Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από darklord »

mpafos4 έγραψε:
darklord έγραψε:
Μιλαω για τα 3 τελευταια χρονια απο τον ιανουαριο τον προπερσινο και μετα και οχι την συνολικη παρουσια του mpafos, photis kai tad. Πριν 2 χρονια τετοια εποχη ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κυνηγουσαμε. Οποτε μην συκοφαντειτε οτι ειμαι αχαριστος. Απο την χρονια του πρωταθλητισμου πριν 2 χειμωνες λοιπον, τον Ιανουαριο που επεστρεψε υπεπεσε σε γκαφες ολκης, με πρωτη και κυρια το οτι επετρεψε τον Σπαθα να μας σφυριξει σε ενα ματς που και η γιαγια μου ηξερε οτι θα ηταν στημενο. Αυτο ηταν. Την επομενη χρονια παρωδια με προπονητες, με τον Σαλπιγγιδη που διχασε τον κοσμο (μην συζητησουμε τωρα αν ηταν σωστο ή οχι, αλλα οτι διχαστηκε ο κοσμος ειναι γεγονος), ανοιγματα, δεν μιλουσε και αφηνε τα παπαγαλακια, δανεια, φιλιες με κατακαθια, τιμωριες απο uefa, παρωδιες με Φλωριδη...

ΥΓ4. Το γεγονος οτι μας πηγε 2 φορες στους 32 του ΟΥΕΦΑ ειναι στα θετικα του, αλλα οχι πρωτογνωρο.

Αν και απο το τελευταιο,δειχνεις πως δεν εισαι αχαριστος κατα λαθος,αλλα με στοχο να βγαλεις σκαρτη μια περιοδο,που ξαναεγινε ο ΠΑΟΚ μεγαλος και αγωνιστικα-απλα θα σου υπενθυμισω...Αγιαξ,Φενερ,Ζαγκρεμπ,Βιγιαρεαλ,ΤΣΣΚΑ,Τοτεναμ,Ρουμπιν και........ελπιζω να εχει συνεχεια- θα σου απαντησω γιατι μαλλον δεν τα θυμασαι καλα τα γραμματα.....

Αφου ξεκινησω λεγοντας πως στο θεμα του Μ@ΥΝΟΠΑΝΟΥ-Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ-Σπαθα,εφαγε τρελο παπα απο ατομα που εμπιστευοταν-ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ-,θα συνεχισω και θα πω πως για φιλιες με κατακαθια,παπαγαλακια,παρωδιες με Φλωριδη......εχει και αλλος θεμα........................

Δεν διαφωνω, δεν ειμαι υπερασπιστης του Βρυζα. Μιλαμε με γεγονοτα. Αυτο δεν ακυρωνει ομως τα λαθη του Ζαγορακη.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Βρύζας δεν θα μείνει για πολλή στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αργά ή γρήγορα θα αναλάβουν τα γκέμια τα Σαχπαζάκια με την καθοδήγηση του "Σάχι"
και των "φρουρών" του ΝΑΟΥ. :redcard:
Φυσικά η απάντηση από τον μέσο ΠΑΟΚΤΣΗ θα είναι άμεση , ΒΟΥΒΗ και θα φανεί στα ματς
με τον γκευ και τον θούπερ3.Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης θεατών θα έχουμε στην Τούμπα.

Ξεκινήστε γερά για έναν νέο ΠΑΟΚ όπως ακριβός τον θέλετε.

ΠΑΟΚ εκρομές ν@ρκωτικά@@@@ , γιατί έτσι μάθατε από παιδιά :redcard:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

xristos14 έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Ναι xristo.Το πέτυχες.

Υπονοείς κάτι άλλο?Αυτό δε βγαίνει από τα λεγόμενά σου?

Φίλε , με την ίδια λογική μπορείς να υποθέσεις ότι από το "Καλώς τον." στον ρέιν, ήρθε μόλις σπίτι μου.
Τραγικά συμπεράσματα.Και χθες το ίδιο έκανες.Μάλλον ηθελημένα και με δόλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Emprostisghsoitrelamenoi την Παρ 27 Ιαν 2012, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Ή θα μείνετε στο "Εμπρός αετέ - Δικέφαλε" των 1000 ατόμων και στο διαρκείας ?
Θα κάνετε κάτι για την ομάδα που αγαπάτε ? Έστω και στραβό.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ?
Ή μόνο κράξιμο και γλύψιμο ?

