Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Εχω την εντυπωση οτι στη μακετα η φανελα στα πλαινα εχει γκρι και ο δικεφαλος ειναι ιδιος με αυτον στην φανελα
του 70.....Το σιδεροτυπο του χορηγου μαπα!Απο ποιοτητα δεν ξερουμε ακομα,περιμενουμε να δουμε.
Βασικα κατι μου λεει (το πιο πιθανον να κανω λαθος) οτι ουτε αυτη θα ειναι η κανονικη....Θα δειξει...
Αν οντως ομως ειναι η κανονικη ψιλοξενερωσα γιατι βλεποντας τι εχει κανει η umbro για αλλες ομαδες περιμενα κατι πολυ καλυτερο.
του 70.....Το σιδεροτυπο του χορηγου μαπα!Απο ποιοτητα δεν ξερουμε ακομα,περιμενουμε να δουμε.
Βασικα κατι μου λεει (το πιο πιθανον να κανω λαθος) οτι ουτε αυτη θα ειναι η κανονικη....Θα δειξει...
Αν οντως ομως ειναι η κανονικη ψιλοξενερωσα γιατι βλεποντας τι εχει κανει η umbro για αλλες ομαδες περιμενα κατι πολυ καλυτερο.
- pirate_salonica
Τα γκρι στα πλαϊνά είναι μαύρα ή λευκά στην κανονική εμφάνιση.Να ξέρεις.Τα βάζουν έτσι για να δείξουν ότι εκείνες οι περιοχές έχουν διαφορετικό υλικό.Όσο για το δικέφαλο,έβαλαν μάλλον το κανονικό σήμα.Δεν νομίζω να μην βάλαν την κανονική σε επίσημο αγώνα.Όσο για το χορηγό...lockg4 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι στη μακετα η φανελα στα πλαινα εχει γκρι και ο δικεφαλος ειναι ιδιος με αυτον στην φανελα
Μια χαρά ηταν η φανέλα. Τί πιο απλό άλλωστε απο μια ριγε ασπρόμαυρη φανέλα; Και να θέλεις να την κάνεις χάλια, δύσκολο είναι.
Η μόνη παραφωνία ηταν ο χορηγός-αυτοκόλλητο.
Η μόνη παραφωνία ηταν ο χορηγός-αυτοκόλλητο.
- pirate_salonica
Αμ δεν είναι... Γιούβε 2011-12.Μόνο αυτό σου λέω.Η καλύτερα το έκτρωμα της Νιουκάστλ με τις 2 ρίγες στη μέση και λευκά μανίκια που πούλησαν για ριγέ.
Ωραιες οι μονοχρωμες .....Μαπα η ριγε! Αν και η Umbro μ`αρεσει πολυ σαν εταιρεια, η περσινη ριγε της Puma... much more better!
Oι φανέλες της Juve, είναι οτι πιο οικτρό έχω δει. Και σαν σχέδια αλλά και ο χορηγός, αηδία σκέτη.
- pirate_salonica
Εγώ για αυτή λέω:

Μιλάμε η πιο άθλια ριγωτή ασπρόμαυρη φανέλα που έχω δει.Και είχαν και εκείνη την φωσφορούχο μαρκαδόρο τη ροζ (!) για εκτός,σκέτο πανυγηράκι.

Μιλάμε η πιο άθλια ριγωτή ασπρόμαυρη φανέλα που έχω δει.Και είχαν και εκείνη την φωσφορούχο μαρκαδόρο τη ροζ (!) για εκτός,σκέτο πανυγηράκι.
- Sick Bastard
Παιδιά, παιδιά μου, όταν μιλάμε για ασπρόμαυρη ριγέ, αυτό πρέπει να είναι το πρότυπο.
http://farm8.staticflickr.com/7174/6705 ... 79f4_b.jpg
+4Sick Bastard έγραψε:Παιδιά, παιδιά μου, όταν μιλάμε για ασπρόμαυρη ριγέ, αυτό πρέπει να είναι το πρότυπο.
- cristiano4
παιδια οτι και να λεμε τα γουστα ειναι διαφορετικά,σε αλλους θα αρεσει σε αλλους οχι,προσωπικά αν δεν υπηρχε το παμε στοιχημα ή ηταν καλυτερα προσαρμοσμενο θα ημουν ικανοποιημενος
Δεν μου αρέσει.
Η ριγέ θέλω να είναι σαν την φετινή ΑΛΛΑ να υπερισχύει το μαύρο και οχι το λευκό. Λεπτομέρεια...
Η ριγέ θέλω να είναι σαν την φετινή ΑΛΛΑ να υπερισχύει το μαύρο και οχι το λευκό. Λεπτομέρεια...
- pirate_salonica
Κι εγώ με το Πάμε Στοίχημα κολλάω.
Α,όσο για το άσπρο πλαίσιο πίσω,υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει στην φανέλα της Σούπερ Λιγδ...
Είναι κανονισμός της ΟΥΕΦΑ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να υπάρχει ένα χρώμα εκεί που είναι νούμερα-ονόματα εκτός και αν φαίνονται καλά από μακριά π.χ. Μπάρτσα ή Ίντερ.Η Ατλέτικο απόσο ξέρω είχε ένα κόκκινο πλαίσιο... Λογικά στη Σούπερλιγδ τα νούμερα θα μπουν διαφορετικά.
Φίλε Γιαννενιώτη εννοείς ότι δε σου αρέσει της Μπόκα? Ούτε και μένα μ αρέσει.Έχει κίτρινο απάνω (
),και πάρα πολλές ρίγες 
Α,όσο για το άσπρο πλαίσιο πίσω,υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει στην φανέλα της Σούπερ Λιγδ...
Είναι κανονισμός της ΟΥΕΦΑ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να υπάρχει ένα χρώμα εκεί που είναι νούμερα-ονόματα εκτός και αν φαίνονται καλά από μακριά π.χ. Μπάρτσα ή Ίντερ.Η Ατλέτικο απόσο ξέρω είχε ένα κόκκινο πλαίσιο... Λογικά στη Σούπερλιγδ τα νούμερα θα μπουν διαφορετικά.
Φίλε Γιαννενιώτη εννοείς ότι δε σου αρέσει της Μπόκα? Ούτε και μένα μ αρέσει.Έχει κίτρινο απάνω (