Εγώ πάλι γιατί έχω την αίσθηση ότι αυτός που ρωτάει, ξέρει και την απάντηση...?moican4 έγραψε:transfernews.gr................................
Και το transferews ρωτάει: Τι θα γίνει με τους... λόγους που έκαναν τον Βρύζα να μην θέλει να γυρίσει όπως ο ίδιος υποστήριζε με σθένος και επίσημη ανακοίνωση του;
Έχουν φύγει; Όχι. Θα τους διώξει; Είναι εύκολο; Μήπως γι' αυτό αργεί η μεταβίβαση;
Ποιοι φοβούνται ότι θα χάσουν την θέση τους αλλά και τα πρωτεία αν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
φίλε moican 2-3 ερωτήσεις ρε αδερφέ γιατί απαντάς μέσω ενος site (που δεν έχει καμια σχεση με ΠΑΟΚ) και εννοείται δεν απαντάς σε αυτά που ανησυχεί ο κόσμος.
α) Ποιος είναι ο κ. Φλωρίδης..;;..Ποιες οι εταιρίες του, ποια η επαγγελματική διαδρομή του, ποια η σχέση με την Ελληνική ομογένεια στην Πόλη κ.λ.π.
Μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτά..;;
β) Υπάρχει περίπτωση το όνομα Φλωρίδη να πετάχτηκε ως αντιπερισπασμός για να μην στραφεί ο κόσμος κατευθείαν στον Σαχπατζίδη..;;... Μηπως στο τέλος μείνουμε μόνο με τον σάχη της Κατερίνης, μήπως..;;
γ) Εσύ ακούγωντας ότι ο ΠΑΟΚ αυριο μεθαύριο αλλάζει ιδιοκτήτη -μετά από 4 χρόνιας προσπάθειας του κόσμου- και μεγαλομέτοχος είναι κάποιος που ΟΛΕΣ οι επαγγελματικες του ενεργειες είναι "περίεργες" και συνυφασμένες με τον θείο 'Ακη τι θα έλεγες...;;;...Καλώς να έρθει..;;
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά...
Πριν 4 χρόνια είμασταν στους δρόμους και ως ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ είχαμε το ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ κ ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Και σήμερα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 51% σε έναν άνθρωπο που η "επαγγελματική" διαδρομή του ταυτόσημο με αυτό που πολεμούσαμε και είναι καθρέφτης για ποιο λόγω η Ελλάδα έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει.
Και ξανά μερικά site για να μαθαίνει ο κόσμος μερικά πράγματα και να βγάλει και αυτός τα δικά του συμπεράσματα.
Συν αυτά για την εταιρία offshare Torcaso, ιδιοκτήτης και καλά που εμφανίζεται ο αγαπητός κ. Σαχπα για να εχουμε το νου μας...
ps: αλήθεια ο φάκελος Τσοχατζόπουλος όπως φαίνεται ξαναανοίγει με πονικές διώξεις και για το θέμα της offshare Torcaso...μήπως και αυτό είναι μία πλεκτάνη κατά του ΠΑΟΚ μας..;;
α) Ποιος είναι ο κ. Φλωρίδης..;;..Ποιες οι εταιρίες του, ποια η επαγγελματική διαδρομή του, ποια η σχέση με την Ελληνική ομογένεια στην Πόλη κ.λ.π.
Μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτά..;;
β) Υπάρχει περίπτωση το όνομα Φλωρίδη να πετάχτηκε ως αντιπερισπασμός για να μην στραφεί ο κόσμος κατευθείαν στον Σαχπατζίδη..;;... Μηπως στο τέλος μείνουμε μόνο με τον σάχη της Κατερίνης, μήπως..;;
γ) Εσύ ακούγωντας ότι ο ΠΑΟΚ αυριο μεθαύριο αλλάζει ιδιοκτήτη -μετά από 4 χρόνιας προσπάθειας του κόσμου- και μεγαλομέτοχος είναι κάποιος που ΟΛΕΣ οι επαγγελματικες του ενεργειες είναι "περίεργες" και συνυφασμένες με τον θείο 'Ακη τι θα έλεγες...;;;...Καλώς να έρθει..;;
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά...
Πριν 4 χρόνια είμασταν στους δρόμους και ως ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ είχαμε το ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ κ ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Και σήμερα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 51% σε έναν άνθρωπο που η "επαγγελματική" διαδρομή του ταυτόσημο με αυτό που πολεμούσαμε και είναι καθρέφτης για ποιο λόγω η Ελλάδα έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει.
