Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Πολύ μέτριος δυστυχώς..Κάνει μπαμ ότι δεν έχει προσαρμοστεί καθόλου...
Παιδιά, Αντελίνο είναι αν δεν κάνω λάθος. Όχι Αντζελίνο.
Όσο για τον μικρό .... κάλλιο πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη.
ΜΙΚΡΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ.
Όσο για τον μικρό .... κάλλιο πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη.
ΜΙΚΡΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ.

Πιο χάλια ομάδα από την Βολφσμπουργκ δεν έχω δει..
Πέρσι είδα 10 παιχνίδια..
ΚΑΦΕΝΕΙΟ..!!!
Φέτος υποτίθεται ότι πήρε Ντέκο και Ολιτς αλλά είναι χειρότερη από πέρσι...!!!!!
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ΔΕΝ είχε καμία φάση στο Α ημίχρονο και στο Β , ένα και μοναδικό σουτ του Βιερίνια με το αριστερό έξω από την μεγάλη περιοχή που το έπιασε ο τερματοφύλακας..και γενικά ότι ανέβηκε ο μικρός στο Β, τον έκανε αλλαγή στο 65΄( το κάνει συνέχεια αυτό)...και παίζει με την Αουσμπουργκ ,σιγά το μεγαθήριο....
Εγώ πάντως από πέρσι έχω πει ότι γενικά ΔΕΝ τον παίζουν...δεν ξέρω τι παίζει..
Τώρα το μπακ που είναι πίσω από τον Βιερίνια ,μιλάμε ο Σνάουτσνερ είναι κλάσεις ανώτερος..
Πολύ χαμηλό το επίπεδο των παικτών της Βολφς..
Πρέπει τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι να γίνει μία κίνηση από τον Σαββίδη...δεν κόπτονται ιδιαίτερα μάλλον..
Πέρσι είδα 10 παιχνίδια..
ΚΑΦΕΝΕΙΟ..!!!
Φέτος υποτίθεται ότι πήρε Ντέκο και Ολιτς αλλά είναι χειρότερη από πέρσι...!!!!!
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ΔΕΝ είχε καμία φάση στο Α ημίχρονο και στο Β , ένα και μοναδικό σουτ του Βιερίνια με το αριστερό έξω από την μεγάλη περιοχή που το έπιασε ο τερματοφύλακας..και γενικά ότι ανέβηκε ο μικρός στο Β, τον έκανε αλλαγή στο 65΄( το κάνει συνέχεια αυτό)...και παίζει με την Αουσμπουργκ ,σιγά το μεγαθήριο....
Εγώ πάντως από πέρσι έχω πει ότι γενικά ΔΕΝ τον παίζουν...δεν ξέρω τι παίζει..
Τώρα το μπακ που είναι πίσω από τον Βιερίνια ,μιλάμε ο Σνάουτσνερ είναι κλάσεις ανώτερος..
Πολύ χαμηλό το επίπεδο των παικτών της Βολφς..
Πρέπει τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι να γίνει μία κίνηση από τον Σαββίδη...δεν κόπτονται ιδιαίτερα μάλλον..
Για μένα είναι φταίξιμο πιο πολύ του Μάγκατ..Συμφωνώ με τον Μόικαν η Βόλφσμπουργκ είναι για τα σκυλιά..
Αυτό πάντως που μου έκανε εντύπωση με τον Αντελίνο είναι ότι όσες φορές πήρε την μπάλα στην γραμμή δεν έκανε ούτε μια μπούκα..Όλο κάτι πασούλες και κάτι άθλιες σέντρες..Καμία σχέση με ότι έκανε εδώ..
Αδυνατισμένος πάντως.
Αυτό πάντως που μου έκανε εντύπωση με τον Αντελίνο είναι ότι όσες φορές πήρε την μπάλα στην γραμμή δεν έκανε ούτε μια μπούκα..Όλο κάτι πασούλες και κάτι άθλιες σέντρες..Καμία σχέση με ότι έκανε εδώ..
Αδυνατισμένος πάντως.
Ακριβώς όπως το είπες...
Το στυλ του παιχνιδιού του δεν είναι αυτό...
Ο Βιερίνια είναι για μπούκα, για προσποίηση, για γρήγορο 1-2, για να του στρώσεις την μπάλα να ρίξει φωτοβολίδα...
Ο Λεμονής (για να μην πω για κανέναν πιο κοντινό μας
) της Γερμανίας όμως τον έχει κάνει εντελώς ακίνδυνο...ακόμα και όταν πάει να επιχειρήσει κάτι δεν έχει τον τσαμπουκά και το κουράγιο που έδειχνε εδώ..
Το στυλ του παιχνιδιού του δεν είναι αυτό...
Ο Βιερίνια είναι για μπούκα, για προσποίηση, για γρήγορο 1-2, για να του στρώσεις την μπάλα να ρίξει φωτοβολίδα...
Ο Λεμονής (για να μην πω για κανέναν πιο κοντινό μας

