Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από obanebane »

Eγω στη θεση σου θα αλλαζα nickname :lol: :lol: :lol: :lol:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Federacion έγραψε:Συναγωνιστη με τη φούντα,
Λεγε.......... 8-)
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

obanebane έγραψε:Eγω στη θεση σου θα αλλαζα nickname :lol: :lol: :lol: :lol:

επιφυλασσομαι εννοειται......αλλα μακαρι για μενα να ειναι ψεμματα
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

zisis the end έγραψε:ρε παιδια να ρωτησω κατι δεν υπαρχει καμια περιπτωση αυτο το ξεφτιλικι να ειναι ψεμμα δεν τον εχω για τετοιο κωλοτουμπα......μηπως ειναι παραμυθια και εμεισ τσιμπαμε και εκτεθουμε μετα.....????????
Zisis the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend, the end

Είσαι πολύ μπροστά αδερφέ.Προφητικό το nick.
Μην το αλλάξεις ποτέ...
:D :D :D
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

χαχαχαχα.....ωραιος......αλλα σοβαπα αφου εχει συμβολαιο με την εθνικη πωσ γινεται να παει στον παναθηναικο θα πληρωσουν τη ρητρα οι βαζελοι?????????????????????????? γαι αν τον αγορασουν?????????????
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ηταν συμβασιουχος λαιμαι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αν τελικα ισχυσει κατα πως φαινεται...θα με χαλασει πολυ...αλλα επαγγελματιας ειναι...συνεχιζουμε με οσους μας θελουνε..ετσι οπως ειμαστε
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Βρε βρε πως τα φέρνει η ζωή κάποιες φορές.
Ακόμα θυμάμαι κάτι διαξιφισμούς που είχαμε για το διοικητικό πουλέν όλων ακόμα και δικό μου ασχέτως αν πολλά δεν μου άρεσαν κάπου κατά το καλοκαίρι με κυριότερο όλων το φιάσκο Μπερέτα το οποίο πληρώσαμε πολύ ακριβά φέτος και είχε υπολογιστεί απο τότε σε κάποιο ποστάρισμα μου του καλοκαιριού και τελικά χρεώθηκε ο Ζαγοράκης σήμερα.
Μετά ήταν και οι περίεργες συμπεριφορές με Σάχπα αποχωρήσεις και περίεργες δηλώσεις για την γλυκιά πολυθρονούλα του προέδρου.
Είχαμε και κάποιο πραξικόπημα που δεν έγινε μέσα στην χρονιά κοινώς περίεργα πράματα...

Μάλλον τον υπερεκτιμήσαμε τελικά τον Ζήση μας.

υγ
Μακάρι να πάει στον λαγό ο Ζήσαρος του το εύχομαι πραγματικά.
Με τον Αντωνίου θα κάνουν ένα αποτελεσματικό δίδυμο.

υγ2

Αν και κατά βάθος επειδή είμαι χαζορομαντικός πιστεύω ότι θα αρνηθεί την πρόταση του λαγού γιατί είναι έξυπνο παιδί ο ψυχρός εκτελεστής ΖΒ.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Kαλά, πραγματικά πιστεύετε ότι είναι παραμύθι?

Εδώ για το πρωτοσέλιδο είχε χαλάσει τον κόσμο, και τώρα τσιμουδιά.

ΟΥΣΤ ΡΕ! Επαγγελματίες πωλητές ΠΑΟΚτσηδιλικίου...
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Θα κράξω όταν και εάν γίνει επίσημο.

Ας κρατήσουμε μία πισινή και να μην υπεραναλύουμε φήμες.

Εάν και εφόσον οριστικοποιηθεί.... βαράτε αλύπητα και εγώ μαζί σας.

Υ.Γ.0 Δεν το πιστεύω το άρθρο.

Υ.Γ.1 Θα ήταν λογικότερο να ξεπερνάμε το σοκ. Να ξανασκεφτόμαστε τι γίνεται και μετά να αντιδρούμε.

Υ.Γ.2 Πόσες φορές πουλήσαμε τον Βιέρι μέχρι τώρα???? (ΑΡΔ)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πολέμης

"Όταν θα βγει η επίσημη ανακοίνωση, θα το μάθετε. Απλώς έχω εκφράσει την προτίμησή μου ότι θέλω ο τεχνικός διευθυντής να είναι Έλληνας. Από εκεί και πέρα η λεπτομέρεια του ποιος είναι καλύτερος θα κριθεί από τη διοικούσα".

Τι κάνει νιάου νιάου δηλαδή...