Και ξανά μερικά site για να μαθαίνει ο κόσμος μερικά πράγματα και να βγάλει και αυτός τα δικά του συμπεράσματα.
αυτό βέβαια το κείμενο του DAAT έχει ξαναποσταρηθεί εδω μέσα όπως έχει δημοσιευθεί και στην εφημεριδα της 4 πριν κάποιους μήνες.D.A.A.T. έγραψε:http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=335743 για τον κ.Σαχπατζιδη.
Συν αυτά για την εταιρία offshare Torcaso, ιδιοκτήτης και καλά που εμφανίζεται ο αγαπητός κ. Σαχπα για να εχουμε το νου μας...
thief έγραψε:Στο post του D.A.A.T. , όπου σε ένα σημείο αναφέρει ότι ο Σαχπα είναι "ιδιοκτήτης" της Torcaso.... καλό είναι να παραθέσουμε και μερικά ακόμη στοιχεία για αυτή την εταιρία.
προ 2010 όπου πουθενα δεν αναφέρεται το όνομα του αλλά πάλι υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου, και πιστέψτε με αξίζει να μπείτε και να διαβάσετε...
http://taxalia.blogspot.com/2008/11/torcaso.html
http://www.inout.gr/showthread.php?t=27973
http://www.neolaia.gr/wordpress/index.p ... s-limited/
και μετά το 2010 όπου εμφανίζεται ο Σάχπα ( ως μπροστινός ;;) όπου έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον....
http://www.politis-gr.com/?p=1954
ps: αλήθεια ο φάκελος Τσοχατζόπουλος όπως φαίνεται ξαναανοίγει με πονικές διώξεις και για το θέμα της offshare Torcaso...μήπως και αυτό είναι μία πλεκτάνη κατά του ΠΑΟΚ μας..;;
-
yiannisPAOKitalia
navi, εγώ δεν έκανα καμία υπόδειξη. Παραδέιγματα ανέφερα για το πως μπορεί κάποιος που θέλει να βοηθήσει, να το κάνει χωρίς να θέλει να γίνει αφέντης του ΠΑΟΚ.
Υποδείξεις δεν έκανα, γιατί απλούστατα δεν θέλω κανέναν μεγαλοεπενδυτή στον ΠΑΟΚ. Δεν κατάλαβα που τις είδες τις υποδείξεις.
-σε ποιον ανήκει ΣΗΜΕΡΑ ο ΠΑΟΚ, και σε ποιον θα ανήκει αν έρθουν οι χ-ψ επενδυτές και πάρουν τις μετοχές.
-ποιος παίρνει τις αποφάσεις ΣΗΜΕΡΑ, και ποιος θα τις παίρνει αν και όταν έρθουν οι χ-ψ επενδυτές.
-ποια είναι η αξία του ΠΑΟΚ σήμερα, και πως με 6 εκ κάποιος γίνεται νταής στον ΠΑΟΚ.
Υποδείξεις δεν έκανα, γιατί απλούστατα δεν θέλω κανέναν μεγαλοεπενδυτή στον ΠΑΟΚ. Δεν κατάλαβα που τις είδες τις υποδείξεις.
Εσύ, και όσοι γουστάρετε μεγαλοεπενδυτές στον ΠΑΟΚ, γιατί δε μας λέτεlogios έγραψε:Καλημέρα, σκεφτειτε σε εναν ΠΑΟΚ λαικης βασης, λεμε τωρα, να πρεπει να παρθουν αποφασεις.
Δεν παμε καθολου καλα.
Εχουμε αντιστρεψει το τεκμηριο αθωοτητας , για τον οποιονδηποτε επενδυτη-αγοραστη, σε ενοχης επειδη ενδιαφερθηκε για την ομαδα ,εκτος βεβαια και αν googlαροντας το ονομα του εμφανιστουν οι τραπεζικες του καταθεσεις.
Απαιτουμε συνεχεια να εχουμε συμμετοχη στην οποιαδηποτε αποφαση επειδη ειμαστε ο επενδυτης-λαος κατι που τελικα εκμεταλευομαστε ουτως ωστε να μπορουμε να ασκουμε ελεγχο, να εχουμε εξουσια οχι προς οφελος της ομαδας αλλα ως αυτοσκοπο.
