21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Re: Βλάνταν Ίβιτς

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΟΚ είναι αργός ... ΟΚ πολλές φορές και εμένα με εκνευρίζει και με προκαλεί δυσφορία ...
ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ... ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ... ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑ ΑΣΠΡΙΣΕ Ο BACAYOCOVIC ... :D
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

«Δε θα άφηνα τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες»

Καθώς το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη το περασμένο Σάββατο πλησιάζε στο τελευταίο δεκάλεπτο και το σκορ παρέμενε «κολλημένο» στο 0-0 η αγωνία στην Τούμπα κτυπούσε… κόκκινα! Ο Σάντος είχε κάνει και την 3η του αλλαγή από το 75’ βάζοντας στο παιχνίδι τον ανέτοιμο να βγάλει 90λεπτό Μουσλίμοβιτς. Ό ΠΑΟΚ δεν είχε άλλη αλλαγή. Λίγο πριν από το 80’ ο Ίβιτς σε μία μονομαχία έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων υπέστη διπλο κάταγμα στη μύτη! Για περίπου δύο λεπτά ο Δικέφαλος έπαιζε με 10 παίκτες καθώς το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο Σέρβο. Νωρίτερα είχε υποστή και ένα κτύπημα στο μάτι. Από τη στιγμή όμως που ο ΠΑΟΚ δεν είχε άλλες αλλαγές, ο Βλάνταν Ίβιτς έσφιξε τα δόντια και συνέχισε το παιχνίδι, λυτρώνοντας τελικά το Δικέφαλο στις καθυστερήσεις με δικό του γκολ που του χάρισε τη νίκη με 1-0!
«Κάθε εμπόδιο σε καλό», λέμε στην Ελλάδα και ο Σέρβος φαίνεται ότι το ασπάζεται αυτό και με το παραπάνω! «Αν δεν είχαμε κάνει και τρεις αλλαγές, τότε ίσως έβγανα από το παιχνίδι. Ωστόσο με το σκορ στο 0-0 και χωρίς άλλη αλλαγή δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω την ομάδα με 10 παίκτες! Αν χρειάζεται μάλιστα να… σπάω τη μύτη μου σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, τότε ευχαρίστως θα το κάνω!», πρόσθεσε με χιούμορ, μιλώντας χθες αποκλειστικά στο «Μ».

«Όπως καταλαβαίνεις δε θέλω να βγούμε φωτογραφίες», τόνισε ο Σέρβος, «καθώς έχω ένα… μπλε μάτι και μία μύτη πρησμένη με διπλό κάταγμα!»

-Βλάνταν έφτασες τα 10 επίσημα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, από τα οποία τα εννέα τα πέτυχες μέσα στο 2009. Ήταν ένας καλός χρόνος για σένα αυτός που τρέχει;

«Σίγουρα μπορούσα να πετύχω και παραπάνω. Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου. Πάντα υπάρχει και κάτι παραπάνω. Έτσι νιώθω και νιώθω μέχρι την τελευταία μέρα που θα είμαι επαγγελματίας. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας για φέτος και θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ στον ΠΑΟΚ».

-Με την Ξάνθη είχες πετύχει και πέρυσι δύο γκολ στα Πηγάδια χαρίζοντας και τότε τη νίκη με 1-2 στις καθυστερήσεις. Δημιουργείς παράδοση…

«Εντάξει δε σημαίνει κάτι αυτό. Απλώς έτσι έτυχε. Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νίκη. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό. Το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη ήταν πολύ δύσκολο καθώς ήρθε στην Τούμπα με σφικτή άμυνα για να πάρει την ισοπαλία. Είχε 1-2 καλές στιγμές με κόντρα επιθέσεις αλλά εμείς είχε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια, έστω και αν το γκολ ήρθε στο τέλος…»

-Σε κάποια οπαδικά σάιτ έχουν αρχίσει να σε αποκαλούν… λευκό Μπακαγιόκο!

