14.Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Θανάσης Παπάζογλου

Δημοσίευση από danirifle »

Alienaras έγραψε:Ο Παπάζογλου μου θυμίζει το πρώτο εξάμηνο του Βρύζα στον ΠΑΟΚ,τρακαρισμένος και μες την ατυχία!Υπομονή χρειάζεται 1,2 γκολ να του λυθούν τα πόδια!!!
:pano:
αδερφέ εγώ δε βλέπω ατυχία στον παπάζογλου.. βλέπω ότι είναι σχετικά (με το υπόλοιπο υλικό της ομάδας) άμπαλος! δε νομίζω ότι θα γίνει θαύμα σε 1-2 χρόνια. για να δούμε
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Κι εσυ (ο οποιοσδηποτε εσυ) θα κανεις οτι μπορεις για να συνεχισεις να του δημιουργεις αγχος και να σιγουρεψεις οτι οντως δεν θα παιξεις ποτε μπαλα?
Να θυμισω την καταληξη του "αμπαλου" Βρυζα? Εμεις με την συμπεριφορα μας τον αχρηστευσαμε και τον στειλαμε!
Αμα ακομα δεν βαλαμε μυαλο τα ιδια θα κανουμε και με τον μικρο..

Ξεκολατε, ο Παπαζογλου ΔΕΝ αποκτηθηκε για να σε παιξει μπαλα ΦΕΤΟΣ! Ξερεις τι θα πει να εχεις να παιξεις μπαλα σχεδον 2 χρονια? Γιατι τοσο ειχε να παιξει ο Θανασακης!!!!
Ο παιχτης αποκτηθηκε για να παιξει σε 2 χρονια...αν μπορει θα το δειξει...αν οχι, παλι καλα, πολλοι δεν βγαινουν ως παιχτες!
ΩΣ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!
Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι ο συγκεκριμενος εχει τα προσοντα για μεγαλη καρριερα με το Δικεφαλο στο στηθος. Προσωπικα τον πιστευω περισσοτερο απο αλλους που λεμε ταλεντα. Υποχρεωση μου ομως ειναι να κρατησω την αποψη μου μονο για την παρτη μου και να τους στηριξω ΟΛΟΥΣ. Για το καλο του ΠΑΟΚ.
kos

Δημοσίευση από kos »

εχει βελτιωθει, αλλα δεν ειναι στο επιπεδο που πρεπει και δυστηχως δεν εχει σκοραρει ακομη στο πρωταθλημα.

δεν μπορω ομως να βλεπω ατομα να δικαιολογουν τον κουτσια με το επιχειρημα οτι επαιζε σε μικρη ομαδα πριν ερθει στον ΠΑΟΚ και να μην δικαιολογουν τον σακη που δεν επαιζε καν σε ομαδα για 1,5 χρονο.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

danirifle έγραψε:
Alienaras έγραψε:Ο Παπάζογλου μου θυμίζει το πρώτο εξάμηνο του Βρύζα στον ΠΑΟΚ,τρακαρισμένος και μες την ατυχία!Υπομονή χρειάζεται 1,2 γκολ να του λυθούν τα πόδια!!!
:pano:
αδερφέ εγώ δε βλέπω ατυχία στον παπάζογλου.. βλέπω ότι είναι σχετικά (με το υπόλοιπο υλικό της ομάδας) άμπαλος! δε νομίζω ότι θα γίνει θαύμα σε 1-2 χρόνια. για να δούμε
συμφωνω ντανι...
αλλά να περιμένουμε...
για το άλλο...τι θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΟΚ? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Besuch έγραψε:Κι εσυ (ο οποιοσδηποτε εσυ) θα κανεις οτι μπορεις για να συνεχισεις να του δημιουργεις αγχος και να σιγουρεψεις οτι οντως δεν θα παιξεις ποτε μπαλα?
Να θυμισω την καταληξη του "αμπαλου" Βρυζα? Εμεις με την συμπεριφορα μας τον αχρηστευσαμε και τον στειλαμε!
Αμα ακομα δεν βαλαμε μυαλο τα ιδια θα κανουμε και με τον μικρο..

