91. Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
σορρυ φιλε τωρα το ειδα.....ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσεις που στηριζετε χαλκια τι να πω ματια εχουμε και βλεπουμε...ο χαλκιας φανηκε επειδη ειχαμε καλη αμυνα οχι για τις ικανοτητες του....και εγω ειπα οτι ο κρεσιτς με εχει απογοητευσει μεχρι τωρα αλλα δεν θελω να γυρισω ξανα στον χαλκια......

- desperando
- Επικοινωνία:
πολυ βασικο χαρακτηριστικό σε εναν τερματα ειναι να εμπνεει σιγουρια στην αμυνα του και δυστυχως αυτοακομα ο δαριος δεν το εχει καταφερει.πρεπει πλεον να  αρχίσει να καθαριζει τις φασεις πριν δημιουργηθουν. πρεπει να βελτιωσει πολλα αρνητικα που εχει γιατι στον ΠΑΟΚ δεν παιζεις μονο με τοταλεντο. πλεον νταριο δεν εισαι παιδακι εισαι τριτη χρονια στον ΠΑΟΚ και πρεπει να μαθεις να παιζεις πιο εξω απο την εστια ειτε στις σεντρες οπου πρεπει να γινεις κυριαρχος ειτε στα χαμηλα οπου πρεπει να παιζεις σαν λιμπερο για να μπορεσει και η ομαδα να παιξει πιο ψηλα την ζωνη, και δεν θελω να ξανα δω απεκρουση σου πρως τα μπροστα στα πλαγια βγαλτει γαμωτη μου αυτα ειναι αστεια γκολ

Το κυριότερο μειονεκτημά του είναι η έξοδος του....από τον χαλκιά όμως είναι πολύ καλύτερος. Ο τερματοφύλακας θέλει παιχνίδια για να βελτιώνεται. Δυστυχώς πέρσι τον "φάγανε".

- navigator11
άλλο ανέκδοτο και τούτο  ανάλογου επιπέδου με το ότι θα έφερνε πρόταση από τη μπάγερν
 ανάλογου επιπέδου με το ότι θα έφερνε πρόταση από τη μπάγερν  

η ομάδα χρειάζεται τερματοφύλακα,ικανό διάδοχο του χαλκιά.όσοι υποτιμούν τη συνεισφορά του χαλκιά στα αμυντικά ρεκόρ του ΠΑΟΚ,είναι το επιεικέστερο αχάριστοι (εφόσον δεν είναι απλά κακεντρεχείς).

η ομάδα χρειάζεται τερματοφύλακα,ικανό διάδοχο του χαλκιά.όσοι υποτιμούν τη συνεισφορά του χαλκιά στα αμυντικά ρεκόρ του ΠΑΟΚ,είναι το επιεικέστερο αχάριστοι (εφόσον δεν είναι απλά κακεντρεχείς).
- desperando
- Επικοινωνία:
άντε πέστα πλοηγέ! !!1!!!!!!!!navigator11 έγραψε:άλλο ανέκδοτο και τούτοανάλογου επιπέδου με το ότι θα έφερνε πρόταση από τη μπάγερν

...σωστόςdesperando έγραψε:γκσμπουρνιγκ
Εμένα γιατί ο Χαλκιάς όταν πέφτει μου θυμίζει κάτι πανύψηλα δέντρα που πέφτουν όταν τα κόβουν; (...παρόλα αυτά η 1η του χρονιά ήταν καλή...μη τα ισοπεδώνουμε όλα)
- Federacion
αντε ντε να το πει κάποιος!!!desperando έγραψε:γκσμπουρνιγκ
με 100-150 χιλ έχεις ενα απο τα μεγαλύτερα ονόματα σε τέρμα στην ελλάδα κατα την άποψη μου.
θα μ πείς τώρα δεν έχουμε χαφ κ φόρ.
σωστό κι αυτο.
αλλα είναι ευκαιρία ο γκσμπουρνιγκ.
σοβαρός κ χαμηλών τόνων.
- Federacion
μένει ελευθερος τον Γενάρη, δεν υπολογίζεται γιατι ζήτησε μεταγγραφη κ δεν ανανεώνει, δεν τον πήραν ούτε στη 18άδα.

Εγώ το φωνάζω 2 χρόνια.Κλείστε τον από τώρα.Τέσσερα χρόνια τον βλέπουμε.
Ο χοντρός πήρε Κοστάντζο-Δασκαλάκη και τραβάει τις κολότριχες του γιατί δεν έχει τέρμα.
Τι σκατ@ ποδοσφαιράνθρωπους έχουμε ?

Ο χοντρός πήρε Κοστάντζο-Δασκαλάκη και τραβάει τις κολότριχες του γιατί δεν έχει τέρμα.
Τι σκατ@ ποδοσφαιράνθρωπους έχουμε ?

Συμφωνώ και εγώ ξανα για Γκζμπουρνινγκ. Πάντως αν και πέρσυσι δε μου άρεσε ο Κρέσιτς - λόγω πολλών του αδυναμιών και κυρίως λόγω χαρακτήρα (πολύ φιλόδοξες δηλώσεις, όπου φανηκε να πετάει το μυαλό του), φέτος δείχνει σαφώς πιο βελτιωμένος και προσγειωμένος. Του έκανε πολύ καλό που έφαγε πάγκο. Παιχνίδια πέρυσι πήρε με το παραπάνω, και φέτος νομίζω είναι η χρονιά που θα δείξει πράγματα. Τουχρόνου όλοι θα παρακαλάμε να μείνει. Αυτό βέβαια εφόσον δουλεύει και βελτιώνεται.

3 τρανταχτά λάθη που ευτυχώς δεν ειχαν ασχημη καταληξη..
Δείγμα απειρίας και πάλι.

Δείγμα απειρίας και πάλι.