Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%
 
Σύνολο ψήφων: 1507

thief
Δημοσιεύσεις: 922
Εγγραφή: Δευ 24 Μάιος 2010, 23:32

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από thief »

Εσένα ποιος σου είπε black death ότι αυτός που αναλαμβάνει την πλειοψηφία των μετοχών ταυτόχρονα δεν μπορεί και να συνεχίσει και ως διοίκηση πρωτοδικείου..;;

Ο Κόκκαλης δηλαδή 10 χρόνια που ήταν διοίκηση πρωτοδικείου ήταν μ@λακας..;; Όχι βέβαια.

Μακάρι ο Φλωρίδης που θα έρθει να κάνει αιρετή διοίκηση με την μία. ΜΑΚΑΡΙ. Ενα απίστευτο +++++++++++ θα έχει με το καλημέρα. Και πολλές από τις ενστάσεις που έχουμε (όχι λόγω ονόματος αλλά λόγω επειδή δεν ξέρουμε τίποτα γι' αυτόν) θα εξαλειφθούν αμέσως.

Δεν τον έχω όμως για τόσο μακάκα...εκτός και εάν έχουμε ήδη διαβεβαιώσεις Βενιζέλου που και πάλι όμως θα είναι ένα τεράστιο +.
Αλλά είμαι επιφυλακτικός.
Άβαταρ μέλους
Varvatos
Δημοσιεύσεις: 390
Εγγραφή: Δευ 25 Απρ 2011, 15:17

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Varvatos »

Δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό και να είσαι ανταγωνιστική ομάδα και να πρωταγωνιστείς με διοίκηση πρωτοδικείου και με συνεχές ΑΜΚ και με τόσο μικρό μετοχικό κεφάλαιο. Είναι επικίνδυνο. Αύριο μπαίνεις στους ομίλους του ΤΣΟΥΛΟΥ , έχεις παίχτες που είναι ακριβά περιουσιακά στοιχεία κτλ κτλ....Στέλνει π.χ. ο Μαρινάκης έναν βάζει 6 εκατομμύρια σε αγοράζει και σε στέλνει στα τάρταρα....

Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία τώρα με άτομα που τα ξέρουμε και τα έχουμε εμπιστοσύνη. Τον Ζήση και τον Ζαχπα και τον γιο του τον ξέρουμε γιατί ήταν στην διοίκηση και δούλεψαν με τον Ζαγοράκη. Ε αυτοί λοιπόν δεν μπορεί να μη ξέρουν ποιον φέρνουν στον ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που τους έχετε εμπιστοσύνη φτάνει αυτό. Τώρα αν δεν εμπιστεύεστε ούτε τον Ζαγοράκη και ούτε τον Ζήση άλλο αυτό...Αλλά οι προθέσεις αυτών των ανθρώπων είναι ξεκάθαρες...Τους θέλουν και τους δύο υπεύθυνους για το αγωνιστικό. Εννοείτε στο διοικητικό θέλουν να κάνουν κουμάντο αυτοί στα λεφτά τους.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 19030
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από navigator11 »

thief έγραψε:Το έχω γράψει πολλές φορές το ξαναγράφω ακόμη μία (και ας ελπίσω η καργιόλα η ΔΕΗ να μην ξανακόψει το ρεύμα πάνω που τελειώνω το post μου...).

Δεν είμαι υπέρ του μοντέλου διοίκησης μεγαλομέτοχου στον ΠΑΟΚ. Στην μία και μόνο περίπτωση που κάνω εξαίρεση και δέχομαι μεγαλομέτοχο είναι να είναι αυτός μεγάλο οικονομικό μέγεθος και ταυτόχρονα ΠΑΟΚτσής (πχ μικρός Κανελλόπουλος ΤΙΤΑΝ λέω ως παράδειγμα...) με την ταυτόχρονη όμως παρουσία του Ζαγοράκη.