«(Γελάει…) Πέρυσι ο Μπακαγιόκο μας χάρισε αρκετούς σημαντικούς βαθμούς με δικά του γκολ. Φέτος έτυχε δύο φορές να το κάνω εγώ. Όλα τα γκολ είναι χρήσιμα και σημαντικά για την ομάδα. Ελπίζω στο μέλλον ο ΠΑΟΚ να μην περιμένει το τέλος για να βάλει γκολ. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να καθαρίζουμε όσο πιο νωρίς γίνεται τα ματς, για να μην αγχώνεται και ο κόσμος…»

-Έχεις παίξει μαζί με το Χαλκιά τα περισσότερα παιχνίδια από όλους στην ομάδα. Αυτό δείχνει ότι ο προπονητής σε εμπιστεύεται περισσότερο;

«Εμένα με ξέρει πολύ καλά ο κ Σάντος. Είχαμε συνεργαστεί και παλιότερα στην ΑΕΚ. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από όλους τι μπορεί να πάρει από κάθε παίκτη. Είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Πρέπει όλοι να έχουν εμπιστοσύνη σε αυτόν. Και εμείς οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι. Ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει για να φτάσει ο ΠΑΟΚ πιο ψηλά».

-Ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει ξαναβρεί κάτι που του έλειψε στην αρχή της χρονιάς: τη νοοτροπία του νικητή και την αποφασιστικότητα για να πάρει αποτελέσματα.

«Όλοι ήμασταν από την αρχή αποφασισμένοι για ότι καλύτερο. Και στα προηγούμενα παιχνίδια που δεν κερδίσαμε, όταν είχαμε δύο ήττες και ισοπαλίες και εκεί μπήκαμε με στόχο μόνο τις νίκες. Κάποιες φορές δεν βγαίνει όμως αυτό που θέλεις. Υπάρχει και ο αντίπαλος μπροστά. Δεν μπορείς κάθε φορά να βάλεις τα γκολ που θέλεις. Κάποιες φορές λείπει και η τύχη. Αλλά εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας. Και μέσα από αυτή την πίστη τις πιο πολλές φορές βγαίνουμε νικητές. Καταλαβαίνω τον κόσμο, καθώς ο καθένας θέλει πάντα να κερδίζει, αλλά δυστυχως αυτό δε γίνεται πάντα».

-Στις πρώτες δηλώσεις που έκανες μετά από το παιχνίδι με την Ξάνθη, είπες ότι ο ΠΑΟΚ στο τέλος της φετινής χρονιάς θα τερματίσει πιο ψηλά από πέρυσι. Τι εννοούσες; Πέρυσι ήταν δεύτερος, αρά φέτος…

«Καταλαβαίνουμε όλοι ότι υπάρχουν και τα πλέι-οφ. Πέρυσι δεν κρατήσαμε τη θέση που βρεθήκαμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Φέτος στόχος μας είναι σε κάθε ματς η νίκη. Δεν οριοθετούμε τους στόχους μας. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα και όσο πιο μακριά μπορούμε στο Κύπελλο. Μέχρι και την κατάκτησή του! Η φετινή χρονιά είναι διαφορετική από πέρυσι καθώς μας περιμένουν διαφορικά φέτος. Εμείς όμως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο και το δείξουμε και στη πορεία».

-Μήπως έχει ανέβει ψηλά ο πήχης;

«Είναι λογικό. Τόσο για μας όσο και για τον κόσμο. Στη ζωή θέλεις πάντα κάτι καλύτερο από αυτό που είχες. Έτσι γίνεται και στον ΠΑΟΚ. Όλοι θέλουμε να βρεθούμε ψηλότερα από πέρυσι!»

http://www.metropolisradio.gr/9898

Όσο και να κράζουν οι "Μάγκες" του καναπέ εδω μέσα, δε πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί που θα πηδούσαν για κεφαλιά ανάμεσα σε αμυντικούς με 2 ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ και μαυρισμένο μάτι...

Βλάνταν πραγματικά σέβομαι τη δουλειά και την επιμονή σου.
Στην ανταμοίβει ο Σάντος
και εσύ ανταμοίβεις εμάς.

