Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
τι δεν καταλαβατε απο το χαβαλε ρε τσακαλακια? ναι εχω μεγαλη πικρα που γυρισε αλλα δεν μπορει να γινει τιποτα πλεον χαβαλες με αυτο το θεμα και τιποτα αλλο η μηπως νομιζετε πως ενδιαφερετε κανεις για το τι γραφουμε και λεμε? χαλαρωστε και σκεφτητε ψυχραιμα τα προβληματα ειναι πολλα και σημαντικα για να ασχολουμαστε με ενα παιχτη
γκικα ετσι που το παει ο κοντος βλεπω την μιση ομαδα του βαζελου να ερχεται σε εμας
ενα sorry απο εμένα τότε αν έκανες χαβαλέ δεν το κατάλαβα.όσο για τα προβλήματα που έχουμε και σαν ΠΑΟΚ και σαν άνθρωποι και για το αν θα πρέπει να ασχολούμαστε με ένα μαζί σου 100%
ρε συ σαλπι ζητα να σε 3εκουρασουνε, αφου βλεπεις οτι οταν εισαι σκασμενος, εκτιθεσαι.. επαγγελματιας, αλλα αν ειναι να παιζεις με υπερκοπωση τι να σε κανουμε.. αφου ουτος η αλλως οταν εισαι πτωμα γκολ δεν βαζεις.
εσεις φταίτε που τον αγχωνετε. Εχετε και απαιτησεις απο κάποιον που παίρνει 1.100.000 (ναι τοσα βγαινουν με τα μπονους και τα πριμ και οχι 800.000 που γράφουν οι ΑΡΔ για να κανουν προπαγάνδα).
Ειναι η προσωποποιηση του ευκολου γκόλ, τι δεν καταλαβαίνετε?
δεν θελω να γινω εμπαθης
δε πιστευω αλλωστε οτι ειμαι ..
απλα αυτος ο παικτης καλυτερα να μην ερχοταν
ειναι αλλος σαλπιγγιδης ..ενας ξυλοκοπος, τα κανει ολα δυσκολα ..ο μουσλι φαινεται κλασης παικταρας συκρινομενος μαζι του
καθαρα ποδοσφαιρικα δεν πιστευω οτι εχουμε την πολυτελεια να δινουμε 800000ευρω για αυτον τον παικτη
πολυ απλα
δε ξερω αν θα βαλει καποιο γκολ τωρα ,αλλα η αποψη μου δεν αλλαζει..
πιο πολυ κωλοφαρδα ειναι αυτα που βαζει τα ελαχιστα
παρα ατυχια αυτα που χανει
εχει χασει τη ταχυτητα που ηταν το μονο του οπλο στο ενας μ εναν και γενικα
ειναι βαρυς και δε μπορει και να κρατησει με πλατη τη μπλα λογω σωματος δεν εχει το κατα μετωπο
και οταν βγαινει τετ α τετ οπως σημερα τα περισσοτερα του τελειωματα ειναι ενος ατζαμη παρα επιθετικου των 800000ευρω
και εχει και τα ψυχολογικα του..
Το πιο δυσάρεστο είναι ότι άρχισαν να ακούγονται γιούχες όταν παίρνεις την μπάλα. Συνέβη και αυτό κάπου στο 87' και δε ξέρω αν ακούστηκε σε όλο το γήπεδο. Στο μέρος που αράζουμε (εκεί στους ΒΕΜ) πάντως ακουγόταν καθαρά.
Και κάτι συνθήματα εις βάρος του που ευτυχώς τα φωνάζανε 30-40 άτομα.
Ειλικρινά κρίμα που έπαιξες ΚΑΙ εσύ. Οι άλλοι κάνανε rotation όλη την ομάδα και εμείς πάλι τα ίδια και τα ίδια.
Τεράστια μείωση συμβολαίου το καλοκαίρι. Δείξε μας πόσο ΠΑΟΚ είσαι. Άντε ντε. Με 200.000 το χρόνο να είσαι υπερευχαριστημένος. Και όχι μόνο εσύ βέβαια αλλά εσύ παίρνεις τα περισσότερα. Είσαι παίχτης του ΠΑΟΚ αλλά δε θα γίνουμε και μ@λάκες για σένα. Αρκετά περάσαμε το καλοκαίρι για πάρτη σου και μαλώναμε μεταξύ μας και μαλώνουμε ακόμα.