Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Alessandro

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Alessandro »

Απορώ... προς τι, όλη αυτή η κατάσταση!!!!!

Μήπως είχαμε αγοράσει το κύπελλο και μας το έκλεψαν?
Αντε να σοβαρευτούμε...
Ξενερώσαμε τελείως, δε λέω αλλά η ζωή συνεχίζεται. Θα κάνουν τις κινήσεις τους οι διοικούντες για να προχωρήσει η ομάδα. Εμείς στην κερκίδα!!!!! και μόνο στην κερκίδα
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΑΥΤΗ τη στιγμή, επαναλαμβάνω ΑΥΤΗ τη στιγμή ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη δεν υπάρχει. Να το καταλάβουμε και να τον στηρίξουμε. Λάθη κάνουμε όλοι. Επίσης λάθη δεν κάνει μόνο όποιος...δεν κάνει τίποτα, δεν παράγει έργο. Όταν κάνεις δεκάδες πράγματα, όπως ο Τεό τα τελευταία χρόνια, είναι ανθρώπινο να κάνεις και λάθη. Ο άνθρωπος δεν είναι κλέφτης, ούτε λαμόγιο, δεν ήρθε να πάρει από την ομάδα, αλλά να δώσει. Μην το ξεχνάτε όσοι του τα χώνετε. Και να σκέφτεστε με το πάνω κεφάλι πάντα.
Πρόεδρε προχώρα, είμαστε μαζί σου. Ξεκινήσαμε μαζί 4 χρόνια πριν και θα συνεχίσουμε. Συμφωνώ απόλυτα με το εξαιρετικό άρθρο του Μοϊκανού στην κεντρική...

Πάντως είναι πράγματι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ το ταλέντο που έχουμε ως άνθρωποι, ως ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ και ως Έλληνες να ξεχνάμε και να γινόμαστε αχάριστοι..

Και στην τελική να σας πω και κάτι; Πέρσι τέτοια εποχή...τους ίδιους στόχους δεν είχαμε; Champions League! Aσε που πέρσι δεν είχαμε κάνει τη φετινή εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, που μας ανέβασε πολύ σε κύρος πανευρωπαίκά, αλλά και εντός χώρας...

Σκεφθείτε το...

Το Κύπελλο μας πόνεσε και θα μας πονάει για πολύ ακόμα. Αλλά μη βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος. Και το δάσος είναι να σταθεροποιηθεί ο ΠΑΟΚ στα σημερινά επίπεδα: Να κάνει πρωταθλητισμό, να ζητάει κύπελλο και να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη και να κάνει εξαιρετικές πορείες. Εκτός κι αν ζητάμε να παίρνουμε πρωτάθλημα...κάθε χρόνο και να γίνουμε κατεστημένο. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι κατεστημένο και ούτε θα γίνει ποτέ. Αλλού είναι η ουσία του...

:pano:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Σόρρυ ρε φίλε-ειλικρινά δεν θέλω να γίνω κακός η να σε ακυρώσω-αλλά ο ΠΑΟΚ φέτος κάνει πρωταθλητισμό;κάπου μπερδεύτηκες.φιλικα
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Να με συμπαθάς αδερφέ , προς Θεού δεν θέλω να σε ακυρώσω αλλά εσύ έχεις μπερδευτεί.

Με πολύ αγάπη στο λέω, ξεμπερδέψου σύντομα, αν αγαπάς πραγματικά τον ΠΑΟΚ, πριν είναι πολύ αργά για όλους μας.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Ουαου...μ'έστειλες...
Άβαταρ μέλους
Sentinel4

Δημοσίευση από Sentinel4 »

Ναι ρε city-boy σοβαρέψου... πορεία πρωταθλητισμού είναι να απέχεις 26 πόντους από την 1η θέση...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ενώ αν βάζαμε τους κολλητούς θα παίρναμε το ντάμπλ. σίγουρα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Sentinel4

Όπως πάντα... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και στα @@ μας ο ΠΑΟΚ.
Δηλαδή πρέπει να περιμένεις τον Ζαγοράκη και τον κάθε "Ζαγοράκη" να σου πει ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα, κύπελο και Ευρώπη. Κοινώς πρόβατο.
Άβαταρ μέλους
Sentinel4

Αυτά που λες αδερφέ μου τι σχέση έχουν;
Εσυ βλέπεις την φετινή πορεία, πορεία πρωταθλητισμού;
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

καταρχίν γιατί συνδέεις αυτά που γράφω με τα δικά σου? ανοιχτό είναι το τόπικ.