Να δώ εμείς πότε θα ανταμείψουμε εσένα, ΣΚΑΓΟΝΤΑΣ και λίγο (έστω μέσα στο γήπεδο)...
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Kαλα ρε αχρηστε σαντος που δεν τον εκανες οπως οφειλες αλλαγη στο 70 και εβγαλες τον φωτακη.

Και αντε εσυ εισαι ανικανος τοσος κοσμος απο πισω σου εδινε οδηγιες εισαι και κουφος?

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ :redcard: :redcard:

Περα απο την πλακα ο ιβιτς ειναι απο τους κορυφαιους με 2 γκολ να αλλαζουν το κλιμα στην ομαδα.

Ας ελπισουμε οτι θα αρχησουμε να παιζουμε και λιγο μπαλα και να μην περιμενουμε τον ιβιτς τον λυτροτη.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όσο απαραίτητος γίνεται ο Βλάνταν για τον ΠΑΟΚ, τόσο θα αποδεικνύεται ότι είμαστε μια πολύ μέτρια ομάδα!
Η ομάδα θα έπρεπε, με καλύτερη ανάπτυξη, να έχει σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο. Ελλείψει όμως καλού επιθετικού σχεδιασμού (δεν γνωρίζω αν είναι φταίξιμο προπονητού, ή παικτών) και ελλείψει καλών χαφ, που θα μοιράζουν σωστά τις assist, θα μας είναι, συνεχώς, απαραίτητος.
Ένα δεκάρι ρε παιδιά...
Έχω συμφωνήσει σε πολλά σου πόστ. Έχω και και διαφωνήσει.

Όσο και να το παλεύεις να αναλύσεις για την μετριότητα του ΠΑΟΚ λόγου Ίβιτς τόσο θα κάνεις λάθος.
1. Για μια ομάδα που είναι μέτρια δεν φταίει πάντα από μόνοι της, αυτή η καραμέλα να σταματήσει όχι μόνο από εμάς αλλά και από τους δημοσιογράφους που εμείς απλά την χρησιμοποιούμε. Παίζει και ο παράγοντας που λέγεται αντίπαλος.
2. Όταν ο Ίβιτς είναι μέτριος τι σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέτριος γιατί έχει βάσει τον Ίβιτς; Όχι και είναι σαφέστατο από το ότι ο Σάντος ήθελε από τα πόδια του Λίνου να γίνετε το παιχνίδι (πολλά χιλιόμετρα μπράβο στο παιδί).
3. Ο Ίβιτς είναι ένας παίκτης που δεν έχει την ταχύτητα, αλλά δεν μου έδειξε κι όλας ότι έχει πρόβλημα να παίξει στην επίθεση. (Δεν είναι επιθετικός ο άνθρωπος).
4. Η Ξάνθη δεν έδειξε τίποτα από αυτό που ήθελε να πάρει το (Χ). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αμυντικά δεν έπαιξε καλά, 11 παίκτες πίσω στην αμύνα με εξαίρεση τον επιθετικό τους που ήταν σχεδόν στο ημικύκλιο του κέντρου, ούτε καν εκεί.
Εδώ το παιχνίδι γίνετε πολύ δύσκολο και πολύ εύκολο μαζί. Αν η Ξάνθη είχε δεχθεί γκολ στο ημίχρονο η στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η και στα μισά... το παιχνίδι θα έπαιρνε άλλη τροπή και το σκορ θα ήτανε ίσως και σε 3-0 γιατί απλά η Ξάνθη δεν θα συνέχιζε να παίζε αμυντικά για να κρατήσει το 1-0.
5. Πρέπει να μάθουμε να χειροκροτούμε τον αργό όταν άσχετα που σε ξελάσπωσε, ειλικρινά δεν μένω εκεί. Αλλά στην αγάπη για την ομάδα να παίζει ενώ αιμοραγούσε. Εαν γκρινιάζουμε και εκεί, είμαστε απλά γκρινιάρηδες.
6. Η μπάλα πήγαινε όπως ακριβώς θα έπρεπε να πηγαίνει σε κλειστές άμυνες... Πλάγια και με γέμισμα σαν του Γκαρσία. Το ότι δεν σου βγήκε 2-3 με τον Βιερίνια δεν σημαίνει ότι δεν βγήκε το σύστημα. Τέλος πάντον... Γνώμες λέμε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλέ μου αδελφέ Realcon, μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής, άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, γιατί μας ενώνουν (πιστεύω) άλλα πράγματα, ένα από τα οποία είναι και η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ.
Δεν διευκρίνισα καλά αυτό που ήθελα να γράψω και σίγουρα δεν ήταν κάτι κακό για τον Βλάνταν. Ο παίκτης αυτός, μας είναι απαραίτητος. Έχω όμως την άποψη πως αν θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα πρέπει να έχουμε τέτοια χαφ, που ο Βλάνταν να είναι αλλαγή, και όχι βασικός.
Αν διαφωνείς μαζί μου πολύ καλά κάνεις, άλλωστε οι απόψεις μου είναι οι απόψεις ενός απλού φίλου του ΠΑΟΚ, και όχι κάποιου με εξειδικευμένες γνώσεις στο άθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 05 Νοέμ 2009, 10:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Συμφωνώ με τα παραπάνω.