Θα επρεπε να θεωρουμε την αγορα διαρκειας καθως και την οποιαδηποτε οικονομικη βοηθεια προσφερουμε στην ομαδα ως υποχρεωση αφου λεμε οτι την αγαπαμε τοσο.Και ενω εμεις με 300-400-600 € τον χρονο εχουμε τετοιες απαιτησεις διατυπωνουν αποψη ορισμενοι οτι αυτος που θα βαλει μερικα εκατομυρια θα πρεπει να το κανει οπως εμεις θελουμε, βαλε νεο χλοοταπητα, και οποτε θελουμε , οχι λιγο πριν τις μετεγγραφες.
Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , πολλοι εχουν παρεξηγησει την φραση αυτη. Βαζουν τον εγωισμο τους μπροστα και πιστευουν οτι αφου ειμαι ΠΑΟΚ ανηκει και σε εμενα, ΜΟΥ ανηκει.
Ατομικα δεν ανηκει σε κανεναν απο εμας, πρεπει να το διαχωρισουμε, μπορουμε να το ισχυριστουμε μονο μεσα απο την ολοτητα του ΛΑΟΥ του.
Κρισεις και αποψεις πρεπει να υπαρχουν αρκει αυτες να εχουν γνωμονα το εμεις και οχι το εγω.
-σε ποιον ανήκει ΣΗΜΕΡΑ ο ΠΑΟΚ, και σε ποιον θα ανήκει αν έρθουν οι χ-ψ επενδυτές και πάρουν τις μετοχές.
-ποιος παίρνει τις αποφάσεις ΣΗΜΕΡΑ, και ποιος θα τις παίρνει αν και όταν έρθουν οι χ-ψ επενδυτές.
-ποια είναι η αξία του ΠΑΟΚ σήμερα, και πως με 6 εκ κάποιος γίνεται νταής στον ΠΑΟΚ.
rainmaker έγραψε:Συμφωνώ.lefis έγραψε:από τότε που έφυγε ο βουλινός τα bold μπορουν να χρησιμοποιηθουν σαν αιτιολογία για κάθε ενδεχόμενο deal που χάλασε. βαρέθηκα και τα bold και τα arial. ελπίζω η ιστορία να κρατήσει το πολύ μέχρι την τετάρτη που όπως έγραψες θα υπάρξουν ανακοινώσεις. βαρέθηκα τα μισόλογα και τα αν και θα κλπ κλπ (δεν είναι μπηχτή για κανένα απλά μη έχονταν ενημέρωση από κάποιον γνωστό όπως ο moican ή ο daat μου γυρνάνε τα μυαλά όσο τραβάνε αυτες οι υποθέσεις)
Moican αδερφέ αν παρατήρησες στο σχόλιο μου αναφέρθηκα και στο κείμενο αυτό του transfer, το οποίο εμμέσως στηλίτευσα κατατάσσοντας το στα παράξενα των τελευταίων ωρών που δεν μου αρέσουν..
Επίσης δεν δίνει καμία απολύτως απάντηση, ισα ισα δημιουργεί νέα ερωτηματικά.
Ποιός στο διάολο είναι εν τέλει αυτός που θα χάσει τη θέση του αν γίνει ένα οποιοδήποτε deal.
Ποιός στο διάολο χάλασε τα προηγούμενα deal απο τη μεριά των ΜΜΕ.
Προσωπικά θεωρώ πως το κείμενο αυτό βγάζει εμπάθεια χωρίς να στηρίζεται κάπου. Στο χέρι του συντάκτη είναι να με διαψεύσει αναφέροντας τι σκατά εννοεί. Άντε γιατί μας τα πρήξανε και οι μεν και οι δε.
Τί να σου λέω τώρα το να βρίζω το χ Βασιλόπουλο και να στηρίζω άλλο δημοσιογράφο, είναι η καλύτερη μου. Χρόνια τώρα αυτό περίμενα. Ρε για μαζευτείτε λίγο πρήχτες.
Και μαζί κράζω και όλους όσους θεωρούν οτι τέτοιες μπηχτές και τέτοια κείμενα προσφέρουν πραγματικά κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ.
Αν μου έλεγες οτι κι αυτός μαζί με τους άλλους γράφουν μαλακίες θα το δεχόμουν. Αλλά να χρησιμοποιώ απόψεις του ενός ΑΡΔ για να κράξω άλλους ομοίους του, φχαριστώ δεν θα πάρω.
Ζητώ πληροφορίες, οχι απόψεις.