Τον Φλωρίδη πχ δεν τον ξέρω. Μακάρι να είναι τέτοιο μέγεθος που αναφέρω και παραπάνω και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας. Μακάρι. Αν είναι τέτοιος και εγώ μαζί με όλο τον κόσμο. Από την στιγμή όμως που δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ενημέρωση εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Καταρχήν δεν έχουμε κανένα στοιχείο για την πάρτη του. ΚΑΝΕΝΑ. Δεν ξέρουμε τις εταιρίες του, δεν ξέρουμε το παρελθόν και παρόν του, δεν ξέρουμε την επαγγελματική διαδρομή του, γενικά δεν ξέρουμε τίποτα. Μπορεί να κατέχει τον αντίστοιχο Γερμανό ή Motor oils της Πόλης αλλά συγνώμη δεν το ξέρουμε...Μπορεί να είναι ο Σαχπαπτίδης ή ο Παγώνης ή ο Ψωμιάδης της Πόλης...πάλι όμως δεν το ξέρουμε.

Αντίθετα γι' αυτόν που μόνο γνωρίζουμε στοιχεία είναι για τον κ. Σαχπατζίδη... και δυστυχώς αυτά που γνωρίζουμε δεν είναι και τα καλύτερα.... Συνεπώς αυτό και μόνο αποδυναμώνει και τον Φλωρίδη από την στιγμή που δεν ξέρουμε τίποτα για αυτόν.


Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο μεθαύριο, μακάρι όλα να πάνε καλά για το καλό του ΠΑΟΚ. Αλλά θα επαναλάβω αυτό που έγραψα και με τους Αραβες. Από την στιγμή που "παραιτήσουν" ή στείλουν τον Ζαγοράκη σε 6 μήνες ή 1 χρόνο αυτόματα για μένα παύει και η εμπιστοσύνη στην υπόλοιπη διοίκηση. Γιατί απλούστατα οι μέρες Μπατατούδη, Γούμενου, ΠΑΣΟΚ, Τσοχατζόπουλου και Βενιζέλου (για εμένα) επιστρέφουν ξανά. Και δεν θα ήθελα με τίποτα πάλι σε 3-4 χρόνια να είμαι ξανά σε Καμάρες και σε δρόμους.

Μακάρι να κάνω λάθος. Μακάρι αυτό που ξεκινήσαμε εδώ και 4 χρόνια να έχει συνέχεια και με επιπλέον κεφάλια. Μακάρι. Αλλά απαιτώ πλήρη ενημέρωση για την διάδοχη κατασταση.

ρε συ θίφ να με συμπαθάς αλλά οι αράδες από το πόστ σου που υπογράμμισα δε συνιστά ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.η μπατσίνα είναι όργανο,το κλαρίνο είναι όργανο,άρα η μπατσίνα είναι κλαρίνο (που σε αρκετές περιπτώσεις ισχύει αλλά κατ'άλλο νόημα :lol: :mrgreen: ).με το ίδιο σκεπτικό κι ο βρύζας είναι εν δυνάμει επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ,εφόσον όχι μόνο γνωρίζει αλλά και έχει στένοτατη σχέση με σαχπαζίδη.θεωρώ παντελώς άτοπο το να κρίνεται κάποιος έτσι.μιάς και τα συμπεράσματα που εξάγονται για ένα άτομο,που ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,αμέσως-αμέσως γυρνάνε από (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ) ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.προσωπικά ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ λόγω των όσων ΟΔΥΝΗΡΩΝ συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν να χάσει ο σύλλογος την όποια ευκαιρία να κάνει ένα σχεδιασμό για το αύριο,που και κάπου να λαθέψει,δε θα σημαίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ επιστροφή στη μετριότητα λόγω ανοιγμάτων,που συνεπάγονται υποχρεωτικά ανάγκη για ψαλίδισμα μπάτζετ,πωλήσεις κοκ.να μην αναφέρω πως σε πιθανή πώληση βιειρίνια όλοι οι ... μοναχικοί καβαλάρηδες θα εναντιωθούν στον ΠΩΛΗΤΗ κι όλες οι ΚΟΡΩΝΕΣ τύπου "ΜΟΝΟΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ" θα ξεχαστούν ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ (γενικώς αναφέρομαι,μην το πάρεις προσωπικά).
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 13957
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Sera4 »

