Νέα ΠΑΟΚτσάκια
Μια καλη λυση αδερφε ειναι τα δωρα που θα του πηγαινεις να ειναι ΠΑΟΚτσηδικα...diniko80 έγραψε:εγω να βαφτησω παιδακι στη ξανθη σε τρεις μηνες και πρεεπι να το κανω αποκτσακι, οι γονεις του δεν ασχολουντε με μπαλα βεβαια, λιγο ο παπους του που ειναι skoda και εχω και ανηψακι εδω εξω απο θεσνικη και τωρα το βαφτισαμε και παλι οι γονεις του δεν ασχολουντε με μπαλα αλλα ο παοθς του ειναι γαυρος....ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ.θελω συμβουλες απο τα παιδια που εχουν εμπειρια και σημειωτεον οτι πανω απο 2-3 φορες το χρονο δε θα τα βλέπω τα παιδακια αυτα, γιαυτο και θα ειναι λιγο πιο δυσκολο

Επισης μια εκπαδευτικη επισκεψη στην Τουμπα ειναι σιγουρο οτι δεν θα τους αφησει ασυγκινητους...
αμα ακουσεις το τελευται σποτ τις παε παοκ για τα δειαρκειας εκει θα βρεις τον παρορμιτισμο και το τροπο να μιλησεις σε ενα παιδι εγω εχω κορυ οκ ξερω ομως οτι και αυτη θα γινει παοκ σαν τον μπαμπα της . αρε την αδικια της ζωης την πικρα την στεναχορια τις λυπες που περασαμε <σαν μεγαλος συλογος εννοειται> μας δοσαν οχι μονο δυναμη σαν καναν κατι ξεχωριστο κατι διαφορετικο κατι ανατρεπτικο κατι ισως αντιεξουσιαστικο .βεβαια οι ΤΡΥΠΟΙ πουμας δωσαν ολες αυτες τις πικρες ξερω μεσα μου οτι το εκαναν γιατι θελανε να μας τελιοσουν να μας εξαφανισουν αλλα ΓΙΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΙ ΠΑΝΤΑ . ΑΥΤΟ ΓΙΝΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΙΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΡΟΜΟΥΣ REVOLUSON. AYTOYS ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΧΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΝΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ξερω οτι αυτα τα παιδια μασ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΛΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΑΝ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ
ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΝΤΟΣ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΕΛΛΑΣ

Να μου ζήσει το νέο μου Παοκτσάκι, ο γιός μου!
χχτες γεννηθηκε ενας ακομη παοκτσης σε αυτην την μεγαλη οικογενεια , το ονομα αυτου νικολας και ειναι 3510 και 55cm αγοραρος . φυσικα ακουει τον υμνο του παοκ και κοιματε , και οι δυο τρελενομαστε !!!!!
μια ζωη ΠΑΟΚ !
μια ζωη ΠΑΟΚ !