Sentinel4 έγραψε:Ναι ρε city-boy σοβαρέψου... πορεία πρωταθλητισμού είναι να απέχεις 26 πόντους από την 1η θέση...Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Να με συμπαθάς αδερφέ , προς Θεού δεν θέλω να σε ακυρώσω αλλά εσύ έχεις μπερδευτεί.city_boy έγραψε:Σόρρυ ρε φίλε-ειλικρινά δεν θέλω να γίνω κακός η να σε ακυρώσω-αλλά ο ΠΑΟΚ φέτος κάνει πρωταθλητισμό;κάπου μπερδεύτηκες.φιλικα
Με πολύ αγάπη στο λέω, ξεμπερδέψου σύντομα, αν αγαπάς πραγματικά τον ΠΑΟΚ, πριν είναι πολύ αργά για όλους μας.
ΟΚ, όμως με ειρωνείες, εξυπναδούλες και ευφιολογήματα δεν πάμε μπροστά.
Ο «Πρωταθλητισμός» ως έννοια δεν είναι μονοδιάστατος .
Δεν σημαίνει μόνο Πρωτάθλημα. Ο Πρωταθλητισμός υποδηλώνει και πορεία υψηλών απόδόσεων και επιδώσεων.
1ον) Ο ΠΑΟΚ φέτος έδωσε 12 ευρωπαϊκά παιχνίδια υψηλών επιδώσεων (τα περισσότερα στην Ιστορία του), κατακτώντας μια θέση στις 32 καλύτερες ομάδες του Ευρωπαικού Ομίλου.
2ον) Παράλληλα την ίδια χρονιά έφτασε στις 4 ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας.
3ον) Την ίδια χρονιά επίσης συμμετέχει στον μαραθώνιο του ελληνικού πρωταθλήματος .
Αν αυτό δεν είναι χρονιά υψηλών επιδώσεων τότε τί είναι.
Εξού και ο όρος Πρωταθλητισμός. Αν δεν είναι ο ΠΑΟΚ φέτος «ομάδα Πρωταθλητισμού», βάσει επίδωσης και όγκου αγώνων, τότε ποια είναι;
Ο Παναθηναϊκός; Που εβλεπε τον ΠΑΟΚ , για μεγάλο διάστημα, από τον καναπέ;
Εσείς απομονώνετε την περεία στο Πρωτάθλημα Ελλάδας, δηλαδή η υπόλοιπη πορεία σας χάλασε; Ή υπόλοιπει πορεία δεν δείχνει το μέγεθος της ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;
Απαντήστε μου.
Δεν θέλατε να διεκδικεί ο ΠΑΟΚ τίποτα άλλο εκτός από Πρωτάθλημα; Μία άποψη είναι κι αυτή, δεν λέω.
Όχι όμως άποψη της πλειοψηφίας του μεγάλου ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ.