Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Επεκτείνοντας την άποψή μου θέλω να συμπληρώσω και τον εξής προβληματισμό μου, ο οποίος θεωρώ οτι θά έπρεπε να είναι ο σημαντικότερος προβληματισμός, ο κεντρικός προβληματσμός όλου του ΠΑΟΚτσίδικού Λαού.
Ποιός είναι αυτός;
Πέρνω λοιπόν ως υπόθεση εργασίας, σε μελλοντική χρονική συγκυρία, λέει ο Πρόεδρος-μεγαλομέτοχος ή με τα τερτίπια του τέλος πάντων, αναγκάζει τον Ζαγοράκη σε παραίτηση (κάτι απολύτως ρεαλιστικό μεν, απευκταίο δε).
Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος, πειστικά και με επιχειρήματα, με ποιόν τρόπο θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε αυτήν την πράξη ή με ποιόν τρόπο θα διασφαλίσουμε οτι ο Πρόεδρος μεγαλομέτοχος θα πάρει τον πούλο πριν μας καταστρέψει οικονομικά και αγωνιστικά;
Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλίδες αποτροπής αυτού του ενδεχόμενου;
Όποιος δεν μπορεί να απαντήσει πειστικά, σε συτήν την ερώτηση στον εαυτό του κατ΄ αρχήν, χωρίς ανούσιες περιστροφές, αίολα επιχειρήματα και αβάσιμες αναφορές, τότε αυτός «απαγορεύεται δια ροπάλου» να επιθυμεί την παρουσία Μεγαλομετόχου στον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ πάνω απ΄ όλα !
πρωτων πρεπει να γνωρηζεις οτι ηΠΑΕ ειναι υποχρεωμένη να ανοιγει ΑΜΚ λογο της αρνητικης της χρησης τα προηγούμενα χρονια, η τελευταια ΑΜΚ ηταν στο ποσο των 20.000.000 περιπου την στιγμη που το μετοχικο κεφαλαιο της ΠΑΕ τωρα ειναι περιπου 6.500.000 αρα μπορει ο οποιοσδήποτε να βαλει στην αυξηση ενα ποσο της τάξεως των 10.000.000 περιπου και γινετε ιδιοκτητης με ποσοστο πανω απο 66%. αυτο ειναι μια υποθεση εργασιας στην οποια κανενας δεν μπορει να κανει τιποτα για να την αποτρεψει, το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να μιλαμε για το αν θελουμε μεγαλοεπενδυτη ή οχι αλλα το πως θα διασφαλυσουμε την υγιη βιωσιμότητα της ΠΑΕ σε περιπτωση ελευσης επενδυτη και αυτη ειναι μονο μια εγγραφη στον ερασιτέχνη.πρεπει να κατανοησουμε οτι η τωρινη κατασταση δεν εχει καμια σχεση με το παρελθον, στο παρελθον υπηρχε πάντοτε καποιος ο οποιος κατειχε τις μετοχες και τις πουλουσε σε καποιον αλλον ειχαμε δηλαδη μια αγοραπωλησία τωρα δενυπαρχει πωλητης υπαρχει η αύξηση.
υπαρχει βεβαια και το καλυτερο σεναριο αλλα μη πραγματοποιησιμο να καλυψουμε εμεις ολο το ποσο τις αυξησης και να πραγματοποιηθουν τα ονειρα μας για Ε.Λ.Β