15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από Hideguti »

Φεντερασιόν, ινκλουντ μι ιν για καταληψη.

Να κοψουν τις μαλακιες και να κρατησουν τον παικτη. Και οχι μονο να τον κρατησουν αλλα να τον κανουν να νιωσει οτι τον θεωρουν εντελως απαραιτητο για τον ΠΑΟΚ και οτι πρεπει να τελειωσει την καριερα του εδω. Και οταν την τελειωσει να συζητησουνε και απο ποιο ποστο θα συνεχισει την παρουσια του στον ΠΑΟΚ.

Mεγαλε Colocolo που μας θωρεις απο ψηλα, τιμη και δοξα στην πουτσα που εριξες ως ηγετης των Μapuche στους Ισπανους κατακτητες, αλλα με την αδεια σου, θα θελαμε να κρατησουμε τον Παμπλο εδω περα.

Το προσωπικο μου ονειρο για την μελλοντικη στελεχωση του ΠΑΟΚ ειναι το εξης απλο: Παμπλο Γκαρσια προεδρος, Παμπλο Κοντρερας τεχνικος διευθυντης (ή προπονητης, δεν εχω εντελως ξεκαθαρισει στο μυαλο μου το ζητημα ακομα). Να δουμε μετα ποιο γατι, εντος και εκτος ΠΑΟΚ, θα κουνηθει εναντιον του ΠΑΟΚ και δεν θα του γινει η ουρα μπεσαμελ.
(Και μετα ξυπνησα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Κυρ 17 Ιούλ 2011, 17:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

arisk έγραψε:Ίσως να μην τα έδινα ούτε εγώ αλλά η διοίκηση μας έδωσε 400+ για τον Γεωργιάδη... ;)
Ναι αλλά άλλο εξτρεμάκι νέος Έλληνας διεθνής (οι επιθετικογενείς παίχτες κοστίζουν πάντα περισσότερα) και άλλο Βραζιλιάνος μπακ με δύο καλές χρονιές στην Ελλάδα που πριν δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Μ' αρέσει ο Ντουγκλάο αλλά μου φαίνονται πολλά τόσα λεφτά για σέντερ μπακ.
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Εγω θα ελεγα οτι το προβλημα μας εινα στο βαρυ σεντερ μπακ αυτο και να επιστρεψει ο Κοντρερας παλι δεν λυνετε το καλυτερο θα ηταν να εφευγε ο Κοντρερας και με τα 7 κατοσταρικα να παιρναμε Ντουγκλαο ασε που με λιγοτερα τον παιρνουμε ασε που θα παταει καλα με Μαλεζα θυμηθειτε μονο το διδυμο Μαρκαντονη Μαλεζα τι καλα ειχε δεσει την πρωτη χρονια οταν ειχε τραυματιστει ο Κοντρερας.Το ξαναλεω το προβλημα δεν λυνετε με τον Κοντρερας οταν γυρισει αλλα για να παρεις αμυντικο στο επιπεδο Ντουγκλαο μονο αν θυσιαστει ο Κοντρερας γινεται απλα τα πραγματα
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

χωρις να θελω να χαλασω το ωραιο κλιμα, οποιος θεωρει οτι ο κοντρερας αξιζει οσο ο ντουγκλαο της καβαλας με τον 1 μολις χρονο καλα παιχνιδια νομιζω οτι σφαλει...
το ξερουμε οτι φευγει ο παυλος αλλα οι εντυπωσεις δεν αμβλυνονται με τπτ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

An o Κοντρέρας φύγει δε θα ειναι εγκλημα.

Θα ειναι η αρχη για το 3ο Παγκοσμιο οπως ειπε ενας φιλος πριν

Μη λετε αστεια.
Ουτε για πλάκα
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

αυτή η κουβέντα από πούθε προέκυψε?