Varvatos έγραψε:Τους θέλουν και τους δύο υπεύθυνους για το αγωνιστικό. Εννοείτε στο διοικητικό θέλουν να κάνουν κουμάντο αυτοί στα λεφτά τους.
κρατα λιγο γιατι εκτος απο τα λεφτα τους ειναι και τα λεφτα μας τα οποια ειναι υπερδιπλασια και εχουμε παθει πολλα στο παρελθον... ;)

το μονο σιγουρο ειναι οτι χωρις ζαγορακη δεν υπαρχει περιπτωση να στεργιωσει το σχημα...ο ζαγορακης ειναι ο εγγυητης της συσπειρωσης του κοσμου και το προσωπο στο οποιο η πλειοψηφια του κοσμου εχει εμπιστοσυνη...χωρις αυτον καμια στηριξη και εμπιστοσυνη στη διοικηση δεν ειναι δεδομενη...
thief
Δημοσιεύσεις: 922
Εγγραφή: Δευ 24 Μάιος 2010, 23:32

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από thief »

φίλε varvate πουθενά δεν έγραψα ότι δεν εμπιστεύομαι τον Ζαγοαράκη και τον Βρύζα. ΠΟΥΘΕΝΑ. Αυτόν όμως που δεν εμπιστεύομαι είναι ο Σαχπατζίδης. Μακάρι ο Φλωρίδης να είναι τέτοιο μέγεθος που ο Σαχπα να είναι διακοσμητικό στοιχείο.

Αλλά η ανάλυψη του πλειοψηφικού πακέτου από τον οποιδήποτε δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει και την διοίκηση από πρωτοδικείου σε αιρετή. Κανένας δεν τον υποχρεώνει...Αν εσύ γνωρίζεις τον Φλωρίδη και ξέρεις ότι θα το κάνει αυτό που λές μπράβο του και μπράβο σου. Εγώ όμως δεν το ξέρω.

όσο για την παράθεση του navigator, αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω τον Βρύζα δίπλα στον Ζαγοράκη. Πιστεύω θα είναι το ιδεατό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω και τον Σαχπατζίδη σε ρόλο όχι ενός απλού ανθρώπου που βοηθάει (αλα Βιολίδη, Φαρλαλή ή και Σαχπατδίδη στο παρελθόν) αλλά σε ρόλο μεγαλομετόχου. Αυτό δεν το θέλω.
black death
Δημοσιεύσεις: 5661
Εγγραφή: Παρ 17 Σεπ 2010, 08:43

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από black death »

Sera4 έγραψε: το μονο σιγουρο ειναι οτι χωρις ζαγορακη δεν υπαρχει περιπτωση να στεργιωσει το σχημα...ο ζαγορακης ειναι ο εγγυητης της συσπειρωσης του κοσμου και το προσωπο στο οποιο η πλειοψηφια του κοσμου εχει εμπιστοσυνη...χωρις αυτον καμια στηριξη και εμπιστοσυνη στη διοικηση δεν ειναι δεδομενη...
Ναι ε; Την τελευταία φορά μια χαρά τα πήγαμε και χωρίς Ζαγοράκη όμως.
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εξαρτάται από το Ζαγοράκη αιωνίως. Αρκεί σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει να μας πει τους λόγους.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι κάποιοι φοβούνται οποιονδήποτε άνθρωπο με εξουσία στον ΠΑΟΚ.
Και ως ένα βαθμό είναι θεμιτό γιατί σαν ΠΑΟΚ έχεις καεί στο παρελθόν.
Αρκεί πίσω απ' αυτό, στο βάθος του μυαλού μας, να μην ονειρευόμαστε καταστάσεις σαν του αγαπητού συμπολίτη.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 19030
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από navigator11 »

ας περιμένουμε την τελική κατάληξη και σχολιάζουμε έπειτα.και για μένα το ΙΔΕΑΤΟ σενάριο θα ήταν να ρυθμιστούν οριστικά κι αμετακλήτως τα χρέη και να συνεχίσουμε ως βαδίζουμε τα τελευταία χρόνια.αν συμβεί κάτι τέτοιο,τότε ΝΑΙ,ο ΠΑΟΚ μπορεί να πορευθεί ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ βραχυμεσοπρόθεσμα.διαφορετικα ο πήχης υποχρεωτικά με το που φτάνει μία ανάσα από το να υπερπηδηθεί θα πέφτει αρκετά χαμηλά και φτού ξανά.τεσπά,όσο ο κόσμος επιδεικνύει αποθέματα υπομονής και στήριξης του εγχειρήματος ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ είτε ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ.πορευόμαστε ως έχουμε.


"Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι κάποιοι φοβούνται οποιονδήποτε άνθρωπο με εξουσία στον ΠΑΟΚ.
Και ως ένα βαθμό είναι θεμιτό γιατί σαν ΠΑΟΚ έχεις καεί στο παρελθόν.
Αρκεί πίσω απ' αυτό, στο βάθος του μυαλού μας, να μην ονειρευόμαστε καταστάσεις σαν του αγαπητού συμπολίτη."

μην κοροϊδευόμαστε.το εργάκι αυτό ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ παίζει στις αίθουσες του μυαλού κάποιων ΠΑΟΚοπατέρων ...
Άβαταρ μέλους
Varvatos
Δημοσιεύσεις: 390
Εγγραφή: Δευ 25 Απρ 2011, 15:17

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Varvatos »

Ωραία ρε παιδιά αφού δεν γουστάρατε πείτε τον Ζαγοράκη να κλείσει την ΑΜΚ και ο Βρύζας να πάει πίσω στην Εθνική (γιατί από ότι διάβασα δεν έρχεται χωρίς αυτούς) και να πουλήσουμε στους Γερμανούς τον Βιερινια και τέλος.

Από την στιγμή που εμπιστεύεσαι τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα φτάνει.

Και πρωτοδικείου να κάνουν θα έχουν χρήμα να βάλουν στις ΑΜΚ και θα διατηρούν συνέχεια το ποσοστό στις μετοχές τους. Τα χρέη είναι παγωμένα και ρυθμισμένα δεν υπάρχει λόγος να μην κάνουν αιρετή διοίκηση. Τέλος πάντων.
LoverBoy
Δημοσιεύσεις: 835
Εγγραφή: Πέμ 10 Απρ 2008, 02:34

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από LoverBoy »

Παιδιά μήπως έχετε τα site των Επιχειρήσεων του κ. Φλωρίδη και του κ. Σαχμπατζίδη?

όταν κάνω google, το μόνο που έρχεται για τον πρώτο είναι οι φήμες για τον ΠΑΟΚ. Ούτε Φωτό του δεν υπάρχει.

Για τον δεύτερο πάλι, περίεργο πράγμα, μου βγαίνουν λινκ με άρθρα για τις μίζες και για το Βατοπέδι, τα υποβρύχια και πάλι κάτι φήμες για τον ΠΑΟΚ.

Δώστε μας κανένα λίνγκ να δούμε ποιοί είναι γιατί με το google δεν βγάζεις άκρη.

Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Σάβ 25 Ιουν 2011, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
thief
Δημοσιεύσεις: 922
Εγγραφή: Δευ 24 Μάιος 2010, 23:32

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από thief »

φίλε navigator, έχουμε γράψει πολλές φορές πάνω στο θέμα αυτό και ξέρεις ποιες είναι οι ενστάσεις μου και οι προβληματισμοί μου όπως ξέρω και εγώ πάνω κάτω τα πιστεύω σου. Και ευτυχώς έχουμε καλή επικοινώνια.

Στο ποστ που έγραψα στην αρχή (και ουσιαστικά είναι το ίδιο με αυτό που έγραψα και πριν 3 μέρες) είναι αυτά που πιστεύω και νιώθω χωρίς καμία παράκληση από την πρώτη στιγμή. Και πριν 6 μήνες τα ίδια έγραφα. Και χωρίς Βρύζα. Τα ίδια γράφω και τώρα με Βρύζα. Και ξέρεις πολύ καλά πόσο χεσμένο τον έχω τον συμπολίτη και την φιλοσοφία του. Μην τρελαθούμε κιόλας....