Σου μιλάω στον τόνο που μιλάς και δεν ξεφεύγω.
Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι σκέτο κριτής δεν μπορεί να είσαι.
Θα πρέπει να κριθείς κιόλας.
Θα πρέπει ΚΑΙ ΕΣΥ να ενεργοποιηθείς.
Σύνδεσμο θα φτιάξεις,Λέσχη θα φτιάξεις,Λαική βάση θα φτιάξεις, Κοτέτσι θα φτιάξεις, Μπαράκι θα φτιάξεις ,ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις κάτι κι εσύ.
Για να στο πω κι αλά Θύρα 4, γιατί οι εξελίξεις θα σε προσπεράσουν.Και σε προσπερνάνε.

Ναι, για την αγάπη της ομαδας μας, μπορούμε να κανουμε πολλά. Να αγορασουμε διαρκειας, να παμε σε κανενα ματσακι εκτος, να συμμετεχουμε σε ΑΜΚ, να πουμε τη γνώμη μας, αλλά μέχρι εκεί.

Κανείς δεν μας διόρισε θεματοφύλακες, ούτε ιερά τοτέμ του ΠΑΟΚ για να τον θεωρουμε κτήμα μας.

Έχει και η αγάπη τα όρια της... Αλλιώς καταλήγει παθολογικη κατασταση.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Dark το πρόβλημα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις πόσο αχάριστος είσαι ...

επιχειρήματα δεν θα κάτσω να σου γράψω ... τι να σου γράψω ? ... μας απαξιώνω και εσένα και εμένα και τον Ζαγόρ και τον ΠΑΟΚ ...

εγώ ο ίδιος όταν έκανε λάθη τα έγραφα την ίδια ώρα ... με στόχο να τα βελτιώσει ...

αυτά τα λάθη όμως είναι η Πικρολίμνη δίπλα στην Βόλβη που είναι τα καλά ...

το πρόβλημα είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις ... όπως δεν το είχες καταλάβει και επί Παντελάκη και δεν θα το καταλάβεις και επί Βρύζα αν ο Ζήσης κάνει τόσα καλά όσα ο Ζαγόρ ...

και επειδή δεν το καταλαβαίνεις εσύ την πληρώνω και εγώ ... και εμένα στα @@@δια σου ...

την πληρώνει ο ΠΑΟΚ επειδή εσύ είσαι αχάριστος ... !!!

Και τέλος πάντων άστον τον Ζαγοράκη .... γράψτε τον στα @@@@ρια σας ...

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον Ζήση ... τα ίδια θα κάνετε και με αυτόν ? το ίδιο αχάριστοι ?

υποσ.
είναι δεδομένο ότι η μεγάλη πλειοψηφία των παοκτσήδων καταλαβαίνει πολύ καλά τι πρέπει να γίνει και πονάει με τις τελευταίες εξελίξεις ...

το πρόβλημα είναι ότι μένουμε απαθείς ... και σε αυτό την μεγάλη ευθύνη την έχει ο Ζαγόρ που δεν έκανε τίποτα να οργανώσει τον ανεξάρτητο κόσμο, τον απλό κόσμο ...
ο Ζήσης μόλις τελειώσει με την επιβίωση με αυτό θα πρέπει να ασχοληθεί ...
και με τον Κατσαρή και τον ερασιτέχνη ... !!!

Όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης αυτό έκαναν και σώθηκαν ... και σε οικονομικό και σε οργανωτικό επίπεδο !!!

χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Ζαγόρ !
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

darklord έγραψε:Αν και με απογοητευει η απαντηση σου photis και το γεγονος οτι θα μπουμε σε αριθμολογια επειδη εχω ελευθερο χρονο θα συνεχισω

Ευρωπη:
2002–03 59 44.391
20011-12 73 26.640

Επισης το 2003/04 ημασταν 3οι και τις προηγουμενες χρονιες επι Μπατατουδη βγαιναμε 4οι αλλα με πραγματικα σφαγιαστικες διαιτησιες.

Δεν συγκρινω Ζαγορακη-Μπατατουδη-Γουμενο για να προλαβω καποιους καλοθελητες.
Προσπαθω να δειξω που ειναι τα πραγματικα στανταρ του ΠΑΟΚ, που ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2007, ΑΛΛΑ ΤΟ 1926.
Προσπαθω να δειξω οτι οι χρονιες του Γουμενου ηταν η ΕΞΑΙΡΕΣΗ για τον ΠΑΟΚ και οχι ο ΚΑΝΟΝΑΣ.

