28. Σταύρος Τσουκαλάς
Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς
Αποστόλη, γουατ αρ γιου τοκινγκ αμπαουτ;;;
Μου λές ότι ο Κούτσια έχει ελιγμό και πλασέ, ενώ εγώ τον έχω δει να πηγαίνει ευθεία πάνω στον αμυντικό και να τρακέρνει όπως και να πλασάρει με τις.. τάπες! Μου λες ότι ο Παπάζογλου έχει καλή σωματοδομή και πρέπει να παίζει (!!) Ε άμα είναι να βρούμε ψηλά και γυμνασμένα παιδιά να τα βάλουμε να παίξουν. Να γίνουμε και νεξτ τοπ μόντελ μετά...
Και μου λες ότι ο Τσουκ είναι ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ επειδή δεν έκανε την μαγική ενέργεια;
Εγώ θα πω πως ο Τσουκ, ξέρει πολύ καλή τακτική, ξέρει να δίνει πάσες και να βοηθάει και αμυντικά και επιθετικά στην ομάδα. Είναι ένα πολυργαλείο στο χώρο του κέντρου που μπορεί να καλύψει πολλά κενά. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μπορεί να έχουν ένα καλό χαρακτηριστικό αλλά έχουν ελεινά αποτελέσματα σε όλα τα άλλα χαρακτηριστικά τους.
Τι να τον κάνω τον παίκτη που ξέρει να κάνει κεφαλιές, αλλά δεν μπορεί να κλοτσήσει μία μπάλα; Τι να τον κάνω τον παίκτη που τρέχει σαν τον μπιμπιπ αλλά δεν ξέρει να κάνει τρίπλα, σουτ, πάσα, σέντρα........
Χιλιες φορές ένας παίκτης που να είναι εξίσου καλός και ισοροπημένος σε όλα του τα χαρακτηριστικά..
Μου λές ότι ο Κούτσια έχει ελιγμό και πλασέ, ενώ εγώ τον έχω δει να πηγαίνει ευθεία πάνω στον αμυντικό και να τρακέρνει όπως και να πλασάρει με τις.. τάπες! Μου λες ότι ο Παπάζογλου έχει καλή σωματοδομή και πρέπει να παίζει (!!) Ε άμα είναι να βρούμε ψηλά και γυμνασμένα παιδιά να τα βάλουμε να παίξουν. Να γίνουμε και νεξτ τοπ μόντελ μετά...
Και μου λες ότι ο Τσουκ είναι ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ επειδή δεν έκανε την μαγική ενέργεια;
Εγώ θα πω πως ο Τσουκ, ξέρει πολύ καλή τακτική, ξέρει να δίνει πάσες και να βοηθάει και αμυντικά και επιθετικά στην ομάδα. Είναι ένα πολυργαλείο στο χώρο του κέντρου που μπορεί να καλύψει πολλά κενά. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μπορεί να έχουν ένα καλό χαρακτηριστικό αλλά έχουν ελεινά αποτελέσματα σε όλα τα άλλα χαρακτηριστικά τους.
Τι να τον κάνω τον παίκτη που ξέρει να κάνει κεφαλιές, αλλά δεν μπορεί να κλοτσήσει μία μπάλα; Τι να τον κάνω τον παίκτη που τρέχει σαν τον μπιμπιπ αλλά δεν ξέρει να κάνει τρίπλα, σουτ, πάσα, σέντρα........
Χιλιες φορές ένας παίκτης που να είναι εξίσου καλός και ισοροπημένος σε όλα του τα χαρακτηριστικά..
προτιμάω έναν παίχτη που αξίζει για 30/100 και παίζει για 25/100, παρά που αξίζει 80/100 και παίζει για 5/100.
Σε όλες τις ομάδες, όλου του κόσμου υπάρχουν παίχτες που δεν είναι καλοί σε τίποτα, αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ. Δεν είμαι αρνητικός σημαίνει δε μου κλέβουν τη μπάλα συχνά και δε δίνω λάθος πάσα τις περισσότερες φορές. Αν τα σουτ του πάνε στο γάμο του καραγκιόζη σημαίνει ότι δεν είναι καλός, πάντως ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ δεν είναι.
Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις ομάδα με "Τσουκαλάδες", αλλά ένας παίχτης που στοιχίζει το 1/4 του Σορλέν και κάνει στο γήπεδο το 1/3 από αυτά που έκανε ο Γάλλος είναι πολύ καλό συμπλήρωμα.
Σε όλες τις ομάδες, όλου του κόσμου υπάρχουν παίχτες που δεν είναι καλοί σε τίποτα, αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ. Δεν είμαι αρνητικός σημαίνει δε μου κλέβουν τη μπάλα συχνά και δε δίνω λάθος πάσα τις περισσότερες φορές. Αν τα σουτ του πάνε στο γάμο του καραγκιόζη σημαίνει ότι δεν είναι καλός, πάντως ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ δεν είναι.
Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις ομάδα με "Τσουκαλάδες", αλλά ένας παίχτης που στοιχίζει το 1/4 του Σορλέν και κάνει στο γήπεδο το 1/3 από αυτά που έκανε ο Γάλλος είναι πολύ καλό συμπλήρωμα.
δεν ειναι κακος σε καμια περιπτωση , ουτε βεβαια κατι το τρομερο αλλα για 5-6ο χαφ ναι θα τον ηθελα σιγουρα
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Για παίχτη που ήρθε από το πουθενά, χωρίς προετοιμασία με την Ομάδα, .....τα πάει μια χαρά.
Εχει πολύ καλή σωματοδομή που θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί.
Εχει πολύ καλή σωματοδομή που θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί.
-
Νομίζω οτι βρήκα το πολύ καλο χαρακτηριστικό που ψάχνει ο Αποστόλης πάνω του. Για σκεφτείτε....Πόσοι παίκτες στην ομάδα παίζουν τη μπάλα με τη μια??????
Έχετε παρατηρήσει οτι ο Σταύρος μας,μοιάζει φατσικά τον Ιμπραίμοβιτς?? Εμένα έτσι μου φάνηκε....
Μπας και είναι κλόνος του????
Μπας και είναι κλόνος του????
- crabsody_in_blue
Nαι μόλις βλέπει την μπάλα θέλει να την ξεφορτωθεί το γρηγορότεροmonopaokre έγραψε:Νομίζω οτι βρήκα το πολύ καλο χαρακτηριστικό που ψάχνει ο Αποστόλης πάνω του. Για σκεφτείτε....Πόσοι παίκτες στην ομάδα παίζουν τη μπάλα με τη μια??????

Ο Σταύρος φαίνεται να έχει τρακ...αλλά η βελτίωσή του και σε αυτό τον τομέα είναι εμφανής. Ας θυμηθούμε τι λέγαμε πριν μερικά χρόνια για τον Μαλεζά. Στηρίξτε τους Έλληνες παίκτες...που παίζουν και για την φανέλα.
Περιμένετε να τον δούμε και στη θέση του,για ανασταλτικός απ το πουθενά και χωρίς να γνωρίζει το στυλ παιχνιδιού και τους συμπαίκτες του μια χαρά τα πάει..σίγουρα είναι εξελίξιμος πάντως
...και μην ξεχνάμε ότι ο Ζαγόρ πριν 2,5 χρόνια δεν τον έδινε ελεύθερο στη Δόξα...κάτι θα έβλεπε σ' αυτόν. Αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι οι κρίσεις κάτι ΡαπτοΜηρτσέων...πολύ χολή...οι άμπαλοι.
- ΑποστόληςΑ
Η διαφωνία δεν είναι απαραίτητα κακή...gika έγραψε:Αποστόλη, γουατ αρ γιου τοκινγκ αμπαουτ;;;
οποιος πει οτι δεν επαιξε καλα ...ειναι τουλαχιστον εμπαθης
το παλικαρι δεν μασαει χριστο
ειδικα στο πρωτο μερος ηταν πολυ ανωτερος του ιβιτς ......!!!
το παλικαρι δεν μασαει χριστο
ειδικα στο πρωτο μερος ηταν πολυ ανωτερος του ιβιτς ......!!!
Μπράβο του για σήμερα,παρόλο που έπαιζε σε μία θέση που φανερά δεν του ταιριάζει..