Αυτή η διαφήμιση του στοιχήματος με χαλάει. Ίσως αν την ταίριαζαν καλύτερα στην φανέλα;
Τώρα ... για ποιότητα υφάσματος ... αυτό μόνο οι παίκτες μπορούν να το νοιώσουν.

Ποιότητα βρε. Σχέδιο είναι καλή.Thanix έγραψε:Σχεδιαστικα αν τους αρεσει η φανελα να τους ρωτησουμε?Η απο θεμα ποιοτητας?Photis έγραψε:Η φανέλα είναι τραγική, ας ρωτήσει και κάποιος τους ποδοσφαιριστές να του πουν τη γνώμη τους. Αυτά τα λένε οι ΑΡΔ που υποστηρίζουν τη διοίκηση.
Τα γκρι στα πλαϊνά είναι μαύρα ή λευκά στην κανονική εμφάνιση.Να ξέρεις.Τα βάζουν έτσι για να δείξουν ότι εκείνες οι περιοχές έχουν διαφορετικό υλικό.Όσο για το δικέφαλο,έβαλαν μάλλον το κανονικό σήμα.Δεν νομίζω να μην βάλαν την κανονική σε επίσημο αγώνα.Όσο για το χορηγό...lockg4 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι στη μακετα η φανελα στα πλαινα εχει γκρι και ο δικεφαλος ειναι ιδιος με αυτον στην φανελα
του 70.....Το σιδεροτυπο του χορηγου μαπα!Απο ποιοτητα δεν ξερουμε ακομα,περιμενουμε να δουμε.
Βασικα κατι μου λεει (το πιο πιθανον να κανω λαθος) οτι ουτε αυτη θα ειναι η κανονικη....Θα δειξει...
Αν οντως ομως ειναι η κανονικη ψιλοξενερωσα γιατι βλεποντας τι εχει κανει η umbro για αλλες ομαδες περιμενα κατι πολυ καλυτερο.
+4Sick Bastard έγραψε:Παιδιά, παιδιά μου, όταν μιλάμε για ασπρόμαυρη ριγέ, αυτό πρέπει να είναι το πρότυπο.
http://farm8.staticflickr.com/7174/6705 ... 79f4_b.jpg