Νέα ΠΑΟΚτσάκια
Ο πιτσιρικάς ΠΑΟΚτσής ....
Ένας μικρός Παοκτσής , γύρω στα εννιά . Ο μπαμπάς του στα 35 φανατικός Παοκτσής . Της παλιάς γενιάς . Έτρεχε και τρέχει παντού όπου μπορεί . Και ας μην έχει σχέση με διαδίκτυα κτλ . Οπότε καταλαβαίνετε πως ο μικρός , Γιαννάκης λέγεται , είναι ΠΑΟΚ απ τα γεννοφάσκια του . Όταν είχε φύγει ο σαλπιγγίδης απ τον Πάοκ το παιδάκι μόνο που δεν έκλαιγε . Αύριο λοιπόν , ετοιμάζεται . Θα είναι ένα απ τα παιδάκια που συνοδεύουν την ομάδα στο γήπεδο . Προχθές λοιπόν , ο μικρός αυτός Παοκτσής λέει στον μπαμπά του ...
- Μπαμπά;Θέλω να αλλάξω ομάδα , να γίνω ολυμπιακός ή παναθηναικός
-Τι είναι αυτά που λες ρε;;; απαντάει ο μπαμπάς
Και με ενα παραπόνο λέει ο Γιαννάκης...
-Ε ρε μπαμπά ... αφού όλο χάνουμε ...
(φυσικά δεν είναι ανέκδοτο αυτό , είναι πραγματικότητα και ελπιζουμε να αλλάξει σύντομα , γιατί τα παιδιά , ούτε την υπομονή ούτε τις μνήμες των μεγάλων έχουν )
- Μπαμπά;Θέλω να αλλάξω ομάδα , να γίνω ολυμπιακός ή παναθηναικός
-Τι είναι αυτά που λες ρε;;; απαντάει ο μπαμπάς
Και με ενα παραπόνο λέει ο Γιαννάκης...
-Ε ρε μπαμπά ... αφού όλο χάνουμε ...
(φυσικά δεν είναι ανέκδοτο αυτό , είναι πραγματικότητα και ελπιζουμε να αλλάξει σύντομα , γιατί τα παιδιά , ούτε την υπομονή ούτε τις μνήμες των μεγάλων έχουν )
Ο Πιτσιρικας Παοκτσης.......
-Ειμαι κι εγω ενας πατερας με γιο 11χρονων. Πριν 2 χρονια αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα. Οι συμμαθητες του γιου μου στο σχολειο που υποστηριζαν αλλες ομαδες και παραπανω αυτοι που ειναι με τις ομαδες του ΠΟΚ του ελεγαν ακριβως τα ιδια (αλλαξε ομαδα-χανεται συνεχεια κτλ.) τον εβλεπα καπως μπερδεμενο. Τον πηρα μαζι μου στην Τουμπα σ ενα παιχνιδι με τον βαζελο...το γηπεδο ειχε παρα πολυ κοσμο!! Ηταν σ εκεινο το παιχνιδι η γνωστη καυτη Τουμπα!!! Τρελαθηκε!!!! Οταν δε με τα χερια ψηλα ολη η Τουμπα φωναζε...ΠΑΟΚ εκει ηταν που τα ειδε ολα!!! Το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ηταν ποτε παιζουμε ξανα και αν μπορουσα να τον παρω και παλι μαζι μου. Τον πηρα και την επομενη και την μεθεπομενη και πλεον καθε φορα που παω γηπεδο ειναι μαζι μου. Βεβαια εκατσα και του εξηγησα με λεπτομερειες γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ και τι ειναι αυτο που σε κανει περηφανο που εισαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ!! Τωρα οσες φορες τυχαινει να τον ρωτησουν γιατι ειναι ΠΑΟΚ και οχι καποια αλλη ομαδα που κερδιζει τους απαντα με μια φραση.....Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ!!!!!!!
Ο μικρος Παοκτσης....
-Να μιλατε συνεχως με τα παιδια σας να ειστε συνεχως διπλα τους και να μην τα παραμελειτε!!!!Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΦΟΡΜΗ........
Μπραβο ρε με συγκινητε.
Ειμαι 16 και μικρος γυρο στα 9-10 ειπα μια φορα στον μπαμπα μου οτι θελω στο μπασκετ να ειμαι βαζελος στο βόλεϊ ολυμπιακος και κατι τετια και μου λεει "ΣΗΚΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ"
Ευχαριστώ τον μπαμπα μου που μου το ειπε αυτο.
Δυστυχώς για διαφόρους λογους 1 φορα με ειχε παει στο γηπεδο και ακομα θυμαμε την στιγμη.
Τωρα δεν χανω παιχνιδη στην τουμπα

