Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
Ptolemaida_4

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από Ptolemaida_4 »

Καλησπέρα και από εμένα , είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ αν και σας παρακολουθώ εδώ και 5 χρόνια.
Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να ανοίξετε και πάλι τις εγγραφές για να ακουστούν ακόμα περισσότερες φωνές.

Στο θέμα μας τώρα:

Επέλεξα στο πρώτο μου ποστ να πω την γνώμη μου για ένα μείζον θέμα κατά την άποψη μου.Πρόκειται για την φθίνουσα πορεία στην οποία οδεύει η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΘΥΡΑ του σύμπαντος, η ΘΥΡΑ 4.
Δυστυχώς ( για εμένα) βλέπω το πέταλο σιγά σιγά να εκπολιτίζετε και να γίνετε μια μάζα ανθρώπων χωρίς πάθος και
διάθεση για Ηχητική Βία (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΗΧΗΤΙΚΗ). Xωρίς την έκσταση και τη μέθη αν θέλετε που παρουσίαζε πριν μερικά
χρόνια , οπού ήταν υποχρέωση του καθένα μας να έχει κλείσει η φωνή μας ακόμα και πριν το τέλος του αγώνα και να νιώθουμε ματωμένα τα λαρύγγια μας από την ηχητική βία που προκαλούσαμε στους αντιπάλους, και βέβαια και την στήριξη που παρήχαμε στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ μέσω των φωνών μας , του πάθους μας και των κινήσεων μας (αμπαλαέα κτλ.)
Φυσικά και υπάρχει αρκετά μεγάλη μερίδα του κόσμου που ακόμη συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό αλλά είναι πλέον ορατό πως υπάρχει όντως κατηφορική κλίση.

Γιαυτό θεωρώ χρέος κυρίως των συνδέσμων να οργανωθούν , να γαλουχήσουν σε νέα παοκτσάκια τα ιδανικά και τα "έθιμα" των περασμένων ετών και αν θέλετε να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα πως στην ΘΥΡΑ 4 είναι απαραίτητο
και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να κλείσει η φωνή σου , να ιδρώσεις , να βγάλεις την μπλούζα σου και να χοροπηδάς σαν τρελός μεταφέροντας το πάθος σου στην ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.Υπάρχουν και άλλες θύρες να παρακολουθήσει κάποιος τον αγώνα ήρεμα και ήσυχα και εννοείται πως όλοι είμαστε ΠΑΟΚ και είναι δικαίωμα μας να βρισκόμαστε στο γήπεδο της ομάδας μας.Απλά θεωρώ πως τα πέταλα και η ειδικά η ΘΥΡΑ 4 είναι για τους φανατικούς οπαδούς και αυτό συναιπάγει κάποιες υποχρεώσεις και συνθήκες.

Ptolemaida Black and White City :pano:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ptolemaida_4 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα , είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ αν και σας παρακολουθώ εδώ και 5 χρόνια.
Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να ανοίξετε και πάλι τις εγγραφές για να ακουστούν ακόμα περισσότερες φωνές.

Στο θέμα μας τώρα:

Επέλεξα στο πρώτο μου ποστ να πω την γνώμη μου για ένα μείζον θέμα κατά την άποψη μου.Πρόκειται για την φθίνουσα πορεία στην οποία οδεύει η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΘΥΡΑ του σύμπαντος, η ΘΥΡΑ 4.
Δυστυχώς ( για εμένα) βλέπω το πέταλο σιγά σιγά να εκπολιτίζετε και να γίνετε μια μάζα ανθρώπων χωρίς πάθος και
διάθεση για Ηχητική Βία (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΗΧΗΤΙΚΗ). Xωρίς την έκσταση και τη μέθη αν θέλετε που παρουσίαζε πριν μερικά
χρόνια , οπού ήταν υποχρέωση του καθένα μας να έχει κλείσει η φωνή μας ακόμα και πριν το τέλος του αγώνα και να νιώθουμε ματωμένα τα λαρύγγια μας από την ηχητική βία που προκαλούσαμε στους αντιπάλους, και βέβαια και την στήριξη που παρήχαμε στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ μέσω των φωνών μας , του πάθους μας και των κινήσεων μας (αμπαλαέα κτλ.)
Φυσικά και υπάρχει αρκετά μεγάλη μερίδα του κόσμου που ακόμη συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό αλλά είναι πλέον ορατό πως υπάρχει όντως κατηφορική κλίση.

