Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Sentinel4 έγραψε:
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:
city_boy έγραψε:Σόρρυ ρε φίλε-ειλικρινά δεν θέλω να γίνω κακός η να σε ακυρώσω-αλλά ο ΠΑΟΚ φέτος κάνει πρωταθλητισμό;κάπου μπερδεύτηκες.φιλικα
Να με συμπαθάς αδερφέ , προς Θεού δεν θέλω να σε ακυρώσω αλλά εσύ έχεις μπερδευτεί.

Με πολύ αγάπη στο λέω, ξεμπερδέψου σύντομα, αν αγαπάς πραγματικά τον ΠΑΟΚ, πριν είναι πολύ αργά για όλους μας.
Ναι ρε city-boy σοβαρέψου... πορεία πρωταθλητισμού είναι να απέχεις 26 πόντους από την 1η θέση...

ΟΚ, όμως με ειρωνείες, εξυπναδούλες και ευφιολογήματα δεν πάμε μπροστά.

Ο «Πρωταθλητισμός» ως έννοια δεν είναι μονοδιάστατος .

Δεν σημαίνει μόνο Πρωτάθλημα. Ο Πρωταθλητισμός υποδηλώνει και πορεία υψηλών απόδόσεων και επιδώσεων.

1ον) Ο ΠΑΟΚ φέτος έδωσε 12 ευρωπαϊκά παιχνίδια υψηλών επιδώσεων (τα περισσότερα στην Ιστορία του), κατακτώντας μια θέση στις 32 καλύτερες ομάδες του Ευρωπαικού Ομίλου.

2ον) Παράλληλα την ίδια χρονιά έφτασε στις 4 ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας.

3ον) Την ίδια χρονιά επίσης συμμετέχει στον μαραθώνιο του ελληνικού πρωταθλήματος .

Αν αυτό δεν είναι χρονιά υψηλών επιδώσεων τότε τί είναι.

Εξού και ο όρος Πρωταθλητισμός. Αν δεν είναι ο ΠΑΟΚ φέτος «ομάδα Πρωταθλητισμού», βάσει επίδωσης και όγκου αγώνων, τότε ποια είναι;

Ο Παναθηναϊκός; Που εβλεπε τον ΠΑΟΚ , για μεγάλο διάστημα, από τον καναπέ;

Εσείς απομονώνετε την περεία στο Πρωτάθλημα Ελλάδας, δηλαδή η υπόλοιπη πορεία σας χάλασε; Ή υπόλοιπει πορεία δεν δείχνει το μέγεθος της ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;
Απαντήστε μου.

Δεν θέλατε να διεκδικεί ο ΠΑΟΚ τίποτα άλλο εκτός από Πρωτάθλημα; Μία άποψη είναι κι αυτή, δεν λέω.

Όχι όμως άποψη της πλειοψηφίας του μεγάλου ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Δευ 21 Μαρ 2011, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
thief

Δημοσίευση από thief »

Ο ΠΑΟΚ πέρυσι διεκδίκησε πρωτάθλημα μέχρι τέλους ύστερα από 23 χρόνια και αν δεν ήταν το κυνήγι της ΕΠΟ θα το κατακτούσαμε. Αν βάλουμε και την προπέρσινη χρονιά που είμασταν για όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος 2η σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι επί 2 χρονιές με τα πάμπολα προβλήματα που είχαμε (και έχουμε) να αντιμετωπίσει πήγαμε πολύ καλά από ότι περιμέναμε όταν ξεκινούσε η προσπάθεια μας πριν 3,5 χρόνια. Σίγουρα μπορούσαμε και το πρωτάθλημα αλλά και 2 κύπελλα, αλλά όποιος μειώνει την θητεία Ζαγοράκη μόνο και μόνο από την φετινή χρόνια, παραγνωρίζοντας τις προηγούμενες χρονιές αλλά και την φετινή Ευρωπαική πορεία, είναι σίγουρο ότι κάνει εσκεμμένα και από εμπάθεια.

