28. Σταύρος Τσουκαλάς

Άβαταρ μέλους
gika

Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς

Δημοσίευση από gika »

Αποστόλη, γουατ αρ γιου τοκινγκ αμπαουτ;;;

Μου λές ότι ο Κούτσια έχει ελιγμό και πλασέ, ενώ εγώ τον έχω δει να πηγαίνει ευθεία πάνω στον αμυντικό και να τρακέρνει όπως και να πλασάρει με τις.. τάπες! Μου λες ότι ο Παπάζογλου έχει καλή σωματοδομή και πρέπει να παίζει (!!) Ε άμα είναι να βρούμε ψηλά και γυμνασμένα παιδιά να τα βάλουμε να παίξουν. Να γίνουμε και νεξτ τοπ μόντελ μετά...

Και μου λες ότι ο Τσουκ είναι ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ επειδή δεν έκανε την μαγική ενέργεια;
Εγώ θα πω πως ο Τσουκ, ξέρει πολύ καλή τακτική, ξέρει να δίνει πάσες και να βοηθάει και αμυντικά και επιθετικά στην ομάδα. Είναι ένα πολυργαλείο στο χώρο του κέντρου που μπορεί να καλύψει πολλά κενά. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μπορεί να έχουν ένα καλό χαρακτηριστικό αλλά έχουν ελεινά αποτελέσματα σε όλα τα άλλα χαρακτηριστικά τους.

Τι να τον κάνω τον παίκτη που ξέρει να κάνει κεφαλιές, αλλά δεν μπορεί να κλοτσήσει μία μπάλα; Τι να τον κάνω τον παίκτη που τρέχει σαν τον μπιμπιπ αλλά δεν ξέρει να κάνει τρίπλα, σουτ, πάσα, σέντρα........
Χιλιες φορές ένας παίκτης που να είναι εξίσου καλός και ισοροπημένος σε όλα του τα χαρακτηριστικά..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

5o χαφ κπ εκει ειναι η θεση του..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

προτιμάω έναν παίχτη που αξίζει για 30/100 και παίζει για 25/100, παρά που αξίζει 80/100 και παίζει για 5/100.

Σε όλες τις ομάδες, όλου του κόσμου υπάρχουν παίχτες που δεν είναι καλοί σε τίποτα, αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ. Δεν είμαι αρνητικός σημαίνει δε μου κλέβουν τη μπάλα συχνά και δε δίνω λάθος πάσα τις περισσότερες φορές. Αν τα σουτ του πάνε στο γάμο του καραγκιόζη σημαίνει ότι δεν είναι καλός, πάντως ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ δεν είναι.
Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις ομάδα με "Τσουκαλάδες", αλλά ένας παίχτης που στοιχίζει το 1/4 του Σορλέν και κάνει στο γήπεδο το 1/3 από αυτά που έκανε ο Γάλλος είναι πολύ καλό συμπλήρωμα.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

δεν ειναι κακος σε καμια περιπτωση , ουτε βεβαια κατι το τρομερο αλλα για 5-6ο χαφ ναι θα τον ηθελα σιγουρα
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Για παίχτη που ήρθε από το πουθενά, χωρίς προετοιμασία με την Ομάδα, .....τα πάει μια χαρά.
Εχει πολύ καλή σωματοδομή που θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Νομίζω οτι βρήκα το πολύ καλο χαρακτηριστικό που ψάχνει ο Αποστόλης πάνω του. Για σκεφτείτε....Πόσοι παίκτες στην ομάδα παίζουν τη μπάλα με τη μια??????
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Έχετε παρατηρήσει οτι ο Σταύρος μας,μοιάζει φατσικά τον Ιμπραίμοβιτς?? Εμένα έτσι μου φάνηκε....
Μπας και είναι κλόνος του????
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

monopaokre έγραψε:Νομίζω οτι βρήκα το πολύ καλο χαρακτηριστικό που ψάχνει ο Αποστόλης πάνω του. Για σκεφτείτε....Πόσοι παίκτες στην ομάδα παίζουν τη μπάλα με τη μια??????
Nαι μόλις βλέπει την μπάλα θέλει να την ξεφορτωθεί το γρηγορότερο :D Πλάκα κάνω. Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιες είναι οι δυνατότητες του Τσουκαλά γιατί πρέπει πρώτα να πιστέψει αυτός σε αυτές. Αν πραγματικά μπορεί πρέπει να το πιστέψει αυτός και να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες.
Άβαταρ μέλους
babisgia

Δημοσίευση από babisgia »

Ο Σταύρος φαίνεται να έχει τρακ...αλλά η βελτίωσή του και σε αυτό τον τομέα είναι εμφανής. Ας θυμηθούμε τι λέγαμε πριν μερικά χρόνια για τον Μαλεζά. Στηρίξτε τους Έλληνες παίκτες...που παίζουν και για την φανέλα.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Περιμένετε να τον δούμε και στη θέση του,για ανασταλτικός απ το πουθενά και χωρίς να γνωρίζει το στυλ παιχνιδιού και τους συμπαίκτες του μια χαρά τα πάει..σίγουρα είναι εξελίξιμος πάντως
Άβαταρ μέλους
babisgia

Δημοσίευση από babisgia »

...και μην ξεχνάμε ότι ο Ζαγόρ πριν 2,5 χρόνια δεν τον έδινε ελεύθερο στη Δόξα...κάτι θα έβλεπε σ' αυτόν. Αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι οι κρίσεις κάτι ΡαπτοΜηρτσέων...πολύ χολή...οι άμπαλοι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Αποστόλη, γουατ αρ γιου τοκινγκ αμπαουτ;;;
Η διαφωνία δεν είναι απαραίτητα κακή...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μάγκας
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

οποιος πει οτι δεν επαιξε καλα ...ειναι τουλαχιστον εμπαθης

το παλικαρι δεν μασαει χριστο

ειδικα στο πρωτο μερος ηταν πολυ ανωτερος του ιβιτς ......!!!
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Μπράβο του για σήμερα,παρόλο που έπαιζε σε μία θέση που φανερά δεν του ταιριάζει.. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”