Γιαυτό θεωρώ χρέος κυρίως των συνδέσμων να οργανωθούν , να γαλουχήσουν σε νέα παοκτσάκια τα ιδανικά και τα "έθιμα" των περασμένων ετών και αν θέλετε να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα πως στην ΘΥΡΑ 4 είναι απαραίτητο
και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να κλείσει η φωνή σου , να ιδρώσεις , να βγάλεις την μπλούζα σου και να χοροπηδάς σαν τρελός μεταφέροντας το πάθος σου στην ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.Υπάρχουν και άλλες θύρες να παρακολουθήσει κάποιος τον αγώνα ήρεμα και ήσυχα και εννοείται πως όλοι είμαστε ΠΑΟΚ και είναι δικαίωμα μας να βρισκόμαστε στο γήπεδο της ομάδας μας.Απλά θεωρώ πως τα πέταλα και η ειδικά η ΘΥΡΑ 4 είναι για τους φανατικούς οπαδούς και αυτό συναιπάγει κάποιες υποχρεώσεις και συνθήκες.

Respect!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ptolemaida_4

Ekatnetworkltd έγραψε:
Ptolemaida_4 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα , είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ αν και σας παρακολουθώ εδώ και 5 χρόνια.

Στο θέμα μας τώρα:

Respect!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ptolemaida_4

Ekatnetworkltd έγραψε:

Στο θέμα μας τώρα:

Respect!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ , πραγματικά με θλίβει όλο αυτό που γίνετε και θα προσπαθήσω ενεργά να συμμετάσχω στην ανατροπή αυτής της φθοράς.Νομίζω πως είναι υποχρέωση όλων να αλλάξουμε
αυτή τη κατάσταση αν θέλουμε να περηφανευόμαστε για τον λαό μας και την ιστορικό αυτό πέταλο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Θα γραψω το πρωτο και τελευταιο μου λογικα μηνυμα με αυτο το ονομα.Σας ενοχλουν βλεπω αρκετους οσα γινονται στην Τουμπα...λες και τα σημαδια δεν τα εχουμε παρει για τον εκφυλισμο του ΠΑΟΚτση εδω και αρκετα χρονια...λες και δεν εδειχνε που παει το πραμα.Διπλα στον ΠΑΟΚ για πανω απο 20 χρονια της ζωης μου...

Μελος το forum σας για καμμια τριετια αν δεν απατωμαι (χωρις το "2" ως ονομα μελους)Απο την Τουμπα ΜΟΥ, απεχω συνειδητα οπως χιλλιαδες αλλοι, εξαιτιας των οσων γινονται καθε Κυριακη! Την αποφαση μου την πηρα στο ματς Κυπελου με ΑΕΚ, οταν καποιοι τα καναν λαμπογυαλο επειδη δεν αντεξαν, οχι λαμογια προεδρους οπως ειχαν τη δικαιολογια παλιοτερα για να μπουκαρουν, αλλα επειδη δεν αντεξαν μια αγωνιστικη ηττα και μια χαμενη "μεγαλιωδη εκδρομη" στον τελικο του ΟΑΚΑ!Γυρισα με / για τον Π.Α.Ο.Κ 10 φορες την Ελλαδα και 2 φορες την Ευρωπη, ειχα 25 χρονια μονιμη παρουσια στην 4, και πλεον με τεραστιο πονο εχω σχεδον 4 χρονια που εγινα ο καλυτερος πελατης καφενειων.