Σταματηστε επιτελους να μικραινετε την ομαδα μας. Δεν το καταλαβαινετε αυτο; Δεν ειναι ο Ζαγορακης το τελος του ΠΑΟΚ, αλλα το τελος ενος κεφαλαιου. Προσπαθουμε να επαναφερουμε τον ΠΑΟΚ εκει που του αρμοζει και το οποιο το καταφερε πριν 2-3 χρονια ο Ζαγορακη αλλα μετα με τα λαθη του κατερρευσε σαν χαρτινος πυργος.

Φυσικά ο ΠΑΟΚ ξαναμεγάλωσε λόγω Σάντος και λόγω Μπόλονι, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ
Και όταν διώξουν και το Βρύζα οι "εξυγιαντές", έχουμε να φάμε Μόμτσιλο Βούκοτιτς και Ρολφ Φρίγκερ στη μάπα...και να δούμε τότε ποιός θα φταίει.
Α!Και κάτι άλλο...Αφού κατέρρευσε μόνος του ο Ζαγοράκης γιατί μπήκαν μέσα?Για να το σιγουρέψουν ή για να τον διασύρουν?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

darklord έγραψε:Αν και με απογοητευει η απαντηση σου photis και το γεγονος οτι θα μπουμε σε αριθμολογια επειδη εχω ελευθερο χρονο θα συνεχισω

Ευρωπη:
2002–03 59 44.391
20011-12 73 26.640

Επισης το 2003/04 ημασταν 3οι και τις προηγουμενες χρονιες επι Μπατατουδη βγαιναμε 4οι αλλα με πραγματικα σφαγιαστικες διαιτησιες.

Δεν συγκρινω Ζαγορακη-Μπατατουδη-Γουμενο για να προλαβω καποιους καλοθελητες.
Προσπαθω να δειξω που ειναι τα πραγματικα στανταρ του ΠΑΟΚ, που ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2007, ΑΛΛΑ ΤΟ 1926.
Προσπαθω να δειξω οτι οι χρονιες του Γουμενου ηταν η ΕΞΑΙΡΕΣΗ για τον ΠΑΟΚ και οχι ο ΚΑΝΟΝΑΣ.

Σταματηστε επιτελους να μικραινετε την ομαδα μας. Δεν το καταλαβαινετε αυτο; Δεν ειναι ο Ζαγορακης το τελος του ΠΑΟΚ, αλλα το τελος ενος κεφαλαιου. Προσπαθουμε να επαναφερουμε τον ΠΑΟΚ εκει που του αρμοζει και το οποιο το καταφερε πριν 2-3 χρονια ο Ζαγορακη αλλα μετα με τα λαθη του κατερρευσε σαν χαρτινος πυργος.

Κανείς δε λέει το αντίθετο για το Ζαγοράκη.Αλλά ο καθένας μπορεί να έχει τις αμφιβολίες του για το αύριο.Η 2η και 3η θέση που πήρες συνεχόμενα με τον ζαγοράκη συνέβηκε ξανά την δεκαετία του 70!Επίσης το σύστημα αξιολόγησης στην ευρώπη τότε ήταν πολύ διαφορετικό από τώρα.Οπόταν το μόνο που συγκρίνεις είναι τις ομάδες που έπαιξες.Αν εξαιρέσεις κάποια μεγαθήρια που παίξαμε και κερδίσαμε την δεκαετεία του 70 και 80 (+ Άρσεναλ το 97) οι επιτυχίες με Ζαγοράκη στην προεδρία οι Ευρωπαϊκές δεν συγκρίνονται με καμμιά άλλη περίοδο της ιστορίας μας.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Maximus έγραψε:
Ή θα μείνετε στο "Εμπρός αετέ - Δικέφαλε" των 1000 ατόμων και στο διαρκείας ?
Θα κάνετε κάτι για την ομάδα που αγαπάτε ? Έστω και στραβό.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ?
Ή μόνο κράξιμο και γλύψιμο ?

Σου μιλάω στον τόνο που μιλάς και δεν ξεφεύγω.
Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι σκέτο κριτής δεν μπορεί να είσαι.
Θα πρέπει να κριθείς κιόλας.
Θα πρέπει ΚΑΙ ΕΣΥ να ενεργοποιηθείς.
Σύνδεσμο θα φτιάξεις,Λέσχη θα φτιάξεις,Λαική βάση θα φτιάξεις, Κοτέτσι θα φτιάξεις, Μπαράκι θα φτιάξεις ,ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις κάτι κι εσύ.
Για να στο πω κι αλά Θύρα 4, γιατί οι εξελίξεις θα σε προσπεράσουν.Και σε προσπερνάνε.

