91. Dario Krešić

Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: 91. Dario Krešić

Δημοσίευση από guardian4 »

Ενα χρονο εξω τον ειχαμε , περιμενετε
felipe14

Δημοσίευση από felipe14 »

σορρυ φιλε τωρα το ειδα.....ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσεις που στηριζετε χαλκια τι να πω ματια εχουμε και βλεπουμε...ο χαλκιας φανηκε επειδη ειχαμε καλη αμυνα οχι για τις ικανοτητες του....και εγω ειπα οτι ο κρεσιτς με εχει απογοητευσει μεχρι τωρα αλλα δεν θελω να γυρισω ξανα στον χαλκια......
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πολυ βασικο χαρακτηριστικό σε εναν τερματα ειναι να εμπνεει σιγουρια στην αμυνα του και δυστυχως αυτοακομα ο δαριος δεν το εχει καταφερει.πρεπει πλεον να αρχίσει να καθαριζει τις φασεις πριν δημιουργηθουν. πρεπει να βελτιωσει πολλα αρνητικα που εχει γιατι στον ΠΑΟΚ δεν παιζεις μονο με τοταλεντο. πλεον νταριο δεν εισαι παιδακι εισαι τριτη χρονια στον ΠΑΟΚ και πρεπει να μαθεις να παιζεις πιο εξω απο την εστια ειτε στις σεντρες οπου πρεπει να γινεις κυριαρχος ειτε στα χαμηλα οπου πρεπει να παιζεις σαν λιμπερο για να μπορεσει και η ομαδα να παιξει πιο ψηλα την ζωνη, και δεν θελω να ξανα δω απεκρουση σου πρως τα μπροστα στα πλαγια βγαλτει γαμωτη μου αυτα ειναι αστεια γκολ
Άβαταρ μέλους
babisgia

Δημοσίευση από babisgia »

Το κυριότερο μειονεκτημά του είναι η έξοδος του....από τον χαλκιά όμως είναι πολύ καλύτερος. Ο τερματοφύλακας θέλει παιχνίδια για να βελτιώνεται. Δυστυχώς πέρσι τον "φάγανε".
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

άλλο ανέκδοτο και τούτο :!: ανάλογου επιπέδου με το ότι θα έφερνε πρόταση από τη μπάγερν :!: :!:

η ομάδα χρειάζεται τερματοφύλακα,ικανό διάδοχο του χαλκιά.όσοι υποτιμούν τη συνεισφορά του χαλκιά στα αμυντικά ρεκόρ του ΠΑΟΚ,είναι το επιεικέστερο αχάριστοι (εφόσον δεν είναι απλά κακεντρεχείς).
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

γκσμπουρνιγκ
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

navigator11 έγραψε:άλλο ανέκδοτο και τούτο :!: ανάλογου επιπέδου με το ότι θα έφερνε πρόταση από τη μπάγερν :!: :!:

η ομάδα χρειάζεται τερματοφύλακα,ικανό διάδοχο του χαλκιά.όσοι υποτιμούν τη συνεισφορά του χαλκιά στα αμυντικά ρεκόρ του ΠΑΟΚ,είναι το επιεικέστερο αχάριστοι (εφόσον δεν είναι απλά κακεντρεχείς).
άντε πέστα πλοηγέ! !!1!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
babisgia

Δημοσίευση από babisgia »

desperando έγραψε:γκσμπουρνιγκ
...σωστός

Εμένα γιατί ο Χαλκιάς όταν πέφτει μου θυμίζει κάτι πανύψηλα δέντρα που πέφτουν όταν τα κόβουν; (...παρόλα αυτά η 1η του χρονιά ήταν καλή...μη τα ισοπεδώνουμε όλα)
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

desperando έγραψε:γκσμπουρνιγκ
αντε ντε να το πει κάποιος!!!
με 100-150 χιλ έχεις ενα απο τα μεγαλύτερα ονόματα σε τέρμα στην ελλάδα κατα την άποψη μου.

θα μ πείς τώρα δεν έχουμε χαφ κ φόρ.
σωστό κι αυτο.
αλλα είναι ευκαιρία ο γκσμπουρνιγκ.
σοβαρός κ χαμηλών τόνων.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Είναι ελεύθερος;
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

μένει ελευθερος τον Γενάρη, δεν υπολογίζεται γιατι ζήτησε μεταγγραφη κ δεν ανανεώνει, δεν τον πήραν ούτε στη 18άδα.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Εγώ το φωνάζω 2 χρόνια.Κλείστε τον από τώρα.Τέσσερα χρόνια τον βλέπουμε.
Ο χοντρός πήρε Κοστάντζο-Δασκαλάκη και τραβάει τις κολότριχες του γιατί δεν έχει τέρμα.
Τι σκατ@ ποδοσφαιράνθρωπους έχουμε ?

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Συμφωνώ και εγώ ξανα για Γκζμπουρνινγκ. Πάντως αν και πέρσυσι δε μου άρεσε ο Κρέσιτς - λόγω πολλών του αδυναμιών και κυρίως λόγω χαρακτήρα (πολύ φιλόδοξες δηλώσεις, όπου φανηκε να πετάει το μυαλό του), φέτος δείχνει σαφώς πιο βελτιωμένος και προσγειωμένος. Του έκανε πολύ καλό που έφαγε πάγκο. Παιχνίδια πέρυσι πήρε με το παραπάνω, και φέτος νομίζω είναι η χρονιά που θα δείξει πράγματα. Τουχρόνου όλοι θα παρακαλάμε να μείνει. Αυτό βέβαια εφόσον δουλεύει και βελτιώνεται.
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

3 τρανταχτά λάθη που ευτυχώς δεν ειχαν ασχημη καταληξη..
Δείγμα απειρίας και πάλι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αρε μπαγερν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”