Ξεκολατε, ο Παπαζογλου ΔΕΝ αποκτηθηκε για να σε παιξει μπαλα ΦΕΤΟΣ! Ξερεις τι θα πει να εχεις να παιξεις μπαλα σχεδον 2 χρονια? Γιατι τοσο ειχε να παιξει ο Θανασακης!!!!
Ο παιχτης αποκτηθηκε για να παιξει σε 2 χρονια...αν μπορει θα το δειξει...αν οχι, παλι καλα, πολλοι δεν βγαινουν ως παιχτες!
ΩΣ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!
Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι ο συγκεκριμενος εχει τα προσοντα για μεγαλη καρριερα με το Δικεφαλο στο στηθος. Προσωπικα τον πιστευω περισσοτερο απο αλλους που λεμε ταλεντα. Υποχρεωση μου ομως ειναι να κρατησω την αποψη μου μονο για την παρτη μου και να τους στηριξω ΟΛΟΥΣ. Για το καλο του ΠΑΟΚ.
αδερφέ μην κρίνεις από το τί γράφουμε εδώ μέσα για το αν στηρίζουμε ή όχι στο γήπεδο! γιατί η στήριξη ή όχι εκεί γίνεται και όχι στο σάιτ. έλα λοιπόν να με δεις στο γήπεδο να τα πούμε κιόλας από κοντά να δεις αν στηρίζω ή όχι. 90 λεπτά φωνή ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. και καθόλου κριτική. η κριτική γίνεται στα σάιτ. και πάντα καλόπιστη
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Papazoglou........... No comments
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Τα πιτσιρίκια έχουν και κάποια ελαφρυντικά, αλλά κάτι 30-40χρονους μαντραχαλέους που παλεύουν ολημερίς να βρουν τις πιο καλοχτενισμένες εκφράσεις τους για να τις χρησιμοποιούν απέναντι σε ένα παιδί που ήρθε για να παίξει μπάλα το 2012+ τους εύχομαι να βάλουν τον γιο τους σε ακαδημία του ΠΑΟΚ, να βγει ταλεντάκι, να πάει να παίξει με την βασική ομάδα και μόλις πατήσει το πόδι του στην Τούμπα να βρεθεί ένας μόρτης (ακριβώς) σαν κι αυτούς από δίπλα τους και να λέει ακριβώς τα ίδια που λένε αυτοί για τον Παπάζογλου.

Λόγω κακού σχεδιασμού και πολλαπλών ατυχιών βρέθηκε το παληκάρι με βάρος στις πλάτες του μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να αντέξει (αυτή την στιγμή γιατί σε 1-2 χρονάκια τα ξαναλέμε) και κάποιοι αποφασίζουν να κάνουν επίδειξη της μαγκιάς τους μέσω αυτοσχέδιου διαγωνισμού ποιος θα συντάξει την πιο ευφάνταστη προσβλητική παπαρίτσα (για παίχτη του ΠΑΟΚ, για να μην ξεχνιόμαστε). Το ξέρω, ο ΠΑΟΚ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά από την άλλη δεν είναι και κρεματόριο, έτσι;

Και στην τελική, να πούμε πως έχουμε χάσει βαθμούς από το παληκάρι να έχει κάποια βάση μια τόσο ακραία κριτική, αλλά τώρα γιατί, που μας ζημίωσε ο Παπάζογλου; Προκαλώ όλους αυτούς που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους με την δήθεν ανικανότητα του να μου βρούνε 1 γ@μημένο βαθμό που στέρησε ο Παπάζογλου από τον ΠΑΟΚ. 1 βαθμό, έναν αγώνα που να μην πήραμε λόγω της ανεπάρκειας του.

