Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
peris

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από peris »

Μαλακια μου που οταν πηρα μετοχες δεν εβαλα ορκωτους λογιστες κι εγω...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ηθελα να γραψω οτι και ο bono
αυτοι οι ΑΡΔ εχουν ολόκληρα κείμενα copy - paste και το μονο που αλαζει ειναι το "Αραβες" "Αγγλοι" " τουρκοι" "Ρωσοι"
κτλ κτλ κτλ.

Έχουμε να ρίξουμε γέλιο τωρα με κανα φουιτ που θα πάθει καθώς έρχεται οδικός και θα καθυστερήσει, θα τελειώσει η βενζίνη κτλ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.soel.gr/soel_perigrafi.html
ΣΩΜΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

Το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ) ιδρύθηκε με το Π.Δ 226/1992 (ΦΕΚ 120 Α΄) κατά νομοθετική εξουσιοδότηση του άρθρου 75 του νόμου 1969/91. Το Π.Δ 226/92 τροποποιήθηκε με το Π.Δ 121/1993 (ΦΕΚ 53 Α΄), το άρθρο 18 του νόμου 2231/1994, το άρθρο τρίτο του νόμου 2257/1994, το Π.Δ 341/1997 (ΦΕΚ 232 Α΄) και το άρθρο 38 του νόμου 2733/1999. Με την τελευταία διάταξη του Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών μετονομάστηκε σε Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ), διότι αρχικώς η επωνυμία του ήταν Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών.

Το Σ.Ο.Ε.Λ λειτουργεί με τη μορφή Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου.
Σύμφωνα με το άρθρο 2 του Π.δ 226/92 η σύσταση και λειτουργία του Σ.Ο.Ε.Λ αποβλέπει στην άσκηση του ελέγχου της οικονομικής διαχειρίσεως των πάσης φύσεως δημοσίων και ιδιωτικών οργανισμών και επιχειρήσεων ή εκμεταλλεύσεων, ανεξαρτήτως της νομικής τους μορφής (ιδρύματος, εταιρείας ή άλλου νομικού προσώπου δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου), από πρόσωπα με αυξημένα επαγγελματικά προσόντα, που ασκούν το έργο τους με διαφάνεια και υπευθυνότητα, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα και αξιοπιστία των πορισμάτων των διενεργουμένων ελέγχων, σύμφωνα με τα διεθνώς ανεγνωρισμένα Ελεγκτικά πρότυπα και τους όρους που τίθενται από την εσωτερική και την κοινοτική νομοθεσία.

Για την πραγματοποίηση του παραπάνω σκοπού οι Ορκωτοί Ελεγκτές απολαμβάνουν προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας, υποκείμενοι πάντως στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που προσδιορίζονται από τις διατάξεις του παρόντος.

Στους σκοπούς του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών περιλαμβάνεται και η προαγωγή της Λογιστικής και Ελεγκτικής επιστήμης.
Το Σ.Ο.Ε.Λ διοικείται από επταμελές Εποπτικό Συμβούλιο, το οποίο εκλέγεται από τη Γενική Συνέλευση αυτού.

Το Σ.Ο.Ε.Λ αποτελείται από τους Ορκωτούς Ελεγκτές, του Επίκουρους Ορκωτούς Ελεγκτές, του Δόκιμους Ορκωτούς Ελεγκτές και τους Ασκούμενους Ορκωτούς Ελεγκτές.

Οι Ορκωτοί Ελεγκτές έχουν πλήρη τα δικαιώματα και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις του μέλους του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών και ασκούν ελευθέρως και υπό ιδία ευθύνη τις ελεγκτικές εργασίες.

Οι Επίκουροι, Δόκιμοι και Ασκούμενοι Ορκωτοί Ελεγκτές βοηθούν τους Ορκωτούς Ελεγκτές στην εκτέλεση του έργου τους, ενεργούντες πάντοτε επ'ονόματι, για λογαριασμό και υπ'ευθύνη του Ορκωτού Ελεγκτή.

