jibbie έγραψε:navigator11 έγραψε:στο πιο πλήρες και δομημένο κείμενο που θα αποστείλεις και με σεβασμό θα διαβάσω παρακαλώ παράθεσε και ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι ο βρύζας συναίνεσε στο εκ πιλάβιου ΤΡΥΠΗΜΑ.
οχι..σηκωτο τον πηγαν..ελεος.
εγώ φίλε μου είμαι παντελώς ανίκανος στο να διαβάζω πίσω από τις ... κουρτίνες.για να το υποστηρίζετε όμως με τέτοια θέρμη,έτσι θα έγιναν τα πράγματα.προσχεδιασμένα όλα λοιπόν.είχε ήδη συμφωνήσει από πέρυσι κιόλας με γόντικα,έστω κι αν δεν ήτο τότε στο βάζελο αυτός ο απίθανος.επίτηδες μας φόρτωσε το καλοκαίρι τον καραμπίνα,εν γνώσει του πως θα έκανε άνω-κάτω την ομάδα και το γκαρσία (μην πω πως τον έβαλε κιόλας να τα κάνει ώστε να έχει ο ίδιος αφορμή να το παίξει τιγκανά),προκλήθηκε εύλογα η οριστική ρήξη με το ζαγοράκη,που τον ήθελε στον ΠΑΟΚ και κάπως έτσι κατάφερε να γλυτώσει αβρόχοις ποσί σχετικά.η συνέχεια γνωστή σε όλους:άρνηση στην πρόταση επιστροφής μετ'ανακοινώσεως κατά του εντύπου παοκτσήδικου ευαγγελίου και τώρα η προδοτική συνεργασία με βάζελο ...
υγ είμαι σε καλό δρόμο,έτσι καρντάσια;;όποιος θέλει να ... διανθίσει την "αντικειμενική" προπεριγραφομένη πραγματικότητα έχει το ελεύθερο να το κάνει ...
δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με το θέμα.φάτε μόνοι σας τα συκώτια σας.καλή ... όρεξη

είμαι φαγωμένος