Απο το φορουμ σας παλι, διαγραφτηκα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ μια μερα, επειδη μετα απο καποια αντιστοιχα γεγονοτα, εβαλα ως υπογραφη μου το "SUPER-4" για να δειξω ποσο αρχιζουν καποιοι να μοιαζον σε συμπεριφορα οπαδων στη γειτονια!Δεχτηκα ενα μηνυμα την ιδια μερα που το εβαλα ως υπογραφη απο καποιον του Φορουμ (ονομα ουτε θυμαμαι, ουτε με ενδιαφερει να θυμαμαι, ουτε θα ελεγα και αν θυμομουν...admin, modereitor δεν τα παω και καλα με την τεχνολογια) "να βγαλω την υπογραφη επειδη ...καποιοι ενοχλουνται"!!! και προτου καν προλαβω να το σκεφτω αν πρεπει να το πραξω η οχι (δεν θα το εκανα παντως), την επομενη νομιζω μερα ειχα ηδη διαγραφτει!! Σκουπισατε -τελειωσατε...

Δεχομαι οτι εχετε τους κανονες σας, δεχτηκα την αποφαση και ειμαι σχεδον μια 2ετια ανενεργος χρηστης και που και που σπανια λαθραναγνωστης σας.Δεν με ενοχλησε τοσο η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ την ξαναλεω αποφαση, οσο η επιβεβαιωση οτι ο ΠΑΟΚτσης, σε ολα τα επιπεδα οντως μοιαζει φρικτα πλεον με τους σουπεραδες! Ειτε μιλαμε για γηπεδο, ειτε για ιντερνετ, ειτε για ραδια...Αυτο που με ενοχλει ομως εναι που ο Π.Α.Ο.Κ ΜΟΥ, ο Π.Α.Ο.Κ του πατερα μου και του παππου μου, ο Π.Α.Ο.Κ με τον οποιο μεγαλωσα ειναι σε τροχια βεβαιου θανατου! Οπαδικα ετσι κι αλλιως εχει πεθανει και νεκραναστασεις δεν υπαρχουν πλεον.

Η μαγια η παλια χαθηκε, ακομα και αν διορθωθουν καποια πραγματα αυτοι ειμαστε πλεον κα εκει γυρω θα κινουμαστε μελλοντικα.Ο παλιος ΠΑΟΚτσης πεθανε,πλεον υπαρχουν τα νεο-ΠΑΟΚια (και ως προς τη διαφωνια σας προσφατα...ναι, το ΠΑΟΚια εχθροι μας το εβγαλαν αρχες δεκαετιας του 90, αρχικα οι γαυροι με αφορμη τη μασκωτ μας στο μπασκετ)Και φυσικα με τον θανατο του Λαου δεν μπορει παρα να ακολουθησει και ο θανατος της ομαδας. κανενας Σαββιδης και τα λεφτα ολου του κοσμου δεν ειναι ικανα να το αλλαξουν αυτο. Η μιζερια, η γκρινια, η εσωστρεφια και το οτι δεν ειμαστε πλεον Π.Α.Ο.Κ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ θα το φερουν αυτο. Μαθηματικα!

Καποτε δεν μας χωριζαν ουτε πολιτικες ιδεολογιες ουτε συμπαθιες-αντιπαθιες προς παιχτες, ουτε προσωπικα, ουτε τιποτα...ημασταν ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ!Εβλεπες τους ιδιους οπαδους να φωναζουν συνθηματα που θυμιζαν αριστερη πορεια, και στο καπακι τραγουδουσαμε ολοι μαζι "και του ΠΑΟΚ τα παιδια μπηκαν στην Αγιά-Σοφιά το Δικεφαλο να στησουν..."! Τωρα μαχαιρωνεστε για τα πολιτικα και διαβαζω σε φορουμ και απο τους μεν και απο τους δε οτι "πρεπει να καθαρισει η ΤΟΥΜΠΑ απο τους απεναντι"!!! Τουμπα με διαβατηρια πολιτικων φρονηματων!!!! Πολυ ωραια!!!! Το "Ο Π.Α.Ο.Κ πανω απ'ολα" περιπατο!

