Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- john4serres
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
αντικειμενικα αν δουμε το ποσο των 15εκ € ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ για τον μητρογλου
με τα ιδια χρηματα ή και με λιγοτερα παιρνεις επιθετικαρα απο Ολλανδια ( πχ Pelle της Φεγενορντ) , Γερμανια ( πχ Χουντελααρ και ποσοι αλλοι )
με τα ιδια χρηματα ή και με λιγοτερα παιρνεις επιθετικαρα απο Ολλανδια ( πχ Pelle της Φεγενορντ) , Γερμανια ( πχ Χουντελααρ και ποσοι αλλοι )
καλα. εγώ αν πω ότι σιγά μην είναι 15 αλλά πάλι ο χοντρός κάνει ξέπλυμα θα έχω άδικο;;;;;;;
Ξέπλυμα ο μεγαλοπαράγοντας που διδάσκει ήθος;;
Σε λίγο θα μας πείτε πως και τα 4 εκατομμύρια του Φέισα και τα 3,5 του Σέποβιτς ήταν ξέπλυμα..Πιπέρι στο στόμα.
Σε λίγο θα μας πείτε πως και τα 4 εκατομμύρια του Φέισα και τα 3,5 του Σέποβιτς ήταν ξέπλυμα..Πιπέρι στο στόμα.
- sourmenetes
- Moderator
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Νέα πρόταση από τη Φούλαμ για τον Μήτρογλου.
Δίνουν 14 εκατομμύρια και 3 δανεικούς στον Εργοτέλη.
Δίνουν 14 εκατομμύρια και 3 δανεικούς στον Εργοτέλη.
- navigator11
Odi έγραψε:Ξέπλυμα ο μεγαλοπαράγοντας που διδάσκει ήθος;;
Πόση κακεντρέχεια πια;Ας ασχοληθούμε με τον ... μπανανοσφαιριστή Στίβενς και μη λασπολογούμε κατά κοσμημάτων της α(θ)λητικής ζωής του τόπου!!!!!!!!
Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ανάρρωση σ ένα απ τους πιο τίμιους ποδοσφαιριστές που πέρασαν απ την Τούμπα, που πραγματικά έδωσε ότι είχε και μπορούσε, τον Λιάκουρα - Ηλία Αναστασάκο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς του τέλη και μένει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν με εγκεφαλική θλάση!!
Γρήγορα σιδερένιος..!
Γρήγορα σιδερένιος..!
Δεν ξέρω γιατί αλλά μολονότι έπαιξε λίγο και ποτέ δεν πούλησε ΠΑΟΚτσηδιλίκι τον νιώθω σαν έναν από μας! Περαστικά Ηλία!akis_1987 έγραψε:Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ανάρρωση σ ένα απ τους πιο τίμιους ποδοσφαιριστές που πέρασαν απ την Τούμπα, που πραγματικά έδωσε ότι είχε και μπορούσε, τον Λιάκουρα - Ηλία Αναστασάκο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς του τέλη και μένει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν με εγκεφαλική θλάση!!
Γρήγορα σιδερένιος..!
Περαστικά στον συμπαθέστατο Αναστασάκο.
Κατά τα λοιπά, Αντελέγε λέει πήρε ο Εργοτέλης. Πρώην Ανζί και Μέταλουργκ. Και το ερώτημα παραμένει :
ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ??? Προφανώς οι ελεγκτικές αρχές κοιμούνται σ αυτό τον τόπο. Ξαφνικά ο Εργοτέλης απέκτησε και τα λεφτά και το μέγεθος να παίρνει διεθνείς παίκτες για πλάκα, έτσι;
Κατά τα λοιπά, Αντελέγε λέει πήρε ο Εργοτέλης. Πρώην Ανζί και Μέταλουργκ. Και το ερώτημα παραμένει :
ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ??? Προφανώς οι ελεγκτικές αρχές κοιμούνται σ αυτό τον τόπο. Ξαφνικά ο Εργοτέλης απέκτησε και τα λεφτά και το μέγεθος να παίρνει διεθνείς παίκτες για πλάκα, έτσι;
kai για 6μηνες .....και μετα ανανεωση για αλλον ένα χρονο αν αποφασισει ο γαβρος ότι θελει κι άλλο ψήσιμο....κατάπτυστοι πλεον....και μακαρι ν α πεσουν...
K_geo έγραψε:καλα. εγώ αν πω ότι σιγά μην είναι 15 αλλά πάλι ο χοντρός κάνει ξέπλυμα θα έχω άδικο
ΝΤΡΕΨΟΥ....

Τετοιο πραγμα ο προεδρος των κοκκινων ορκ ? Απλως ...Η φημη οτι μαζευει το χαρτι για να την κανει οταν ερθει η ωρα , διαψευδεται....Τωρα οτι ο Καγκουρογλου κοστολογειται 15 εκατομμυρια + οτι θα παιρνει περιπου 2 εκατομμυρια το χρονο , μου θυμιζει τις εποχες που ειχα χωρισει την Καμερον Ντιαζ και μου εσπαγε τα @ρχιδια η Σκαρλετ Γιοχανσον καθε τρεις και λιγο στο κινητο και στα μηνυματα να παω να την παρω απο το ΚΤΕΛ για να περασουμε μαζι ενα ΣΚ.... :ugeek:
Οσο δε για το θεμα των δανεικων υπαλληλων της κοκκινης ΔΕΚΟ στα διαφορα υποκαταστηματα να σας κανω ενα update: :ugeek:
Αρης: Τατος,Καραγκουνης
Εργοτελης: Μπουχαλακης,Τζανακακης,Διαμαντακος,Ρουγκαλας,Ιμπραίμ,Στόικοβιτς,Αυλωνίτης(?)
Καλλονη: Λεαντρο
Λιβαδεια: Λυκογιαννης
Οφη: Ζε Εντουαρντο
Πανιωνιος: Κολοβος
Πας Γιαννενα: Ντε Βινσεντι (ΟFF)
Πλατανιας: Σιωπης,Κατάι,Βλαχοδημος
# Για το Στοικοβιτς το διεψευσε ?
Βλέπω το ματς γκέι-Ατρόμητος..'Εδωσαν 400 εισιτήρια στους Φενταγίν και μόνο Ατρόμητος ακούγεται στο γήπεδο..Μεγάλο ρεζιλίκι.
χαλια ο gay καλύτερη κυκλοφορία ο ατρόμητος και το κοράκι στα 10 φάουλ δίνει το 1 στον ατρόμητο