Δηλαδη μεσα στου κυκλους των αρδ, δεν ειναι πασιφανες οτι καποιοι γνωριζουν προσωπα και καταστασεις?
Ουτε εγω επικροτω τετοιες τακτικες αλλα καεννανς απο αυτους δεν μιλαει ανοιχτα ενω γνωριζουν πολυ καλα...
Παντως για να ειμαστε και ον τοπικ, αν κατι παει να γινει αυτη την φορα δυσκολα θα χαλασει απο εναν τετοιο λόγο..
Θα φανει..
ΥΓ. thief, δεν ειμαι αρμοδιος να σου ποιος ειναι, ουτε απανταω μεσω κανενος σαιτ..Εξηγησα γιατι πιο πανω..
Δεν ξερω απλα εμπιστευουμαι αυτους - σε ολα αυτα που ρωτας- οτι εχουν πειστει...
Για τα ερωτηματα περι διαδικτυου ειναι αστεια..
Δηλ οι επιχειρησεις του βαγγελα και του θειου ειναι ΟΛΕΣ στο διαδικτυο?
το Β ρωτα αυτους που πηγαν και τον συνατησαν τι τους ειπε ο Σαχπα..
Η ΘΥΡΑ 4 εβγαλε και ανακοινωση..Ειμαι και εγω περιεγος να μαθω τι ειπωθηκε..
για το γ σου ειπα, μιλαει ο Ζαγορ με τον Βρυζα..
Αυτους εμπιστευομαι πως μετα απο τοσα χρονια εχουν εξασφαλισει τα εχεγγυα της επενδυσης στον ΠΑΟΚ...
Και για να τελειωνουμε, ουτε υπονουμενα αφηνω ,ουτε τιποτα, ουτε φυσικα γνωριζω τι θα γινει..
Περιμενω οπως ολοι μας ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Κυρ 26 Ιουν 2011, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε yannis Κι εσύ τώρα πλάκα με κάνεις;
Δεν ξέρεις οτι τόσα χρόνια είναι εμφανές στην ομάδα μας οτι δεν έχουμε αποδεχτεί πως πλέον οι ομάδες είναι εταιρίες;;
Δεν παίρνω καμία θέση στο ζήτημα. Ήμουν και θα είμαι υπέρ της επιστροφής στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Όσο υπάρχουν εκατομμύρια, θα είναι επαγγελματικός.
Και οι ομάδες θα είναι εταιρίες.
Και οι εταιρίες έχουν μετοχικό κεφάλαιο το ύψος του οποίου καθορίζεται απο νόμους και τύπους.
Και οι τύποι αυτοί ορίζουν οτι το σημερινό 20% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στοιχίζει 6 εκατομμύρια. Φαντάζομαι γι αυτό δεν ευθύνεται ΟΥΤΕ ο Φλωρίδης ΟΥΤΕ ο Σαχπατζίδης. Και επιλέον οι συγκεκριμένοι μπορεί να είναι τίγκα λαμόγια, αλλά απο την πλευρά σας το βρίσκω τουλάχιστον ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ να τους κράζετε (εννοώ όσοι το κάνετε δεν σας κατηγοριοποιώ...) εκ των προτέρων μόνο επειδή διαφωνείτε με την ύπαρξη μεγαλομετόχων. Έτσι δεν είναι;
Αν δεν μπορούμε να βρούμε άκρη τί θέλουμε στον ΠΑΟΚ ή έστω ΑΝ δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ακόμα και στο ελάχιστο την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ορισμένων κεφαλαίων, φαντάζομαι όλοι δεχόμαστε οτι η ομάδα χρειάζεται χρήματα αυτή τη στιγμή. Με απτά στοιχεία. Αμα τα είχα κι εγώ θα τα έκανα δωρεά άνευ μετοχών. Το οτι κάποιος θέλει να μπει αφεντικό δεν τον καθιστά λαμόγιο.. Κανείς μας δεν ανοίγει μια εταιρία για να γίνει γραμματέας της. Και η ΠΑΕ είναι εταιρία. Δυστυχώς, δυστυχέστατα. Αλλά ετσι είναι. Και δεν το έκανε ο Σάχπα αυτό. Το ξαναλέω μπορεί να είναι τίγκα λαμόγια. Αλλά για τις θεμιτές, όμως αφόρητες, υπαρξιακές αναζητήσεις του μέσου ΠΑΟΚτσή, δεν θα τους βάλω και να απολογηθούν. Έτσι;
Δεν ξέρεις οτι τόσα χρόνια είναι εμφανές στην ομάδα μας οτι δεν έχουμε αποδεχτεί πως πλέον οι ομάδες είναι εταιρίες;;
Δεν παίρνω καμία θέση στο ζήτημα. Ήμουν και θα είμαι υπέρ της επιστροφής στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Και οι εταιρίες έχουν μετοχικό κεφάλαιο το ύψος του οποίου καθορίζεται απο νόμους και τύπους.