Τα μέλη του Σ.Ο.Ε.Λ είναι εγγεγραμμένα σε μητρώα που τηρούνται από αυτό. Επίσης σε ειδική μερίδα του μητρώου είναι εγγεγραμμένες και οι εταιρείες ή κοινοπραξίες δύο τουλάχιστον Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

Πριν από την ανάληψη των καθηκόντων τους τα μέλη του Σ.Ο.Ε.Λ δίδουν όρκο που ορίζεται στο Π.Δ 226/92.

και όποιος θέλει να μάθει περαιτέρω..

dspace.lib.uom.gr/bitstream/2159/13337/2/MichailidouMsc2008.pdf

καλή μελέτη! 8-)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρε μάγκες τόσοι ορκωτοί λογιστές στα γραφεία της ΠΑΕ που έχουν χώρο οι υπάλληλοι να κάνουν τη δουλειά τους και να πουλάνε διαρκείας...;
Ορκωτοί του Ζαγόρ για διαφάνεια...
Ορκωτοί του ΑΣ για διαφάνεια...
Ορκωτοί του Παπαδόπουλου για αντιπολίτευση...
Ορκωτοί των Αράβων...
Ορκωτοί του Φλωρίδη...
Ορκωτοί του κράτους για τα χρέη...
Ορκωτοί της επιτροππης γηπέδου...

Μα πόσα γραφεία έχουν στην ΠΑΕ;

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Τελικά από ότι κατάλαβα οι επενδυτές που θα έρθουνε στον ΠΑΟΚ θα έρθουνε περισσότερο για να κλείσουν την τρύπα στην ΠΑΕ παρά για μεγάλα πράγματα. Δηλαδή κάτι σαν θέμα βιωσιμότητας. Ή πουλάμε τον Βιερίνια (αλλά έλα που δεν υπάρχει πρόταση) ή θα έρθουν οι επιφανείς επιχειρηματίες οι ΠΑΟΚτσίδες να μας σώσουν . Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και κάπως έτσι θα παρουσιαστούν μάλλον...

Ε θα έρθουνε και κάνα δύο παίχτες δώρο...αλλιώς άμα χαλάσει το ντιλ πάμε για Μούσλι και Τσιριλο και πούνε η πρόταση από την Γερμανία οε οεοοοο?
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Αντε να το ξαναπουμε. Θα επωμιστουν και τα χρεη μολις γινει αιρετη διοικηση.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Επεκτείνοντας την άποψή μου θέλω να συμπληρώσω και τον εξής προβληματισμό μου, ο οποίος θεωρώ οτι θά έπρεπε να είναι ο σημαντικότερος προβληματισμός, ο κεντρικός προβληματσμός όλου του ΠΑΟΚτσίδικού Λαού.

Ποιός είναι αυτός;

Πέρνω λοιπόν ως υπόθεση εργασίας, σε μελλοντική χρονική συγκυρία, λέει ο Πρόεδρος-μεγαλομέτοχος ή με τα τερτίπια του τέλος πάντων, αναγκάζει τον Ζαγοράκη σε παραίτηση (κάτι απολύτως ρεαλιστικό μεν, απευκταίο δε).

Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος, πειστικά και με επιχειρήματα, με ποιόν τρόπο θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε αυτήν την πράξη ή με ποιόν τρόπο θα διασφαλίσουμε οτι ο Πρόεδρος μεγαλομέτοχος θα πάρει τον πούλο πριν μας καταστρέψει οικονομικά και αγωνιστικά;

Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλίδες αποτροπής αυτού του ενδεχόμενου;

Όποιος δεν μπορεί να απαντήσει πειστικά, σε συτήν την ερώτηση στον εαυτό του κατ΄ αρχήν, χωρίς ανούσιες περιστροφές, αίολα επιχειρήματα και αβάσιμες αναφορές, τότε αυτός «απαγορεύεται δια ροπάλου» να επιθυμεί την παρουσία Μεγαλομετόχου στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ πάνω απ΄ όλα !
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

