14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: Θανάσης Παπάζογλου
Τα πιτσιρίκια έχουν και κάποια ελαφρυντικά, αλλά κάτι 30-40χρονους μαντραχαλέους που παλεύουν ολημερίς να βρουν τις πιο καλοχτενισμένες εκφράσεις τους για να τις χρησιμοποιούν απέναντι σε ένα παιδί που ήρθε για να παίξει μπάλα το 2012+ τους εύχομαι να βάλουν τον γιο τους σε ακαδημία του ΠΑΟΚ, να βγει ταλεντάκι, να πάει να παίξει με την βασική ομάδα και μόλις πατήσει το πόδι του στην Τούμπα να βρεθεί ένας μόρτης (ακριβώς) σαν κι αυτούς από δίπλα τους και να λέει ακριβώς τα ίδια που λένε αυτοί για τον Παπάζογλου.
Λόγω κακού σχεδιασμού και πολλαπλών ατυχιών βρέθηκε το παληκάρι με βάρος στις πλάτες του μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να αντέξει (αυτή την στιγμή γιατί σε 1-2 χρονάκια τα ξαναλέμε) και κάποιοι αποφασίζουν να κάνουν επίδειξη της μαγκιάς τους μέσω αυτοσχέδιου διαγωνισμού ποιος θα συντάξει την πιο ευφάνταστη προσβλητική παπαρίτσα (για παίχτη του ΠΑΟΚ, για να μην ξεχνιόμαστε). Το ξέρω, ο ΠΑΟΚ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά από την άλλη δεν είναι και κρεματόριο, έτσι;
Και στην τελική, να πούμε πως έχουμε χάσει βαθμούς από το παληκάρι να έχει κάποια βάση μια τόσο ακραία κριτική, αλλά τώρα γιατί, που μας ζημίωσε ο Παπάζογλου; Προκαλώ όλους αυτούς που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους με την δήθεν ανικανότητα του να μου βρούνε 1 γ@μημένο βαθμό που στέρησε ο Παπάζογλου από τον ΠΑΟΚ. 1 βαθμό, έναν αγώνα που να μην πήραμε λόγω της ανεπάρκειας του.
Άσε που ο Παπάζογλου από όλους τους αγώνες που έχει παίξει δεν ήταν σε όλους κακός ή μέτριος, υπήρξαν και κάποια καλά παιχνίδια. Λογικό είναι να μην είναι αυτά ο κανόνας, λογικό είναι να μην το έχει, και καλά κάνει που δεν το έχει, αλλίμονο στον ΠΑΟΚ αν φτάσει ποτέ στο σημείο ένας μπόμπιρας που πρόερχεται από 2 χρόνια απραξίας να λογίζεται επαρκής ως η βασική του επιθετική αιχμή. Στην τελική, αφήστε το ήσυχο το παιδί να δουλέψει και σε 1-2 χρόνια εδώ θα είμαστε να τα ξανασυζητήσουμε.
Λόγω κακού σχεδιασμού και πολλαπλών ατυχιών βρέθηκε το παληκάρι με βάρος στις πλάτες του μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να αντέξει (αυτή την στιγμή γιατί σε 1-2 χρονάκια τα ξαναλέμε) και κάποιοι αποφασίζουν να κάνουν επίδειξη της μαγκιάς τους μέσω αυτοσχέδιου διαγωνισμού ποιος θα συντάξει την πιο ευφάνταστη προσβλητική παπαρίτσα (για παίχτη του ΠΑΟΚ, για να μην ξεχνιόμαστε). Το ξέρω, ο ΠΑΟΚ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά από την άλλη δεν είναι και κρεματόριο, έτσι;
Και στην τελική, να πούμε πως έχουμε χάσει βαθμούς από το παληκάρι να έχει κάποια βάση μια τόσο ακραία κριτική, αλλά τώρα γιατί, που μας ζημίωσε ο Παπάζογλου; Προκαλώ όλους αυτούς που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους με την δήθεν ανικανότητα του να μου βρούνε 1 γ@μημένο βαθμό που στέρησε ο Παπάζογλου από τον ΠΑΟΚ. 1 βαθμό, έναν αγώνα που να μην πήραμε λόγω της ανεπάρκειας του.
