15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
as αναψουμε μια λαμπαδιτσα ισα με το μποι του διοτι αμα το παστελωναν στο 6' τωρα θα μιλουσαμε διαφορετικα.....
κουρασμενο το παιδι ....και ευχαριστουμε για την φαση στο 6ο λεπτο.
μου κοπηκαν τα ποδια...κυριολεκτικα.
μου κοπηκαν τα ποδια...κυριολεκτικα.
Αφου ρε παλικάρι μου ένοιωθες ενοχλήσεις απο πριν γιατί το ρισκαρες???
Αν το εκανες για τη φαση στο 6', οκ παω πασο!!
Αν το εκανες για τη φαση στο 6', οκ παω πασο!!
μάγκες η φάση στο 6' πάει να γυρίσει το ματς ανάποδα... θα μέναμε πίσω στο σκορ, θα ανοιγόμασταν και θα μας σκότωναν οι ουκρανοί!
μπράβο ρε πάμπλο! είσαι ανεκτίμητος!
μπράβο ρε πάμπλο! είσαι ανεκτίμητος!
πόσο καιρό θα μείνει έξω ρε παιδιά ..;;;..υπάρχει έστω ενα 5% να προλάβει την ρεβάνς..;;
και παλι τον καλεσαν στην εθνκη....ωρα να αποσυρθει νομιζω.......
- rouxlas1926
κοντρερας το τερας
καλα γινετε να βγαινει ο επικεφαλης του ιατρικου τμηματος(οι τιτλοι μας μαραναν) του ΠΑΟΚ σε ραδιο της πολης και να λεει ευτυχως ο κοντρερας-το τερας δν εχει θλαση αλλα ενα μικρο τραβηγμα και μετα να γινονται εξετασεις και να λενε οτι εχει θλαση α βαθμου...η εγω ειμαι μλκς και το τραβηγμα σημαινει θλαση και δν το καταλαβαινω η αυτοι δν ξερουν που πανε τα 4....ισως και να ειμαι υπερβολικος αλλα τρελαινομαι ρε αδερφια τι βγαινεις τοτε κ ντεμεκ ενημερωνεις ρε φιλε και εκτιθεσε?
Θλάση πρώτου βαθμού και χάνει και το φιλικό με την Ισπανια παιδια!
Μήπως αφού θα έχανε που θα έχανε την Πέμπτη...που να τρέχει τώρα για επιπλέον φιλικά...έχει και..θλάση Α'...
- rouxlas1926
δεν νομιζο βανε1980 γιατι δεν θα εβγαινε ο επικεφαλης να το ελεγε δημοσια οτι δεν εχει τπτ,απλα θα περιμεναν κ θα λεγαν μετα τις εξετασεις εχει θλαση,θα με πεις εδω δεν εχουμε αμυνα κ εγω ασχολουμαι με τριχες και δικιο θα εχεις,αλλα περιμενω απο σοβαρους ανθρωπους σοβαρες τοποθετησεις οταν πρεπει οχι αααααιντα βγηκα στο ραδιο της πολης γυναικα βαλε να με ακουσεις...
- montolivo4
Βαλτε να δειτε,ματσαρα γινεται...Παλι παιζει ο Παμπλο γαμω,δεν αντεχεται αυτο το πραγμα...
- montolivo4