Και οι τύποι αυτοί ορίζουν οτι το σημερινό 20% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στοιχίζει 6 εκατομμύρια. Φαντάζομαι γι αυτό δεν ευθύνεται ΟΥΤΕ ο Φλωρίδης ΟΥΤΕ ο Σαχπατζίδης. Και επιλέον οι συγκεκριμένοι μπορεί να είναι τίγκα λαμόγια, αλλά απο την πλευρά σας το βρίσκω τουλάχιστον ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ να τους κράζετε (εννοώ όσοι το κάνετε δεν σας κατηγοριοποιώ...) εκ των προτέρων μόνο επειδή διαφωνείτε με την ύπαρξη μεγαλομετόχων. Έτσι δεν είναι;
Αν δεν μπορούμε να βρούμε άκρη τί θέλουμε στον ΠΑΟΚ ή έστω ΑΝ δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ακόμα και στο ελάχιστο την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ορισμένων κεφαλαίων, φαντάζομαι όλοι δεχόμαστε οτι η ομάδα χρειάζεται χρήματα αυτή τη στιγμή. Με απτά στοιχεία. Αμα τα είχα κι εγώ θα τα έκανα δωρεά άνευ μετοχών. Το οτι κάποιος θέλει να μπει αφεντικό δεν τον καθιστά λαμόγιο.. Κανείς μας δεν ανοίγει μια εταιρία για να γίνει γραμματέας της. Και η ΠΑΕ είναι εταιρία. Δυστυχώς, δυστυχέστατα. Αλλά ετσι είναι. Και δεν το έκανε ο Σάχπα αυτό. Το ξαναλέω μπορεί να είναι τίγκα λαμόγια. Αλλά για τις θεμιτές, όμως αφόρητες, υπαρξιακές αναζητήσεις του μέσου ΠΑΟΚτσή, δεν θα τους βάλω και να απολογηθούν. Έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Κυρ 26 Ιουν 2011, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όντως...Αλλά πέρα από τις αντιπαραθέσεις, μικρο-διαφωνίες κ.ο.κ, αν ρωτήσεις το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ, αν προτιμάει μεγαλοεπενδυτή χωρίς το Ζαγοράκη, το Βρύζα ή και τους δύο, ή κανέναν επενδυτή και αυτούς παρέα, θα πάρεις απάντηση 99.99%, τους 2 παρέα...Το λέει αυτό, ΑΥΤΟΣ που προσφέρει (ΑΜΕΣΑ, ή ΕΜΜΕΣΑ) κοντά 20 εκατομμύρια έσοδα ΚΑΘΕ χρόνο για 4 χρόνια και δε γνωρίζω τι ποσοστό του αναλογεί στο σύλλογοlogios έγραψε:............................
Θα επρεπε να θεωρουμε την αγορα διαρκειας καθως και την οποιαδηποτε οικονομικη βοηθεια προσφερουμε στην ομαδα ως υποχρεωση αφου λεμε οτι την αγαπαμε τοσο.Και ενω εμεις με 300-400-600 € τον χρονο εχουμε τετοιες απαιτησεις διατυπωνουν αποψη ορισμενοι οτι αυτος που θα βαλει μερικα εκατομυρια θα πρεπει να το κανει οπως εμεις θελουμε, βαλε νεο χλοοταπητα, και οποτε θελουμε , οχι λιγο πριν τις μετεγγραφες.
Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , πολλοι εχουν παρεξηγησει την φραση αυτη. Βαζουν τον εγωισμο τους μπροστα και πιστευουν οτι αφου ειμαι ΠΑΟΚ ανηκει και σε εμενα, ΜΟΥ ανηκει.
Ατομικα δεν ανηκει σε κανεναν απο εμας, πρεπει να το διαχωρισουμε, μπορουμε να το ισχυριστουμε μονο μεσα απο την ολοτητα του ΛΑΟΥ του.
Κρισεις και αποψεις πρεπει να υπαρχουν αρκει αυτες να εχουν γνωμονα το εμεις και οχι το εγω.
