hitman έγραψε:Si vis pacem para bellum.
Καλά, πλάκα με κάνετε;dimitrissss έγραψε:Et preterea censes Carthago delenda est?
Εκεί που γράφαμε ποιήματα, τώρα θα μιλάμε ΚΑΙ Λατινικά;;;

Καλή θητεία, Ale3 και Thanix!
hitman έγραψε:Si vis pacem para bellum.
Καλά, πλάκα με κάνετε;dimitrissss έγραψε:Et preterea censes Carthago delenda est?
Καλή θητεία Thanix! Αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το!Thanix έγραψε:Ηρθε η ωρα και για μενα αδερφια...
Μπαινω μεθαυριο Θηβα πυροβολικο!
οταν δούλευεslidar έγραψε:Αυτο το G3 τι γαματο θορυβο..
RoMaN έγραψε:hitman έγραψε:Si vis pacem para bellum.Καλά, πλάκα με κάνετε;dimitrissss έγραψε:Et preterea censes Carthago delenda est?
Εκεί που γράφαμε ποιήματα, τώρα θα μιλάμε ΚΑΙ Λατινικά;;;
Παρουσιάστηκα το 1987 στο Ναύπλιο (ΜΧ) και χρεωθήκαμε G3. Στην εκπαίδευσή μου ως δόκιμος (ΔΕΑ) στο Λουτράκι ρίξαμε και με FN που μου φάνηκε πολύ καλύτερο από το δικό μας!.Dinos_Liverpool έγραψε:Καλή θητεία σε Ale4 και Thanix... σα νεράκι να περάσει! Που σίγουρα θα περάσει, δηλαδή... που είναι οι 9 μήνες και που οι 23 (ΔΕΑ ΔΒ)!
198 σειρά (με πέντε χρόνια αναβολή... Ιιιιιιιιιιι !!!!!), 475 ΤΔΒΕΘ.
Το FN, Αποστόλη, το ξέρεις ή απλώς το έχεις ακουστά; Γιατί απ' ότι ξέρω, εσύ και ένας άλλος, εκπαιδευτικός, M1 είχατε! Ακούς εκεί FN! ...Παππούδες, που μου ξέρετε και το FN!
Προσεξτε τον...ARMY έγραψε:Προσέξτε τι γράφετε γιατί σας παρακολουθώ όλους.
Το θυμάμαι Sourm,sourmenetes έγραψε:Αφου εχω παρουσιαστει κορινθο, κυριακη εχουμε ματς με το γαυρο..Κλασικα εκει κατω σχεδον ολοι σκατογαυροι μου γ@μησανε την ψυχολογια.
Ητανε τοτε που ειχαμε χασει με 3-0, που μας ειχε σφαξει στο πρωτο ημιχρονο και δεν ειχε δωσει και πεναλντυ.
Τεσπα,εγω δεν μπορουσα να μιλησω εκει μεσα.Παιρνω τηλ τον army την αλλη μερα.
"Ασε ρε με τους μ@λ@κες,σκατογαυροι,μας σφαξανε"
Μου εφτιαξε τη μερα.
Επισης "σε πειραξε κανεις ρε???"μου λεει.
"Λεγε ρε..."
Τα θυμαμαι και γελαω...Θυμασαι army???