκλεισμένων παίζει ο γαύρος;
Πω πω, σε λίγο ούτε η λ7 δεν θα πηγαίνει στο γήπεδο.
Δεν τη βγάζει την κάρτα σε κόκκινο με τίποτα. Σάμαρης και Μανιάτης λένε απλά ευχαριστώ και χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζουν να μαρκάρουν άφοβα.Έτσι παίζεις πραγματικά άμυνα και με χέρια και με πόδια
.

τουλαχιστον εμεις δεν μπορουμε να μιλαμε γι αυτο φετος. Στην καλυτερη φαση της ιστοριας μας μαζευουμε 10000 απλα απαραδεκτοιblack death έγραψε:Ρε σεις, κεκλεισμένων παίζει ο γαύρος;