Παλια εβλεπες στα ντερμπυ καμμια ψιλη αλλα ηξερες οτι κατα κανονα ηταν απο οπαδους των 3ων ματς το χρονο που μπορει να ειχαν παρεξηγηθει για τη γκομμενα τους. Τωρα φτασατε μεχρι να δερνετε ΤΥΦΛΟΥΣ επειδη δεν αντεχετε την κριτικη; Τοτε εβλεπες τον παιχτη με το δικεφαλο στο στηθος και τον στηριζες, ειτε σου αρεσε ειτε οχι! Και εχθρος σου μεσα στην Τουμπα ηταν παντα Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ποτέ ο δικος σου παιχτης, ποτέ ο συνοπαδος σου ποτέ ο ιδιος Π.Α.Ο.Κ! Ετρωγες γκολ απο το αυρο και ανατριχιαζες απο την ενταση με την οποια ακουγοταν "ΠΑΟΚ" σε δευτερολεπτα! Τωρα τρως γκολ στο 4ο λεπτο με τη γρια και αμεσως ακους "ΠΑΟΚ παιξε τη μπαλα της ζωης σου, γιατι θα σε Γ@μμΗσουμε...."!!!!

Παλια δεν επιβεβαιωνομασταν με το να ριχνουμε δυναμιτακα στα παρκε. Δεν δειχναμε ετσι τη μαγγια μας. Ουτε ψαχνομασταν να βρουμε λιγοτερους αλλοθρησκους για μανουρα ωστε να κερδισουμε οπαδικες νικες! Οι νικες αυτες που εχτισαν το τεραστιο ονομα του ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ ηρθαν οταν αλλοι υπεραριθμοι απο εμας ερχοταν μεσα στη δικη τους πολη για μανουρες και επαιρναν τις απαντησεις που ολοι γνωριζουμε. Εμεις για τον Π.Α.Ο.Κ κατεβαιναμε, οχι για τις βλαχομαγγιες. Και ηταν οι βλαχομαγγιες των αλλων, πολλες φορες και ενωμενων για να μπορεσουν να τα βαλουν μαζι μας, που εκαναν τελικα εμας γνησιους μαγγες.

Η ιδεολογια του ΠΑΟΚτση αρχισε να αλλοιωνετε απο τη δεκαετια του 80 ακομα! Αλλα τα σημαδια ηταν μικρα και χανοταν μεσα στα αλλα. Δυστυχως ομως τοτε δεν καναμε για αυτο αρκετα. Κι ακομα και αν καποιοι εκαναν, με πρωτο και καλυτερο το Στρατηγο που προσπαθησε να κρατησει το στυλ του ΠΑΟΚτση ακεραιο βλεποντας το να αλλοιωνεται απο ξενοφερτες μοδες, τελικα αυτη τη μαχη την εχασαν. Τη μονη μαχη που εχασαν.Δεν τα γραφω ολα αυτα για τη δικη μου περιπτωση. Εγω διαγραφτηκα - τελειωσα για το φορουμ και δεν με ενδιαφερει και να επανελθω πλεον απο τη στιγμη πο ενιωσα μη-ευπροσδεκτος.