Έχει άλλο ρολο, άλλες εντολές. Είχε καλές φάσεις, παρα μα παρα πολύ τρέξιμο, έδινε κάλυψη, κεφαλιές, έκλεβε μπαλιές, έδωσε έτοιμο γκολ στο Diego, σουτ, γρηγoρες και έξυπνες μεταβιβάσεις ... και προς το τέλος ένα γαμάτο controll. Ο άνθρωπος ψόφησε!
Έκανε καλο παιχνίδι! Και εγώ απορώ: ενώ έχει καλές τοποθετήσεις η μπάλα πολλές φορες πάει αλλου και μένει ξεκρέμαστος.
Έκανε καλο παιχνίδι! Και εγώ απορώ: ενώ έχει καλές τοποθετήσεις η μπάλα πολλές φορες πάει αλλου και μένει ξεκρέμαστος.
Τα ίδια έκανε και εδώ ΚΑΡΛ..
Ειδικά την τελευταία χρόνια του Σάντος και στις αρχές με Μπόλονι...
Και τάκλιν έκανε, και μοίραζε και τα πάντα αλλά δεν έχανε την ταυτότητα του στην επίθεση..
Τώρα κάνει όλα τα υπόλοιπα, εκτός από αυτό που ξέρει καλύτερα..και τα περί κούρασης δεν τα δέχομαι..
Δεν έχει ανάγκη ειδικά μετά τα κιλά που έχει χάσει..
Ξαφνικά δεν μπορεί να βγάλει 90λέπτο?
Και στα 3 παιχνίδια που είδα τον έκανε πρώτη αλλαγή..Τυχαίο?
Όσο αναφορά το τελευταίο, δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει παρακολουθήσει και να μην έχει δει ότι δεν πάει η μπάλα σε αυτόν..
ΥΓ 0-0 για άλλη μια φορά...
Η Φορτούνα του Μαλεζά την περασμένη εβδομάδα έκανε πιο πολλές φάσεις εκεί μέσα..
Ειδικά την τελευταία χρόνια του Σάντος και στις αρχές με Μπόλονι...
Και τάκλιν έκανε, και μοίραζε και τα πάντα αλλά δεν έχανε την ταυτότητα του στην επίθεση..
Τώρα κάνει όλα τα υπόλοιπα, εκτός από αυτό που ξέρει καλύτερα..και τα περί κούρασης δεν τα δέχομαι..
Δεν έχει ανάγκη ειδικά μετά τα κιλά που έχει χάσει..
Ξαφνικά δεν μπορεί να βγάλει 90λέπτο?
Και στα 3 παιχνίδια που είδα τον έκανε πρώτη αλλαγή..Τυχαίο?
Όσο αναφορά το τελευταίο, δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει παρακολουθήσει και να μην έχει δει ότι δεν πάει η μπάλα σε αυτόν..
ΥΓ 0-0 για άλλη μια φορά...

