rainmaker έγραψε:Συμφωνώ.lefis έγραψε:από τότε που έφυγε ο βουλινός τα bold μπορουν να χρησιμοποιηθουν σαν αιτιολογία για κάθε ενδεχόμενο deal που χάλασε. βαρέθηκα και τα bold και τα arial. ελπίζω η ιστορία να κρατήσει το πολύ μέχρι την τετάρτη που όπως έγραψες θα υπάρξουν ανακοινώσεις. βαρέθηκα τα μισόλογα και τα αν και θα κλπ κλπ (δεν είναι μπηχτή για κανένα απλά μη έχονταν ενημέρωση από κάποιον γνωστό όπως ο moican ή ο daat μου γυρνάνε τα μυαλά όσο τραβάνε αυτες οι υποθέσεις)
Moican αδερφέ αν παρατήρησες στο σχόλιο μου αναφέρθηκα και στο κείμενο αυτό του transfer, το οποίο εμμέσως στηλίτευσα κατατάσσοντας το στα παράξενα των τελευταίων ωρών που δεν μου αρέσουν..
Επίσης δεν δίνει καμία απολύτως απάντηση, ισα ισα δημιουργεί νέα ερωτηματικά.
Ποιός στο διάολο είναι εν τέλει αυτός που θα χάσει τη θέση του αν γίνει ένα οποιοδήποτε deal.
Ποιός στο διάολο χάλασε τα προηγούμενα deal απο τη μεριά των ΜΜΕ.
Προσωπικά θεωρώ πως το κείμενο αυτό βγάζει εμπάθεια χωρίς να στηρίζεται κάπου. Στο χέρι του συντάκτη είναι να με διαψεύσει αναφέροντας τι σκατά εννοεί. Άντε γιατί μας τα πρήξανε και οι μεν και οι δε.
Τί να σου λέω τώρα το να βρίζω το χ Βασιλόπουλο και να στηρίζω άλλο δημοσιογράφο, είναι η καλύτερη μου. Χρόνια τώρα αυτό περίμενα. Ρε για μαζευτείτε λίγο πρήχτες.
Και μαζί κράζω και όλους όσους θεωρούν οτι τέτοιες μπηχτές και τέτοια κείμενα προσφέρουν πραγματικά κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ.
Αν μου έλεγες οτι κι αυτός μαζί με τους άλλους γράφουν μαλακίες θα το δεχόμουν. Αλλά να χρησιμοποιώ απόψεις του ενός ΑΡΔ για να κράξω άλλους ομοίους του, φχαριστώ δεν θα πάρω.
Ζητώ πληροφορίες, οχι απόψεις.
Δηλαδη μεσα στου κυκλους των αρδ, δεν ειναι πασιφανες οτι καποιοι γνωριζουν προσωπα και καταστασεις?
Ουτε εγω επικροτω τετοιες τακτικες αλλα καεννανς απο αυτους δεν μιλαει ανοιχτα ενω γνωριζουν πολυ καλα...
Παντως για να ειμαστε και ον τοπικ, αν κατι παει να γινει αυτη την φορα δυσκολα θα χαλασει απο εναν τετοιο λόγο..
Θα φανει..
ΥΓ. thief, δεν ειμαι αρμοδιος να σου ποιος ειναι, ουτε απανταω μεσω κανενος σαιτ..Εξηγησα γιατι πιο πανω..
Δεν ξερω απλα εμπιστευουμαι αυτους - σε ολα αυτα που ρωτας- οτι εχουν πειστει...
Για τα ερωτηματα περι διαδικτυου ειναι αστεια..
Δηλ οι επιχειρησεις του βαγγελα και του θειου ειναι ΟΛΕΣ στο διαδικτυο?
το Β ρωτα αυτους που πηγαν και τον συνατησαν τι τους ειπε ο Σαχπα..
Η ΘΥΡΑ 4 εβγαλε και ανακοινωση..Ειμαι και εγω περιεγος να μαθω τι ειπωθηκε..
για το γ σου ειπα, μιλαει ο Ζαγορ με τον Βρυζα..
Αυτους εμπιστευομαι πως μετα απο τοσα χρονια εχουν εξασφαλισει τα εχεγγυα της επενδυσης στον ΠΑΟΚ...
Και για να τελειωνουμε, ουτε υπονουμενα αφηνω ,ουτε τιποτα, ουτε φυσικα γνωριζω τι θα γινει..
Περιμενω οπως ολοι μας ..