Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
jpower73

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από jpower73 »

nikolasf έγραψε:
Athens έγραψε:αρθρο μαυρη κηλιδα για το φορουμ....
δεν με νοιαζει ακομη και αν αποκλειστω δια παντος απο το φορουμ, αλλα τουλαχιστον ανοητος ειναι αυτος που συμφωνει στο κλεισιμο της ερτ και γενικοτερα της πολυφωνιας με αντισυνταγματικο τροπο...
συμφορουμιτες σημερα κλεινει η ερτ και χιλιαδες κοσμος θα απολυθει...
αυριο οι καθηγητες χανουν την δουλεια τους
μεθαυριο θα κλεισουν τα νοσοκομεια....
ξεπουλιουνται ολα και συ λες μπραβο?
τουλαχιστον ντροπη, κατεβαστε το αρθρο να σωσετε τα ασωστα
ΟΣΑ + ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙ!!!!!!!!
+ και απο μενα...

Ζούμε ιστορικές στιγμές.
Μάλλον δεν είμαστε τυχεροί που τις ζούμε..
Ας ελπίσουμε να μην τις ζήσουν τα παιδιά μας.. :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jpower73 την Τρί 11 Ιουν 2013, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το αρθρο πρεπει να κατεβει...απαραδεκτο οταν πετιουνται ανθρωποι στο δρομο,. τα σκυλια και οι αρδ που μας εκνευριζαν θα βρουν διοδο παλι....
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Ακόμα να το κατεβάσετε;
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Εγω εχω σιχαθει αυτο το καναλι.
Καναλι το οποιο με καθε νεες εκλογες εμπαιναν και αλλοι. Και δεν φτανει που οποτε νικουσε ο ΠΑΟΚ καποιον απ την Αθηνα το δειχνανε μετα τη β εθνικη πολο, ερχοτανε και ο λογαριασμος δεν ξερω και εγω ποσα μαζι με το ρευμα.
Αι σιχτιρ και βρισιδια καθε φορα που το βλεπω ακομα να το συνηθισω.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Κριμα για καποιους που ειχαν κατακτησει με το σπαθι τους τη θεση εργασιας.
Δεν νοιωθω κανενα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ οικτο σε οποιον μπηκε εκει μεσα με το βισμα λογω ψηφου γιατι τετοιες τακτικες εφεραν την χωρα εδω περα.

Και οταν ξαναεκκινησει το καναλι να ανακοινωνονται τα κριτηρια για την προσληψη του οποιουδηποτε καθως και να ανακοινωνεται και το εργο του καθενως μεταγενεστερα, οπως πρεπει να γινεται σε καθε κρατικη εταιρεια.(οσες μας αφησαν τελοσπαντων)
Γιατι η λουφα και το βισμα εχει παει συννεφο σε αυτη τη χωρα.

Η λες και ξερω γω ειχαμε εγκυρη ενημερωση απο αυτο το καναλι. Μια ζωη προπαγανδα. Θα το δειξει και η ιστορια.
Μια ζωη μας χωριζουνε σε ομαδες και μια ζω μας βαζουν να τσακωνομαστε μεταξυ μας.

Να δουμε ποτε θα βαλουμε μυαλο επιτελους.

Εχετε δικαιο για το αντισυνταγματικο κλεισιμο.
Εγω θα τους απολυα ολους και θα επαναπροσλαμβανα πολυ λιγοτερους(οσους πρεπει) και με βιογραφικα, και αναγκαστικη παρουσιαση δουλειας ανα τριμηνο που θα αναρτειτε σε δημοσιο χωρο οπου ολοι θα μπορουν να δουν.

Τοσο απλα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και ενα αρθρο συγνωμης ειναι απαραιτητο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά όλα τα σκεφτόμαστε. Ηρεμία.

ΤΟ θέμα είναι απο την πλευρά μας, οτι ΔΕΝ ήταν αυτοί οι στόχοι του κειμένου. Ναι έγινε στραβή, ναι το αναγνωρίζουμε αλλά ΟΧΙ να φορτώνονται στην πλάτη του Site όλα τα στραβά της κοινωνίας.

Θα φανεί και πιο ξεκάθαρα αυτό σε λίγο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

guardian4 έγραψε:Εγω εχω σιχαθει αυτο το καναλι.
Καναλι το οποιο με καθε νεες εκλογες εμπαιναν και αλλοι. Και δεν φτανει που οποτε νικουσε ο ΠΑΟΚ καποιον απ την Αθηνα το δειχνανε μετα τη β εθνικη πολο, ερχοτανε και ο λογαριασμος δεν ξερω και εγω ποσα μαζι με το ρευμα.
Αι σιχτιρ και βρισιδια καθε φορα που το βλεπω ακομα να το συνηθισω.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Κριμα για καποιους που ειχαν κατακτησει με το σπαθι τους τη θεση εργασιας.
Δεν νοιωθω κανενα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ οικτο σε οποιον μπηκε εκει μεσα με το βισμα λογω ψηφου γιατι τετοιες τακτικες εφεραν την χωρα εδω περα.

