guardian4 έγραψε:Εγω εχω σιχαθει αυτο το καναλι.
Καναλι το οποιο με καθε νεες εκλογες εμπαιναν και αλλοι. Και δεν φτανει που οποτε νικουσε ο ΠΑΟΚ καποιον απ την Αθηνα το δειχνανε μετα τη β εθνικη πολο, ερχοτανε και ο λογαριασμος δεν ξερω και εγω ποσα μαζι με το ρευμα.
Αι σιχτιρ και βρισιδια καθε φορα που το βλεπω ακομα να το συνηθισω.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Κριμα για καποιους που ειχαν κατακτησει με το σπαθι τους τη θεση εργασιας.
Δεν νοιωθω κανενα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ οικτο σε οποιον μπηκε εκει μεσα με το βισμα λογω ψηφου γιατι τετοιες τακτικες εφεραν την χωρα εδω περα.
Και οταν ξαναεκκινησει το καναλι να ανακοινωνονται τα κριτηρια για την προσληψη του οποιουδηποτε καθως και να ανακοινωνεται και το εργο του καθενως μεταγενεστερα, οπως πρεπει να γινεται σε καθε κρατικη εταιρεια.(οσες μας αφησαν τελοσπαντων)
Γιατι η λουφα και το βισμα εχει παει συννεφο σε αυτη τη χωρα.
Η λες και ξερω γω ειχαμε εγκυρη ενημερωση απο αυτο το καναλι. Μια ζωη προπαγανδα. Θα το δειξει και η ιστορια.
Μια ζωη μας χωριζουνε σε ομαδες και μια ζω μας βαζουν να τσακωνομαστε μεταξυ μας.
Να δουμε ποτε θα βαλουμε μυαλο επιτελους.
Εχετε δικαιο για το αντισυνταγματικο κλεισιμο.
Εγω θα τους απολυα ολους και θα επαναπροσλαμβανα πολυ λιγοτερους(οσους πρεπει) και με βιογραφικα, και αναγκαστικη παρουσιαση δουλειας ανα τριμηνο που θα αναρτειτε σε δημοσιο χωρο οπου ολοι θα μπορουν να δουν.
Τοσο απλα.
στειλε βιογραφικο στο μαξιμου.
εσυ βαλτα με αυτον που μπηκε με βισμα και οχι με το βισμα.το βισμα αλλωστε ακομα στη βουλη ειναι.δεν αλλαξε κανενα προσωπο.
επισης ξεχασες να πεις πως οποιος δεν παρουσιαζει σωστη δουλεια θα πρεπει να επιστρεφει οτι τον πληρωσαν και θα του δημευεται η περιουσια.τοτε θα δουλευουν ολοι τελεια.να γινει επιτελους η δουλειά δουλεία.να συμβαλουμε και εμεις εθελοντικα λιγακι στην αναπτυξη.