Η αρχή όλων των αμφιβολιών των σημερινών ξεκινάνε με το ποιός είναι ο Φλωρίδης και τελειώνουν με το παρελθόν και παρόν του Σαχπατζίδη. Τόσο απλά. Αν έχουμε ενημέρωση για τον Φλωρίδη πολλά από αυτά που γράφουμε ίσως να είναι αχρείαστα και πολύ πιθανό γραφικά. Από την στιγμή όμως που δεν ξέρουμε οφείλουμε τουλάχιστον να κάνουμε κάποιες αυτονόητες ερωτήσεις. Το κακό πιστεύω θα ήταν να μην κάνουμε αυτές τις ερωτήσεις.
Άβαταρ μέλους
Varvatos
Δημοσιεύσεις: 390
Εγγραφή: Δευ 25 Απρ 2011, 15:17

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Varvatos »

Ρε φίλε όσοι έχουν λεφτά δεν είναι όλοι στο google , μπορεί να κάνει εμπόριο διαμαντιών στην Σιερα Λεονε, μπορεί τα ορυχεία να είναι σε offshore κτλ. ... δηλαδή αν εγώ έχω 70 εκατομμύρια στην άκρη και θέλω να ρίξω τα 5 στον ΠΑΟΚ πρέπει να είμαι στο google ….δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό....βάλτε την ΕΥΠ να βρείτε ποιος είναι ...

Λες να είναι κανένας τέτοιος:
http://latinamericanhistory.about.com/o ... scobar.htm

Πλάκα έχουμε....Κλείσε ρε Ζαγοράκη την ΑΜΚ....Έλεος
thief
Δημοσιεύσεις: 922
Εγγραφή: Δευ 24 Μάιος 2010, 23:32

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από thief »

φίλε varvate, για να κάνω και το συνήγορο LoverBoy, τα ίδια ακούγαμε και για τον Δρόσο...ότι είχε offshore εταιρίες στην Μάλτα, στην Σρι Λάνκα και δεν ξέρω εγώ που αλλού και τελικά είδαμε την κατάληξη...να μας έχει καταχρεώσει και να μας κυνηγάει η πρώην γκόμενα του, το καμμένο μοντελο η και καλά ΠΑΟΚτσού...
Άβαταρ μέλους
Varvatos
Δημοσιεύσεις: 390
Εγγραφή: Δευ 25 Απρ 2011, 15:17

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Varvatos »

Τον Δρόσο τον έφερε ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας? Έβαλε ποτέ λεφτά σε καμία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου?

Του δώσαν τα κλειδιά από τον ΠΑΟΚ έτσι....

Ότι είναι να γίνει θα γίνει ...δεν κρατάμε εμείς στα χέρια μας την τύχη του ΠΑΟΚ...σε άλλους την δώσαμε που τους εμπιστευόμαστε....
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Δημοσιεύσεις: 1799
Εγγραφή: Παρ 29 Απρ 2011, 01:09

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Ερωτηση. Χατζοπουλος Ραπτοπουλος αν ΔΕΝ εχουν βαλει λεφτα στην ΠΑΕ για πιο λογο μπηκαν;
Υποτιθετε οτι για καποιο λογο συμμετεχουν στη διοικιση.
Απο μπαλλα δεν νομιζω να ειναι και ειδημονες,ουτε και στο παρασκηνειο
εχουν ακρες.Εκτος αν εχουν βαλει και δεν το λενε;
thief
Δημοσιεύσεις: 922
Εγγραφή: Δευ 24 Μάιος 2010, 23:32

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από thief »

Το επιχείρημα Δρόσου ήταν επιχείρημα πάνω στο google που ανέφερες και τίποτα παραπάνω.

Τέλος πάντων και για να το κλείσω. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά. Ότι έχουμε ενστάσεις δεν σημαίνει ότι είμαστε και αντίθετοι. Απλώς απαιτώ εγώ προσωπικά ως μικρομετοχος και κάτοχος διαρκείας μία πλήρη ενημέρωση για τους νέους υποψήφιους μεγαλομετόχους της ομάδας μου. Τίποτα παραπάνω.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”