Άντε τώρα ξαναδιαβάστε τι είχε πει κάποτε ο Ζ με ποιο ήρεμο κεφάλι απο τότε.
Όχι τίποτα αλλά για να αποκατασταθούν και τα λάθη που χρεώνονται στον νυν πρόεδρο απο οπαδούς και συνδέσμους.
Ω ναι είναι το σημείο που λέγαμε ότι η ομάδα θα το πληρώσει φέτος ακριβά αυτό που έγινε το καλοκαίρι ως εκτίμηση μιας και είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος και δεν έγινε καμία προετοιμασία.
Παρ όλα αυτά είχε την κάλυψη του προέδρου στο να παραμείνει παρά το χονδροειδές λάθος του ΣαλμονοΦρουτζοΠαπαζογλες αλλά με καθόλου ευγενικό τρόπο αποχώρησε πριν το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε που ήταν σε πολύ καθοριστικό timing για την ομάδα.

Ω ναι ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενείο να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει κάποιος....

Ω ναι ουδέποτε έγινε επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ γι' αυτό το θέμα,ούτε και εξέλειπαν οι λόγοι της αποχώρησής μου. Δεσμεύομαι ηθικά αλλά και με συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα.

Για την επιλογή και το "διαζύγιο" Μπερέτα:
"Είναι φανερό ότι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα είναι η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας της, όπως κι η νοοτροπία. Αυτό πίστευα. Ότι η επιλογή προσώπων είναι δευτερεύον στοιχείο. Τελικώς, κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την πρόσληψη του προηγούμενου προπονητή και δηλώνω ευθέως ότι έκανα λάθος. Τώρα, όμως, νομίζω ότι η επιλογή μας είναι η σωστή. Μιλώντας με τον κ. Δερμιτζάκη έχω την αίσθηση ότι καταλαβαίνει καλύτερα τι έχουμε κάνει σε αυτό το διάστημα. Βάζοντας τα δικά του στοιχεία, πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε".
23/07/2010

υγ

Ξέρει ο Ζήσης...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ξέχασα να συμπληρώσω να πάρεις και τον Σαχπατζίδη μαζί σου στο νέο πολυμετοχικό σχήμα μπας και σωθεί η ομάδα του λαγού γιατί την βλέπω στα χνάρια της αεκ να κινείται.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Το θέμα gash έχει ειπωθεί πιο πάνω και εκεί είναι το ζουμί...(ορμώμενος από το τελευταίο σχόλιό σου για πολυμετοχικά σχήματα στο λαγό και σαπιωποίηση όπως της κούλας).

Θα είναι ένα πολύ περίεργο και ενδιαφέρον καλοκαίρι...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:
navigator11 έγραψε:στο πιο πλήρες και δομημένο κείμενο που θα αποστείλεις και με σεβασμό θα διαβάσω παρακαλώ παράθεσε και ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι ο βρύζας συναίνεσε στο εκ πιλάβιου ΤΡΥΠΗΜΑ.
οχι..σηκωτο τον πηγαν..ελεος.
εγώ φίλε μου είμαι παντελώς ανίκανος στο να διαβάζω πίσω από τις ... κουρτίνες.για να το υποστηρίζετε όμως με τέτοια θέρμη,έτσι θα έγιναν τα πράγματα.προσχεδιασμένα όλα λοιπόν.είχε ήδη συμφωνήσει από πέρυσι κιόλας με γόντικα,έστω κι αν δεν ήτο τότε στο βάζελο αυτός ο απίθανος.επίτηδες μας φόρτωσε το καλοκαίρι τον καραμπίνα,εν γνώσει του πως θα έκανε άνω-κάτω την ομάδα και το γκαρσία (μην πω πως τον έβαλε κιόλας να τα κάνει ώστε να έχει ο ίδιος αφορμή να το παίξει τιγκανά),προκλήθηκε εύλογα η οριστική ρήξη με το ζαγοράκη,που τον ήθελε στον ΠΑΟΚ και κάπως έτσι κατάφερε να γλυτώσει αβρόχοις ποσί σχετικά.η συνέχεια γνωστή σε όλους:άρνηση στην πρόταση επιστροφής μετ'ανακοινώσεως κατά του εντύπου παοκτσήδικου ευαγγελίου και τώρα η προδοτική συνεργασία με βάζελο ...

υγ είμαι σε καλό δρόμο,έτσι καρντάσια;;όποιος θέλει να ... διανθίσει την "αντικειμενική" προπεριγραφομένη πραγματικότητα έχει το ελεύθερο να το κάνει ...
δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με το θέμα.φάτε μόνοι σας τα συκώτια σας.καλή ... όρεξη :!:είμαι φαγωμένος :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

http://www.baladoros.com/nea/11202

Ο Μάκης Χάβος θα είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, καθώς βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη, στα γραφεία της ομάδας στην Τρίπολη και μετά από συνάντηση με τους κ. κ. Μπάκο, Καϋμενάκη και Μποροβήλο, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Να θυμίσουμε πως ο Μάκης Χάβος είχε περάσει σαν βοηθός από τον Αστέρα στο πλευρό του Νίκου Κωστένογλου. Συνεργάτης του θα είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

http://www.baladoros.com/nea/11202

:lol: προδότη Μιχαηλίδη :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”