Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Boksic4

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Boksic4 »

gpaok έγραψε:Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...
υπονοεις καποιον αλλον;; :mrgreen:
καλα που δεν ειναι ο dj timo εδω :twisted: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boksic4 την Παρ 03 Ιουν 2011, 23:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

:mrgreen:
thief

Δημοσίευση από thief »

Είπα να κάνω υπομονή μέχρι την Κυριακή αλλά που να αντέξεις με όλα αυτά που γίνονται στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας...

Καταρχήν Ζήση ξέρεις πολύ καλά ότι έγιναν επαφές και προεργασίες εδώ και πολύ καιρό. Το πρωτοσέλιδο των Σπορ πριν 2-3 μήνες δεν ήταν τυχαίο... Τα Σπορ μπορούμε να τα χώσουμε για πολλά αλλά να βγάλουν τέτοιο θέμα από το μυαλό τους σορρυ αλλά το αποκλείω.

Ο Ζαγοράκης έριξε τα μούτρα του και σε σένα και στον Παπαδόπουλο, η απάντηση που πήρε ήταν η γνωστή. Ακουσα και στο αμάξι την εκπομπή του Λαγογιάννη που μίλησε και για πρόταση 20,000 το μήνα.!!! Τώρα μιλάς ότι με θυμήθηκαν αργά, σαν να λες ότι πήρα τις αποφάσεις μου... Ζήση πρόσεξε γιατί αυτό που πας να κάνεις θα είναι το χειρότερο λάθος της ζωής σου.

Η θέση σου είναι στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας διπλα στον Θοδωρή δίπλα στο κόσμο του ΠΑΟΚ.
bob έγραψε:και να συμπληρώσω κάτι ακόμα,αυτός τον έκλεισε τον κοντό και δεν βλέπω να τον νοιάζει όλο αυτό το μπάχαλο που δημιουργήθηκε ή θα δημιουργηθεί ξανα!
αυτό για το Σαλπιγγίδη bob το έχω ακούσει και εγώ ότι επί ημερών του μπήκανε οι βάσεις της επιστροφής και μάλιστα στην συνέντευξη τύπου που έκανε ως πρόεδρος είπε σε κάποια φάση "θα πάρουμε και αποφάσεις που μέρος του κόσμου μας θα δυσαρεστηθεί..." ...φωτογραφίζοντας τον Σάλπι.

Αλλά εμένα άλλο με κανει εντύπωση... πως αυτοί (οι πολύ φανατικοί "εχθροί" του) του Σαλπιγγίδη ταυτόχρονα (μέρος αυτονών) είναι και όλο μέλι γάλα με τον Ζήση...;;;..δεν είναι αντιφατικό..;;...γιατί μην μου πεις ότι δεν το ξέρουνε..;;

Εμένα αυτό με δείχνει ή απόλυτη πλέον άρνηση σε ότι γίνεται εντός ΠΑΟΚ (η δικιά μου εκδοχή) ή σύγχυση ή κάτι άλλο που ίσως εσύ μπορείς να εξηγήσεις....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:'νταξ', μην το παίζουμε δύσκολοι τώρα εμείς. Κράξαμε, κράξαμε, και τώρα το παίζουμε υπεράνω? Υπάρχει περίπτωση να του δώσουμε περισσότερα από τα υποτιθέμενα 500 του λαγού?
ρε ιταλέ,ποιός το παίζει δύσκολος;μακάρι να γυρίσει στα πάτρια,αλλά για καλό.αν είναι να έχουμε καυγαδάκια,μούτρα και ο χ μπόλονι να πρέπει -εκτός από το να μάθει το μίρο να διεμβολίζει κάθε άμυνα- να κάνει και τον ... πυροσβέστη (που σιγά μην ασχοληθεί,όπως ο αρχιπροδόταρος ο σάντος) μεταξύ των ΖΖ,τότε ας παριστάνει καλύτερα τον ... κωνσταντινίδη στην π-ε-ανία.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Χωρίς να το θέλω, αυτή η σκηνή μου ήρθε στο μυαλό.... :)

[youtube]3xxdkEzUpNM&feature=related[/youtube]
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Boksic4 έγραψε:
gpaok έγραψε:Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...
φιλε η ειναι πολυ αργα και ειμαι...λιωμα η καπου σε εχασα!!!
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

thief έγραψε: Αλλά εμένα άλλο με κανει εντύπωση... πως αυτοί (οι πολύ φανατικοί "εχθροί" του) του Σαλπιγγίδη ταυτόχρονα (μέρος αυτονών) είναι και όλο μέλι γάλα με τον Ζήση...;;;..δεν είναι αντιφατικό..;;...γιατί μην μου πεις ότι δεν το ξέρουνε..;;
Εμένα αυτό με δείχνει ή απόλυτη πλέον άρνηση σε ότι γίνεται εντός ΠΑΟΚ (η δικιά μου εκδοχή) ή σύγχυση ή κάτι άλλο που ίσως εσύ μπορείς να εξηγήσεις....
Ο κοντός είναι η αφορμή,όχι η αιτία.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

gpaok έγραψε:
Boksic4 έγραψε:
φιλε η ειναι πολυ αργα και ειμαι...λιωμα η καπου σε εχασα!!!
ΑΚΥΡΟ....ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!! ;)
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

πλακα εκανα gpaok για να ελαφρυνω το κλιμα....