Για τον Π.Α.Ο.Κ μου ποναω, για τον Π.Α.Ο.Κ τα εγραψα!Καλη συνεχεια και οτι σας φωτιζει ο οποιοσδηποτε στον οποιο πιστευετε.Ενα τελευταιο "γεια" προς οσους ειχα καποιες καλες κουβεντες εδω μεσα και δεν προλαβα ποτε να τους χαιρετησω!(το ξαναποσταρω γιατι γραφτηκε χθες, και μεχρι να παρει εγκριση και να εμφανιστει ως πρωτο μου ποστ ειχαν προχωρησει οι σελιδες και χαθηκε! Οφειλω ομως σημερα και ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο φορουμ, γιατι οπως τα χωνω στο μηνυμα για τη διαγραφη μου, πρεπει να δωσω και το μπραβο που το δημοσιευσατε παροτι εχει σαφη αρνητικη αναφορα προς το φορουμ και καποιο απο τα μελη του)

--------------------------------------

Αυτά έγραψε ο αδερφός Besuch στο τόπικ του αγώνα με την Βέροια και το μεταφέρω εδώ, μήπως και αποτελέσει την αρχή σοβαρής συζήτησης. Επειδή γράφω από κινητό, μου είναι σχεδόν αδύνατο να το μορφοποιήσω σωστά μετά την αντιγραφή/επικόλληση και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. Αν θέλει και μπορεί κάποιος μοντ, ή αντμίν ας βοηθήσει με το τεχνικό σκέλος.

Στην ουσία της ανάρτησης τώρα... Όσα αναφέρεις, Besuch, δυστυχώς είναι 100% εύστοχα και μας πληγώνουν όλους όσους μάθαμε τον ΠΑΟΚ αλλιώς. Από την μεριά μου σου υπόσχομαι όμως ότι, όσο υπάρχουν άνθρωποι που κρατούν την ιδέα του ΠΑΟΚ στην ψυχή τους, αυτή η ιδέα δεν πρόκειται να πεθάνει. Η κερκίδα μπορεί να αλλοτροιώθηκε, όμως ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ μένει ανέπαφος στην καρδιά μας. Η θύρα 7 με τα πιτσιρίκια είναι εκεί. Μας περιμένει να δώσουμε νέα πνοή στην Τούμπα και να δείξουμε στα καινούρια ΠΑΟΚτσάκια, ότι δεν χρειάζεται να είναι άμυαλοι κάφροι για να είναι μάγκες, ωραίοι και παραδεκτοί στην κοινωνία ;)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Συγνώμη παιδιά αλλά η κατηφόρα μας ως οπαδών δεν έχει τέλος.Κάποιο παιδί πιο πάνω είπε μία μεγάλη αλήθεια.Εμείς γίναμε ΠΑΟΚ σε περιοχές εντελώς εχθρικές και ένας από τους κυριότερους λόγους ήταν η σύμπνοια και η τρέλα των οπαδών του.Δυστυχώς αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό στην κερκίδα μας είναι τουλάχιστον ξεφτίλα.Ξέρω ότι πολλά παιδιά που πηγαίνουν στην 4 (συνδεσμίτες και μη) είναι αντίθετα με αυτά που γίνονται και για τα οποία φυσικά ντρέπονται.Αυτοί λοιπόν είναι αυτοί που μπορούν να δώσουν τη λύση.Απλά και όμορφα αποχωρήστε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος από την 4 και όχι από την τούμπα.Παρακολουθήστε τα υπόλοιπα παιχνίδια από άλλες θύρες φωνάζοντας και ενισχύοντας πραγματικά την ομάδα.Αφήστε σε ολόκληρη την 4 να είναι αυτοί που πάνε να βρίσουν παίκτες -παράγοντες-προπονητές και δεν ξέρω και γω τι άλλο θα θέλουν να βρίσουν στο μέλλον.Κάντε να φανεί πόσο μικρή μειοψηφία είναι όλοι αυτοί.Αφήστε τους να εκτεθούν στα μάτια όλων των οπαδών του ΠΑΟΚ που σας παρακολουθούν από όλη την υφήλιο.Κάντε τους να καταλάβουν πόσο λίγοι είναι και ότι δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από τον τεράστιο λαό μας.Ούτε αστυνομίες ούτε κάμερες ούτε χαφιεδισμοί που δεν ταιριάζουν στη νοοτροπία μας και βεβηλώνουν την ιστορία μας.Εσείς μόνο μπορείτε να καθαρίσετε την άθλια αυτή κατάσταση.Εσείς μόνο μπορείτε να δώσετε σε όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό την χαμένη του αξιοπρέπεια και περηφάνεια.Εσείς μόνο μπορείτε να ξαναβάλετε το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ στο σωστό δρόμο.Είναι καθήκον σας και υποχρέωσή σας απέναντι σε όλους αυτούς που σας βλέπουν απο το Σ.Φ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ και είμαι σίγουρος ότι δεν τους αρέσει καθόλου αυτό που βλέπουν να συμβαίνει στα τσιμέντα της πάλαι ποτέ κραταιάς και τιμημένης θύρας.