Ρε σεις δύει ο ήλιος στην ανατολή? Γιατί ασχολείστε?
Κανενός δεν τον συμφέρει να σταματήσει η γη να περιφέρεται 8-)
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Εγώ προσωπικά δεν είπα ότι έχουν ίδια αξία οι δύο παίκτες... Ούτε κανένας άλλος νομίζω πως μπορεί να έχει αυτή την άποψη... Αυτό που είπα και το ξαναλέω είναι ότι ΑΝ ο Κοντρέρας έχει πάρει (μετα βεβαιότητας και οριστικά) την απόφαση να αποχωρήσει απο την ομάδα το επόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του και ΑΝ δεν μπορούμε να τον μεταπείσουμε, ΤΟΤΕ είναι μια λογική και συνετή λύση να τον δώσουμε απο τώρα και ΜΟΝΟ στο εξωτερικό ώστε να αποκομίσουμε κάποιο όφελος (και να μην φύγει τότε τζάμπα όπως έφυγε φέτος ο Μουσλίμοβιτς...) και με αυτό το όφελος να αποκτήσουμε τον αντικαταστάτη του ο οποίος μπορεί να είναι ο Ντουγκλάο, ένας παίκτης με πλούσια σωματικά προσόντα που ξέρει και μπάλα, πράγμα δυσεύρετο ειδικά για το βαλάντιο μας... Αυτά... Νομίζω ότι αυτό που λέω και εξηγώ αναλυτικά (θέλω να πιστεύω και τεκμηριωμένα) είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να κατανοήσει και σαφώς δεν κρύβεται κάτι πίσω απο τις λέξεις... ;)
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

Hideguti έγραψε:Φεντερασιόν, ινκλουντ μι ιν για καταληψη.

Να κοψουν τις μαλακιες και να κρατησουν τον παικτη. Και οχι μονο να τον κρατησουν αλλα να τον κανουν να νιωσει οτι τον θεωρουν εντελως απαραιτητο για τον ΠΑΟΚ και οτι πρεπει να τελειωσει την καριερα του εδω. Και οταν την τελειωσει να συζητησουνε και απο ποιο ποστο θα συνεχισει την παρουσια του στον ΠΑΟΚ.

Mεγαλε Colocolo που μας θωρεις απο ψηλα, τιμη και δοξα στην πουτσα που εριξες ως ηγετης των Μapuche στους Ισπανους κατακτητες, αλλα με την αδεια σου, θα θελαμε να κρατησουμε τον Παμπλο εδω περα.

Το προσωπικο μου ονειρο για την μελλοντικη στελεχωση του ΠΑΟΚ ειναι το εξης απλο: Παμπλο Γκαρσια προεδρος, Παμπλο Κοντρερας τεχνικος διευθυντης (ή προπονητης, δεν εχω εντελως ξεκαθαρισει στο μυαλο μου το ζητημα ακομα). Να δουμε μετα ποιο γατι, εντος και εκτος ΠΑΟΚ, θα κουνηθει εναντιον του ΠΑΟΚ και δεν θα του γινει η ουρα μπεσαμελ.
(Και μετα ξυπνησα)
έτσι, οι μεγάλες ομάδες ξέρουν να τιμουν και να εκμεταλλεύονται τους μεγάλους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (κι όχι μόνο ποδοσφαιριστές) που τυχαίνει να πετύχουν...κι ο Κοντρέρας είναι o μεγαλύτερος αμυντικός των τελευταίων 30 χρόνων στον ΠΑΟΚ (και δεν μιλάω μόνο για το αγωνιστικό)...αν είναι δυνατόν να του συμπεριφερόμαστε λες και είναι ένας απλός παίχτης και δεν τρέχει τίποτα και θα τον αντικαταστήσουμε με τον Ντουγκλάο ή τον Ζουέλα ή το κάθε ημι-απίθανο παιχτάκι...τι σκατά σκουλήκιασμα είναι αυτό;...

Υ.Γ.
όσο για τους 2 Παύλους στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, μακάρι να μπορούσε να γίνει πραγματικότητα...όσο όμως μια μεγάλη μερίδα του κόσμου αρέσκεται να κάνει "μπίζνες επί χάρτου", όσο το όραμα της διοίκησης πρωτοδικείου αντιπροσωπεύεται από τράμπες Βιτόλο-Γεωργιάδη και κολλητηλίκια με σάχηδες και σείχηδες, όσο οι Κολκοβασιλόμπουλοι ρουφιάνοι της μπορούν να επιχειρηματολογούν για "κέρδος του ΠΑΟΚ από την δωρεά του καλύτερου κόφτη στην Ελλάδα στον βασικό μας αντίπαλο" χωρίς να τους παίρνουν με τις πέτρες, δεν θα παραξενευτώ αν δω τους Κοντρέρας-Γκαρσία να φεύγουν απ τον ΠΑΟΚ με μια ανακοίνωση "ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια της καριέρας σας" και μετά δεν σε ξέρω - δεν σε είδα...όπου να ναι έρχεται και ο σούπερ 4, να τελειώνουμε
black death

Δημοσίευση από black death »

