Ζήσης Βρύζας
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Ζήσης Βρύζας
Ζήση αγόρι μου προτείνω να φύγεις κι εσύ. Δεν έχει νόημα να μείνεις με αυτές τις συνθήκες. Κι εσύ θα βρεις τον μπελά σου. Σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, θα τα ακούσεις κι εσύ: Και βλάκα θα σε πουν, και κομπλεξικό και καταχραστή και ηττοπαθή και ότι δεν μπορείς να φανταστείς...
Εάν όμως αποφασίσεις να μείνεις - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ - κράτα μια συμβουλή: Κλείσε τα αυτιά σου και κάνε αυτό που σου λέει το μυαλό σου, οι γνώσεις σου, η εμπειρία σου, η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ μας. Και μην αφήσεις κανένα σύνδεσμο να σου λέει τι να κάνεις. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ! Μόνο έτσι θα έχουμε μια ελπίδα να δούμε θεού πρόσωπο. Διαφορετικά θα έχεις κι εσύ το άδοξο τέλος του Θεόδωρου...
Καλή επιτυχία αγόρι μου. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ...
Εάν όμως αποφασίσεις να μείνεις - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ - κράτα μια συμβουλή: Κλείσε τα αυτιά σου και κάνε αυτό που σου λέει το μυαλό σου, οι γνώσεις σου, η εμπειρία σου, η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ μας. Και μην αφήσεις κανένα σύνδεσμο να σου λέει τι να κάνεις. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ! Μόνο έτσι θα έχουμε μια ελπίδα να δούμε θεού πρόσωπο. Διαφορετικά θα έχεις κι εσύ το άδοξο τέλος του Θεόδωρου...
Καλή επιτυχία αγόρι μου. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ...
Αντε,οι μεσημεριανοι να αποχωρουμε σιγα σιγα.........Οσο γερο στομαχι και να εχουμε,μια αηδια τη νοιωθουμε.Αρκει να μπειτε και να δειτε τι γραφουν συνοπαδοι μας,για το παλικαρακι το Γλυκο.............
Καλή επιτυχία και καλά στομάχια ρε Ζήσαρε.
Ξέρεις τι να περιμένεις και περισσότερο από τίτλους ελπίζω να φέρεις υγεία στον ΠΑΟΚ, ακόμα και εάν μερικές φορές το άρρωστο μέλος πρέπει να κόβεται.
Ξέρεις τι να περιμένεις και περισσότερο από τίτλους ελπίζω να φέρεις υγεία στον ΠΑΟΚ, ακόμα και εάν μερικές φορές το άρρωστο μέλος πρέπει να κόβεται.
Οχι μόνο να τους αγνοήσει να μη τους επιτρέψει να τον πλησιάσουνε στο ένα μέτροDimisK έγραψε:Εάν όμως αποφασίσεις να μείνεις - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ - κράτα μια συμβουλή: Κλείσε τα αυτιά σου και κάνε αυτό που σου λέει το μυαλό σου, οι γνώσεις σου, η εμπειρία σου, η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ μας. Και μην αφήσεις κανένα σύνδεσμο να σου λέει τι να κάνεις. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ! Μόνο έτσι θα έχουμε μια ελπίδα να δούμε θεού πρόσωπο. Διαφορετικά θα έχεις κι εσύ το άδοξο τέλος του Θεόδωρου...
Ποια ματια μας Μαξιμε ??? Αυτα τα εχουμε βγαλει απο καιρο μονοι μας ... Οποτε ας μεινουμε μονο στο Μπολονι ...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ετσι...bane1980 έγραψε:περισσότερο από τίτλους ελπίζω να φέρεις υγεία στον ΠΑΟΚ, ακόμα και εάν μερικές φορές το άρρωστο μέλος πρέπει να κόβεται.
Για να υφίσταται Μπόλονι πρέπει να υπάρχει και διοίκηση.Maximus έγραψε:Τον Μπόλονι και τα μάτια μας...

- Maximus
Σωστός...shark4 έγραψε:Ποια ματια μας Μαξιμε ??? Αυτα τα εχουμε βγαλει απο καιρο μονοι μας ... Οποτε ας μεινουμε μονο στο Μπολονι ...
Υπάρχει διοίκηση...Photis έγραψε:]
Για να υφίσταται Μπόλονι πρέπει να υπάρχει και διοίκηση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Πέμ 26 Ιαν 2012, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ακοής.DimisK έγραψε:Εάν όμως αποφασίσεις να μείνεις - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ - κράτα μια συμβουλή: Κλείσε τα αυτιά σου και κάνε αυτό που σου λέει το μυαλό σου, οι γνώσεις σου, η εμπειρία σου, η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ μας. Και μην αφήσεις κανένα σύνδεσμο να σου λέει τι να κάνεις. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ! Μόνο έτσι θα έχουμε μια ελπίδα να δούμε θεού πρόσωπο. Διαφορετικά θα έχεις κι εσύ το άδοξο τέλος του Θεόδωρου...
2-3 ντου και μερικά πρόστημα είναι η υπόθεση. Και άντε μετά να τους αγνοήσει.
η θεση του προεδρου θελει αποφασιστικοτητα και μεγαλα @@....ελπιζω να τα χεις ζηση.
ξες ποιος ειναι ο παοκ.... θα εχει αυτους που θα κραζουν καλοπροαιρετα και μη,θα εχει αυτους που θα αποθεωνουν,θα εχει αυτους που κανουν ντου και το οτι αναλαμβανεις την προεδρια σημαινει οτι το αποδεχεσαι....δεν εχει μια φευγω μια μενω οπως στην περιοδο ζαγορακη,αυτα ξεχαστε τα
ξες ποιος ειναι ο παοκ.... θα εχει αυτους που θα κραζουν καλοπροαιρετα και μη,θα εχει αυτους που θα αποθεωνουν,θα εχει αυτους που κανουν ντου και το οτι αναλαμβανεις την προεδρια σημαινει οτι το αποδεχεσαι....δεν εχει μια φευγω μια μενω οπως στην περιοδο ζαγορακη,αυτα ξεχαστε τα
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πάντως μου κάνει εντύπωση που η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα συνειδητοποιεί το μέγα λάθος που έκαναν κάποιοι διώχνοντας τον Θεόδωρο. Το θέμα είναι...αυτοί οι κάποιοι, που είναι εδώ μέσα;
- Emprostisghsoitrelamenoi