Ναι, για την αγάπη της ομαδας μας, μπορούμε να κανουμε πολλά. Να αγορασουμε διαρκειας, να παμε σε κανενα ματσακι εκτος, να συμμετεχουμε σε ΑΜΚ, να πουμε τη γνώμη μας, αλλά μέχρι εκεί.

Κανείς δεν μας διόρισε θεματοφύλακες, ούτε ιερά τοτέμ του ΠΑΟΚ για να τον θεωρουμε κτήμα μας.

Έχει και η αγάπη τα όρια της... Αλλιώς καταλήγει παθολογικη κατασταση.

Τι θεματοφύλακες και τι τοτέμ ρε Μάξιμε ? Δεν σου είπα να γίνεις το ιερό τέρας του ΠΑΟΚ.

Δεν σου είπα να αναλάβεις τον ΠΑΟΚ.
Να κάνεις μια δυναμική κίνηση να ακουστεί η φωνή σου. Είτε με μία ανακοίνωση είτε στην χειρότερη(και απευκταία) ένα ντου. ΚΑΤΙ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ,ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ.
Στα καλά χειροκρότα,μαζί σου.Πάρε και σκέτο διαρκείας.
Τόσο δυσνόητο σας φαίνεται ??? Νιανιά το χω κάνει. ΕΛΕΟΣ.
Άβαταρ μέλους
xristos14

xristos14 έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Ναι xristo.Το πέτυχες.

Υπονοείς κάτι άλλο?Αυτό δε βγαίνει από τα λεγόμενά σου?

Φίλε , με την ίδια λογική μπορείς να υποθέσεις ότι από το "Καλώς τον." στον ρέιν, ήρθε μόλις σπίτι μου.
Τραγικά συμπεράσματα.Και χθες το ίδιο έκανες.Μάλλον ηθελημένα και με δόλο.

Το ότι για δεύτερη φορά δεν απαντάς να υποθέσω ότι είναι κατάφαση?Μα δεν έχω να σ πω κάτι άλλο, ούτε που σε ξέρω τι δόλο να έχω?Απ αυτά που λες όμως αυτό καταλαβαίνω, αν όχι διαφώτισέ με
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

darklord έγραψε:
Σταματηστε επιτελους να μικραινετε την ομαδα μας.

Η ομαδα μικραινει οταν ενα λαθος τερματοφυλακα ειναι ικανο νατην κανει πxxxxxνα.

Η ομαδα μικραινει οταν εκατο κοπροσκυλα ανεβοκατεβαζουν διοικησεις εχοντας δημιουργησει δεδικασμενο για τον επομενο.

Η ομαδα μικραινει οταν το 95% των οπαδων της-λαθος...το 99%-δεν εχει πατησει ουτε σε μια ΓΣ του ερασιτεχνη για να δουν τι γινεται εκει μεσα.

Η ομαδα μικραινει οταν ο απλος οπαδος-ναι ρε αυτος που δεν κανει χιλιομετρα αλλα πηγαινει μονο στην Τουμπα-σταματησει να πηγαινει γιατι εχει αηδιασει απο τις συμπεριφορες και τις επιθεσεις "συνοπαδων" του,με αποτελεσμα η Τουμπα να ξαναγινει στεκι φιλων και γνωστων.

Μπορω να γραφω για ωρες αλλα νομιζω πως αυτα φτανουν
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

xristos14 έγραψε:

Αν το ντου φίλε το περίμεναν ΟΛΟΙ ,γιατί δεν κάνανε κάτι ΟΛΟΙ για να το αποτρέψουν ?
Απόδειξέ μου ότι κι εσύ(και όλοι που "διαφωνούν" μαζί μου) δεν έχεις(χέτε) μερίδιο ευθύνης σε αυτό.

Αλλά δυστυχώς από τον καναπέ και το φόρουμ χαίρι,δουλειά και εξέλιξη δεν θα δεις στο γήπεδο.
Και από τις προστριβές χωρίς επιχειρηματολογία και μονάχα με καραμέλες ανακυκλώσιμες ,πάλι χαίρι δεν θα δεις.
Όσο και να χτυπιέσαι.

Φιλικά πάντα..

Άρα δουλειά, χαϊρι και εξέλιξη γίνεται με το ντου στα γραφεία και τη λασπολογία για να το καλύψουμε?Αυτή είναι η δική σου επιχειρηματολογία?

Όχι.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τι θεματοφύλακες και τι τοτέμ ρε Μάξιμε ? Δεν σου είπα να γίνεις το ιερό τέρας του ΠΑΟΚ.

