Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
μην ξεχνατε ποσες φορες τελευταια εχει ερθει στην Τουμπα και ειδε παιχνιδια μαζι με τον Ζαγορ...
Θυμιζω οτι αυτο εγινε ΜΕΤΑ απο την ανακοινωση οτι οι λογοιι αποχωρησης...δεν εξελειπαν. Μηπως το τελευταιο διαστημα οι λογοι...τελικα εξελειπαν??? Εμενα ετσι μου φαινεται και για να ειμα ειλικρινης...τον βλεπω να ερχεται.
Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...
Θυμιζω οτι αυτο εγινε ΜΕΤΑ απο την ανακοινωση οτι οι λογοιι αποχωρησης...δεν εξελειπαν. Μηπως το τελευταιο διαστημα οι λογοι...τελικα εξελειπαν??? Εμενα ετσι μου φαινεται και για να ειμα ειλικρινης...τον βλεπω να ερχεται.
Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...
Νομίζω πως το πρόβλημα του Βρύζα ηταν καθαρά προσωπικό με τον Ζαγορ.Ελπίζω αυτή η συνάντηση (μετά από πάρα πολύ καιρό μεταξύ τους ) να τους έκανε να τα ξαναβρούν..
υπονοεις καποιον αλλον;;gpaok έγραψε:Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...
καλα που δεν ειναι ο dj timo εδω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boksic4 την Παρ 03 Ιουν 2011, 23:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Είπα να κάνω υπομονή μέχρι την Κυριακή αλλά που να αντέξεις με όλα αυτά που γίνονται στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
Καταρχήν Ζήση ξέρεις πολύ καλά ότι έγιναν επαφές και προεργασίες εδώ και πολύ καιρό. Το πρωτοσέλιδο των Σπορ πριν 2-3 μήνες δεν ήταν τυχαίο... Τα Σπορ μπορούμε να τα χώσουμε για πολλά αλλά να βγάλουν τέτοιο θέμα από το μυαλό τους σορρυ αλλά το αποκλείω.
Ο Ζαγοράκης έριξε τα μούτρα του και σε σένα και στον Παπαδόπουλο, η απάντηση που πήρε ήταν η γνωστή. Ακουσα και στο αμάξι την εκπομπή του Λαγογιάννη που μίλησε και για πρόταση 20,000 το μήνα.!!! Τώρα μιλάς ότι με θυμήθηκαν αργά, σαν να λες ότι πήρα τις αποφάσεις μου... Ζήση πρόσεξε γιατί αυτό που πας να κάνεις θα είναι το χειρότερο λάθος της ζωής σου.
Η θέση σου είναι στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας διπλα στον Θοδωρή δίπλα στο κόσμο του ΠΑΟΚ.
Αλλά εμένα άλλο με κανει εντύπωση... πως αυτοί (οι πολύ φανατικοί "εχθροί" του) του Σαλπιγγίδη ταυτόχρονα (μέρος αυτονών) είναι και όλο μέλι γάλα με τον Ζήση...;;;..δεν είναι αντιφατικό..;;...γιατί μην μου πεις ότι δεν το ξέρουνε..;;
Εμένα αυτό με δείχνει ή απόλυτη πλέον άρνηση σε ότι γίνεται εντός ΠΑΟΚ (η δικιά μου εκδοχή) ή σύγχυση ή κάτι άλλο που ίσως εσύ μπορείς να εξηγήσεις....
Καταρχήν Ζήση ξέρεις πολύ καλά ότι έγιναν επαφές και προεργασίες εδώ και πολύ καιρό. Το πρωτοσέλιδο των Σπορ πριν 2-3 μήνες δεν ήταν τυχαίο... Τα Σπορ μπορούμε να τα χώσουμε για πολλά αλλά να βγάλουν τέτοιο θέμα από το μυαλό τους σορρυ αλλά το αποκλείω.
Ο Ζαγοράκης έριξε τα μούτρα του και σε σένα και στον Παπαδόπουλο, η απάντηση που πήρε ήταν η γνωστή. Ακουσα και στο αμάξι την εκπομπή του Λαγογιάννη που μίλησε και για πρόταση 20,000 το μήνα.!!! Τώρα μιλάς ότι με θυμήθηκαν αργά, σαν να λες ότι πήρα τις αποφάσεις μου... Ζήση πρόσεξε γιατί αυτό που πας να κάνεις θα είναι το χειρότερο λάθος της ζωής σου.
Η θέση σου είναι στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας διπλα στον Θοδωρή δίπλα στο κόσμο του ΠΑΟΚ.