στην συνέχεια απαντώντας, δεν είπα ότι βλέπω πορεία πρωταθλητισμού.
Είπα ότι δεν περιμένω από τον Ζαγοράκη να το δηλώσει ότι πάω για πρωτάθλημα.
Εννοείται ότι ξεκινώντας τη χρονιά έχω τρεις στόχους π-κ-ε.
Αλλιώς δεν έχει νόημα η συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα.
Δεν μπορώ να φανταστώ να βγει ένας Πρόεδρος του ΠΑΟΚ που θα μου πει φέτος δεν πάμε για κανέναν από τους 3 στόχους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Δευ 21 Μαρ 2011, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Sentinel4 έγραψε:
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:
city_boy έγραψε:Σόρρυ ρε φίλε-ειλικρινά δεν θέλω να γίνω κακός η να σε ακυρώσω-αλλά ο ΠΑΟΚ φέτος κάνει πρωταθλητισμό;κάπου μπερδεύτηκες.φιλικα
Να με συμπαθάς αδερφέ , προς Θεού δεν θέλω να σε ακυρώσω αλλά εσύ έχεις μπερδευτεί.

Με πολύ αγάπη στο λέω, ξεμπερδέψου σύντομα, αν αγαπάς πραγματικά τον ΠΑΟΚ, πριν είναι πολύ αργά για όλους μας.
Ναι ρε city-boy σοβαρέψου... πορεία πρωταθλητισμού είναι να απέχεις 26 πόντους από την 1η θέση...

ΟΚ, όμως με ειρωνείες, εξυπναδούλες και ευφιολογήματα δεν πάμε μπροστά.

Ο «Πρωταθλητισμός» ως έννοια δεν είναι μονοδιάστατος .

Δεν σημαίνει μόνο Πρωτάθλημα. Ο Πρωταθλητισμός υποδηλώνει και πορεία υψηλών απόδόσεων και επιδώσεων.

1ον) Ο ΠΑΟΚ φέτος έδωσε 12 ευρωπαϊκά παιχνίδια υψηλών επιδώσεων (τα περισσότερα στην Ιστορία του), κατακτώντας μια θέση στις 32 καλύτερες ομάδες του Ευρωπαικού Ομίλου.

2ον) Παράλληλα την ίδια χρονιά έφτασε στις 4 ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας.

3ον) Την ίδια χρονιά επίσης συμμετέχει στον μαραθώνιο του ελληνικού πρωταθλήματος .

Αν αυτό δεν είναι χρονιά υψηλών επιδώσεων τότε τί είναι.

Εξού και ο όρος Πρωταθλητισμός. Αν δεν είναι ο ΠΑΟΚ φέτος «ομάδα Πρωταθλητισμού», βάσει επίδωσης και όγκου αγώνων, τότε ποια είναι;

Ο Παναθηναϊκός; Που εβλεπε τον ΠΑΟΚ , για μεγάλο διάστημα, από τον καναπέ;

Εσείς απομονώνετε την περεία στο Πρωτάθλημα Ελλάδας, δηλαδή η υπόλοιπη πορεία σας χάλασε; Ή υπόλοιπει πορεία δεν δείχνει το μέγεθος της ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;
Απαντήστε μου.

Δεν θέλατε να διεκδικεί ο ΠΑΟΚ τίποτα άλλο εκτός από Πρωτάθλημα; Μία άποψη είναι κι αυτή, δεν λέω.

Όχι όμως άποψη της πλειοψηφίας του μεγάλου ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Δευ 21 Μαρ 2011, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
thief

Δημοσίευση από thief »

Ο ΠΑΟΚ πέρυσι διεκδίκησε πρωτάθλημα μέχρι τέλους ύστερα από 23 χρόνια και αν δεν ήταν το κυνήγι της ΕΠΟ θα το κατακτούσαμε. Αν βάλουμε και την προπέρσινη χρονιά που είμασταν για όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος 2η σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι επί 2 χρονιές με τα πάμπολα προβλήματα που είχαμε (και έχουμε) να αντιμετωπίσει πήγαμε πολύ καλά από ότι περιμέναμε όταν ξεκινούσε η προσπάθεια μας πριν 3,5 χρόνια. Σίγουρα μπορούσαμε και το πρωτάθλημα αλλά και 2 κύπελλα, αλλά όποιος μειώνει την θητεία Ζαγοράκη μόνο και μόνο από την φετινή χρόνια, παραγνωρίζοντας τις προηγούμενες χρονιές αλλά και την φετινή Ευρωπαική πορεία, είναι σίγουρο ότι κάνει εσκεμμένα και από εμπάθεια.