-------------------------------

Στο τόπικ του αγώνα με την Βέροια ο αδερφός astnord έγραψε τα παραπάνω (και πάλι συγγνώμη για την μορφή του κειμένου. Αν μπορεί κάποιος, ας βοηθήσει). Βρίσκω την πρότασή του να είναι μία καταπληκτική βάση συζήτησης για την εύρεση λύσεων στο καυτό ζήτημα της κατάστασης στην 4...
Άβαταρ μέλους
felix 4

Δημοσίευση από felix 4 »

καλη κερκιδα μετα απο καιρο.με ευστοχα συνθηματα σε σωστο χρονο.μπραβο στν οργανωτη κ σε οσους συμμετειχαν!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

felix 4 έγραψε:καλη κερκιδα μετα απο καιρο.με ευστοχα συνθηματα σε σωστο χρονο.μπραβο στν οργανωτη κ σε οσους συμμετειχαν!

+ 4
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πέρα από το ψεγάδι του γιουχαρίσματος στον Σαλπιγγίδη, όλα καλά!
Εντάξει, δεν ήμασταν και για Π.Α.Ο.Κ. - γαύρος, αλλά περίμενα πιο ψόφια πράγματα..
astnord

Δημοσίευση από astnord »

Σήμερα μετά απο πολύ καιρό πραγματικά ανατρίχιασα από τον παλμό της κερκίδας.
Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους εσάς που δημιουργήσατε αυτή την ωραία ΠΑΟΚτσήδικη ατμόσφαιρα στο γήπεδο.
Ένοιωσα πραγματικά περήφανος ακούγοντάς σας με τα πιτσιρίκια μου.
Ζεστάθηκε η καρδούλα μου εδώ στον παγωμένο βορρά.
Συνεχήστε έτσι ρε παλήκαροι γιατί μόνο τέτοια κερκίδα και ατμόσφαιρα αξίζουν στην ομαδάρα μας.
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σας.
Άβαταρ μέλους
billospaok_4

Δημοσίευση από billospaok_4 »

Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ 4!ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ!ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑ!

Όχι κεφαλαία, αδελφέ, σε παρακαλώ πολύ. Είναι πολύ κουραστικά και μοιάζει σαν να φωνάζουμε.

Ντίνος
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν ξέρω που να το γράψω.

Αληθεύει πως συνελήφθη αυτός που την έπεσε στον οπαδό με τα προβλήματα όρασης ύστερα απο ενέργειες της ΠΑΕ;
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Re: Απ: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από pouthenas »

Asimos έγραψε:Δεν ξέρω που να το γράψω.

Αληθεύει πως συνελήφθη αυτός που την έπεσε στον οπαδό με τα προβλήματα όρασης ύστερα απο ενέργειες της ΠΑΕ;
Φημες λενε οτι καταδικαστηκε σε θανατο δι' απαγχονισμου..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σου εκανα προχθες παρατηρηση οτι μιλας ειρωνικα...Το ξαναεκανες...Παρε μια μερουλα μπας και ηρεμησεις.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οχι δεν χρειάζεται, εγω το έγραψα σε λαθος μέρος. Σβηστά απο δω σε παρακαλώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”