ουτως η αλλως.... ''κοντος'' ψαλμος αλληλουια :mrgreen:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

[quote="Boksic4"]πλακα εκανα gpaok για να ελαφρυνω το κλιμα....

ουτως η αλλως.... ''κοντος'' ψαλμος αλληλουια :mrgreen:[

και επισης...Κυριακη..."κοντη" γιορτη!!
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

navigator11 έγραψε:.... και ο χ μπόλονι να πρέπει -εκτός από το να μάθει το μίρο να διεμβολίζει κάθε άμυνα- ....
Μου φαίνεται το έχασες το τελευταίο παιχνίδι...Ψωμοτύρι τα εχει αυτά το πουλέν... :lol: :lol: :lol:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

niko70 έγραψε:
navigator11 έγραψε:.... και ο χ μπόλονι να πρέπει -εκτός από το να μάθει το μίρο να διεμβολίζει κάθε άμυνα- ....
Μου φαίνεται το έχασες το τελευταίο παιχνίδι...Ψωμοτύρι τα εχει αυτά το πουλέν... :lol: :lol: :lol:
ετσι και δει ο μπολονι τα παιχνιδια απο το τελος προς την αρχη, με την τριπλα που εκανε στο γκολ του Αριας θα νομιζει οτι εχει τον νεο Καφου στην ομαδα του!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
thief

Δημοσίευση από thief »

Bono έγραψε:
thief έγραψε: Αλλά εμένα άλλο με κανει εντύπωση... πως αυτοί (οι πολύ φανατικοί "εχθροί" του) του Σαλπιγγίδη ταυτόχρονα (μέρος αυτονών) είναι και όλο μέλι γάλα με τον Ζήση...;;;..δεν είναι αντιφατικό..;;...γιατί μην μου πεις ότι δεν το ξέρουνε..;;
Ο κοντός είναι η αφορμή,όχι η αιτία.
Κοίταξε φίλε Bono, μπορείς να μιλάς για αφορμές και χίλια δυο αλλά αυτά που έχει κάνει ο ζαγοράκης δεν τα έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. Και πέρυσι έγραφα και τώρα δεν αλλάζω γνώμη είναι άκρως αχάριστο να βάζουμε στην ζυγαριά την θητεία Ζαγοράκη με την 3μηνη θητεία Βρύζα που ουσιαστικά δεν πήρα καμία απόφαση παρά μόνο αντικατέστησε έναν άνθρωπο που ήταν υπό πλήρη σύγχηση εκείνη την εποχή. Και ας είναι καλά το γκολ του Ιβιτς στο 90' με την γριά και την ακόλουθη πορεία του Σάντος που ισιώσανε τα πράγματα...

Θα το γράφω συνέχεια γιατί το πιστεύω απόλυτα. Αυτά που μας ενώνουν με την παρουσία Ζαγοράκη είανι 1,000,000 φορές από αυτά που μας χωρίζουν. Αν αυτά τα λίγα που μας χωρίζουν είναι ικανά να μας γαμήσουν οκ ας τα γαμήσουμε...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το μονο που εχουμε σιγουρο και επιβεβαιωμενο ειναι πως ειχε συζητησεις με τον Παναθηναϊκο......Δηλαδη,το σκεφτοταν σοβαρα.......

Προσωπικα,μου αρκει.Δεν θελω να γυρισει.Ας παει οπου θελει,ας κανει οτι θελει.Ουτε που με νοιαζει.Αλλωστε,προσωπικα,εχω στραβωσει με την παρτη του εδω και παρα πολυ καιρο.........βλεπετε,το timing της αποχωρησης του,δεν μπορεσα να το χωνεψω!

Για αλλη μια φορα,το συνδεσμιακο κινημα ΛΑΘΕΨΕ!Στηριζε το Βρυζα και εκραζε το Ζαγορακη..........πονταρε σε κουτσο αλογο!Περαστικα μας!

ΖΑΓΟΡΑΚΗ,ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ!Αντε και να ξυπναμε σιγα σιγα............τα διαρκειας ξεκινησαν!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”