Δεν σου είπα να αναλάβεις τον ΠΑΟΚ.
Να κάνεις μια δυναμική κίνηση να ακουστεί η φωνή σου. Είτε με μία ανακοίνωση είτε στην χειρότερη(και απευκταία) ένα ντου. ΚΑΤΙ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ,ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ.
Στα καλά χειροκρότα,μαζί σου.Πάρε και σκέτο διαρκείας.
Τόσο δυσνόητο σας φαίνεται ??? Νιανιά το χω κάνει. ΕΛΕΟΣ.

Ναι, αλλά δεν μπορώ εγώ -ενας απλος φιλαθλος - να κρίνω ποιο είναι το κακώς κείμενο και ποιο όχι στην ομάδα μου! Τι ακριβως σημαινει "κακως κειμενο"?

Και ακόμα δεν μπορώ να καταλαβω τι χαρακτηριστικα δηλαδη πρεπει να έχει ενας σωστός πρόεδρος του ΠΑΟΚ...

Προσπαθω να θυμηθώ έναν προεδρο στην ιστορία του ΠΑΟΚ που να μην κυνηγηθηκε , καλώς ή κακώς, στο τέλος... Βουλινός, Παντελάκης, Μπατμαν, Γουμενος, Ζαγορακης...

Αυτό δείχνει ότι είμαστε πολύ απαιτητικοί σαν λαός και ότι θελουμε πάντα να γινεται το δικό μας με το έτσι θέλω. Δεν γινεται δουλεια όμως έτσι.

Ας ψαχτουμε λιγο τι λάθος κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

mpafos4 έγραψε:
darklord έγραψε:
Σταματηστε επιτελους να μικραινετε την ομαδα μας.

Η ομαδα μικραινει οταν ενα λαθος τερματοφυλακα ειναι ικανο νατην κανει πxxxxxνα.

Η ομαδα μικραινει οταν εκατο κοπροσκυλα ανεβοκατεβαζουν διοικησεις εχοντας δημιουργησει δεδικασμενο για τον επομενο.

Η ομαδα μικραινει οταν το 95% των οπαδων της-λαθος...το 99%-δεν εχει πατησει ουτε σε μια ΓΣ του ερασιτεχνη για να δουν τι γινεται εκει μεσα.

Η ομαδα μικραινει οταν ο απλος οπαδος-ναι ρε αυτος που δεν κανει χιλιομετρα αλλα πηγαινει μονο στην Τουμπα-σταματησει να πηγαινει γιατι εχει αηδιασει απο τις συμπεριφορες και τις επιθεσεις "συνοπαδων" του,με αποτελεσμα η Τουμπα να ξαναγινει στεκι φιλων και γνωστων.

Μπορω να γραφω για ωρες αλλα νομιζω πως αυτα φτανουν

Συμφωνώ.
:pano:
Άβαταρ μέλους
xristos14

xristos14 έγραψε:

Αν το ντου φίλε το περίμεναν ΟΛΟΙ ,γιατί δεν κάνανε κάτι ΟΛΟΙ για να το αποτρέψουν ?
Απόδειξέ μου ότι κι εσύ(και όλοι που "διαφωνούν" μαζί μου) δεν έχεις(χέτε) μερίδιο ευθύνης σε αυτό.

Αλλά δυστυχώς από τον καναπέ και το φόρουμ χαίρι,δουλειά και εξέλιξη δεν θα δεις στο γήπεδο.
Και από τις προστριβές χωρίς επιχειρηματολογία και μονάχα με καραμέλες ανακυκλώσιμες ,πάλι χαίρι δεν θα δεις.
Όσο και να χτυπιέσαι.

Φιλικά πάντα..

Άρα δουλειά, χαϊρι και εξέλιξη γίνεται με το ντου στα γραφεία και τη λασπολογία για να το καλύψουμε?Αυτή είναι η δική σου επιχειρηματολογία?

Όχι.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Άρα αφού συμφωνείς ότι ήτανε μέγα λάθος το προχθεσινό γιατί το υπερασπίζεσαι τόσο και προσπαθείς να μας πείσεις ότι έγινε για το καλό του ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δεν προασπίζω κανένα επεισόδιο.
Συ είπας.
Η αναπόφευκτη όμως αλλαγή επήλθε για το καλο του ΠΑΟΚ.
Η αποσυσπείρωση ήταν δεδομένη και τα λάθη πολλά και τραγικά για την ανακαμψη της ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”