Άσε που ο Παπάζογλου από όλους τους αγώνες που έχει παίξει δεν ήταν σε όλους κακός ή μέτριος, υπήρξαν και κάποια καλά παιχνίδια. Λογικό είναι να μην είναι αυτά ο κανόνας, λογικό είναι να μην το έχει, και καλά κάνει που δεν το έχει, αλλίμονο στον ΠΑΟΚ αν φτάσει ποτέ στο σημείο ένας μπόμπιρας που πρόερχεται από 2 χρόνια απραξίας να λογίζεται επαρκής ως η βασική του επιθετική αιχμή. Στην τελική, αφήστε το ήσυχο το παιδί να δουλέψει και σε 1-2 χρόνια εδώ θα είμαστε να τα ξανασυζητήσουμε.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Και το 2012 και το 2020 να περιμένουμε, τίποτα δεν θα γίνει. Το παλικάρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Πάει και τελείωσε. Λυπάμαι που θα τον στεναχωρήσω, αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ φέτος από αυτόν που να δικαιολογεί τις ελπίδες κάποιων.
Φυσικά, είμαι έτοιμος για την κολοτούμπα μου, αλλά δεν το βλέπω....
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

[quote="DimisK"]Και το 2012 και το 2020 να περιμένουμε, τίποτα δεν θα γίνει. Το παλικάρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Πάει και τελείωσε. Λυπάμαι που θα τον στεναχωρήσω, αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ φέτος από αυτόν που να δικαιολογεί τις ελπίδες κάποιων.
Φυσικά, είμαι έτοιμος για την κολοτούμπα μου, αλλά δεν το βλέπω...

Δεν πειράζει που δεν βλεπεις τιποτε εσύ, αρκει που εχουν δει κατι ο ΒΡΥΖΑΣ, ΣΑΝΤΟΣ, ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

[quote="KOSTAS54"][quote="DimisK"]Και το 2012 και το 2020 να περιμένουμε, τίποτα δεν θα γίνει. Το παλικάρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Πάει και τελείωσε. Λυπάμαι που θα τον στεναχωρήσω, αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ φέτος από αυτόν που να δικαιολογεί τις ελπίδες κάποιων.

Δεν πειράζει που δεν βλεπεις τιποτε εσύ, αρκει που εχουν δει κατι ο ΒΡΥΖΑΣ, ΣΑΝΤΟΣ, ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.
Οπωσ με ΧΑΛΚΙΑ, ΙΒΙΤΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΤΣΙΡΙΛΟ, ΛΙΝΟ αμυντικα, ΒΙΤΟΛΟ, κλπ.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα φίλε μου. Ούτε και κάθε επιλογή θα είναι και επιτυχημένη. Υπάρχει και η...αστοχία υλικού...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

KOSTAS54 έγραψε:
DimisK έγραψε:Και το 2012 και το 2020 να περιμένουμε, τίποτα δεν θα γίνει. Το παλικάρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Πάει και τελείωσε. Λυπάμαι που θα τον στεναχωρήσω, αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ φέτος από αυτόν που να δικαιολογεί τις ελπίδες κάποιων.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαφωνήσει κανείς. Βασικός κανόνας όμως είναι το να μην ειρωνεύεσαι....
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Πολλές ευκαιρίες ρε Αθανάσιε και δεν άρπαξες ούτε μία. θα σε φάει ο πάγκος μου φαίνεται. του χρόνου τον βλέπω δανεικό σε άλλη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Καλό είναι να μην ξεχνάμε, πάντως, πως μιλάμε για κάποιον που προοριζόταν για 4ος επιθετικός σε μια ομάδα που παίζει μ ένα σέντερ φορ. Τελείως διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, αν έμπαινε σιγά-σιγά για 10λεπτα στην αρχή ο Παπαζογλου, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, τον κάναμε βασικό επιθετικο σε μια οχι και τοσο επιθετική ομάδα...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Συμφωνω απολυτως.

Το μονο που με "τρωει" ειναι πως με τοσα τετ α τετ , ενα τουλαχιστον θα επρεπε να το βαλει ρε γαμωτ.Τωρα βεβαια υπαρχει κι αυτο εναντιον του ΟΦΗ.Παντως γι αυτο που ειπε ο τερατιος σχετικα με την απωλεια βαθμων εξαιτιας του εχει δικιο , αν και θα μπορουσε καποιος (πολυ αυστηρα) να του χρεωσει το χαμενο τετ α τετ στα προκριματικα του Γιουροπα (το οποιο εαν ηταν με Βαλερενγκα , τοτε και παλι εχει δικιο ο τερατιος διοτι ηταν ανωδυνο λογο προκρισης ουτως ή αλλως.Σε περιπτωση που ηταν με Χερενφεν ομως , αλλαζει το πραγμα)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”