Αν νομίζετε οτί αυτό που κάναμε τα τελευταία χρόνια ήταν κάτι το εύκολο και το γκρεμίζουμε και το επαναλαμβάνουμε έτσι απλά γελιέστε...
Ακόμη και το 70' αν δείτε τα στατιστική 1 χρονιά το διεκδικούσαμε και 2 όχι. Και το 70' παρακαλώ με τα συμβόλαια 12ετίας και γήπεδο 45.000 θέσεων (το καλύτερο στην χώρα). Π.χ. το 1972-73 που θεωρείται και η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών και που έχασε το πρωταθλημα λόγω το κράτος των Αθηνών την επόμενη χρονιά τερματίσαμε 4η με 17 β. διαφορά (με σύστημα 2-1-0, με σύστημα σημερινό 3-1-0 25β.). Την μεθοπέμενη λίγο καλύτερα πήγαμε 3η με 11β. διαφορά σε σύστημα 2-1-0 (17β. σήμερα). Αλλά το 1975-76 με συνεχή υπομονή και προσπάθειατο κατακτήσαμε. Και εκείνη ομάδα χτιζόταν από τα μέσα του 60'...και όχι σε 2 χρόνια όπως η σημερινή με προβλήματα βουνό.

Με αυτό δεν θέλω να διακιολογήσω την φετινή χρονιά και τα λάθη που γίναν κυρίως στο θέμα των προπονητών αλλά απλώς θέλω να δείξω ότι αυτό που κάναμε τα τελευταιά χρόνια ηταν κάτι πολύ σημαντικό και δύσκολο αλλά το πιο δύσκολο είναι να συνεχίσουμε να διατηρούμαστε σ' αυτό το επίπεδο. Με τις μπούκες όμως και τα κυνηγητά και τα στημένα ξεφωνητά σε κάθε στραβοπάτημα το μόνο που θα κατεφέρουμε είναι μία μικρή μειοψηφία να βγάζει τα απωθυμένα της και ο ΠΑΟΚ να ξανακάνει άλλα 23 χρόνια να διεκδικήσει πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Sentinel4 έγραψε:Αυτά που λες αδερφέ μου τι σχέση έχουν;
Εσυ βλέπεις την φετινή πορεία, πορεία πρωταθλητισμού;
Φέτος σαφώς και δεν κάναμε πρωταθλητισμό. Τα πήγαμε όμως αρκετά καλά, και σίγουρα πολύ καλύτερα από πέρσι σε Κύπελλο και Ευρώπη. Αυτό είναι αναμφισβήτητο, αν το αμφισβητεί κανείς, απλά δε μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα των αριθμών. Απο εκεί και πέρα, εγώ είμαι 32 χρονών και θυμάμαι μόνο μια φορά, την περυσινή, που ο ΠΑΟΚ έκανε πορεία πρωταθλητισμού σοβαρή, και αυτή ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ στον Ζαγοράκη. ΔΕΝ είναι όμως μάγος ο Ζαγοράκης, ΔΕ μπορεί να κάνει κάθε χρόνο το θαύμα, και ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι φέτος οι συνθήκες ήταν πολύ δυσκολότερες από πέρσι. Ούτε φταίει ο Ζαγοράκης αν τα δικά μας τα μυαλά φούσκωσαν και θεώρησαν δεδομένο το πρωτάθλημα φέτος, επειδή πέρσι φτάσαμε στο σημείο να το κυνηγήσουμε σοβαρά. Ούτε φταίει ο Ζαγοράκης που ο ΠΑΟΚ ταλανίζεται από τεράστια οικονομικά προβληματα, ούτε που βρίσκεται σ΄αυτή τη θέση, να μη μπορεί να θεωρηθεί υγιής οικονομικά σύλλογος, και να μη μπορεί να κοιτάξει την Αθήνα στα ίσα. Ούτε φταίει ο Ζαγοράκης για τους Βουλινούς, τους Μπατατούδηδες, τους Γούμενους και πλείστους όσους πέρασαν από τον ΠΑΟΚ. Αν για ένα πράγμα φταίει ο Ζαγοράκης, είναι που μας έκανε και πάλι να πιστέψουμε στο όνειρο, ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να γίνει πραγματικά μεγάλος. Γιατί προφανώς αυτό σε κάποιους δεν άρεσε, ενώ κάποιοι άλλοι δε μπόρεσαν να το διαχειριστούν. Τι να πω ρε παιδιά; Λες και είχατε συνηθίσει σε τίτλους και πρωταθλήματα και κύπελλα, και τώρα ξαφνικά ο Ζαγόρ μας έριξε στη μιζέρια. Μιλάμε για τρελή μαγική εικόνα που παρουσιάζετε ορισμένοι έτσι;
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

μία μικρή διόρθωση, ο Μπατατούδης είναι Πρόεδρος τίτλων, 2 Κύπελα σου πήρε.
...και τους παγώνηδες ξέχασες 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”