Αν νομίζετε οτί αυτό που κάναμε τα τελευταία χρόνια ήταν κάτι το εύκολο και το γκρεμίζουμε και το επαναλαμβάνουμε έτσι απλά γελιέστε...
Ακόμη και το 70' αν δείτε τα στατιστική 1 χρονιά το διεκδικούσαμε και 2 όχι. Και το 70' παρακαλώ με τα συμβόλαια 12ετίας και γήπεδο 45.000 θέσεων (το καλύτερο στην χώρα). Π.χ. το 1972-73 που θεωρείται και η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών και που έχασε το πρωταθλημα λόγω το κράτος των Αθηνών την επόμενη χρονιά τερματίσαμε 4η με 17 β. διαφορά (με σύστημα 2-1-0, με σύστημα σημερινό 3-1-0 25β.). Την μεθοπέμενη λίγο καλύτερα πήγαμε 3η με 11β. διαφορά σε σύστημα 2-1-0 (17β. σήμερα). Αλλά το 1975-76 με συνεχή υπομονή και προσπάθειατο κατακτήσαμε. Και εκείνη ομάδα χτιζόταν από τα μέσα του 60'...και όχι σε 2 χρόνια όπως η σημερινή με προβλήματα βουνό.

Με αυτό δεν θέλω να διακιολογήσω την φετινή χρονιά και τα λάθη που γίναν κυρίως στο θέμα των προπονητών αλλά απλώς θέλω να δείξω ότι αυτό που κάναμε τα τελευταιά χρόνια ηταν κάτι πολύ σημαντικό και δύσκολο αλλά το πιο δύσκολο είναι να συνεχίσουμε να διατηρούμαστε σ' αυτό το επίπεδο. Με τις μπούκες όμως και τα κυνηγητά και τα στημένα ξεφωνητά σε κάθε στραβοπάτημα το μόνο που θα κατεφέρουμε είναι μία μικρή μειοψηφία να βγάζει τα απωθυμένα της και ο ΠΑΟΚ να ξανακάνει άλλα 23 χρόνια να διεκδικήσει πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Sentinel4 έγραψε:Αυτά που λες αδερφέ μου τι σχέση έχουν;
Εσυ βλέπεις την φετινή πορεία, πορεία πρωταθλητισμού;
Φέτος σαφώς και δεν κάναμε πρωταθλητισμό. Τα πήγαμε όμως αρκετά καλά, και σίγουρα πολύ καλύτερα από πέρσι σε Κύπελλο και Ευρώπη. Αυτό είναι αναμφισβήτητο, αν το αμφισβητεί κανείς, απλά δε μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα των αριθμών. Απο εκεί και πέρα, εγώ είμαι 32 χρονών και θυμάμαι μόνο μια φορά, την περυσινή, που ο ΠΑΟΚ έκανε πορεία πρωταθλητισμού σοβαρή, και αυτή ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ στον Ζαγοράκη. ΔΕΝ είναι όμως μάγος ο Ζαγοράκης, ΔΕ μπορεί να κάνει κάθε χρόνο το θαύμα, και ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι φέτος οι συνθήκες ήταν πολύ δυσκολότερες από πέρσι. Ούτε φταίει ο Ζαγοράκης αν τα δικά μας τα μυαλά φούσκωσαν και θεώρησαν δεδομένο το πρωτάθλημα φέτος, επειδή πέρσι φτάσαμε στο σημείο να το κυνηγήσουμε σοβαρά. Ούτε φταίει ο Ζαγοράκης που ο ΠΑΟΚ ταλανίζεται από τεράστια οικονομικά προβληματα, ούτε που βρίσκεται σ΄αυτή τη θέση, να μη μπορεί να θεωρηθεί υγιής οικονομικά σύλλογος, και να μη μπορεί να κοιτάξει την Αθήνα στα ίσα. Ούτε φταίει ο Ζαγοράκης για τους Βουλινούς, τους Μπατατούδηδες, τους Γούμενους και πλείστους όσους πέρασαν από τον ΠΑΟΚ. Αν για ένα πράγμα φταίει ο Ζαγοράκης, είναι που μας έκανε και πάλι να πιστέψουμε στο όνειρο, ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να γίνει πραγματικά μεγάλος. Γιατί προφανώς αυτό σε κάποιους δεν άρεσε, ενώ κάποιοι άλλοι δε μπόρεσαν να το διαχειριστούν. Τι να πω ρε παιδιά; Λες και είχατε συνηθίσει σε τίτλους και πρωταθλήματα και κύπελλα, και τώρα ξαφνικά ο Ζαγόρ μας έριξε στη μιζέρια. Μιλάμε για τρελή μαγική εικόνα που παρουσιάζετε ορισμένοι έτσι;
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