- Maximus
Παιδια, συγχωρεστε με που θα αναφερω ονοματα, αλλα ειλικρινά δεν γνωριζω πραγματα και καταστασεις μεσα στην ΠΑΕ, μονο ενα σενάριο μου ερχεται στο μυαλό και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εσας (οι ασχετοι σαν και μενα δηλαδη) το ιδιο σκεφτεστε και προβληματιζεστε...
Θα το θεσω με σειρα ερωτηματων...
Ο Σαχπαζίδης ειναι κολλητος με τον Βρυζα ή δεν ειναι;
Οι λογοι που εφυγε ο Βρυζας υφιστανται ακομα ή όχι;
Ο Βρυζας συζηταει για επιστροφη μόνο στην περιπτωση που ερθει και ο κολλητος του μαζι (Σαχπαζιδης); (συγνωμη, αλλα δεν μου εχει δειξει κατι διαφορετικο)
Ο Ζαγορακης πρεπει να προβληματιστει ή όχι με αυτο το deal;
Καλως ή κακως, καφενειο ή όχι, αυτο μου ερχεται στο μυαλο και συγνωμη αν σας εκανα το κεφαλι να ποναει, αλλά εγω που ειμαι ασχετός, αυτα σκεφτομαι...
ΥΓ.
Θυμαται κανεις την προ μηνων φημη περι Βρυζα-Σαχπαζιδη-Κονσεισαο;
ΥΓ2.
Τελικα τι παιζει μεταξύ Βρυζα-Ζαγορακη; Εχει καταλαβει κανεις;
Θα το θεσω με σειρα ερωτηματων...
Ο Σαχπαζίδης ειναι κολλητος με τον Βρυζα ή δεν ειναι;
Οι λογοι που εφυγε ο Βρυζας υφιστανται ακομα ή όχι;
Ο Βρυζας συζηταει για επιστροφη μόνο στην περιπτωση που ερθει και ο κολλητος του μαζι (Σαχπαζιδης); (συγνωμη, αλλα δεν μου εχει δειξει κατι διαφορετικο)
Ο Ζαγορακης πρεπει να προβληματιστει ή όχι με αυτο το deal;
Καλως ή κακως, καφενειο ή όχι, αυτο μου ερχεται στο μυαλο και συγνωμη αν σας εκανα το κεφαλι να ποναει, αλλά εγω που ειμαι ασχετός, αυτα σκεφτομαι...
ΥΓ.
Θυμαται κανεις την προ μηνων φημη περι Βρυζα-Σαχπαζιδη-Κονσεισαο;
ΥΓ2.
Τελικα τι παιζει μεταξύ Βρυζα-Ζαγορακη; Εχει καταλαβει κανεις;
εγω προτιμω χιλιες φορες ο χρηματοδοτης του ΠΑΟΚ να ειναι ο ΛΑΟΣ του γιατι μονο αυτος αγαπα αυτα τα 4 ιερα γραμματα και φενεται και μονο και απο τα διαρκειας ......τι νοημα εχει να εχουμε παραπανω ρευστοτητα και να κανουμε και καμια καλη μεταγραφη σημερα και μετα απο κανα 3-4 χρονια να αποδειχθει λαμογιο....προτιμω να μεινουμε ετσι και να προσπαθουμε να πουλησουμε και παικτη για να βγει καλα η χρονια παρα ιδιοκτητης της παε να ειναι ενα λαμογιο που σιγουρα ετσι δεν θα ξαναμαζεφτουν 25.000 χιλιαδες στο γηπεδο...τωρα ξερουμε ολοι μας πως ο ΠΑΟΚ εξαρταται απο εμας αν ερθει ομως ενας επενδυτης δεν θα ξερουμε που πανε τα λεφτα....και στο κατω κατω αυτοι παιρνουν μια παε για να κερδισουν κατι ειτε λεφτα(αρα θα χασουμε) ή να κανουν λαμογιες και να τα χρεωσουν στον ΠΑΟΚ(τα εχουμε περασει) ειτε για ξεπλυμα μαυρου χρηματος ειτε να εχουν τον κοσμο ως στρατο και να θελουν απο την πολιτεια εργα κασε διαφορετικη περιπτωση που δεν τους τα δωσει να κατεβαζουν τον''στρατο''(κοκαλης-προβατα)...