logios έγραψε:Αντε να το ξαναπουμε. Θα επωμιστουν και τα χρεη μολις γινει αιρετη διοικηση.
δεν ειναι απαραίτητο να γινουν αιρετη διοικηση μπορει να παραμεινει διοικηση πρωτοδικείου βεβαια αν εκπεσει αποτον προεδρικό θωκο ο ζαγορ δεν ξερω κατα ποσο μπορεινα παρει την έγκριση απο τον ΑΣ το ννεο διοικητικο συμβουλιο.βεβαια πρεπει να επισημανουμε οτι με ποσοστο 51% ειναι απλα ενα μεγαλομετοχος δεν ειανι ιδιοκτητης, ιδιοκτητης γινετε αν εχει στην κατοχη του πανω απο66%οπου εκει αλλαζουν ολα και ειναι η κατασταση οπου ο κοσμος του ΠΑΟΚ θα πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικοςμε συχνους ελεγχους στην ΠΑΕ. εγω παντως απο το βημα που μου δύνεται μεσο του παοκμανια θα κανω συχνες εκκλήσειςστον κοσμο του ΠΑΟΚ να γινει μελος του ΑΣ ειδικα να μπουν επενδητες στην ΠΑΕ, ο μονος τροπος να προασπίσουμε και να διαφυλαξουμε τα συμφεροντα της ομαδας ειναι να γινουμε ολοι μελητου ΑΣ ισως ειναι σημαντικότερο απο την αγορα ενος διαρκειας, πρεπει ολοι να ξερουμε οτι ο ΑΣ κατεχει ποσοστο 10% τηςεταιριας ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ειναι ο μονος που θα μπορει να κινηθει ελεγκτικα απεναντι στον οποιονδηποτε μεγαλοεπενδυτη γι αυτο αφηστε στην ακρη την επενδυτοφοβια και γινετε μελη, αν ειμαστε σε καθε συνελευση πανω απο 10.000 κανεις δεν θα μπορει να πηραξει την ΠΑΟΚΑΡΑ μας οπως και να λεγετε αυτος
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Πολυ σωστός ο desperando ... Συμφωνώ σε όλα.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

desperando έγραψε: ....ο μονος τροπος να προασπίσουμε και να διαφυλαξουμε τα συμφεροντα της ομαδας ειναι να γινουμε ολοι μελητου ΑΣ ισως ειναι σημαντικότερο απο την αγορα ενος διαρκειας, πρεπει ολοι να ξερουμε οτι ο ΑΣ κατεχει ποσοστο 10% τηςεταιριας ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ειναι ο μονος που θα μπορει να κινηθει ελεγκτικα απεναντι στον οποιονδηποτε μεγαλοεπενδυτη γι αυτο αφηστε στην ακρη την επενδυτοφοβια και γινετε μελη, αν ειμαστε σε καθε συνελευση πανω απο 10.000 κανεις δεν θα μπορει να πηραξει την ΠΑΟΚΑΡΑ μας οπως και να λεγετε αυτος
Εγώ πρώτος θα είμαι αυτός που θα έχω συμμετοχή στον Ερασιτέχνη, ελπίζω και 9.999 ακόμα, αυτό είναι σε επίπεδο ζητουμένου. Αν αυτό το ζητούμενο δεν εκπληρωθεί ποτέ και συνεχίζει στον ερασιτέχνη να βρίσκονται λίγοι, τότε πες μου τι γίνεται;

Μέχρι τότε επιτρέπεται να είμαστε επενδυτοφοβικοί; Σε ρωτώ με μεγάλη σοβαρότητα και θα ήθελα αν έχεις την καλοσύνη να απαντήσεις. Είναι καλή αφορμή για γενικό προβληματισμό.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Επεκτείνοντας την άποψή μου θέλω να συμπληρώσω και τον εξής προβληματισμό μου, ο οποίος θεωρώ οτι θά έπρεπε να είναι ο σημαντικότερος προβληματισμός, ο κεντρικός προβληματσμός όλου του ΠΑΟΚτσίδικού Λαού.

Ποιός είναι αυτός;

Πέρνω λοιπόν ως υπόθεση εργασίας, σε μελλοντική χρονική συγκυρία, λέει ο Πρόεδρος-μεγαλομέτοχος ή με τα τερτίπια του τέλος πάντων, αναγκάζει τον Ζαγοράκη σε παραίτηση (κάτι απολύτως ρεαλιστικό μεν, απευκταίο δε).

Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος, πειστικά και με επιχειρήματα, με ποιόν τρόπο θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε αυτήν την πράξη ή με ποιόν τρόπο θα διασφαλίσουμε οτι ο Πρόεδρος μεγαλομέτοχος θα πάρει τον πούλο πριν μας καταστρέψει οικονομικά και αγωνιστικά;

Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλίδες αποτροπής αυτού του ενδεχόμενου;

Όποιος δεν μπορεί να απαντήσει πειστικά, σε συτήν την ερώτηση στον εαυτό του κατ΄ αρχήν, χωρίς ανούσιες περιστροφές, αίολα επιχειρήματα και αβάσιμες αναφορές, τότε αυτός «απαγορεύεται δια ροπάλου» να επιθυμεί την παρουσία Μεγαλομετόχου στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ πάνω απ΄ όλα !
πρωτων πρεπει να γνωρηζεις οτι ηΠΑΕ ειναι υποχρεωμένη να ανοιγει ΑΜΚ λογο της αρνητικης της χρησης τα προηγούμενα χρονια, η τελευταια ΑΜΚ ηταν στο ποσο των 20.000.000 περιπου την στιγμη που το μετοχικο κεφαλαιο της ΠΑΕ τωρα ειναι περιπου 6.500.000 αρα μπορει ο οποιοσδήποτε να βαλει στην αυξηση ενα ποσο της τάξεως των 10.000.000 περιπου και γινετε ιδιοκτητης με ποσοστο πανω απο 66%. αυτο ειναι μια υποθεση εργασιας στην οποια κανενας δεν μπορει να κανει τιποτα για να την αποτρεψει, το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να μιλαμε για το αν θελουμε μεγαλοεπενδυτη ή οχι αλλα το πως θα διασφαλυσουμε την υγιη βιωσιμότητα της ΠΑΕ σε περιπτωση ελευσης επενδυτη και αυτη ειναι μονο μια εγγραφη στον ερασιτέχνη.πρεπει να κατανοησουμε οτι η τωρινη κατασταση δεν εχει καμια σχεση με το παρελθον, στο παρελθον υπηρχε πάντοτε καποιος ο οποιος κατειχε τις μετοχες και τις πουλουσε σε καποιον αλλον ειχαμε δηλαδη μια αγοραπωλησία τωρα δενυπαρχει πωλητης υπαρχει η αύξηση.
υπαρχει βεβαια και το καλυτερο σεναριο αλλα μη πραγματοποιησιμο να καλυψουμε εμεις ολο το ποσο τις αυξησης και να πραγματοποιηθουν τα ονειρα μας για Ε.Λ.Β
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Desperando με συγχωρείς, αλλά δεν κατάλαβα σε τι από τα λεγόμενα μου απάντησες. Δεν μπορώ να βρώ τον ειρμό σου στα γραφόμενά μου.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

απλα σου λεω οτι δεν μπορουμε να αποτρεψουμε με κανεναν τροπο καποιον ο οποιος θελει να μπει και να επενδύσει στηνΠΑΕ εκτος αν καλυψουμε μονοι μας την ΑΜΚ πραγμα δυσκολο. απλα πιστευω οτι με τα τωρινα δρώμενα στον ερασιτεχνη αν θελω μπορω να γινω ιδικτητης της ΠΑΕ να την καταστεψω σε ενα χρόνο να φυγω και να μη με πηραξει κανεις γιατι οταν θα το καταλλαβουν θα ειναι αργα
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Αυτά είναι γνωστά από το προηγούμενο σχόλιό σου. Νόμισα θα έκανες αναφορά σε αυτό:
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: Εγώ πρώτος θα είμαι αυτός που θα έχω συμμετοχή στον Ερασιτέχνη, ελπίζω και 9.999 ακόμα, αυτό είναι σε επίπεδο ζητουμένου. Αν αυτό το ζητούμενο δεν εκπληρωθεί ποτέ και συνεχίζει στον ερασιτέχνη να βρίσκονται λίγοι, τότε πες μου τι γίνεται;

Μέχρι τότε επιτρέπεται να είμαστε επενδυτοφοβικοί; Σε ρωτώ με μεγάλη σοβαρότητα και θα ήθελα αν έχεις την καλοσύνη να απαντήσεις. Είναι καλή αφορμή για γενικό προβληματισμό.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

αν θες παμε στο τσατ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”