Η Φορτούνα του Μαλεζά την περασμένη εβδομάδα έκανε πιο πολλές φάσεις εκεί μέσα..
Κι εγώ πιστεύω ότι η σημερινή εμφάνισή του ήταν ξεκάθαρα καλύτερη από πολλές άλλες.
Αυτόν τον Μάγκατ τον θεωρούν μεγάλο γκουρού εκεί ε;; Θέλει μεγάλη ικανότητα να διαχειρίζεσαι εκατομμύρια κάθε χρόνο, να έχεις παίχτες σαν τον Olic και τον Diego, και να είσαι σχεδόν ακίνδυνος κόντρα στο καφενείο που έπαιξε σήμερα...
Αυτόν τον Μάγκατ τον θεωρούν μεγάλο γκουρού εκεί ε;; Θέλει μεγάλη ικανότητα να διαχειρίζεσαι εκατομμύρια κάθε χρόνο, να έχεις παίχτες σαν τον Olic και τον Diego, και να είσαι σχεδόν ακίνδυνος κόντρα στο καφενείο που έπαιξε σήμερα...
παντως και περσι με μας ο αντελινο ηταν πεσμενος για την αξια του...μηπως εχει να κανει με το θεμα με τους προσαγωγους του δεν ξερω...
ο μοχαμεντ σαρ που χαμε ενδιαφερθει για λιγο περσι στον οφη...
ο μοχαμεντ σαρ που χαμε ενδιαφερθει για λιγο περσι στον οφη...
Εγώ πάντως με κλειστά μάτια θα τον έφερνα πίσω..Λέμε τώρα.. 

Ας έρθει εδώ με την φυσική κατάσταση που έχει πετύχει και να τον αμολήσουμε μέσα στη Τούμπα.....στη θέση του και με ελαφρώς ελεύθερο ρόλο.....και τα λέμε αν κάνει η δε κάνει.
Ααααχ!!!
Ααααχ!!!
... να τον "αμολήσουμε" - all the money, we say
!
Ίσως πετύχουμε και καμια ανταλλαγή με (T)Ρομπέρ και ρίξουμε το κόστος.

Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Στα 100 ευρω θα κολλησουμε ;karl έγραψε:
-
...ετσι...ετσι...
συνεχιστε.....
ολους σας διαβαζω....ολους.....
ο ...Ταγμα....κραταει σημειωσεις,για το τι λεει,και ποιος το λεει σχετικα με το πουλεν...
να χεται το νου σας....
...ρε καψουρα που εχω αυτον τον παικτη
.....μιλαμε για μεγαλη καψουρα....αχχ αχ..
....γεροντοκαψουρα
...λεω να κανω ενα πανω και να το ''κρεμασω'' στην 5 για να το δει ο Ιβαν....
....το πανω θα λεει στα Ρωσικα και στα Ποντιακα....
.....''ΙΒΑΝ φερε πισω τον Βιερινια''...
....υπογραφη....ο Ταγμα του Paokmania...
Υ.Γ.στα του ματς τωρα....ρε λεβεντες του ΠΑΟΚ....
επειδη προβλεπω να γινουμε ''παπακια'' απο την βροχη αυριο στο ματς,τουλαχιστον δωστε μας λιγη χαρα.
συνεχιστε.....
ολους σας διαβαζω....ολους.....

ο ...Ταγμα....κραταει σημειωσεις,για το τι λεει,και ποιος το λεει σχετικα με το πουλεν...

να χεται το νου σας....

...ρε καψουρα που εχω αυτον τον παικτη

....γεροντοκαψουρα

...λεω να κανω ενα πανω και να το ''κρεμασω'' στην 5 για να το δει ο Ιβαν....
....το πανω θα λεει στα Ρωσικα και στα Ποντιακα....
.....''ΙΒΑΝ φερε πισω τον Βιερινια''...
....υπογραφη....ο Ταγμα του Paokmania...

Υ.Γ.στα του ματς τωρα....ρε λεβεντες του ΠΑΟΚ....
επειδη προβλεπω να γινουμε ''παπακια'' απο την βροχη αυριο στο ματς,τουλαχιστον δωστε μας λιγη χαρα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Βιειρίνια γιατί αυτό θα αποτελεί αποτυχία στην καριέρα του. Εκτός και αν ο ΠΑΟΚ μπει στους ομίλους του Ch.L. αναβαθμίσει το ρόστερ, πολλαπλασιάζοντας το budget του και του χώσει καμια 800άρα + bonus