μπορει να μην ισχυουν ολα αυτα και οι ανθρωποι να αγαπανε τον ΠΑΟΚ ομως ειναι λιγο περιεργο...αλλα πιστευω πως και ετσι θα χαλασει ολη αυτη η σχεση γιατι ουσιαστικα αυτο που μας συνδεει ολους εκτος απο τον δικεφαλο και τα 4 ιερα γραμματα ειναι οτι ξερουμε πως εμεις ειμαστε οι χρηματοδοτες της ομαδας και απο εμας εξαρτωνται κυριως οι κινησεις της ομαδας....για μενα το ιδανικο θα ειναι ζαγορ -βρυζας-λαος μαζι και με ενα ντου στα διαρκειας κραταμε βιερινια και κανουμε και ανανεωση....
μπορει να μην ισχυουν ολα αυτα και οι ανθρωποι να αγαπανε τον ΠΑΟΚ ομως ειναι λιγο περιεργο...αλλα πιστευω πως και ετσι θα χαλασει ολη αυτη η σχεση γιατι ουσιαστικα αυτο που μας συνδεει ολους εκτος απο τον δικεφαλο και τα 4 ιερα γραμματα ειναι οτι ξερουμε πως εμεις ειμαστε οι χρηματοδοτες της ομαδας και απο εμας εξαρτωνται κυριως οι κινησεις της ομαδας....για μενα το ιδανικο θα ειναι ζαγορ -βρυζας-λαος μαζι και με ενα ντου στα διαρκειας κραταμε βιερινια και κανουμε και ανανεωση....
φίλε moican και εγώ περιμένω την κατάληξη του θέματος, και ο λόγος που αφήνω ένα περιθώριο μέσα μου για να μην είμαι 100% αρνητικός είναι η παρουσία Ζαγοράκη και Βρύζα (με την ελπίδα να μην τους χρησιμοποιούν ως ασπίδα).
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχω και τις ανησυχίες μου και να καταθέτω τους προβληματισμούς μου... και πίστεψε με μαζεύονται όλοι και περισσότεροι...
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχω και τις ανησυχίες μου και να καταθέτω τους προβληματισμούς μου... και πίστεψε με μαζεύονται όλοι και περισσότεροι...
-
yiannisPAOKitalia
Εγώ αδερφέ δεν έκραξα κανέναν. Με αφήνει -σχεδόν- αδιάφορο τί καπνό φουμάρουν. Δεν απορρίπτω αυτούς, επειδή θέλω άλλους, ή επειδή θεωρώ ότι είναι "λίγοι". Και για τις κάμηλες το ίδιο έλεγα, και για τον Μoratti αν έρθει το ίδιο θα πω.rainmaker έγραψε:Ρε yannis Κι εσύ τώρα πλάκα με κάνεις;
Τους απορρίπτω εκ προοιμίου, δε θέλω ρε παιδί μου κανέναν. Θέλω να συνεχίσουμε ότι κάναμε αυτά τα 4 χρόνια. Σιγά-σιγά, με τον Ζαγοράκη ή/και τον Βρύζα να κουμαντάρουν (και όχι εγώ, γιατί κάποιοι εντέχνως βάζουν λόγια ότι θεωρώ τον ΠΑΟΚ δικό μου και ότι θέλω να παίρνω αποφάσεις και ξερω'γώ κολοκύθια τούμπανα για να παπαγαλίσουν υπέρ των επενδυτών), και τον Λαό να συνεισφέρει και να τσοντάρει όσο μπορεί.
Γίνεται?
Btw, σε αυτό:
νομίζω ότι κάνεις λάθος. Υπάρχει, και λέγεται Λαός του ΠΑΟΚ. Το απέδειξε έμπραχτα, και το αποδεικνύει καθημερινά.rainmaker έγραψε:Δεύτερον, μου τη δίνει ο καυγάς για τους επενδυτές. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν άνθρωπο ΜΟΝΟ για να βάζει λεφτά στις δύσκολες καταστάσεις. Να μη ζητάει τίποτα και να κλείνει τρύπες. Δυστυχέστερα, αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει στον πλανήτη μας. Επομένως είναι άχρηστη η συζήτηση.
- navigator11
"Πριν 4 χρόνια είμασταν στους δρόμους και ως ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ είχαμε το ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ κ ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Και σήμερα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 51% σε έναν άνθρωπο που η "επαγγελματική" διαδρομή του ταυτόσημο με αυτό που πολεμούσαμε και είναι καθρέφτης για ποιο λόγω η Ελλάδα έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει."
