Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από DimisK »

Ζήση αγόρι μου προτείνω να φύγεις κι εσύ. Δεν έχει νόημα να μείνεις με αυτές τις συνθήκες. Κι εσύ θα βρεις τον μπελά σου. Σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, θα τα ακούσεις κι εσύ: Και βλάκα θα σε πουν, και κομπλεξικό και καταχραστή και ηττοπαθή και ότι δεν μπορείς να φανταστείς...

Εάν όμως αποφασίσεις να μείνεις - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ - κράτα μια συμβουλή: Κλείσε τα αυτιά σου και κάνε αυτό που σου λέει το μυαλό σου, οι γνώσεις σου, η εμπειρία σου, η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ μας. Και μην αφήσεις κανένα σύνδεσμο να σου λέει τι να κάνεις. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ! Μόνο έτσι θα έχουμε μια ελπίδα να δούμε θεού πρόσωπο. Διαφορετικά θα έχεις κι εσύ το άδοξο τέλος του Θεόδωρου...

Καλή επιτυχία αγόρι μου. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Nτίμι....................συμφωνώ μέχρι τελείας αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τον Μπόλονι και τα μάτια μας...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αντε,οι μεσημεριανοι να αποχωρουμε σιγα σιγα.........Οσο γερο στομαχι και να εχουμε,μια αηδια τη νοιωθουμε.Αρκει να μπειτε και να δειτε τι γραφουν συνοπαδοι μας,για το παλικαρακι το Γλυκο.............
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Καλή επιτυχία και καλά στομάχια ρε Ζήσαρε.

Ξέρεις τι να περιμένεις και περισσότερο από τίτλους ελπίζω να φέρεις υγεία στον ΠΑΟΚ, ακόμα και εάν μερικές φορές το άρρωστο μέλος πρέπει να κόβεται.
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

DimisK έγραψε:Εάν όμως αποφασίσεις να μείνεις - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ - κράτα μια συμβουλή: Κλείσε τα αυτιά σου και κάνε αυτό που σου λέει το μυαλό σου, οι γνώσεις σου, η εμπειρία σου, η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ μας. Και μην αφήσεις κανένα σύνδεσμο να σου λέει τι να κάνεις. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ! Μόνο έτσι θα έχουμε μια ελπίδα να δούμε θεού πρόσωπο. Διαφορετικά θα έχεις κι εσύ το άδοξο τέλος του Θεόδωρου...

Καλή επιτυχία αγόρι μου. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ...
Οχι μόνο να τους αγνοήσει να μη τους επιτρέψει να τον πλησιάσουνε στο ένα μέτρο
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ποια ματια μας Μαξιμε ??? Αυτα τα εχουμε βγαλει απο καιρο μονοι μας ... Οποτε ας μεινουμε μονο στο Μπολονι ...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

bane1980 έγραψε:περισσότερο από τίτλους ελπίζω να φέρεις υγεία στον ΠΑΟΚ, ακόμα και εάν μερικές φορές το άρρωστο μέλος πρέπει να κόβεται.
Ετσι...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Maximus έγραψε:Τον Μπόλονι και τα μάτια μας...
Για να υφίσταται Μπόλονι πρέπει να υπάρχει και διοίκηση.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

shark4 έγραψε:Ποια ματια μας Μαξιμε ??? Αυτα τα εχουμε βγαλει απο καιρο μονοι μας ... Οποτε ας μεινουμε μονο στο Μπολονι ...
Σωστός...
Photis έγραψε:]
Για να υφίσταται Μπόλονι πρέπει να υπάρχει και διοίκηση.
:pano:
Υπάρχει διοίκηση... :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Πέμ 26 Ιαν 2012, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

DimisK έγραψε:Εάν όμως αποφασίσεις να μείνεις - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ - κράτα μια συμβουλή: Κλείσε τα αυτιά σου και κάνε αυτό που σου λέει το μυαλό σου, οι γνώσεις σου, η εμπειρία σου, η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ μας. Και μην αφήσεις κανένα σύνδεσμο να σου λέει τι να κάνεις. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ! Μόνο έτσι θα έχουμε μια ελπίδα να δούμε θεού πρόσωπο. Διαφορετικά θα έχεις κι εσύ το άδοξο τέλος του Θεόδωρου...

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ακοής.
2-3 ντου και μερικά πρόστημα είναι η υπόθεση. Και άντε μετά να τους αγνοήσει.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

η θεση του προεδρου θελει αποφασιστικοτητα και μεγαλα @@....ελπιζω να τα χεις ζηση.

ξες ποιος ειναι ο παοκ.... θα εχει αυτους που θα κραζουν καλοπροαιρετα και μη,θα εχει αυτους που θα αποθεωνουν,θα εχει αυτους που κανουν ντου και το οτι αναλαμβανεις την προεδρια σημαινει οτι το αποδεχεσαι....δεν εχει μια φευγω μια μενω οπως στην περιοδο ζαγορακη,αυτα ξεχαστε τα
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πάντως μου κάνει εντύπωση που η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα συνειδητοποιεί το μέγα λάθος που έκαναν κάποιοι διώχνοντας τον Θεόδωρο. Το θέμα είναι...αυτοί οι κάποιοι, που είναι εδώ μέσα;
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Ο επικήδειος καλά κρατεί.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αλλου εχει γλεντια ? ;) :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”