Ειμαι 16 και μικρος γυρο στα 9-10 ειπα μια φορα στον μπαμπα μου οτι θελω στο μπασκετ να ειμαι βαζελος στο βόλεϊ ολυμπιακος και κατι τετια και μου λεει "ΣΗΚΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ"
Ευχαριστώ τον μπαμπα μου που μου το ειπε αυτο.
Δυστυχώς για διαφόρους λογους 1 φορα με ειχε παει στο γηπεδο και ακομα θυμαμε την στιγμη.
Τωρα δεν χανω παιχνιδη στην τουμπα

- midenistis
- Επικοινωνία:
Re: Ο Πιτσιρικας Παοκτσης.......
nikoegin έγραψε:-Ειμαι κι εγω ενας πατερας με γιο 11χρονων. Πριν 2 χρονια αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα. Οι συμμαθητες του γιου μου στο σχολειο που υποστηριζαν αλλες ομαδες και παραπανω αυτοι που ειναι με τις ομαδες του ΠΟΚ του ελεγαν ακριβως τα ιδια (αλλαξε ομαδα-χανεται συνεχεια κτλ.) τον εβλεπα καπως μπερδεμενο. Τον πηρα μαζι μου στην Τουμπα σ ενα παιχνιδι με τον βαζελο...το γηπεδο ειχε παρα πολυ κοσμο!! Ηταν σ εκεινο το παιχνιδι η γνωστη καυτη Τουμπα!!! Τρελαθηκε!!!! Οταν δε με τα χερια ψηλα ολη η Τουμπα φωναζε...ΠΑΟΚ εκει ηταν που τα ειδε ολα!!! Το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ηταν ποτε παιζουμε ξανα και αν μπορουσα να τον παρω και παλι μαζι μου. Τον πηρα και την επομενη και την μεθεπομενη και πλεον καθε φορα που παω γηπεδο ειναι μαζι μου. Βεβαια εκατσα και του εξηγησα με λεπτομερειες γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ και τι ειναι αυτο που σε κανει περηφανο που εισαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ!! Τωρα οσες φορες τυχαινει να τον ρωτησουν γιατι ειναι ΠΑΟΚ και οχι καποια αλλη ομαδα που κερδιζει τους απαντα με μια φραση.....Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ!!!!!!!
se pia poli eisoun ?

MIKROS KAI MAGAS PAOKTZIS EISAI APO TA 5 XRONAKIA SOU
EGO GENNITHIKA STO XATZHKYRIAKEIO KATO STON PEIRAIA SFIGKOFOLIA TON GAY,O PATERAS MOU ETHNIKAKIAS EGO MALLON GENNITHIKA PAOKI DEN EKSIGITE ALLIOS KAMIA SXESI ME SALONICA.TELOS PANTON O ADERFOS MOU PIO MIKROS AKOLOUTHISE TO DIKO MOU DROMO PAOKI KAI ME BOULA.EIMASTE ENERGA MELI TOU PANNELHNIOY ATHINAS PAOK.AYTA ADERFIA ANTE NA PAROME TOUS LAGOUS...PAOK GIATI O PAOK EINAI IDEA RE 