μία μικρή διόρθωση, ο Μπατατούδης είναι Πρόεδρος τίτλων, 2 Κύπελα σου πήρε.
...και τους παγώνηδες ξέχασες 8-)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σωστός μέχρι τελείας thief.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

thief έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πέρυσι διεκδίκησε πρωτάθλημα μέχρι τέλους ύστερα από 23 χρόνια και αν δεν ήταν το κυνήγι της ΕΠΟ θα το κατακτούσαμε. Αν βάλουμε και την προπέρσινη χρονιά που είμασταν για όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος 2η σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι επί 2 χρονιές με τα πάμπολα προβλήματα που είχαμε (και έχουμε) να αντιμετωπίσει πήγαμε πολύ καλά από ότι περιμέναμε όταν ξεκινούσε η προσπάθεια μας πριν 3,5 χρόνια. Σίγουρα μπορούσαμε και το πρωτάθλημα αλλά και 2 κύπελλα, αλλά όποιος μειώνει την θητεία Ζαγοράκη μόνο και μόνο από την φετινή χρόνια, παραγνωρίζοντας τις προηγούμενες χρονιές αλλά και την φετινή Ευρωπαική πορεία, είναι σίγουρο ότι κάνει εσκεμμένα και από εμπάθεια.

Αν νομίζετε οτί αυτό που κάναμε τα τελευταία χρόνια ήταν κάτι το εύκολο και το γκρεμίζουμε και το επαναλαμβάνουμε έτσι απλά γελιέστε...
Ακόμη και το 70' αν δείτε τα στατιστική 1 χρονιά το διεκδικούσαμε και 2 όχι. Και το 70' παρακαλώ με τα συμβόλαια 12ετίας και γήπεδο 45.000 θέσεων (το καλύτερο στην χώρα). Π.χ. το 1972-73 που θεωρείται και η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών και που έχασε το πρωταθλημα λόγω το κράτος των Αθηνών την επόμενη χρονιά τερματίσαμε 4η με 17 β. διαφορά (με σύστημα 2-1-0, με σύστημα σημερινό 3-1-0 25β.). Την μεθοπέμενη λίγο καλύτερα πήγαμε 3η με 11β. διαφορά σε σύστημα 2-1-0 (17β. σήμερα). Αλλά το 1975-76 με συνεχή υπομονή και προσπάθειατο κατακτήσαμε. Και εκείνη ομάδα χτιζόταν από τα μέσα του 60'...και όχι σε 2 χρόνια όπως η σημερινή με προβλήματα βουνό.

Με αυτό δεν θέλω να διακιολογήσω την φετινή χρονιά και τα λάθη που γίναν κυρίως στο θέμα των προπονητών αλλά απλώς θέλω να δείξω ότι αυτό που κάναμε τα τελευταιά χρόνια ηταν κάτι πολύ σημαντικό και δύσκολο αλλά το πιο δύσκολο είναι να συνεχίσουμε να διατηρούμαστε σ' αυτό το επίπεδο. Με τις μπούκες όμως και τα κυνηγητά και τα στημένα ξεφωνητά σε κάθε στραβοπάτημα το μόνο που θα κατεφέρουμε είναι μία μικρή μειοψηφία να βγάζει τα απωθυμένα της και ο ΠΑΟΚ να ξανακάνει άλλα 23 χρόνια να διεκδικήσει πρωταθλημα.
Έτσι ακριβώς thief.

Όποιος δεν συμφωνεί με αυτά που αναφέρεις, προφανώς και δεν θέλει να κρίνει αντικειμενικά, αλλά να εξυπηρετήσει τα όποια δικά του υποκειμενικά συμφέροντα. Είναι απλό το έργο.