αυτό για το Σαλπιγγίδη bob το έχω ακούσει και εγώ ότι επί ημερών του μπήκανε οι βάσεις της επιστροφής και μάλιστα στην συνέντευξη τύπου που έκανε ως πρόεδρος είπε σε κάποια φάση "θα πάρουμε και αποφάσεις που μέρος του κόσμου μας θα δυσαρεστηθεί..." ...φωτογραφίζοντας τον Σάλπι.bob έγραψε:και να συμπληρώσω κάτι ακόμα,αυτός τον έκλεισε τον κοντό και δεν βλέπω να τον νοιάζει όλο αυτό το μπάχαλο που δημιουργήθηκε ή θα δημιουργηθεί ξανα!
Αλλά εμένα άλλο με κανει εντύπωση... πως αυτοί (οι πολύ φανατικοί "εχθροί" του) του Σαλπιγγίδη ταυτόχρονα (μέρος αυτονών) είναι και όλο μέλι γάλα με τον Ζήση...;;;..δεν είναι αντιφατικό..;;...γιατί μην μου πεις ότι δεν το ξέρουνε..;;
Εμένα αυτό με δείχνει ή απόλυτη πλέον άρνηση σε ότι γίνεται εντός ΠΑΟΚ (η δικιά μου εκδοχή) ή σύγχυση ή κάτι άλλο που ίσως εσύ μπορείς να εξηγήσεις....
- navigator11
ρε ιταλέ,ποιός το παίζει δύσκολος;μακάρι να γυρίσει στα πάτρια,αλλά για καλό.αν είναι να έχουμε καυγαδάκια,μούτρα και ο χ μπόλονι να πρέπει -εκτός από το να μάθει το μίρο να διεμβολίζει κάθε άμυνα- να κάνει και τον ... πυροσβέστη (που σιγά μην ασχοληθεί,όπως ο αρχιπροδόταρος ο σάντος) μεταξύ των ΖΖ,τότε ας παριστάνει καλύτερα τον ... κωνσταντινίδη στην π-ε-ανία.yiannisPAOKitalia έγραψε:'νταξ', μην το παίζουμε δύσκολοι τώρα εμείς. Κράξαμε, κράξαμε, και τώρα το παίζουμε υπεράνω? Υπάρχει περίπτωση να του δώσουμε περισσότερα από τα υποτιθέμενα 500 του λαγού?
Χωρίς να το θέλω, αυτή η σκηνή μου ήρθε στο μυαλό....
[youtube]3xxdkEzUpNM&feature=related[/youtube]
[youtube]3xxdkEzUpNM&feature=related[/youtube]
φιλε η ειναι πολυ αργα και ειμαι...λιωμα η καπου σε εχασα!!!Boksic4 έγραψε:υπονοεις καποιον αλλον;;gpaok έγραψε:Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...![]()
καλα που δεν ειναι ο dj timo εδω![]()
Ο κοντός είναι η αφορμή,όχι η αιτία.thief έγραψε: Αλλά εμένα άλλο με κανει εντύπωση... πως αυτοί (οι πολύ φανατικοί "εχθροί" του) του Σαλπιγγίδη ταυτόχρονα (μέρος αυτονών) είναι και όλο μέλι γάλα με τον Ζήση...;;;..δεν είναι αντιφατικό..;;...γιατί μην μου πεις ότι δεν το ξέρουνε..;;
ΑΚΥΡΟ....ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!gpaok έγραψε:φιλε η ειναι πολυ αργα και ειμαι...λιωμα η καπου σε εχασα!!!Boksic4 έγραψε:υπονοεις καποιον αλλον;;gpaok έγραψε:Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...![]()
καλα που δεν ειναι ο dj timo εδω![]()
πλακα εκανα gpaok για να ελαφρυνω το κλιμα....
ουτως η αλλως.... ''κοντος'' ψαλμος αλληλουια
[quote="Boksic4"]πλακα εκανα gpaok για να ελαφρυνω το κλιμα....
[
και επισης...Κυριακη..."κοντη" γιορτη!!
και επισης...Κυριακη..."κοντη" γιορτη!!
Μου φαίνεται το έχασες το τελευταίο παιχνίδι...Ψωμοτύρι τα εχει αυτά το πουλέν...navigator11 έγραψε:.... και ο χ μπόλονι να πρέπει -εκτός από το να μάθει το μίρο να διεμβολίζει κάθε άμυνα- ....
ετσι και δει ο μπολονι τα παιχνιδια απο το τελος προς την αρχη, με την τριπλα που εκανε στο γκολ του Αριας θα νομιζει οτι εχει τον νεο Καφου στην ομαδα του!niko70 έγραψε:Μου φαίνεται το έχασες το τελευταίο παιχνίδι...Ψωμοτύρι τα εχει αυτά το πουλέν...navigator11 έγραψε:.... και ο χ μπόλονι να πρέπει -εκτός από το να μάθει το μίρο να διεμβολίζει κάθε άμυνα- ....![]()
![]()