Άσε που ο Παπάζογλου από όλους τους αγώνες που έχει παίξει δεν ήταν σε όλους κακός ή μέτριος, υπήρξαν και κάποια καλά παιχνίδια. Λογικό είναι να μην είναι αυτά ο κανόνας, λογικό είναι να μην το έχει, και καλά κάνει που δεν το έχει, αλλίμονο στον ΠΑΟΚ αν φτάσει ποτέ στο σημείο ένας μπόμπιρας που πρόερχεται από 2 χρόνια απραξίας να λογίζεται επαρκής ως η βασική του επιθετική αιχμή. Στην τελική, αφήστε το ήσυχο το παιδί να δουλέψει και σε 1-2 χρόνια εδώ θα είμαστε να τα ξανασυζητήσουμε.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Και το 2012 και το 2020 να περιμένουμε, τίποτα δεν θα γίνει. Το παλικάρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Πάει και τελείωσε. Λυπάμαι που θα τον στεναχωρήσω, αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ φέτος από αυτόν που να δικαιολογεί τις ελπίδες κάποιων.
Φυσικά, είμαι έτοιμος για την κολοτούμπα μου, αλλά δεν το βλέπω....
Φυσικά, είμαι έτοιμος για την κολοτούμπα μου, αλλά δεν το βλέπω....
[quote="DimisK"]Και το 2012 και το 2020 να περιμένουμε, τίποτα δεν θα γίνει. Το παλικάρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Πάει και τελείωσε. Λυπάμαι που θα τον στεναχωρήσω, αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ φέτος από αυτόν που να δικαιολογεί τις ελπίδες κάποιων.
Φυσικά, είμαι έτοιμος για την κολοτούμπα μου, αλλά δεν το βλέπω...
Δεν πειράζει που δεν βλεπεις τιποτε εσύ, αρκει που εχουν δει κατι ο ΒΡΥΖΑΣ, ΣΑΝΤΟΣ, ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.
Δεν πειράζει που δεν βλεπεις τιποτε εσύ, αρκει που εχουν δει κατι ο ΒΡΥΖΑΣ, ΣΑΝΤΟΣ, ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.
[quote="KOSTAS54"][quote="DimisK"]Και το 2012 και το 2020 να περιμένουμε, τίποτα δεν θα γίνει. Το παλικάρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Πάει και τελείωσε. Λυπάμαι που θα τον στεναχωρήσω, αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ φέτος από αυτόν που να δικαιολογεί τις ελπίδες κάποιων.
Οπωσ με ΧΑΛΚΙΑ, ΙΒΙΤΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΤΣΙΡΙΛΟ, ΛΙΝΟ αμυντικα, ΒΙΤΟΛΟ, κλπ.
Οπωσ με ΧΑΛΚΙΑ, ΙΒΙΤΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΤΣΙΡΙΛΟ, ΛΙΝΟ αμυντικα, ΒΙΤΟΛΟ, κλπ.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα φίλε μου. Ούτε και κάθε επιλογή θα είναι και επιτυχημένη. Υπάρχει και η...αστοχία υλικού...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαφωνήσει κανείς. Βασικός κανόνας όμως είναι το να μην ειρωνεύεσαι....KOSTAS54 έγραψε:DimisK έγραψε:Και το 2012 και το 2020 να περιμένουμε, τίποτα δεν θα γίνει. Το παλικάρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Πάει και τελείωσε. Λυπάμαι που θα τον στεναχωρήσω, αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ φέτος από αυτόν που να δικαιολογεί τις ελπίδες κάποιων.
Πολλές ευκαιρίες ρε Αθανάσιε και δεν άρπαξες ούτε μία. θα σε φάει ο πάγκος μου φαίνεται. του χρόνου τον βλέπω δανεικό σε άλλη ομάδα.
Καλό είναι να μην ξεχνάμε, πάντως, πως μιλάμε για κάποιον που προοριζόταν για 4ος επιθετικός σε μια ομάδα που παίζει μ ένα σέντερ φορ. Τελείως διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, αν έμπαινε σιγά-σιγά για 10λεπτα στην αρχή ο Παπαζογλου, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, τον κάναμε βασικό επιθετικο σε μια οχι και τοσο επιθετική ομάδα...
- Isaak the Greek
Συμφωνω απολυτως.