Ρε σεις, ο Κοντρέρας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 και ο ίδιος έχει πει ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του. Καλά μέχρι εδώ.
Ο ΠΑΟΚ του έκανε πρόταση με μειωμένες αποδοχές και μεγαλύτερη διάρκεια δείχνοντας ότι θέλει να κρατήσει τον παίχτη. Αν ο παίχτης θέλει να τελειώσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ (ή τέλος πάντων να κάτσει και μετά το 2012) και όχι να πάει στην πατρίδα του δεν βλέπω το λόγο να μη δεχτεί. Τώρα αν κάποιοι έχετε την απαίτηση να του προταθεί τετραετές με 600 χιλιάρικα το χρόνο για να μείνει πάση θυσία, νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο...
Ήμαρτον, δεν τολμάει κάποιος να πει μια διαφορετική άποψη, είναι βαλτός της ΠΑΕ, των ΑΡΔ, σκουλήκι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

teratios2 έγραψε:..όπου να ναι έρχεται και ο σούπερ 4, να τελειώνουμε
τα είπες όλα αδερφέ,

άπειρα +
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

arisk έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν είπα ότι έχουν ίδια αξία οι δύο παίκτες... Ούτε κανένας άλλος νομίζω πως μπορεί να έχει αυτή την άποψη... Αυτό που είπα και το ξαναλέω είναι ότι ΑΝ ο Κοντρέρας έχει πάρει (μετα βεβαιότητας και οριστικά) την απόφαση να αποχωρήσει απο την ομάδα το επόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του και ΑΝ δεν μπορούμε να τον μεταπείσουμε, ΤΟΤΕ είναι μια λογική και συνετή λύση να τον δώσουμε απο τώρα και ΜΟΝΟ στο εξωτερικό ώστε να αποκομίσουμε κάποιο όφελος (και να μην φύγει τότε τζάμπα όπως έφυγε φέτος ο Μουσλίμοβιτς...) και με αυτό το όφελος να αποκτήσουμε τον αντικαταστάτη του ο οποίος μπορεί να είναι ο Ντουγκλάο, ένας παίκτης με πλούσια σωματικά προσόντα που ξέρει και μπάλα, πράγμα δυσεύρετο ειδικά για το βαλάντιο μας... Αυτά... Νομίζω ότι αυτό που λέω και εξηγώ αναλυτικά (θέλω να πιστεύω και τεκμηριωμένα) είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να κατανοήσει και σαφώς δεν κρύβεται κάτι πίσω απο τις λέξεις... ;)

Αρη. Θα συμφωνουσα μαζι σου αν στη θεση του Κοντρερας ηταν ενας οποιοσδηποτε παικτης εκτος των Γκαρσια-Βιειρινια(εκτος κ αν παιρναμε 6 μυρια).Πιστευω αυτοι οι 3 παικτες ειναι το αλφα και το ωμεγα της ομαδας.

Αλλα.Καποιες φορες το να κρατησεις ενα παικτη που ληγει το συμβολαιο του σε ενα χρονο και πιθανοτατα θα αποχωρησει, μπορει να αποφερει περισσοτερα κερδη στην ομαδα απ οτι αν τον πουλησεις.
Παικτες-κλειδια με μεγαλη προσωπικοτητα ειναι αυτοι που θα σου δωσουν βαθμους, προκρισεις, τιτλους που σημαινει πολλα περισσοτερα εσοδα για την ομαδα.
Σ αυτη την περιπτωση επομενως η μεση λυση, για να συμφωνησω μαζι σου, ειναι να τον πουλησεις με ενα ποσο ισαξιο μ αυτο που πιθανον να χασεις την επομενη σεζον απο αναμενωμενες(στο βαθμο του εφικτου) διακρισεις-στοχους.

Μ αλλα λογια.Ο δικος μου τροπος σκεψης και υπολογισμου του ποσου μια πωλησης ενος παικτη, περα απο την παικτικη του αξια, εχει ως εξης:
Αν πεις οτι με την πωληση Κοντρερας που ειναι ο στυλοβατης της αμυνας μου ρισκαρω στο να χασω λεφτα απο πιθανο αποκλεισμο στην Ευρωπη(αναλογως σε ποια φαση θα γινει η πωληση του), πιθανη αποκλιση απο το στοχο του πρωταθληματος οπως επισης και του κυπελλου τοτε πρεπει να τον πουλησω τουλαχιστον τοσα λεφτα οσα θα ειναι η "πιθανη" μου χασουρα.
Ετσι θα εχω εξασφαλιστει οικονομικα για την επομενη σεζον και θα μπορω με τα λεφτα του συμβολαιου του να παρω καποιον αλλο.Τωρα θα ειναι καλυτερος, θα ναι χειροτερος αυτο θα φανει στο χορταρι.Θα πρεπει ομως παντα να παιρνεις το λιγοτερο δυνατο ρισκο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

