Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από DC »

Μια χαρά την βρίσκω την φανέλα εγώ. Βασικά, απρόμαυρη να είναι και δε μαμείς.
Αυτή η διαφήμιση του στοιχήματος με χαλάει. Ίσως αν την ταίριαζαν καλύτερα στην φανέλα;
Τώρα ... για ποιότητα υφάσματος ... αυτό μόνο οι παίκτες μπορούν να το νοιώσουν. :?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Thanix έγραψε:
Photis έγραψε:Η φανέλα είναι τραγική, ας ρωτήσει και κάποιος τους ποδοσφαιριστές να του πουν τη γνώμη τους. Αυτά τα λένε οι ΑΡΔ που υποστηρίζουν τη διοίκηση.
:pano:
Σχεδιαστικα αν τους αρεσει η φανελα να τους ρωτησουμε?Η απο θεμα ποιοτητας?
Ποιότητα βρε. Σχέδιο είναι καλή.
:pano:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

τι συγκρινετε ρε παιδια τωρα?
η φετινη ειναι φανελα ομαδας.καμια σχεση η ποιοτητα με τις προηγουμενες.(αποτι ειδα τουλαχιστον απο την tv).η puma δε βγαζει φανελες.η 3ετια-4ετια που ειχαμε την εν λογω εταιρια πρεπει να διαγραφει απο τη μνημη μας.μακραν η χειροτερη εταιρια.μαζικη παραγωγη.

τωρα και τα αλλα που λεγανε οτι και καλα θα κανει ξεχωριστες για μας η umbro ειναι να χαμε να λεγαμε.η umbro ειναι βρετανικη εταιρια ενδυσης.απο που κι ως που να βγαλει για μας ξεχωριστες?η cardiff γι αυτους πιο εμπορικη ομαδα ειναι.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Ένα έχω να πω εγώ:

Εικόνα
Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nickzark

Δημοσίευση από nickzark »

Παιδια πολυ καλη.μου αρεσε πολυ.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
lockg4

Δημοσίευση από lockg4 »

Εχω την εντυπωση οτι στη μακετα η φανελα στα πλαινα εχει γκρι και ο δικεφαλος ειναι ιδιος με αυτον στην φανελα
του 70.....Το σιδεροτυπο του χορηγου μαπα!Απο ποιοτητα δεν ξερουμε ακομα,περιμενουμε να δουμε.
Βασικα κατι μου λεει (το πιο πιθανον να κανω λαθος) οτι ουτε αυτη θα ειναι η κανονικη....Θα δειξει...
Αν οντως ομως ειναι η κανονικη ψιλοξενερωσα γιατι βλεποντας τι εχει κανει η umbro για αλλες ομαδες περιμενα κατι πολυ καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

lockg4 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι στη μακετα η φανελα στα πλαινα εχει γκρι και ο δικεφαλος ειναι ιδιος με αυτον στην φανελα
του 70.....Το σιδεροτυπο του χορηγου μαπα!Απο ποιοτητα δεν ξερουμε ακομα,περιμενουμε να δουμε.
Βασικα κατι μου λεει (το πιο πιθανον να κανω λαθος) οτι ουτε αυτη θα ειναι η κανονικη....Θα δειξει...
Αν οντως ομως ειναι η κανονικη ψιλοξενερωσα γιατι βλεποντας τι εχει κανει η umbro για αλλες ομαδες περιμενα κατι πολυ καλυτερο.
Τα γκρι στα πλαϊνά είναι μαύρα ή λευκά στην κανονική εμφάνιση.Να ξέρεις.Τα βάζουν έτσι για να δείξουν ότι εκείνες οι περιοχές έχουν διαφορετικό υλικό.Όσο για το δικέφαλο,έβαλαν μάλλον το κανονικό σήμα.Δεν νομίζω να μην βάλαν την κανονική σε επίσημο αγώνα.Όσο για το χορηγό... :redcard: αθλιότητα απλά...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μια χαρά ηταν η φανέλα. Τί πιο απλό άλλωστε απο μια ριγε ασπρόμαυρη φανέλα; Και να θέλεις να την κάνεις χάλια, δύσκολο είναι.

Η μόνη παραφωνία ηταν ο χορηγός-αυτοκόλλητο.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Αμ δεν είναι... Γιούβε 2011-12.Μόνο αυτό σου λέω.Η καλύτερα το έκτρωμα της Νιουκάστλ με τις 2 ρίγες στη μέση και λευκά μανίκια που πούλησαν για ριγέ.
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Ωραιες οι μονοχρωμες .....Μαπα η ριγε! Αν και η Umbro μ`αρεσει πολυ σαν εταιρεια, η περσινη ριγε της Puma... much more better!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Oι φανέλες της Juve, είναι οτι πιο οικτρό έχω δει. Και σαν σχέδια αλλά και ο χορηγός, αηδία σκέτη.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Εγώ για αυτή λέω:

Εικόνα

Μιλάμε η πιο άθλια ριγωτή ασπρόμαυρη φανέλα που έχω δει.Και είχαν και εκείνη την φωσφορούχο μαρκαδόρο τη ροζ (!) για εκτός,σκέτο πανυγηράκι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Παιδιά, παιδιά μου, όταν μιλάμε για ασπρόμαυρη ριγέ, αυτό πρέπει να είναι το πρότυπο.
http://farm8.staticflickr.com/7174/6705 ... 79f4_b.jpg
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Sick Bastard έγραψε:Παιδιά, παιδιά μου, όταν μιλάμε για ασπρόμαυρη ριγέ, αυτό πρέπει να είναι το πρότυπο.
http://farm8.staticflickr.com/7174/6705 ... 79f4_b.jpg
+4
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

παιδια οτι και να λεμε τα γουστα ειναι διαφορετικά,σε αλλους θα αρεσει σε αλλους οχι,προσωπικά αν δεν υπηρχε το παμε στοιχημα ή ηταν καλυτερα προσαρμοσμενο θα ημουν ικανοποιημενος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”