mpafos4 έγραψε:darklord έγραψε:
Μιλαω για τα 3 τελευταια χρονια απο τον ιανουαριο τον προπερσινο και μετα και οχι την συνολικη παρουσια του mpafos, photis kai tad. Πριν 2 χρονια τετοια εποχη ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κυνηγουσαμε. Οποτε μην συκοφαντειτε οτι ειμαι αχαριστος. Απο την χρονια του πρωταθλητισμου πριν 2 χειμωνες λοιπον, τον Ιανουαριο που επεστρεψε υπεπεσε σε γκαφες ολκης, με πρωτη και κυρια το οτι επετρεψε τον Σπαθα να μας σφυριξει σε ενα ματς που και η γιαγια μου ηξερε οτι θα ηταν στημενο. Αυτο ηταν. Την επομενη χρονια παρωδια με προπονητες, με τον Σαλπιγγιδη που διχασε τον κοσμο (μην συζητησουμε τωρα αν ηταν σωστο ή οχι, αλλα οτι διχαστηκε ο κοσμος ειναι γεγονος), ανοιγματα, δεν μιλουσε και αφηνε τα παπαγαλακια, δανεια, φιλιες με κατακαθια, τιμωριες απο uefa, παρωδιες με Φλωριδη...
ΥΓ4. Το γεγονος οτι μας πηγε 2 φορες στους 32 του ΟΥΕΦΑ ειναι στα θετικα του, αλλα οχι πρωτογνωρο.
Αν και απο το τελευταιο,δειχνεις πως δεν εισαι αχαριστος κατα λαθος,αλλα με στοχο να βγαλεις σκαρτη μια περιοδο,που ξαναεγινε ο ΠΑΟΚ μεγαλος και αγωνιστικα-απλα θα σου υπενθυμισω...Αγιαξ,Φενερ,Ζαγκρεμπ,Βιγιαρεαλ,ΤΣΣΚΑ,Τοτεναμ,Ρουμπιν και........ελπιζω να εχει συνεχεια- θα σου απαντησω γιατι μαλλον δεν τα θυμασαι καλα τα γραμματα.....
Αφου ξεκινησω λεγοντας πως στο θεμα του Μ@ΥΝΟΠΑΝΟΥ-Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ-Σπαθα,εφαγε τρελο παπα απο ατομα που εμπιστευοταν-ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ-,θα συνεχισω και θα πω πως για φιλιες με κατακαθια,παπαγαλακια,παρωδιες με Φλωριδη......εχει και αλλος θεμα........................
Δεν διαφωνω, δεν ειμαι υπερασπιστης του Βρυζα. Μιλαμε με γεγονοτα. Αυτο δεν ακυρωνει ομως τα λαθη του Ζαγορακη.