Εκτός από Ίβιτς αναπληρωματικό... πρέπει να έχουμε ανθρώπους που να "ξέρουνε" το ποδόσφαιρο.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ξεκινώ με ερώτημα προς τους συντάκτες του Μέτροσπορτ:
Είναι δυνατόν το ρήμα -υποστεί να γράφεται με κατάληξη -η? (εκτός κι αν είμαστε ακόμη στην εποχή της δημοτικής!!)

Στο δια ταύτα τώρα, είναι ίσως από τις ελάχιστες περιπτώσεις παικτών που μπορούν σε ολόκληρο παιχνίδι να μην κάνει απολύτως τίποτε, αλλά με μια κίνηση του να δώσει βαθμό ή βαθμούς..
Απίστευτος!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σημερα στο γήπεδο ούτε φάνηκε... ΝΑ φύγει όσο προλαβαίνει... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

είδα λίγο σκαι (αφιέρωμα αεκ). ίδιος με τον ντούσκο στα νιάτα του είναι ο Ίβιτς. Ελπίζω μετά το τέλος της καριέρας του να μείνει στον ΠΑΟΚ ως προπονητής ο Βλάνταν, έστω συνεργάτης του Σάντος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

έλλειψε με πάνθραξ
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

σωστος......ειδικα στο β ημιχρονο δεν ειχαμε παικτη να κρατησει μπαλα απ τ κεντρο και μπροστα.....ουτε 2 μπαλιες δεν αλλαζαμε και χαναμε την μπαλα....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

στο ματς με τον πανθραξ χρειαζόταν η 'ποδοσφαιρική αλητεία' του ίβιτς, δηλ. τους αδύναμους τους πατάμε δεν τους υποτιμάμε.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ντεφορμέ μας βρίσκω σήμερα.... πέρα απ τον .... εμπαθή γκίκα :mrgreen: κανείς άλλος δεν έκραξε τον Βλάνταν.... Καλά το ότι θα έβλεπα τόσα ποστ μαζεμένα ότι έλειψε ο Ίβιτς δε το πίστευα....!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Πείτε με κολλημένο, αλλά σήμερα ο Ίβιτς έκανε μπαμ ότι έλειπε.

Και μιλάω όταν η μπάλα παίζεται΄πότε από τα πλάγια και πότε έξω από την μεγάλη περιοχή, δεν είδα ηρεμία στο κράτημα της μπάλας κάτι που έχει ο Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

"Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς. Ναι ρε, δεν έπαιζε, αλλά θέλω να μου βρείτε ένα παιχνίδι που ήμασταν καλοί δημιουργικά χωρίς τον Σέρβο. Ένα, όχι δύο."

Τάδε έφη Σταύρος Κόλκας. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Αυτό βασικά φαίνεται επειδή τα οκτάρια μας (όπως λέει και ο Κόλκας) είναι ντεφορμέ (Φωτάκης, Sorlin)

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”