Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Απ τις χειροτερες φετινες κερκιδες... Αντε με το καθε μαλακισμενο που ειναι τα παντα (προπονητης-γιατρος-μανατζερ-προεδρος-δημοσιογραφος) εκτος απο οπαδος...
ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
Σήμερα στην 7 σε όλο το πρώτο ημίχρονο από το γκολ και μετά μόνο ανθρώπους που γκρινιάζουν είχε. Καμία πίστη στην ομάδα, καμία αγάπη. Ναι ρε κι εγώ τούς κράζω και άσχημα πολλές φορές αλλά όχι στο γ@μημένο γήπεδο... ΜΕΤΑ!
Η 4 από εκεί που ήμουν μού φάνηκε υποφερτή για τα δεδομένα ενός ντέρμπι (πανηγύρ ασκέρ). Ανατρίχιασα στο αμπαλαεαεαε ΠΑΟΚ ολέ ολέ, καιρό είχαμε να το πούμε. Το πρόβλημα φυσικά είναι μόνιμο.
Οσο για το ζωο που καταφερε να σημαδεψει τυμπανιστη με πυρσο ειναι τυχερος που τον συγκρατησαν και δεν ορμηξε... Ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να σαι ρε αγορι μου?? Αμα δε μπορεις να τη χειριστεις, τι την αναβεις??? ΖΩΟ...
novito έγραψε:Οσο για το ζωο που καταφερε να σημαδεψει τυμπανιστη με πυρσο ειναι τυχερος που τον συγκρατησαν και δεν ορμηξε... Ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να σαι ρε αγορι μου?? Αμα δε μπορεις να τη χειριστεις, τι την αναβεις??? ΖΩΟ...
εμ δεν τον μελάνιασαν τον αρχίδα να του βάλουν τον πυρσό στο κώλο!
PAPA TSIBIKOS έγραψε:Να παρουνε τον μπουλο απο την τεσερα και απο ολο το γηπεδο οσοι φορανε κοκκινα και κιτρινα μπουφαν.
Φτου λερωσα τα χερια μου και το μυαλο μου παλι.
πρέπει να είσαι εντελώς ηλιθιος για να έρθεις με κόκκινο μπουφάν σε αγώνα με τον gay.
iq γυρίνου.
Pegasus έγραψε:Σήμερα στην 7 σε όλο το πρώτο ημίχρονο από το γκολ και μετά μόνο ανθρώπους που γκρινιάζουν είχε. Καμία πίστη στην ομάδα, καμία αγάπη.
Νά ταν μόνο η 7 ρε Πήγασε. Δυστυχώς το φαινόμενο αυτο επιδεινώνεται συνεχώς
Περισσότερο μπινελίκι ακούς για τους παίκτες μας παρά για τον αντίπαλο
Κούραση,πολύ κούραση...
Kι αμα αρχισουν τιποτα σφαλιαρες θα ακουμε παλι για πρεζακηδες και καρκινωματα.... αμα δε παιρνεις απο λογια αγορι μου, ποιος θα φταιει μετα...? αντε, γ@μω τη μοδα μερικων...