υπονοεις καποιον αλλον;;gpaok έγραψε:Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...

καλα που δεν ειναι ο dj timo εδω

υπονοεις καποιον αλλον;;gpaok έγραψε:Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...
αυτό για το Σαλπιγγίδη bob το έχω ακούσει και εγώ ότι επί ημερών του μπήκανε οι βάσεις της επιστροφής και μάλιστα στην συνέντευξη τύπου που έκανε ως πρόεδρος είπε σε κάποια φάση "θα πάρουμε και αποφάσεις που μέρος του κόσμου μας θα δυσαρεστηθεί..." ...φωτογραφίζοντας τον Σάλπι.bob έγραψε:και να συμπληρώσω κάτι ακόμα,αυτός τον έκλεισε τον κοντό και δεν βλέπω να τον νοιάζει όλο αυτό το μπάχαλο που δημιουργήθηκε ή θα δημιουργηθεί ξανα!
ρε ιταλέ,ποιός το παίζει δύσκολος;μακάρι να γυρίσει στα πάτρια,αλλά για καλό.αν είναι να έχουμε καυγαδάκια,μούτρα και ο χ μπόλονι να πρέπει -εκτός από το να μάθει το μίρο να διεμβολίζει κάθε άμυνα- να κάνει και τον ... πυροσβέστη (που σιγά μην ασχοληθεί,όπως ο αρχιπροδόταρος ο σάντος) μεταξύ των ΖΖ,τότε ας παριστάνει καλύτερα τον ... κωνσταντινίδη στην π-ε-ανία.yiannisPAOKitalia έγραψε:'νταξ', μην το παίζουμε δύσκολοι τώρα εμείς. Κράξαμε, κράξαμε, και τώρα το παίζουμε υπεράνω? Υπάρχει περίπτωση να του δώσουμε περισσότερα από τα υποτιθέμενα 500 του λαγού?
φιλε η ειναι πολυ αργα και ειμαι...λιωμα η καπου σε εχασα!!!Boksic4 έγραψε:υπονοεις καποιον αλλον;;gpaok έγραψε:Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...![]()
καλα που δεν ειναι ο dj timo εδω![]()
Ο κοντός είναι η αφορμή,όχι η αιτία.thief έγραψε: Αλλά εμένα άλλο με κανει εντύπωση... πως αυτοί (οι πολύ φανατικοί "εχθροί" του) του Σαλπιγγίδη ταυτόχρονα (μέρος αυτονών) είναι και όλο μέλι γάλα με τον Ζήση...;;;..δεν είναι αντιφατικό..;;...γιατί μην μου πεις ότι δεν το ξέρουνε..;;
Εμένα αυτό με δείχνει ή απόλυτη πλέον άρνηση σε ότι γίνεται εντός ΠΑΟΚ (η δικιά μου εκδοχή) ή σύγχυση ή κάτι άλλο που ίσως εσύ μπορείς να εξηγήσεις....
ΑΚΥΡΟ....ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!gpaok έγραψε:φιλε η ειναι πολυ αργα και ειμαι...λιωμα η καπου σε εχασα!!!Boksic4 έγραψε:υπονοεις καποιον αλλον;;gpaok έγραψε:Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...![]()
καλα που δεν ειναι ο dj timo εδω![]()
Μου φαίνεται το έχασες το τελευταίο παιχνίδι...Ψωμοτύρι τα εχει αυτά το πουλέν...navigator11 έγραψε:.... και ο χ μπόλονι να πρέπει -εκτός από το να μάθει το μίρο να διεμβολίζει κάθε άμυνα- ....
ετσι και δει ο μπολονι τα παιχνιδια απο το τελος προς την αρχη, με την τριπλα που εκανε στο γκολ του Αριας θα νομιζει οτι εχει τον νεο Καφου στην ομαδα του!niko70 έγραψε:Μου φαίνεται το έχασες το τελευταίο παιχνίδι...Ψωμοτύρι τα εχει αυτά το πουλέν...navigator11 έγραψε:.... και ο χ μπόλονι να πρέπει -εκτός από το να μάθει το μίρο να διεμβολίζει κάθε άμυνα- ....![]()
![]()
Κοίταξε φίλε Bono, μπορείς να μιλάς για αφορμές και χίλια δυο αλλά αυτά που έχει κάνει ο ζαγοράκης δεν τα έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. Και πέρυσι έγραφα και τώρα δεν αλλάζω γνώμη είναι άκρως αχάριστο να βάζουμε στην ζυγαριά την θητεία Ζαγοράκη με την 3μηνη θητεία Βρύζα που ουσιαστικά δεν πήρα καμία απόφαση παρά μόνο αντικατέστησε έναν άνθρωπο που ήταν υπό πλήρη σύγχηση εκείνη την εποχή. Και ας είναι καλά το γκολ του Ιβιτς στο 90' με την γριά και την ακόλουθη πορεία του Σάντος που ισιώσανε τα πράγματα...Bono έγραψε:Ο κοντός είναι η αφορμή,όχι η αιτία.thief έγραψε: Αλλά εμένα άλλο με κανει εντύπωση... πως αυτοί (οι πολύ φανατικοί "εχθροί" του) του Σαλπιγγίδη ταυτόχρονα (μέρος αυτονών) είναι και όλο μέλι γάλα με τον Ζήση...;;;..δεν είναι αντιφατικό..;;...γιατί μην μου πεις ότι δεν το ξέρουνε..;;
Εμένα αυτό με δείχνει ή απόλυτη πλέον άρνηση σε ότι γίνεται εντός ΠΑΟΚ (η δικιά μου εκδοχή) ή σύγχυση ή κάτι άλλο που ίσως εσύ μπορείς να εξηγήσεις....