Τώρα θα μου πειτε αυτό το είπες και πριν... Θα σας απαντήσω λοιπόν ότι η επανάληψη είναι η μανα της μαθησης!
Που θέλω να καταλήξω??
Στο να φύγει ο Ιβιτς φυσικά!!

Λεφτά δεν εχει?? Ας προπληρώσει και την επόμενη σεζόν... Κι ας φύγει... Θα έχει ενα σπίτι στη Σαλονικα για να έρχεται όποτε θελει να πινει τα ξυδια του, να γλεντάει με τις γκομενες κτλ... Ασχημα??Lakistuta έγραψε:Γεια σου ρε Βλανταν...να φυγει ή να μεινει τελικα?τον ρωταει συνεχεια ο σπιτονοικοκυρης για τα ερχομενα ενοικια και δεν ξερει τι να του απαντησει ο Ιβιτς.....ολο δικαιολογειται και λεει "να,δε ξερω,ειναι να μεινω γιατι με θελουν αλλα παλι μπορει να φυγω γιατι αλλοι δε με γουσταρουν,αλλα τωρα ειμαι και τραυματιας και δε ξερω τι θα κανω....Περνα απο βδομαδα και τα λεμε.."
δεν περιμενα κατι διαφορετικο. ο κολκας τον εβγαζε mvp οταν 30,000 κοσμου δεν ηθελαν να τον βλεπουν. τωρα που εκανε δυο καλα ματς και εδωσε βαθμους βρηκε την ευκαιρια που εψαχνε. η φραση αυτη περισσοτερο τον εγωισμο του κολκα βγαζει παρα την χρησιμοτητα του ιβιτς. οτι πηρε καποιου ειδους ρεβανς απεναντι σε αυτους που τον εκραζαν για την αβαντα που κανει εδω και δυο χρονια στον ιβιτς.Shady20 έγραψε:"Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς. Ναι ρε, δεν έπαιζε, αλλά θέλω να μου βρείτε ένα παιχνίδι που ήμασταν καλοί δημιουργικά χωρίς τον Σέρβο. Ένα, όχι δύο."
Τάδε έφη Σταύρος Κόλκας. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Αυτό βασικά φαίνεται επειδή τα οκτάρια μας (όπως λέει και ο Κόλκας) είναι ντεφορμέ (Φωτάκης, Sorlin)