Maximus έγραψε:Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Τι θεματοφύλακες και τι τοτέμ ρε Μάξιμε ? Δεν σου είπα να γίνεις το ιερό τέρας του ΠΑΟΚ.
Δεν σου είπα να αναλάβεις τον ΠΑΟΚ.
Να κάνεις μια δυναμική κίνηση να ακουστεί η φωνή σου. Είτε με μία ανακοίνωση είτε στην χειρότερη(και απευκταία) ένα ντου. ΚΑΤΙ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ,ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ.
Στα καλά χειροκρότα,μαζί σου.Πάρε και σκέτο διαρκείας.
Τόσο δυσνόητο σας φαίνεται ??? Νιανιά το χω κάνει. ΕΛΕΟΣ.
Ναι, αλλά δεν μπορώ εγώ -ενας απλος φιλαθλος - να κρίνω ποιο είναι το κακώς κείμενο και ποιο όχι στην ομάδα μου! Τι ακριβως σημαινει "κακως κειμενο"?
Και ακόμα δεν μπορώ να καταλαβω τι χαρακτηριστικα δηλαδη πρεπει να έχει ενας σωστός πρόεδρος του ΠΑΟΚ...
Προσπαθω να θυμηθώ έναν προεδρο στην ιστορία του ΠΑΟΚ που να μην κυνηγηθηκε , καλώς ή κακώς, στο τέλος... Βουλινός, Παντελάκης, Μπατμαν, Γουμενος, Ζαγορακης...
Αυτό δείχνει ότι είμαστε πολύ απαιτητικοί σαν λαός και ότι θελουμε πάντα να γινεται το δικό μας με το έτσι θέλω. Δεν γινεται δουλεια όμως έτσι.
Ας ψαχτουμε λιγο τι λάθος κάνουμε.
1. Δεν είπα πουθενά (σχεδόν σε κάθε ποστ το διατυμπανίζω )ότι ΟΛΟΙ κάνουμε λάθη,μηδενός εξαιρουμένου.
Αυτό που σου λέω αντιθέτως,ότι λάθη δεν κάνει ο τεμπέλης ,αυτός που κοιμάται και αυτός που έχει αποδημήσει για τόπους χλοερούς.ΑΡΑ,δεν πρέπει κανείς να μένει ανενεργός. Μόνο εξέλιξη θα δεις,ακόμα και από τα λάθη.
2. Να σου εξηγήσω και το κακώς κείμενα. Είναι αυτά για τα οποία κονταροχτυπιόμαστε,συζητάμε,βριζόμαστε τον τελευταίο καιρό. Εσύ βγες και πες ότι είναι καλώς κείμενα.
3. Συνέχισε να ψάχνεις στο παρελθόν για το σωστό. Μείνε στον Μπάτμαν,στον Παντελάκη και στον Γούμενο.Εγώ για να βγω από το αδιέξοδο, θα ψάξω στο μέλλον την καλύτερη δυνατή λύση. Σε κάθε πτυχή της ζωής μου,και στην προκειμένη για τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω τα παιδιά μου να μου πουν ότι έκατσα με τα χέρια σταυρωμένα(όπου εγώ ,όλοι φυσικά).
4. Το ότι είμαστε απαιτητικοί και ασυμβίβαστοι μας ξεχωρίζει από ΟΛΟΥΣ τους άλλους ,από ΟΛΟΥΣ τους ανύπαρκτους. Εσύ πες ότι εμείς θα πρεπε να μαστε λιγότερο απαιτητικοί. Γιατί είμαστε ΠΑΟΚ... ΑΣΥΝΔΕΤΟ.
5. "Ας ψαχτουμε λιγο τι λάθος κάνουμε."
Επιτέλους όμως !!!