black death έγραψε:Ρε σεις, ο Κοντρέρας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 και ο ίδιος έχει πει ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του. Καλά μέχρι εδώ.
Ο ΠΑΟΚ του έκανε πρόταση με μειωμένες αποδοχές και μεγαλύτερη διάρκεια δείχνοντας ότι θέλει να κρατήσει τον παίχτη. Αν ο παίχτης θέλει να τελειώσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ (ή τέλος πάντων να κάτσει και μετά το 2012) και όχι να πάει στην πατρίδα του δεν βλέπω το λόγο να μη δεχτεί. Τώρα αν κάποιοι έχετε την απαίτηση να του προταθεί τετραετές με 600 χιλιάρικα το χρόνο για να μείνει πάση θυσία, νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο...
Ήμαρτον, δεν τολμάει κάποιος να πει μια διαφορετική άποψη, είναι βαλτός της ΠΑΕ, των ΑΡΔ, σκουλήκι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...

κι εγώ είμαι υπέρ της ... ισόβιας παραμονής κοντρέρας στην ομάδα,αργότερα και σαν διοικητικός.αλλά ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές.όπως ο μαύρος θάνατος.δλδ τί να κάνει περισσότερο ο ΠΑΟΚ;φέτος δεν θα παίξει περικοπή στις απολαβές του κόνδορος,έτσι δεν είναι;η πρόθεση της διοίκησης είναι,δεδομένης της ηλικίας του παίχτη και των οικονομικών της ομάδας,να τον κρατήσει για άλλη μία 2ετία (σοβαρό κίνητρο) με χαμηλότερο κασέ.λογικότατο μου μοιάζει.εκτός κι αν αποδεχθούμε όλοι την παραμονή του ΠΑΥΛΟΥ με τα ίδια ή και παραπάνω ακόμα φράγκα αλλά με ταυτόχρονη ύπαρξη και ανεπιθυμήτων απωλειών αγωνιστικών.όπως και να'χει πιστεύω πως στο τέλος θα ανανεώσει ο κόνδωρ,αν δεν τον έπιασε νοσταλγία για τα πάτρια.σε περίπτωση τέτοια δύσκολα θα έχουμε τύχη.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Το σκεπτικό που αναλύει ο arisk προφανώς και έχει πολύ στέρεα λογική βάση.
Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχουν πολλές παράμετροι στην υπόθεση.

Καταρχάς, θα δεχόμουν τη λογική της αποκόμισης οφέλους και της διαρκούς στάθμισης συμφερόντων,
αν αυτή επιτελούνταν μεθοδικά και με τρόπο συστηματικό ή ακόμη και στυγνό, αν προτιμάτε κάποιοι.
Δεν λέω ότι θα την επικροτούσα συναισθηματικά ή ακόμη και λογικά, αλλά σίγουρα θα την αποδεχόμουν.

Όταν όμως ό Βιτόλο μετακομίζει δωρεάν στον κατεστραμμένο βάζελο,
όταν αδυνατούμε να διώξουμε πάραυτα παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή,
όταν πληρώναμε πέρσι αποζημιώσεις λόγω ανύπαρκτου προγραμματισμού σε προπονητές που δεν είδαν καν τον Λευκό Πύργο από κοντά,
όταν υπογράφουμε ελαφρά τη καρδία παίκτες με αμοιβές δυσανάλογες με την αξία τους, ε συγγνώμη αλλά
ΑΔΥΝΑΤΩ να δεχτώ ότι ξάφνου θα προτεραιωθεί η τόσο έντονα απωλεσθείσα τετράγωνη λογική
για τον κορυφαίο αμυντικό ίσως της ιστορίας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ,
για έναν παίκτη που σηματοδότησε αγωνιστικά και συνολικά την αναγέννηση της ομάδας.

