Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

Παιδια θελω να θιξω ενα θεμα για το οποιο γινεται λογος τον τελευταιο καιρο και να πω ομως εξαρχης οτι ειμαι ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ και πολυ ΛΙΓΟΣ και το θεμα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Η περηφιμη ΘΥΡΑ4 πρεπει να οργανωθει καλυτερα.Αλλα συνθηματα λενε οι δυτικες συνοικιες αλλα η 4 η μικρη και οταν λενε το ιδιο συνθημα δεν υπαρχει συγχρονισμος καποιες φορες.Ειμαστε ο φοβος και ο τρομος ολων αλλα πρεπει να γνωριζουμε τα μειονεκτηματα μας για να γινομαστε καλυτεροι. Υπαρχουν παιδια πιο αρμοδια και προσωπα που εχουν γραψει το ονομα τους στο οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ.θελω να αφουγκραστουν αυτον τον προβληματισμο του ανωνυμου παοκτση και να παρουν τα μετρα τους.
Οι συνδεσμοι γιατι δεν κανουν μια συναντηση για αυτο το θεμα?
Δεν χωρανε εγωισμοι και τετοιες βλακειες.
Ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε.
Η ευθυνη ολων μας ειναι τεραστια. Προκειται για μεγαλο βαρος και πρεπει να σταθουμε στο υψος μας.
Ευχαρηστω αδερφια .
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Συμφωνω μαζι σου φιλε...Εδω και χρονια υπαρχει αυτο το προβλημα...
Το πιο χαρακτηριστικο ειναι οτι πολλες φορες μεχρι να καταλαβουν οι μεν ποιο συνθημα λενε οι δε,το συνθημα εχει τελειωσει οποτε μονο για λιγο ακουγεται το ιδιο απο ολους ταυτοχρονα...
Αλλο θεμα βεβαια ειναι οτι ανα πυρηνες καποιες παρεες λενε το δικο τους...πιστευω οτι δεν ασχοληθηκαν πολλοι με αυτο το θεμα τοσο καιρο λογω των προβληματων της ομαδας...τωρα που τα πραματα βελτιωνονται πρεπει καποια στιγμη να ασχοληθουν οι αρμοδιοι...Συναντηση οπαδων πρεπει να γινει και νομιζω οτι δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ συνδεσμων πλεον...τουλαχιστον οχι οσο παλια...
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

LAKISTUTA ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ. ΩΡΑΙΟΣ
Άβαταρ μέλους
limanisios4

οργανωση της 4

Δημοσίευση από limanisios4 »

αδερφε εχεις μεγαλο δικιο. εγω δεν ειμαι στην 4 αλλα οταν βλεπω αυτη την ασυνεννοησια δεν ειναι κ οτι το καλυτερο. οταν συγχρονιζεται η κερκιδα το γηπεδο παλεται το νιωθουν κ στον αγωνιστικο χωρο.ας φροντισουν οι αρμοδιοι να γινει κατι, γιατι κ εγω αναρμοδιος κ απλος φιλαθλος ειμαι. μ΄αρεσει να δημιουργουμε ατμοσφαιρα κ αυτο ειναι που χαιρομαι αλλα οταν καταληγει σε ...χαβρα.. :( :( .μπορουμε να το αλλαξουμε κ αυτο γιατι ΠΑΟΚ ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Αφου ρε παιδια δεν δεινει κανεις σημασία στους"οργανωτές" και λεει καθενας τα δικα του.
Βλέπω τον τρίγωνο να προσπαθεί να κανει κερκίδα και να απογοητεύετε δεν τον δινει κανεις σημασία.
Παντού υπάρχει ενας "αρχηγός"που λεει κατι και τον ακολουθούν ολοι για να γινουν τα πράγματα καλύτερα δεν ειναι κακο ετσι πρέπει να κάνουμε.
άποψη μου.
geopaokara

Δημοσίευση από geopaokara »

συμφωνω απολυτα.φαινεται πολυ ασχημα .......για παραδειγμα
με το τυρι χθες μια φορα που ειπαμε ολοι μαζι ένα συνθημα συγχρονισμένα ταρακουνήθηκε ολοι τουμπα ετσι πρεπει να γινεται οχι να κανει ο καθενας οτι θελει...σαν να εχουμε τον ιδιο κοσμο με τις γριες ακουγομαστε

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!!
Άβαταρ μέλους
patriarxio

Δημοσίευση από patriarxio »

ena vathro sto kentro tou petalou me ena ntelali kai mia trompeta pano...ta timpana sto kagelo mazi me 2-3 fonaklades kai osoi perisoteroi ginetai pano sta kagela gia na goustarei o kosmos ligi toumpa apo palia!!!!

PAOK OR DEATH :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
paokaras17

Δημοσίευση από paokaras17 »

paidia simfwnw me tis apopseis sas... to provlima einai terastio!!! gnwmi mou einai oti ftaine kai oi organwtes! otan vlepeis ton trigwno na vrizei ton oloimpiako enw paizeis me tin larisa kai to score einai molis 1-0... auto ta leei ola!!! 8elw na proteinw mia lisi an kai eimai enas aplos opados tou paok kai kserw oti eimai asimantos mrosta stin istoria tou paok: i 4(neapolis) kai i 4a, diladi oi dio pirines, prepei na katevoun mazi me ta timbana, katw sta kagela anamesa apo 4a kai 4 etsi wste oi 2 pirines na ginoun enas... kai na vgeia mia toumba ap ta palia... me xamo panw sta kagela... fwtovolides... sin8imata pou na vgainoun me tetoia entasi pou na tremei to edafos... dwste m tin gnwmi sas an 8elete!
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

εχετε ολοι δικαιο...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΜΑΚΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ? ΤΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ... ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ????

ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ...
Άβαταρ μέλους
Godfevour
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Godfevour »

Den mporei h omada na kanei faseis, na prepei na valei allo ena goal kai na esu na mhn dineis ru8mo alla na eisai, empros ahte, dikefalle. Aman pia me auto to sun8hma! Den einai diko mas, to fonazoume sunexeia, to fonazoume kai lathos. O trigwnos den kanei pleon gia organoths, den dinei sun8hmata me ru8mo apla prospa8ei na enwsei tis kerkides.
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΣΤΗΝ 4 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΟΥΣ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΘΗΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 7.ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ 4.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΡΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

1.Συμφωνω απολυτα οτι πρεπει να κατεβουν τυμπανα κατω και επισης οι οργανωτες ωστε να τους βλεπει ο λαος...
Ετσι οπως ειμαστε τωρα σφυριζουν πολλοι για χερια ψηλα για το ΠΑΟΚ και ολοι ψαχνομαστε μηπως δωσει καποιος ρυθμο...στο τελος το ξεκινανε καποιοι που δεν εχουν υπομονη να περιμενουν και μετα χαλαει....
Οταν παλια το εκανε αυτο ο μασκοφορος πηγαινοντας στο κεντρο του γηπεδου...εσκαγε η σαλονικη απο το θορυβο...τωρα δε ξερει κανεις απο που δινεται το τεμπο..ουτε καν αν θα πουμε το ΠΑΟΚ ή κανα αλλο πιο ξενερωτο συνθημα...
2.Συμφωνω απολυτα με 2 απο τους παραπανω σχετικα με τα συνθηματα..Ειναι απαραδεκτο πιστευω για ΠΑΟΚτσηδες να ασχολουμαστε με τους γαυρους σε ασχετα ματς...ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ...ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ...Δε γινεται να εισαι στο Χ ή στο γκολ με αλλη ομαδα και να βριζεις το γαυρο...εκτος αν νικαμε 3-0 και πανω οποτε για τον χαβαλε θα το πουμε και το μπινελικι στους αλλοθρησκους...
3.Πολυ σημαντικο επισης για μενα προβλημα ειναι η ελλειψη υπομονης στα συνθηματα..Καποτε λεγαμε το ΠΑΟΚ για κανα λεπτο,με προτροπη απο οργανωτες...ιδιως στα εκτος...τωρα λες και ειναι αγγαρεια.
Κι οχι μονο αυτο το συνθημα αλλα γενικα...τα συνθηματα δεν ειναι ολα fast forward...Καποια εχουν αργο τεμπο..εμεις μετα την πρωτη φορα τα κανουμε ολα techno και beat.
PS Οσο αφορα το "ειμαι μικρος να σχολιασω για την τουμπα και την κερκιδα" ,το οποιο κι εγω εγραψα και ψιλοπιστευω,να αναφερω οτι δεν σημαινει οτι ειμαι λιγοτερο ΠΑΟΚτσης απο οποιονδηποτε αλλον στον πλανητη.ΟΣΟ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..δεν υπαρχουν πιο ΠΑΟΚτσηδες απο αλλους...
Αυτα και ελπιζω να βρεθουν οι λυσεις...οσο μπορω να βοηθησω κι εγω διατιθεμαι να το κανω...σιγουρα δε κανω για οργανωτης κερκιδας παντως :)
invader

Δημοσίευση από invader »

auti i dioikisi einai tsirakia twn athinwn?Den nomizw!!!

Oso gia tin organwsi dikaio exete.Prepei na mazeutoun oi sindesmoi na sizitisoun kai auto to thema.Efoson ta dioikitika einai sta kalitera xeria autoi to mono pou exoun na asxolithoun einai i kerkida kai i ekdromes!!!
invader

Δημοσίευση από invader »

paokara4 i omada ti allo thes na kanei?Nikaei se ola ta entos.Esi prepei na tin wthiseis!

episis to empros aete einai tis aek :/
Άβαταρ μέλους
eptalofitis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eptalofitis »

Ο οργανωτής έχει την ευθύνη... όταν πρέπει να εμψυχώσεις την ομάδα τη στιγμή που δέχεται πίεση δε μπορεί να δίνεις "γαμιέται ο θρύλος" ή "κάθε ολυμπιακός". Όταν ο κόσμος ακούει τέτοια συνθήματα σε λάθος στιγμές ξενερώνει... Έχουμε πολλά συνθήματα και δε πρέπει να κολλάμε στο να βρίζουμε το γαύρο και να λέμε "εμπρός αετέ". Το "είσαι μια ουσία, ουσία μαγική" τι έγινε? Το ξεχάσαμε? Το "οοο ΠΑΟΚάρα" ? Μια φορά το φωνάξαμε χθες και έγινε πανικός γιατί έδωσε ρυθμό και χοροπηδούσε όλη η 4...

Πρέπει να τα κοιτάξουν αυτά κάποιοι και να καταλάβουν τα λάθη τους ώστε να πάμε μπροστά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”