Νέα ΠΑΟΚτσάκια

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Υπαρχει σιγουρα στο αιμα μας γονιδιο ΠΑΟΚ!!!!

Σε ολους τους ανθρωπους της γης. Σε πολλους (οπως σε εμας) ειναι σε δραση και σε ολους τους αλλους απλα "κοιμαται" και περιμενει να αφυπνιστει!!!

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ!!!!!!
goudas4

Δημοσίευση από goudas4 »

diniko80 έγραψε:εγω να βαφτησω παιδακι στη ξανθη σε τρεις μηνες και πρεεπι να το κανω αποκτσακι, οι γονεις του δεν ασχολουντε με μπαλα βεβαια, λιγο ο παπους του που ειναι skoda και εχω και ανηψακι εδω εξω απο θεσνικη και τωρα το βαφτισαμε και παλι οι γονεις του δεν ασχολουντε με μπαλα αλλα ο παοθς του ειναι γαυρος....ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ.θελω συμβουλες απο τα παιδια που εχουν εμπειρια και σημειωτεον οτι πανω απο 2-3 φορες το χρονο δε θα τα βλέπω τα παιδακια αυτα, γιαυτο και θα ειναι λιγο πιο δυσκολο
Μια καλη λυση αδερφε ειναι τα δωρα που θα του πηγαινεις να ειναι ΠΑΟΚτσηδικα... :wink:
Επισης μια εκπαδευτικη επισκεψη στην Τουμπα ειναι σιγουρο οτι δεν θα τους αφησει ασυγκινητους...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

TAD να σε ζήσει αδερφέ και το πρώτο και το δεύτερο.

Καλό κουράγιο σε όλους σας. Να είστε πάντα καλά κι εσείς και τα μικρά σας και να τα διδάσκετε πάντα τι σημαίνει ΠΑΟΚ!!!
goudas4

Δημοσίευση από goudas4 »

Με το καλό να σου 'ρθουν τα παιδάκια αδερφέ STAR...Να χαρείς και να τα δεις εκεί που επιθυμείς πραγματικά...
Και φυσικά να τα κάνεις τρελά ΠΑΟΚτσάκια... :wink:
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

αμα ακουσεις το τελευται σποτ τις παε παοκ για τα δειαρκειας εκει θα βρεις τον παρορμιτισμο και το τροπο να μιλησεις σε ενα παιδι εγω εχω κορυ οκ ξερω ομως οτι και αυτη θα γινει παοκ σαν τον μπαμπα της . αρε την αδικια της ζωης την πικρα την στεναχορια τις λυπες που περασαμε <σαν μεγαλος συλογος εννοειται> μας δοσαν οχι μονο δυναμη σαν καναν κατι ξεχωριστο κατι διαφορετικο κατι ανατρεπτικο κατι ισως αντιεξουσιαστικο .βεβαια οι ΤΡΥΠΟΙ πουμας δωσαν ολες αυτες τις πικρες ξερω μεσα μου οτι το εκαναν γιατι θελανε να μας τελιοσουν να μας εξαφανισουν αλλα ΓΙΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΙ ΠΑΝΤΑ . ΑΥΤΟ ΓΙΝΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΙΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΡΟΜΟΥΣ REVOLUSON. AYTOYS ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΧΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΝΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ξερω οτι αυτα τα παιδια μασ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΛΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΑΝ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ :P :P :P ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΝΤΟΣ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΕΛΛΑΣ
gesualto

Να μου ζήσει το νέο μου Παοκτσάκι, ο γιός μου!

Δημοσίευση από gesualto »

χχτες γεννηθηκε ενας ακομη παοκτσης σε αυτην την μεγαλη οικογενεια , το ονομα αυτου νικολας και ειναι 3510 και 55cm αγοραρος . φυσικα ακουει τον υμνο του παοκ και κοιματε , και οι δυο τρελενομαστε !!!!!

μια ζωη ΠΑΟΚ !
Sakos4

S

Δημοσίευση από Sakos4 »

FERTON TOUMPAAAAAAAAAA :twisted:
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

να σου ζησει φιλε.σημερα παω μεγαλο υπερηχο για να δω το φυλλο!παντωσς οτι και να ειναι θα ειναι ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
dimi328

Δημοσίευση από dimi328 »

Να σου Ζηση φιλε παντα να εχει υγεια και να τον δεις οπως επιθυμεις.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Να σου ζησει αδερφε μας το παλικαρι σου.. :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Μπραβο αδερφε να σου ζησει και οτι επηθιμει στην ζωη του να το εχει.
Μπραβο.
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

να σας ζησει....
αντε βοηθατε....
γαματε να αυξανομαστε
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

ENA MEGALO KALOSORIZMA STO KAINOURIO MELOS TIS OIKOGENIAS GESUALTO KAI FISIKA TIS PAOKARAS MAS NA SAS ZISI PALIKARE NANE GEROS KAI NA EXI PANTA TIN IGIA TOU.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

να σου ζησει αδερφε υγεια πανω απο ολα.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Να σας Ζήσει!!!!!!!!!! Γερό και καλοφωτισμένο!!!!

:wink:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”