Το μονο που με "τρωει" ειναι πως με τοσα τετ α τετ , ενα τουλαχιστον θα επρεπε να το βαλει ρε γαμωτ.Τωρα βεβαια υπαρχει κι αυτο εναντιον του ΟΦΗ.Παντως γι αυτο που ειπε ο τερατιος σχετικα με την απωλεια βαθμων εξαιτιας του εχει δικιο , αν και θα μπορουσε καποιος (πολυ αυστηρα) να του χρεωσει το χαμενο τετ α τετ στα προκριματικα του Γιουροπα (το οποιο εαν ηταν με Βαλερενγκα , τοτε και παλι εχει δικιο ο τερατιος διοτι ηταν ανωδυνο λογο προκρισης ουτως ή αλλως.Σε περιπτωση που ηταν με Χερενφεν ομως , αλλαζει το πραγμα)
Το μονο που με "τρωει" ειναι πως με τοσα τετ α τετ , ενα τουλαχιστον θα επρεπε να το βαλει ρε γαμωτ.Τωρα βεβαια υπαρχει κι αυτο εναντιον του ΟΦΗ.Παντως γι αυτο που ειπε ο τερατιος σχετικα με την απωλεια βαθμων εξαιτιας του εχει δικιο , αν και θα μπορουσε καποιος (πολυ αυστηρα) να του χρεωσει το χαμενο τετ α τετ στα προκριματικα του Γιουροπα (το οποιο εαν ηταν με Βαλερενγκα , τοτε και παλι εχει δικιο ο τερατιος διοτι ηταν ανωδυνο λογο προκρισης ουτως ή αλλως.Σε περιπτωση που ηταν με Χερενφεν ομως , αλλαζει το πραγμα)
- Aureliano Buendia
Εν τέλει αδερφέ, από διαφωνία ξεκινήσαμε, σε πολλές μικρές συμφωνίες καταλήξαμε. Από τις γόνιμες ανταλλαγές απόψεων σε ένα φόρουμ. ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣPAOK LEME!!! έγραψε:Συμφωνουμε.Aureliano Buendia έγραψε: Συμφωνώ απόλυτα για το ότι δεν φταίει ο Παπάζογλου, ούτε τα ρίχνω όλα σε αυτόν. Φταίει το ότι ενώ πέρσι είχαμε 4 επιθετικούς, οι οποίοι σκοράραν αρκετά μάλιστα, κρίναμε πως θέλουμε περαιτέρω ενίσχυση και πήραμε τον Χούτο, ο οποίος δεν έπιασε καθόλου. Το καλοκαίρι, ως δια μαγείας, σε μία υποθετικά και πρακτικά πιο απαιτητική χρονιά, βρεθήκαμε ξάφνου με 3, αντί για 5 που θέλαμε πέρσι, ούτε καν τους απαραίτητους σε κάθε επαγγελματική ομάδα 4. Από αυτούς, ο ένας είχε ήδη να επιδείξει μία κατακόρυφη πτώση στο Β' γύρο και ευπάθεια στους τραυματισμούς (Ζλάταν) και ο άλλος (Παπάζογλου) είχε να παίξει μπάλα 1,5 χρόνο. Απλούστατα εκφέρω τη γνώμη μου για τον Παπάζογλου, επείδη τον βλέπουμε συχνά στα τελευταία ματς στο αντίστοιχο τόπικ. Υπήρξαν λάθη στο ζήτημα αυτής της θέσης. Δεν κράζω ούτε διοίκηση ούτε Σάντος ούτε κανέναν, απλώς επισημαίνω κάτι οφθαλμοφανές.
Εδω οχι. Εγω βρισκω οτι εχει βελτιωθει και βελτιωνεται με τον καιρο, εσυ οχι. Δεν τρεχει τιποτα, αφου δεν εχουνε προηγηθει μαλαματινες μπορουμε να πουμε οτι διαφωνουμε και κραταει ο καθενας τη γνωμη του.Aureliano Buendia έγραψε: Στα παραπάνω που ισχυρίζεσαι, δεν έχω να αντιτάξω κάτι, γιατί απλούστατα διαφωνούμε και δεν υπάρχει κανείς τρόπος να αποδειχθεί ότι εγώ ή εσύ έχουμε απόλυτο δίκιο. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και την εκφέρει και δεν βλέπουμε τα ίδια πράγματα από τον Θανάση στο χορτάρι.
ΠΟΛΥ φυσιολογικοτερο. Τον Αθανασιαδη τον θεωρω ανετα "αχαστη περιπτωση ταλεντου", τον Παπαζογλου οχι. Δεν ξερω πως σκεφτηκαν, αν κανω μια υποθεση, ισως φοβηθηκαν οτι λογω αγωνιστικης απραξιας θα φαει παγκο οπου και να παει η κι οτι ψυχολογικα ηταν ηδη πεσμενος απο το ψυγειο που ειχε φαει απο τον ρουλη και τον κρατησανε εδω. Υποθεση κανω. Παντως αν ειχα να πονταρω μια 500ρου για το ποιος θα βγει παιχταρας απο τους 2, Αθανασιαδης δαγκωτο, δε συζηταμε. Αν ηταν στο χερι μου το αγροτικο θα το εκανε ο Παπαζογλου.Aureliano Buendia έγραψε: Δεν μου απαντάς πάντως σε αυτό που λέω για τον δανεισμό. Δεν θα σου φαινόταν φυσιολογικότερο να δόθει δανεικός για να βρει πατήματα ο παροπλισμένος εδώ και πολύ καιρό Παπάζογλου από τον Αθανασιάδη? Όσο για τις λέξεις που έχεις με κεφαλαία, όντως υπερέβαλα και εγώ λιγάκι σκοπίμως, χωρίς επ' ουδενί όμως να αναφέρομαι σε σένα. Απλώς, μέσα από τις απόψεις που γράφονται και ακούγονται για τον Παπάζογλου εισπράττω από πολλούς μία αβάσιμη βεβαιότητα πως πρόκειται για άχαστη περίπτωση ταλέντου, χωρίς να έχουν επαρκή δείγματα γραφής. Επαναλαμβάνω, δεν αναφέρομαι καθόλου σε εσένα προσωπικά. Όσο για το ελάχιστο ρίσκο, λόγω μη καταβολής χρημάτων, συμφωνώ απόλυτα. Στον Λιάκο δεν κάθησαν πάντως 2-3 γκολάκια... Με ελάχιστες συμμετοχές, παστέλωσε 5 στην κανονική διάρκεια, 2 στα paly off και έχει ήδη ματώσει 6 με τους Φενταγίν...