Το έχουμε βιώσει επανέλλημένα στα περί του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ο thief τα γράφει μια χαρά, αλλά αν έχεις μνήμη χρυσόψαρου, θες replay εμπλοκή
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Kolokotronis_4 έγραψε:μία μικρή διόρθωση, ο Μπατατούδης είναι Πρόεδρος τίτλων, 2 Κύπελα σου πήρε.
...και τους παγώνηδες ξέχασες 8-)
Ναι φίλε μου, αλλά η Ιστορία μπορεί να γράφει τους τίτλους, γράφει όμως και το συνολικό έργο που άφησε πίσω του όποιος πέρασε από την ομάδα, και νομίζω ότι συνολικά όλοι γνωρίζουμε το ποιόν του Μπατμαν. Οι τίτλοι βέβαια παραμένουν τίτλοι.
Άβαταρ μέλους
Sentinel4

Δημοσίευση από Sentinel4 »

Καταρχήν μην μου βάζετε στο στόμα λόγια που δεν έχω πει.
Kolokotronis_4 έγραψε: Εννοείται ότι ξεκινώντας τη χρονιά έχω τρεις στόχους π-κ-ε.
Αλλιώς δεν έχει νόημα η συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα.
Δεν μπορώ να φανταστώ να βγει ένας Πρόεδρος του ΠΑΟΚ που θα μου πει φέτος δεν πάμε για κανέναν από τους 3
στόχους.
Κι εγώ όταν ξεκινάει η χρονιά δεν έχω στο μυαλό μου κάτι λιγότερο σαν στόχο. Αλλά αυτά που είπα περι
πορείας δεν τα είπα τον Ιούλιο, τα λέω τώρα, μήνα Μάρτιο και μόνο με 3 αγωνιστικές να μένουν. Και
ασχολούμαι μόνο την φετινή δεν είπα τίποτα για άλλες χρονιές.
Ε η φετινή πορεία στο πρωτάθλημα απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί πορεία πρωταθλητισμού. Έχω άδικο;
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: Δεν σημαίνει μόνο Πρωτάθλημα. Ο Πρωταθλητισμός υποδηλώνει και πορεία υψηλών απόδόσεων και επιδώσεων.
Μια ερώτηση, ειλικρινά χωρίς δόση ειρωνίας.
Αν του χρόνου κάνεις ότι και φέτος σε κύπελλο και ευρώπη αλλά στο πρωτάθλημα τέτοιο καιρό είσαι στην 12η
θέση θα την χαρακτήριζες πορεία πρωταθλητισμού; Και οι 3 προυποθέσεις που ανέφερες ικανοποιούνται.
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: ΟΚ, όμως με ειρωνείες, εξυπναδούλες και ευφιολογήματα δεν πάμε μπροστά.
Να σταματήσουν οι ειρωνίες δεν λέω αρκει να είσαι το ίδιο ευαίσθητος και σε άλλες περιπτώσεις...
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: Δεν θέλατε να διεκδικεί ο ΠΑΟΚ τίποτα άλλο εκτός από Πρωτάθλημα; Μία άποψη είναι κι αυτή, δεν λέω.
Ωραιότατη μπηχτή, άσχετη λίγο όμως... Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο.
Εκπίπτει λίγο και στην κατηγορία εξυπναδούλες που είπες παραπάνω...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Βλεπω πως θεωρειτε δεδομενο πως δεν εχουμε καμμια ελπιδα να βγουμε πρωτοι στα play off.......Αυτο μονο ως σχολιο.

Ειμαστε μια ομαδα με συγκεκριμενο μπατζετ,αρκετα μικρο ωστε να θεωρουμε αυτονοητο πως θα χτυπησουμε τους γαυροβαζελους καθε χρονο.Με σωστες κινησεις ειδαμε πως γινεται.Ομως,με ενα-δυο μεγαλα λαθη στο σχεδιασμο της χρονιας,ειναι αδυνατο να τα καταφερουμε.

