Ελπιζω να το διαβασουν αυτο ολοι πολυ καλα..emeissaspsirizoume4 έγραψε:http://img840.imageshack.us/img840/3792/14724132.jpg
Η οργάνωση της θύρας 4
-
gate4mitsos
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Απ τις χειροτερες φετινες κερκιδες... Αντε με το καθε μαλακισμενο που ειναι τα παντα (προπονητης-γιατρος-μανατζερ-προεδρος-δημοσιογραφος) εκτος απο οπαδος...
ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
Σήμερα στην 7 σε όλο το πρώτο ημίχρονο από το γκολ και μετά μόνο ανθρώπους που γκρινιάζουν είχε. Καμία πίστη στην ομάδα, καμία αγάπη. Ναι ρε κι εγώ τούς κράζω και άσχημα πολλές φορές αλλά όχι στο γ@μημένο γήπεδο... ΜΕΤΑ!
Η 4 από εκεί που ήμουν μού φάνηκε υποφερτή για τα δεδομένα ενός ντέρμπι (πανηγύρ ασκέρ). Ανατρίχιασα στο αμπαλαεαεαε ΠΑΟΚ ολέ ολέ, καιρό είχαμε να το πούμε. Το πρόβλημα φυσικά είναι μόνιμο.
Η 4 από εκεί που ήμουν μού φάνηκε υποφερτή για τα δεδομένα ενός ντέρμπι (πανηγύρ ασκέρ). Ανατρίχιασα στο αμπαλαεαεαε ΠΑΟΚ ολέ ολέ, καιρό είχαμε να το πούμε. Το πρόβλημα φυσικά είναι μόνιμο.
Οσο για το ζωο που καταφερε να σημαδεψει τυμπανιστη με πυρσο ειναι τυχερος που τον συγκρατησαν και δεν ορμηξε... Ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να σαι ρε αγορι μου?? Αμα δε μπορεις να τη χειριστεις, τι την αναβεις??? ΖΩΟ...

- PAPA TSIBIKOS
Να παρουνε τον μπουλο απο την τεσερα και απο ολο το γηπεδο οσοι φορανε κοκκινα
και κιτρινα
μπουφαν.
Φτου λερωσα τα χερια μου και το μυαλο μου παλι.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
εμ δεν τον μελάνιασαν τον αρχίδα να του βάλουν τον πυρσό στο κώλο!novito έγραψε:Οσο για το ζωο που καταφερε να σημαδεψει τυμπανιστη με πυρσο ειναι τυχερος που τον συγκρατησαν και δεν ορμηξε... Ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να σαι ρε αγορι μου?? Αμα δε μπορεις να τη χειριστεις, τι την αναβεις??? ΖΩΟ...![]()
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
πρέπει να είσαι εντελώς ηλιθιος για να έρθεις με κόκκινο μπουφάν σε αγώνα με τον gay.PAPA TSIBIKOS έγραψε:Να παρουνε τον μπουλο απο την τεσερα και απο ολο το γηπεδο οσοι φορανε κοκκινακαι κιτρινα
μπουφαν.
iq γυρίνου.
Καποτε ουτε και σαν σκεψη θα μπορουσε να υπαρξει ειδικα στην 4...
Τωρα που η μαλκια παει συννεφο βλεπουμε οτι ναναι...
Τωρα που η μαλκια παει συννεφο βλεπουμε οτι ναναι...
- kataramenos5
Νά ταν μόνο η 7 ρε Πήγασε. Δυστυχώς το φαινόμενο αυτο επιδεινώνεται συνεχώςPegasus έγραψε:Σήμερα στην 7 σε όλο το πρώτο ημίχρονο από το γκολ και μετά μόνο ανθρώπους που γκρινιάζουν είχε. Καμία πίστη στην ομάδα, καμία αγάπη.
Περισσότερο μπινελίκι ακούς για τους παίκτες μας παρά για τον αντίπαλο
Κούραση,πολύ κούραση...
Kι αμα αρχισουν τιποτα σφαλιαρες θα ακουμε παλι για πρεζακηδες και καρκινωματα.... αμα δε παιρνεις απο λογια αγορι μου, ποιος θα φταιει μετα...? αντε, γ@μω τη μοδα μερικων... 
- kataramenos5
- vouts_charis
- kataramenos5
Το χα ξεχάσει αυτό. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα .Το φαντάζεστε?Pegasus έγραψε:Εδώ έσκασε κροτίδα μπροστά στον Γκαρσία...
Πριν το ματς με την κούλα. .μπρρρ. Θέλει μεγάλη προσοχή.
Μία σκέψη-προτροπή από αυτό το μικρό βήμα που μου προσφέρεται.
Αύριο η Τούμπα θα είναι καμίνι-ηφαίστειο-Φουκουσίμα. Αλλά πρέπει να είναι σωστή.
Όπως και οι παίχτες έτσι και οι οργανωτές και λοιποί, πρέπει να ''διαβάσουν'' καλά το παιχνίδι.
Άμεσο πέσιμο σε μπουκαλοπεταχτές που κόβουν ηλιθιωδώς τον ρυθμό και μπορεί να μας κοστίσουν και κανα γκολ, όπως παραλίγο να γίνει με τον gay.
Θέλει συνθήματα σωστά, ξεσηκωτικά σε σωστό χρόνο. Συνθήματα για πεσίδια και τρεξίματα στον έτσι μας.
Στην απίθανη περίπτωση δε, που στραβώσει το ματσάκι το λαρύγγι όλων μας, πρέπει να ματώσει.
Αύριο η Τούμπα θα είναι καμίνι-ηφαίστειο-Φουκουσίμα. Αλλά πρέπει να είναι σωστή.
Όπως και οι παίχτες έτσι και οι οργανωτές και λοιποί, πρέπει να ''διαβάσουν'' καλά το παιχνίδι.
Άμεσο πέσιμο σε μπουκαλοπεταχτές που κόβουν ηλιθιωδώς τον ρυθμό και μπορεί να μας κοστίσουν και κανα γκολ, όπως παραλίγο να γίνει με τον gay.
Θέλει συνθήματα σωστά, ξεσηκωτικά σε σωστό χρόνο. Συνθήματα για πεσίδια και τρεξίματα στον έτσι μας.
Στην απίθανη περίπτωση δε, που στραβώσει το ματσάκι το λαρύγγι όλων μας, πρέπει να ματώσει.