Οντως για αυτο που λες για τον Αναστασακο εχεις δικιο οτι παει καλα φετος. Δεν τα ειχα μετρησει αλλα αν λες οτι εχει 6 κιολας ειναι πολυ καλα.
Αλλα οπως μαθαμε απο την περιπτωση Κουτσιανικουλη (αφου ξοδεψαμε κοντα 2 χαρτια), το οτι καποιος τα παστελωνει παιζοντας σε μικροτερης δυναμικης ομαδας δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι γκολτζης, αφου δεν αντιμετωπιζει το ιδιο κλειστους αντιπαλους καποιος που παιζει με τον ΠΑΟΚ και καποιος που παιζει με τον Ατρομητο.
- paoki_sweden
KAVALA-PAOK 0-0
Papazoglou 2 classic chanses to scor = 0 goals, instead of 3 points we took 1 point from this game with 10 000 PAOKfans in the "away" game in kavala......
Yes Vierinha missed also a chanse that you dont miss, and Ivic......
What I m trying to say is that PAOK is not the Red Cross, for sure Papazoglou maybe is going to be able to play good fotball in 3-4 years for PAOK, but for now he is no more worthy of playing in PAOK than Athanasiadis for instance. PAOK needs a KILLER striker. The only good thing with papazoglou playing is that he is getting experiences in A ethniki for the future.
I have nothing personal with papazoglou or every papazoglou I want what is best for PAOK! not some player, I WANT A KILLER STRIKER ZISIS!
KAVALA-PAOK 0-0
Papazoglou 2 classic chanses to scor = 0 goals, instead of 3 points we took 1 point from this game with 10 000 PAOKfans in the "away" game in kavala......
Yes Vierinha missed also a chanse that you dont miss, and Ivic......
What I m trying to say is that PAOK is not the Red Cross, for sure Papazoglou maybe is going to be able to play good fotball in 3-4 years for PAOK, but for now he is no more worthy of playing in PAOK than Athanasiadis for instance. PAOK needs a KILLER striker. The only good thing with papazoglou playing is that he is getting experiences in A ethniki for the future.
I have nothing personal with papazoglou or every papazoglou I want what is best for PAOK! not some player, I WANT A KILLER STRIKER ZISIS!
- Pegasus1589
Καβάλα ΠΑΟΚ όλη η ομάδα έχασε ευκαιρίες. Αν είναι έτσι, να ξεψειρίσουμε όλα τα παιχνίδια για να δούμε. Εγώ φέτος έτσι μέτριο προς κακό τον περιμένω. Του χρόνου θα αρχίσει να φαίνεται αν όντως ήταν λάθος η απόκτησή του.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν φαίνεται να έχουμε την υπομονή να περιμένουμε μέχρι του χρόνου..
- Pegasus1589
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε υπομονή γενικά. Δε λέω, μπορεί όντως να αποδειχτεί παλτό. Αυτό όμως ακόμα δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Δουλειά, δουλειά, δουλειά...
- ΑποστόληςΑ
Απορώ γιατί κάθε φορά γράφουμε τα ίδια! Ο Σάκης ΔΕΝ πρόκειται να παίξει μπάλα φέτος! Μόνο κατά τύχη αν σκοράρει. Του χρόνου θα αρχίσει να δείχνει δείγματα βελτίωσης και την μεθεπόμενη σεζόν θα χτυπάει βασική ενδεκάδα! Μ' αυτό το σκεπτικό, άλλωστε αποκτήθηκε. Θυμηθείτε τον Μαλεζά πρίν από 2-3 χρόνια! Και ο κακομοίρης ο Σάκης έχει (επιπροσθέτως) και μια χρονιά "παγωμένη".