Και οταν ξαναεκκινησει το καναλι να ανακοινωνονται τα κριτηρια για την προσληψη του οποιουδηποτε καθως και να ανακοινωνεται και το εργο του καθενως μεταγενεστερα, οπως πρεπει να γινεται σε καθε κρατικη εταιρεια.(οσες μας αφησαν τελοσπαντων)

Η λες και ξερω γω ειχαμε εγκυρη ενημερωση απο αυτο το καναλι. Μια ζωη προπαγανδα. Θα το δειξει και η ιστορια.
Μια ζωη μας χωριζουνε σε ομαδες και μια ζω μας βαζουν να τσακωνομαστε μεταξυ μας.

Εγω θα τους απολυα ολους και θα επαναπροσλαμβανα πολυ λιγοτερους(οσους πρεπει) και με βιογραφικα, και αναγκαστικη παρουσιαση δουλειας ανα τριμηνο που θα αναρτειτε σε δημοσιο χωρο οπου ολοι θα μπορουν να δουν.

Τοσο απλα.
στειλε βιογραφικο στο μαξιμου.
εσυ βαλτα με αυτον που μπηκε με βισμα και οχι με το βισμα.το βισμα αλλωστε ακομα στη βουλη ειναι.δεν αλλαξε κανενα προσωπο.
επισης ξεχασες να πεις πως οποιος δεν παρουσιαζει σωστη δουλεια θα πρεπει να επιστρεφει οτι τον πληρωσαν και θα του δημευεται η περιουσια.τοτε θα δουλευουν ολοι τελεια.να γινει επιτελους η δουλειά δουλεία.να συμβαλουμε και εμεις εθελοντικα λιγακι στην αναπτυξη.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αντρίκια κίνηση αδέλφια, εμένα τουλάχιστον δεν με απογοητεύσατε.
Συγνώμη για την ένταση αλλά στην προκειμένη περίπτωση ήταν από αγάπη προς το σάιτ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

guardian4 έγραψε:

Τοσο απλα.
Μα σε πια χώρα ζεις;;;;;;; Απλά άλλαξε ο Μανωλιός και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς... Ισα ίσα τώρα και πιο ελεγχόμενα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

dimbar έγραψε:Αντρίκια κίνηση αδέλφια, εμένα τουλάχιστον δεν με απογοητεύσατε.
Συγνώμη για την ένταση αλλά στην προκειμένη περίπτωση ήταν από αγάπη προς το σάιτ.
+ και από εμένα!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αν ερχόταν ο Μπιελσα κι αυτό στα ψιλά θα πέρναγε :mrgreen:

ΥΓ Χαλαρώστε βρε .Σε άλλο ήθελαν να εστιάσουν τα παιδιά αλλα τετοιες ώρες..
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

nikolasf έγραψε:
+ και από εμένα!!!!!!!
++++++

Οκ, εσείς το είδατε οπαδικά-αθλητικά το θέμα, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει μία τετοια τοποθέτηση χωρίς να πάρει και πολιτική χροιά...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Απλα δε θελω να πληρωνω καθε φορα 20ευρω ερτ. Τοσο απλα. Για τα υπολοιπα ας βρουν τον τροπο και ας μεινει ανοικτη.Αυτα για το συγκεκριμενο θεμα
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Maximus έγραψε:
nikolasf έγραψε:
+ και από εμένα!!!!!!!
++++++

Οκ, εσείς το είδατε οπαδικά-αθλητικά το θέμα, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει μία τετοια τοποθέτηση χωρίς να πάρει και πολιτική χροιά...
+ και απο μενα :)
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

Πιστεύω ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, απλά διατυπώθηκαν ακραίες απόψεις που δεν ευσταθούν εκατερωθεν. Καταρχήν ΕΡΤ δεν σημαίνει Αθλητική Κυριακή. Οσοι επίσης βγάζουν μένος για την ΕΡΑ, να τους ενημερώσω ότι εγώ ο 35αρης μεγάλωσα με ΕΡΑ στο σχολείο όταν τις Τεταρτες άκουγα απο το ραδιοφωνακι μέσα στο μάθημα τους αγώνες κυπέλλου, με έκανε να τρελλαθω απο χαρά στο γκολ του Καμπς όταν ήμουνα φοιτητής στην Αγγλία και με κράτησε συντροφιά σε δύσκολα βραδιά με τις εκπομπές τις...Βλέπετε ρε παιδιά εγώ δεν ειχα την ατυχία να πιάνω τα θεσσαλονικιοτικα ραδιόφωνα στη Λάρισα. Πέρα απο το συναίσθημα όμως και την άδικη απόλυση πολλών εργαζομενων, ήρθε η ώρα για ριζικές αλλαγές σε αυτή την χώρα. Η ΕΡΤ είναι αρρωστος δημόσιος οργανισμός και θέλει επανεκινηση. Να την πάρει ιδιώτης και να επαναπροσλαβει αύριο το πρωί όσους θεωρεί ότι αξίζουν. Εκεί είναι η μαγκιά. Στην τελική ο Σαβιδης πήρε την ΣΕΚΑΠ, η Gazprom κυνηγάει τη ΔΕΣΠΑ...Αληθεια, αν αύριο εβγαινε ανακοίνωση ότι ο Σαβιδης θέλει την ΕΡΤ, τι θα γινόταν; Ελα μωρε ΠΑΟΚ είσαι...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”