Και παμε στην ουσια.....Εμεις,οταν ερχεται μια χρονια,οπου συμβαινει το τελευταιο,τι κανουμε?Τα κανουμε πουτανα και ακυρωνουμε οτι προσπαθεια εχουμε κανει ΕΜΕΙΣ,τα τεσσερα τελευταια χρονια ή επισημαινουμε τα οποια λαθη στους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ της ομαδας και στηριζουμε μια νεα αρχη με την ελπιδα πως δεν θα επαναληφθουν?Απλα τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Sentinel4 έγραψε:
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: Δεν σημαίνει μόνο Πρωτάθλημα. Ο Πρωταθλητισμός υποδηλώνει και πορεία υψηλών απόδόσεων και επιδώσεων.
Μια ερώτηση, ειλικρινά χωρίς δόση ειρωνίας.
Αν του χρόνου κάνεις ότι και φέτος σε κύπελλο και ευρώπη αλλά στο πρωτάθλημα τέτοιο καιρό είσαι στην 12η
θέση θα την χαρακτήριζες πορεία πρωταθλητισμού; Και οι 3 προυποθέσεις που ανέφερες ικανοποιούνται.
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: ΟΚ, όμως με ειρωνείες, εξυπναδούλες και ευφιολογήματα δεν πάμε μπροστά.
Να σταματήσουν οι ειρωνίες δεν λέω αρκει να είσαι το ίδιο ευαίσθητος και σε άλλες περιπτώσεις...
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: Δεν θέλατε να διεκδικεί ο ΠΑΟΚ τίποτα άλλο εκτός από Πρωτάθλημα; Μία άποψη είναι κι αυτή, δεν λέω.
Ωραιότατη μπηχτή, άσχετη λίγο όμως... Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο.
Εκπίπτει λίγο και στην κατηγορία εξυπναδούλες που είπες παραπάνω...
Στο 1ο) Στο Πρωτάθλημα όχι βέβαια, αλλά για φέτος εαν είσαι στα πλέϊ-οφ, φυσικά και είναι.

Στο 2ο) Τουτέστιν τι; Σε αοριστίες , δεν γίνεται να απαντησω.

Στο 3ο) Ούτε ειρωνεία ούτε μπηχτή, δυστυχώς έχω καταγράψει και τέτοιου είδους απόψεις, σοβαρότατα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

mpafos4 έγραψε:Βλεπω πως θεωρειτε δεδομενο πως δεν εχουμε καμμια ελπιδα να βγουμε πρωτοι στα play off.......Αυτο μονο ως σχολιο.

Ειμαστε μια ομαδα με συγκεκριμενο μπατζετ,αρκετα μικρο ωστε να θεωρουμε αυτονοητο πως θα χτυπησουμε τους γαυροβαζελους καθε χρονο.Με σωστες κινησεις ειδαμε πως γινεται.Ομως,με ενα-δυο μεγαλα λαθη στο σχεδιασμο της χρονιας,ειναι αδυνατο να τα καταφερουμε.

Και παμε στην ουσια.....Εμεις,οταν ερχεται μια χρονια,οπου συμβαινει το τελευταιο,τι κανουμε?Τα κανουμε πουτανα και ακυρωνουμε οτι προσπαθεια εχουμε κανει ΕΜΕΙΣ,τα τεσσερα τελευταια χρονια ή επισημαινουμε τα οποια λαθη στους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ της ομαδας και στηριζουμε μια νεα αρχη με την ελπιδα πως δεν θα επαναληφθουν?Απλα τα πραγματα.
+1917
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Kolokotronis_4 έγραψε:
+1917
Καλοοοο ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Mpafos4, όσο ζούμε ελπίζουμε. Δεν πιστεύω ότι Βάζελος και ΑΕΚ είναι τίποτα το τρομερό, απλά είμαστε κι εμείς φέτος απίστευτα ασταθείς. Νομίζω ότι στα play off μπορούμε το ίδιο εύκολα να τερματίσουμε πρώτοι, όσο και τελευταίοι!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παιχνίδι με παιχνίδι, τρώγοντας έρχεται η όρεξη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”