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΩΣΣΤΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ...ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΓΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ?ΜΕ ΠΗΓΕ)...ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΓΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ?ΜΕ ΠΗΓΕ)...ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hulk4teo την Πέμ 10 Δεκ 2009, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παοκ εισαι..!
απο τα 7 μου χρονια(92-93)που με θυμαμαι εκλεγα πολυ καθε φορα που εχανε ο παοκ(κ τοτε εχανε συχνα)αλλα ποτε δεν σκεφτηκα να αλλαξω ομαδα οταν ημουν μικρος γιατι ο μπαμπας μου με ειχε γαλουχησει απο μικρο,αλλα και γιατι οπως ειπωθηκε πριν..
ο παοκ ειναι ιδεα!ο παοκ ειναι ελπιδα!
παοκ να σαι κ να μην φοβασαι!
κ να φανταστειτε ανθυμαμαι καλα ο πρψτος αγωνας που πηγα να δω στη ζψη μου ηταν ενος συμπολιτη στο μπασκετ.ισως αυτο να ηταν κ ενα crash test.alla pote den me ephrease.

απο τα 7 μου χρονια(92-93)που με θυμαμαι εκλεγα πολυ καθε φορα που εχανε ο παοκ(κ τοτε εχανε συχνα)αλλα ποτε δεν σκεφτηκα να αλλαξω ομαδα οταν ημουν μικρος γιατι ο μπαμπας μου με ειχε γαλουχησει απο μικρο,αλλα και γιατι οπως ειπωθηκε πριν..
ο παοκ ειναι ιδεα!ο παοκ ειναι ελπιδα!
παοκ να σαι κ να μην φοβασαι!
κ να φανταστειτε ανθυμαμαι καλα ο πρψτος αγωνας που πηγα να δω στη ζψη μου ηταν ενος συμπολιτη στο μπασκετ.ισως αυτο να ηταν κ ενα crash test.alla pote den me ephrease.

- Leonidas1974
Αδερφε midenisti, κατα την γνωμη μου, με την βια και την πιεση δεν γινεται τιποτα, διοτι εαν ηταν ετσι εγω θα`πρεπε τωρα να ημουν βρωμοσκουλικακι.
Οταν ημουν πιτσιρικας οι δικοι μου μου τα`χαν πριξει με τον αρουλι τους! Πρωτα στραφηκα απο αντιδραση στον ΠΑΟΚ. Μετα μεσολαβησε ο αγωνας με την Μπαγιερν, το 1984 θαρρω, και παρεμεινα απο τοτε "το τρελλο ασπρομαυρο προβατο" της οικογενειας!
Αν μπορειτε συνδιαστε οτι ομορφο και ωραιο συμβει, εσας και τα παιδια σας, με τον ΠΑΟΚ. Ετσι ωστε καθε θετικη αναμνηση του παιδιου να εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ!!
Σιγουρα, ο πιο ευκολος τροπος ειναι να παρει κανεις το παιδι του μαζι στον Ναο.., αλλα δυστυχως εμεις στο εξωτερικο δεν εχουμε αυτες τις δυνατοτητες.
Μας μενει μονο η "υπουλη προπαγανδα"!

Οταν ημουν πιτσιρικας οι δικοι μου μου τα`χαν πριξει με τον αρουλι τους! Πρωτα στραφηκα απο αντιδραση στον ΠΑΟΚ. Μετα μεσολαβησε ο αγωνας με την Μπαγιερν, το 1984 θαρρω, και παρεμεινα απο τοτε "το τρελλο ασπρομαυρο προβατο" της οικογενειας!

Αν μπορειτε συνδιαστε οτι ομορφο και ωραιο συμβει, εσας και τα παιδια σας, με τον ΠΑΟΚ. Ετσι ωστε καθε θετικη αναμνηση του παιδιου να εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ!!
Σιγουρα, ο πιο ευκολος τροπος ειναι να παρει κανεις το παιδι του μαζι στον Ναο.., αλλα δυστυχως εμεις στο εξωτερικο δεν εχουμε αυτες τις δυνατοτητες.
Μας μενει μονο η "υπουλη προπαγανδα"!

Να σου ζήσει Danis
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ DANIS ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΦΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑ ΤΩΡΑ ΜΕ 2 ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ....
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑ ΤΩΡΑ ΜΕ 2 ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ....
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!