Ετσι...bane1980 έγραψε:περισσότερο από τίτλους ελπίζω να φέρεις υγεία στον ΠΑΟΚ, ακόμα και εάν μερικές φορές το άρρωστο μέλος πρέπει να κόβεται.
Ζήσης Βρύζας
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Ζήσης Βρύζας
Για να υφίσταται Μπόλονι πρέπει να υπάρχει και διοίκηση.Maximus έγραψε:Τον Μπόλονι και τα μάτια μας...
- Maximus
Σωστός...shark4 έγραψε:Ποια ματια μας Μαξιμε ??? Αυτα τα εχουμε βγαλει απο καιρο μονοι μας ... Οποτε ας μεινουμε μονο στο Μπολονι ...
Υπάρχει διοίκηση...Photis έγραψε:]
Για να υφίσταται Μπόλονι πρέπει να υπάρχει και διοίκηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Πέμ 26 Ιαν 2012, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ακοής.DimisK έγραψε:Εάν όμως αποφασίσεις να μείνεις - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ - κράτα μια συμβουλή: Κλείσε τα αυτιά σου και κάνε αυτό που σου λέει το μυαλό σου, οι γνώσεις σου, η εμπειρία σου, η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ μας. Και μην αφήσεις κανένα σύνδεσμο να σου λέει τι να κάνεις. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ! Μόνο έτσι θα έχουμε μια ελπίδα να δούμε θεού πρόσωπο. Διαφορετικά θα έχεις κι εσύ το άδοξο τέλος του Θεόδωρου...
Καλή επιτυχία αγόρι μου. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ...
2-3 ντου και μερικά πρόστημα είναι η υπόθεση. Και άντε μετά να τους αγνοήσει.
η θεση του προεδρου θελει αποφασιστικοτητα και μεγαλα @@....ελπιζω να τα χεις ζηση.
ξες ποιος ειναι ο παοκ.... θα εχει αυτους που θα κραζουν καλοπροαιρετα και μη,θα εχει αυτους που θα αποθεωνουν,θα εχει αυτους που κανουν ντου και το οτι αναλαμβανεις την προεδρια σημαινει οτι το αποδεχεσαι....δεν εχει μια φευγω μια μενω οπως στην περιοδο ζαγορακη,αυτα ξεχαστε τα
ξες ποιος ειναι ο παοκ.... θα εχει αυτους που θα κραζουν καλοπροαιρετα και μη,θα εχει αυτους που θα αποθεωνουν,θα εχει αυτους που κανουν ντου και το οτι αναλαμβανεις την προεδρια σημαινει οτι το αποδεχεσαι....δεν εχει μια φευγω μια μενω οπως στην περιοδο ζαγορακη,αυτα ξεχαστε τα
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πάντως μου κάνει εντύπωση που η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα συνειδητοποιεί το μέγα λάθος που έκαναν κάποιοι διώχνοντας τον Θεόδωρο. Το θέμα είναι...αυτοί οι κάποιοι, που είναι εδώ μέσα;
- Emprostisghsoitrelamenoi
Ποια υποκρισια ρε?Enide έγραψε:Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο άτομα που εδώ και καιρό οτιδήποτε έγραφαν εμπεριείχε μιζέρια, ανακρίβειες και ατελείωτη καταστροφολογία ως δια μαγείας σήμερα μας προτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι και συσπειρωμένοιPAPA TSIBIKOS έγραψε:Το διαβασαμε και αυτόguardian4 έγραψε:Τη βγαλαμε την νεκροψια?
Αντε τωρα που τη βγαλαμε, οσοι δεν εχετε ορεξεη και ειστε απαισιοδοξοι, απλα μη γραφετε, γινετε?
Να δουμε τι θα κανουμε οι υπολοιποι.![]()
Άντε κάντε κανένα οργανωμένο ντου για να γίνει και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ "καθαρόαιμο" σάιτ
Χωρις να ξες μη κρινεις.
Ψαξε τα ποστ μου απο παλια ,τοσο σε ολα τα θεματα ,αλλα και ειδικοτερα του ζαγορακη και βρυζα να δεις με ποια λογικη εγραφα και μετα μιλα.
...είπε ο νεκροθάφτης που βιάζεται να τη κάνει για άλλες πιο χαρούμενες πολιτείες.
Θέλει η τρελαμένη να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει
Θέλει η τρελαμένη να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει
Εσείς είστε οι νεκροθάφτες ,που σπείρατε παντού καταστροφή και δακρύβρεχτα ποστ αλληλεγύης και ανείπωτης αγάπης, και φυσικά (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ) "θάψατε" κάθε πρόβλημα και λάθος του Ζαγόρ στο χώμα και στο πίσω μέρος του μυαλού σας.
Αλλά είπαμε.. Πιπέρι στο στόμα για τα κακώς κείμενα..
Τέτοια αυθυποβολή δεν έχω ματαξαναδεί.
Τέτοια αυθυποβολή δεν έχω ματαξαναδεί.
Ευτυχως αδερφε που ξεφυγαν απο αυτη την αυθυποβολη καμμια 50αρια " δεκατετραχρονα και δεκαπενταχρονα ( τι αλλη μ@λακια θα δουμε )" και μας ταρακουνησαν ολους και μας εδειξαν τον αληθινο δρομο ....
Βοηθησε και ο καλος Θεουλης και ανοιξε και η πορτα και ολα πηραν τον δρομο τους ....
Βοηθησε και ο καλος Θεουλης και ανοιξε και η πορτα και ολα πηραν τον δρομο τους ....
Δεν σε έκρινα απλά μια διαπίστωση έκανα άλλωστε την κριτική την έχεις πάρει εργολαβία εσύ και τα καλόπαιδα των συνδέσμων.guardian4 έγραψε:Ποια υποκρισια ρε?Enide έγραψε:
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο άτομα που εδώ και καιρό οτιδήποτε έγραφαν εμπεριείχε μιζέρια, ανακρίβειες και ατελείωτη καταστροφολογία ως δια μαγείας σήμερα μας προτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι και συσπειρωμένοι
Χωρις να ξες μη κρινεις.
Ψαξε τα ποστ μου απο παλια ,τοσο σε ολα τα θεματα ,αλλα και ειδικοτερα του ζαγορακη και βρυζα να δεις με ποια λογικη εγραφα και μετα μιλα.
Σε παρακαλώ μη μου συγχύζεσαι άλλωστε σήμερα είναι μέρα χαράς για σένα