Ε, αν θέλει να επαναπατριστεί θα σεβαστώ την επιθυμία του και θα τον αφήσω να πάει στην Κόλο Κόλο του χρόνου.
Με τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν από το δικό του συμβόλαιο,
καθώς και από τα συμβόλαια των 2 Ιταλών που λήγουν (βέβαια του Τσιρίλο υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ανανεωθεί εκ νέου :evil: :evil: ), ας αποκτήσουμε 2 καλούς αμυντικούς
και +Μαλεζά +ένα πιτσιρικά θα είμαστε ωραίοι.
Κενά όπως του Κοντρέρας δεν καλύπτονται έτσι απλά.
Και δεν μπορώ να δεχτώ πως μη αποκόμιση οικονομικών οφελών από τον Κονδορα
θα καταστρέψει το κατά τ' άλλα γερά θεμελιωμένο οικοδόμημα.
Η πρόταση για διετή επέκταση είναι σωστή κίνηση.
Το παν είναι να δοθεί στον Κόνδορα η αίσθηση πως τον αντιμετωπίζουμε ως τοτέμ κι εδώ
και πως τον θέλουμε all the way μαζί μας.
Αυτό θα πρέπει να αντικατοπτριστεί σε μία μη υπέρογκη μείωση αποδοχών
αλλά ΚΥΡΙΩΣ στην προσέγγιση και την επαφή.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

η παρουσία του ζήση ως προς το χειρισμό του επαγγελματία αλλά και φίλου του κοντρέρας μου καταλείπει περιθώρια για αισιοδοξία.

υγ εδώ κοτζάμ γεώργιο γεωργιάδη "κέρδισε" ο μαστροβρύζας. :lol:
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

Και κάτι για την ηλικία του

Ο Κοντρέρας είναι γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1978. Το πως τον κάνει αυτό 34 (όπως αναφέρεται συνήθως από τους αρδ) είναι ένα μικρό μυστήριο των μαθηματικών. Ακόμα δεν έχει κλείσει καν τα 33.

Αυτή η ηλικία για όποιον ξέρει λίγο από το τόπι μόνο απαγορευτική δεν είναι για σέντερ μπακ, και ειδικά για σέντερ μπακ του τύπου του Κοντρέρας, το οποίο δηλαδή δεν στηρίζεται στα σωματικά του χαρακτηριστικά αλλά στο μυαλό του.

Οι εξπέρ του είδους Ιταλοί έχουν ένα γνωμικό που λέει "η άμυνα είναι ένα παιχνίδι για μεγάλα αγόρια" και φροντίζουν να δείχνουν ότι το εννοούν. O Σιρέα έπαιζε βασικός στην Γιουβέντους μέχρι τα 35 του, ο Μπαρέζι το ίδιο στην Μίλαν μέχρι τα 37 του, o Mαλντίνι το γάμησε και ψόφησε (μέχρι τα 41 του), ο Καναβάρο έπαιζε σε τοπ επίπεδο (στην Γιουβέντους) μέχρι τα 37 του, o Νεστα με κλεισμένα τα 35 την χρονιά που μας πέρασε έπαιξε 24 αγώνες με την Μίλαν κλπ...αλλά και εκτός Ιταλίας...ο Ντεσαγί έπαιζε στην Τσέλσι μέχρι τα 36 του (βασικός μέχρι τα 35), ο Αγιάλα σε τοπ επίπεδο μέχρι τα 36, ο Πασαρέλα μέχρι τα 36 (μεταγράφηκε στην Ίντερ πιο μεγάλος απ τον Κοντρέρας), o Σανταμαρία σήκωσε πρωταθλητριών με την Ρεάλ στα 39, ο Μπελοντέντιτσι μέχρι τα 37, ο Νταμπίζας σε τυρί επίπεδο μέχρι τα 38 κλπ...

Τέσπα, για να μην πολυλογούμε, δεδομένου πως η θέση αλλά και το στυλ παιχνιδιού του Κοντρέρας επιτρέπουν την "μακροζωία", και δεδομένου πως το επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι για τον (μ)πέο, ο Κοντρέρας μπορεί να συνεχίσει να παίζει χωρίς να πέσει ούτε χιλιοστό από το σημερινό επίπεδο τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια...για μετά βλέπουμε...

πάντως, όπως και να χει, το να δεχτεί μείωση μισθού ο βασικός σεντερ μπακ ομάδας με βλέψεις στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα δείχνει πως έχει αρχίδια από δω μέχρι το Βαλπαραίσο, αν δεν το κάνει δεν μπορεί κανείς να του πει κουβέντα...και αν δεν το κάνει πρέπει να υποχωρήσει ο ΠΑΟΚ, και όχι να βγούν οι ρουφιάνοι της διοίκησης να παινεύουν τους Ντουγκλάο και τους Παπαράο, για να πείσουν πως δεν θα γίνει και τίποτα αν φύγει ο καλύτερος αμυντικός που έπαιξε στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια (τα προηγούμενα δεν τα πιάνω για να μην υποπέσω σε ιεροσυλία)...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”