άλλο και πάλι τούτο.δλδ είναι πλέον διασταυρωμένο πλήρως πως ο φλωρίδης είναι αχυράνθρωπος του σάχη εκ κατερίνης;στον οποίο φερόμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον έλεγχο του ΠΑΟΚ;;πότε ρε παιδιά έγινε αυτή η ... χιονοστιβάδα αποκαλύψεων;;
άλλο και πάλι τούτο.δλδ είναι πλέον διασταυρωμένο πλήρως πως ο φλωρίδης είναι αχυράνθρωπος του σάχη εκ κατερίνης;στον οποίο φερόμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον έλεγχο του ΠΑΟΚ;;πότε ρε παιδιά έγινε αυτή η ... χιονοστιβάδα αποκαλύψεων;;
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για γιούχα.
Σιγά να μην βάλει ο έτσι 6.000.000 € !!!
Επιστημονική φαντασία επιπέδου ισαάκ ασίμωφ.
Κάτι μου λέει ότι οι τύποι αυτοί κάνουν για τσιγαράδες στην αριστοτέλους.
Ο μόνος εγγυημένος και σίγουρος χρηματοδότης του ΠΑΟΚ είναι ο Λαός του.
"Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος"
Ν. Καζαντζάκης
Σιγά να μην βάλει ο έτσι 6.000.000 € !!!
Επιστημονική φαντασία επιπέδου ισαάκ ασίμωφ.
Κάτι μου λέει ότι οι τύποι αυτοί κάνουν για τσιγαράδες στην αριστοτέλους.
Ο μόνος εγγυημένος και σίγουρος χρηματοδότης του ΠΑΟΚ είναι ο Λαός του.
"Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος"
Ν. Καζαντζάκης
- navigator11
κι εγώ σου γράφω ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ πως ΥΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΙΤΕ,ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΣ,ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΚΩΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ... ΕΠΕΝΔΥΤΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.yiannisPAOKitalia έγραψε:Btw, σε αυτό:νομίζω ότι κάνεις λάθος. Υπάρχει, και λέγεται Λαός του ΠΑΟΚ. Το απέδειξε έμπραχτα, και το αποδεικνύει καθημερινά.rainmaker έγραψε:Δεύτερον, μου τη δίνει ο καυγάς για τους επενδυτές. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν άνθρωπο ΜΟΝΟ για να βάζει λεφτά στις δύσκολες καταστάσεις. Να μη ζητάει τίποτα και να κλείνει τρύπες. Δυστυχέστερα, αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει στον πλανήτη μας. Επομένως είναι άχρηστη η συζήτηση.
-
black death
Δηλαδή ο λαός του ΠΑΟΚ:
α) Δεν θέλει κανέναν επενδυτή στην ομάδα.
β) Θέλει να παραμείνει ο Βιεϊρίνια. Σε περίπτωση που πωληθεί με κάτω από 15 εκ. ευρώ, ο Ζαγοράκης πέφτει σε επίπεδα Μπατατούδη, Γούμενου και λοιπών. (ναι το έχω διαβάσει κι αυτό εδώ μέσα)
γ) Θέλει να στελεχωθεί ο ΒιεΪρίνια και οι υπόλοιποι και με άλλους μεγάλους παίχτες γιατί ως γνωστόν ΠΑΟΚ είσαι και θες όλους τους τίτλους.
Πώς θα γίνουν αυτά;
Απάντηση λαού του ΠΑΟΚ: Δεν ξέρω Ζαγοράκη, κόψε το λαιμό σου και κάν' τα, στα @@ μας.
α) Δεν θέλει κανέναν επενδυτή στην ομάδα.
β) Θέλει να παραμείνει ο Βιεϊρίνια. Σε περίπτωση που πωληθεί με κάτω από 15 εκ. ευρώ, ο Ζαγοράκης πέφτει σε επίπεδα Μπατατούδη, Γούμενου και λοιπών. (ναι το έχω διαβάσει κι αυτό εδώ μέσα)
γ) Θέλει να στελεχωθεί ο ΒιεΪρίνια και οι υπόλοιποι και με άλλους μεγάλους παίχτες γιατί ως γνωστόν ΠΑΟΚ είσαι και θες όλους τους τίτλους.
Πώς θα γίνουν αυτά;
Απάντηση λαού του ΠΑΟΚ: Δεν ξέρω Ζαγοράκη, κόψε το λαιμό σου και κάν' τα, στα @@ μας.